104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    nálam most rúgták ki villarreal managerét,jelenleg 16.ok :O
  • kraawz
    jóvagy

én tartom a 10. helyet,a 16.hoz képest egész jó.. Csak pénzem nem tudom,honnan lesz.
  • pinnacle
    Hi & grat all!

Jóeredmény^^

A Barca jól elkúrta:) Azért egy majdnem kieső csapatot se tudtak megverni, szal nem érdemelték meg:D

• Darkon
    ezjuvisss!

Nemsemmi utolso fordulo volt Barca managere nemkicsit lehet ideges.

• BBeno2
    majd a 38.után dobj egy képet a REAL-ról kíváncsi vagyok hogy megnyerik-e és hogy milyen kerettel. köszi.
  • soma22
    guuut:)
  • Darkon
    Igen! Megvan! Hatradolhetunk a kovetkezo 2meccsen.

A VAlencia tobb mint 100M euro ertekben vasarolt ossze, tudnam mibol.
  • Huni92
    Kár, h generált...
  • Darkon
    O kene neked!

• Huni92
    Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma
    Debrecen elleni SZK döntő 2. meccsén 1ik loki playa 'nyújtott lábbal érkezett', persze lap nincs. Az én játékosom ugyanezt megcsinálja, természetesen sárga lap.......2 meccsen NORMÁL szereléssel 8 sárgát kaptam, a dvsc meg 1et sem....valós
  • kraawz
    ezt a kapus osztályozást bírom

Getafe ellen játszok, 23x lőnek kapura,11 kaput talál.. Én 19x lövök kapura,8 kaput talált.. A meccs vége 1:1,de mindkét kapus 6os...
  • kraawz
    jó ötlet,köszi :) csak pénzem legyen rá..
    10M fontot kérnek érte, annyi a számlámon nincs.. szal kilőve,talán jövőre

Javi Martinezért még nem,kapott 4 éves szerződést 100M fontos kivásárlási árral,szal egy ideig még itt van. De terveim szerint ha megy is,akk 20-30M fontért válok meg tőle.
  • Darkon
    Hozd at Joseba Llorentet Valladolid-bol.
  • Darkon
    Eleg az! Addig jo amig megvan. Javi Martinez-ert nem jelentkeztek meg be?
  • kraawz
    Llorente-n kívül alig tudunk gólt lőni :S

• kraawz
    Keci jó vagy
  • Darkon
    Mocskos, csaló gamma

Ilyen csitgolokkal

• Huni92
    BL 2. sleejtező körében fogom kezdeni az európai szereplést. A Crvena Zvezda Beograd ellen. Igy ott kiderül.
    Viszont sztem ott sem lesz annyi esze a gépnek, h betudja lőni. De majd meglátjuk.

• kraawz
    értem,köszi :)
    ez olyan,mint a 06ban volt,hogy mindig kapáslövésre jött a 16oson álló játékosnak a labda. Erős csít,inkább hagyom :)

Athletic:Deportivo 1:0
    G: Iraola (90+2)
  • Huni92
    De amúgy meg mindjárt kezdődik a szezon, Debrecen elleni Szuperkupával. És ha STevanovic vmelyik meccsen gólt szerez, lementem azt, és felteszem vhová, onnan letöltheted, majd megnézheted a meccset teljes egészében. ;)
  • BBeno2
    én is ETO val tolom igy engem is váratlanul ért ez. de ezt nemm tudod sokáig játszani emrt majd ha jönnek a nagyobb csakaptok a BLben uefában akkor azok kegyetlenül beteszik üreskapuba....
  • Huni92
    elhiszem, h első hallásra/olvasásra furcsának, hihetetlennek tűnik. Viszont ha van 1 jó szögitaktikád, és azt a kapusra épited, akkor ilyen eredményt érsz el.
    Beállitottam, h szögiknél a kapus menjen előre, támadja az ellenfél kapusát. Szögleteket az 5 és feles területére küldik. És soha nem fogják a kapusomat. Igy gyakorlatilag zavartalanul fejelhet.
    Naigen, de ak jogosan tehetitek fle a kérdést, h mi van, ha nem fejeli be? Akkor az van, h a gép annyira noob, h nem képes üres kapura támadást inditani. Rendszerint az ellenfél kapusa miután megfogta a labdát, kiadja azt a szélső hátvédek vmelyikének, akik elveszitik, vagy előrerűgja a mezőnybe, félpályáig, de ott meg a védőim elfejelik. Igy a kapusom visszaér időben.
    Próbáld ki. Madj meglátod h működik. Mellesleg nem árt ha a kapus tud ugrani, + ne legyen 150 cm. Stevanovicnak 17es az ugrása, és 195 cm magas.
  • kraawz
    ez érdekelne,hogy hogy is...
  • Gáborfiu
    Hi & grat all!
  • Huni92
    nem, nem ő lövi. az Bajzát Peti dolga :) és a szabikat sem ő lövi, hiszen a szabadrűgáslövése 1-es értékű xD csak szögleteknél megy előre.
  • dudusrac
    Ő lövi a tizit?
  • Huni92
    azt még hozzá kell tennem, h csak január közepétől kezdte el szerezni a gólokat. és szezon végéig (máj. 24) lőtte azokat.
  • Huni92

Győri ETO csapatával tolom, és Sasa Stevanovic a KAPUSOM. Bajnokságban 15 gólt szerzett, kupában meg Ligakupában pedig még 8at. Tehát 58 meccs/ 23gól a mérlege
    Kapus létére 33 évesen enm is olyan rossz teljesitmény :)
  • 5w0rdf15h
    thx

elődöntő a minimum ebből :D
  • Darkon
    Nájsz!

Talan elodonto, talan.
  • 5w0rdf15h
    seggnyalás és tapsvihar a meccs után
  • Atesz89
    Grat, esélyük sem volt :P
  • Darkon
    Naaa! Ennek most orulok!

• Atesz89
    Hát jah tud az öreg még 36 évesen is
    Eddig a szezonban: 28 meccs 11 gól 7 gólpassz 7.43-as átlag :D
  • pinnacle
    szép gól:)
  • Atesz89
    Hi & grat all!
    Lamouchi a 88.percben megszerezte az év gólját ráadásul győztes gól is :)
  • zyndar
    Fú ez elég húzós ilyen későn , de azért érdekes. Feltéve ha valódi.
  • kraawz
    csinálhatok én itt bármit...

• kraawz
    villarreallal simaliba
  • b4rc4
    Ilyet is rég láttam,hogy ennyi tizi hagyjanak ki