104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Hi & grat all!

terepgyakorlat+vizsga+géphiba miatt sajnos nem nagyon jutok gépközelbe, így van jópár visszaolvasandó üzenet, szakítok rájuk időt mindenképpen, de kb. egy hét múlva már teljes kapacitással jelen leszek. Addig is sok sikert mindenkinek és aztán nem tönkretenni ezt a szép topikot :DD
  • soma22
    nálam az eto, debrecen honvéd volt évekig az a triumvirátus akikkel nehezen bírtam. a győr megmaradt mumusnak, mint eddig minden eddigi játékomban, a többieket szép lassan évek alatt szétvásárolták a külföldi csapatok.
  • swabo
    köszi meg is nézem őket:)
  • Huni92
    Mire kell figyelni? Elsősorban arra, h a Debrcen ultramakker csapat. Viszont őket is lelehet győzni. A bajnokság legerősebb alakulata.
    Készülj arra, h 1 csapattal 1 szezonban akár 10-12 alkalommal is összefuthatsz. Nálam az Újpest volt ez a csapat. Ugye a Ligakupa csoportban ősszel és tavasszal, ligakupa negyeddöntőben ősszel és tavasszal, bajnokságban, magyar kupában.
    Nem tudom h milyen a ZTE kerete alaból, viszont vedd meg Süli Andrást balszélső védőnek, Lattenstein Norbertet kk/tkp posztra, kapuba Balajcza Szabolcs, csatárnak meg Tibor Moldovan, Bojan Brnovic, Bajzát Péter kzül vmelyiket. Esetleg Sowunmi tamás is szóba jöhet.
  • Huni92
    csatár: rodrigo palacio
    Tkp: Matias fernández, Shaun-Wright Phillips, Elano, Juan Arango

• KoniZTE
    Zte-vel lszándékozok kezdeni egy komolyabb mentést . Vki adna tippeket hogy a magyar bajnokságban mire kell figyelni meg ilyesmiket ?
  • swabo
    *előre is thx
  • swabo
    lesérült vagner love 4 hónapra mondjatok már plz vmi viszonylag gólerős 20m$ alatti eu-n belüli játékost:D jah és akkor már vmi ócsó támadó középpályást jobb oldalra is írhatnátok mer az összes kondija alig éri el a 90%-ot
  • Gáborfiu
    Ok:)
  • Darthmushroom
    na most lépek kicsit majd később jelentkezek..:D
  • Darthmushroom
    18037. hozzászollás
    amugy kösz
  • Gáborfiu
    Dobj egy képet a taktikról pls
    Grat :)
  • KoniZTE
    mien adatbázissal játszol és hány liga van betöltve ?
  • Darthmushroom
    na hoztam a képeket. kicsit bővebb beszámoló: a bajnokságban sokáig a 2.helyen az arsenal mögött a mu előtt mentünk majd amikor kiestünk az uefa kupábol livepool ellen valami megszakadt és vissza csusztunk a 4.helyre de utolsó kétt forduloba nyertünk a city botlott igy 3.hely meglett. 3,helyen végeztem az év manager cim kiirásában. arshavin a 3.helyen végzet az évjátékosa kiirásban. évcsapatába: jimenez,arshavin.
    uefa kupa: negyeddöntö
    liga kupa: negyeddöntö
    bajnokság: 3hely
    fa kupa: győzelem
    63mecs 140rugott 83kapott gól
    képek:

• Darthmushroom
    ucso bár bajnoki:(sajnos volt hullámvölgy)
    derby 2:2 reading
    blackburn 6:3 derby
    pompey 2:2 derby
    derby 2:2 bolton
    west ham 1:2 derby
    birmingham 3:6 derby
    tabella meg ilyenek később még fa kupa döntö vár rám a pompey ellen
  • Darkon
    Gonzalo ment Zaragoza-ba 14.5M-ert, olyan mint Forlan nalam mindig gyengen jatszik, de a Z-ba is 6.86-ot produkalt.
  • Darkon
    AgueroCsítergeci

4-1es pofon a realtol. RealCsítergeci
  • Mike94
    krát
    Gonzalo? :O
  • KoniZTE
    Dobj egy képet a taktikról plsKépet a keretről pls
  • Darkon
    Keci jó vagy

Igazolj oregeket.
  • Darthmushroom
    nagy grat
  • Gunnersboy
    az 1:0ért is ugyanugy 3 pontot adnak mint a 3-4:0 ért :)
    grat
  • Utley
    2.szezonba áttértem a 4-1-4-1-re és rögtön 3.helyre odaértem a 3.ligába.
    Ez a kép már a 2.ligában elért helyezést mutatja...

Az utolsó fordulóban a Metz 2-0-ra levert,és már temettem a feljutást,de szerencsére az Ajaccio 1-1-et ért el otthon a Grenoble-al.
    Akik nekem beváltak:Miral Samardzic(DC),Armin Bacinovic(DL),Marvin Angulo(DR),Sergey Kislyak(MC),Konstantin Trofimov(ML),Ransford Osei(SC)
    Újoncként,fillérekért igazoltam embereket,és a szabadrúgás+szöglet taktikára építettem a 2. osztályba...A 17. helyet megcéloztam idén,de felülmúltuk,bár lehet nem kellett volna feljutni,mert 10000-es stadion a vezetőség nem akar bővíteni anyagiak hiányában....Bár most,hogy felkerültem 2.000.000 euró befolyt...Grat mindenkinek
  • Bulykin
    Grat :)
    Keci jó vagy
  • Darkon
    Azthittek....

Ahogy Kraawz is csinalja en is szettaktikazom most a meccseimet. Csinaltam 5taktikat es azokat valltogatom. Eddig sikeresen. Sok az 1-0 meccs de nemerdekel lenyeg hogy nyerunk.

• Bulykin
    Aguero:)
  • Bulykin
    Bocsánat...én...csak...
    Nah jó, jáccok én is:)
  • karajjj
    neszójjábe!!!!4
  • Bulykin
    ne tőccsed be!!
  • karajjj
    Hi & grat all!
    töltöm a bayernt
  • Gáborfiu
    Szenegál menedzsereként Anglia ellen (első meccsem volt a szenegáliakkal) 4-4...
  • Darkon
    FM laz toltom.
  • Darthmushroom
    bye
  • Gunnersboy
    na én lééptem aludni, pyetok :D
  • Gunnersboy
    ne vége a bajnokságnak utolso fordulo:
    Hoffenheim - Bayern
    1-1
    Jimenez

legalább góllal bucsuzott :)
  • Darthmushroom
    bocsi megnéztem 17góllol nem is 16 villa eddig (képekkel alá tom támasztani:D, vagy naon nem tok számolni)
  • Gunnersboy
    Youssef Sekour (Bordeaux) -> Hoffenheim
    Alexandre Licata (Monaco) -> Hoffenheim
    mind2 ingyen
  • Darthmushroom
    ja köv bajnoki ellenük
    chelsea 2:2 derby (villa megint rugott nekik 2t szoval már 7mecs 16gól!:D, amugy 90percbe egyenlitetek szoval megint közel volt a verés nekik!!:D)
    amugy a győztes chelsea mecs előtti uefa kupa mecs:
    liverpool 2:1 derby
    majd a visszavágo
    derby 1:2 liverpool (nem rugtuk be egyik mecsen se sok helyzetett megérdelmeten jutott tovább a pool)
  • Gunnersboy
    cserecsatár:
    Santiago Bianchi (Murcia) -> Hoffenheim (ingyen)
  • karajjj
    ő a chelsea mumusa XD