104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Csesza
    "szerződés státusz--- szabad"
  • pinnacle
    játékos keresés és ott szűrőkbe beállítod, hogy "szerződés státusz--- lejáró"

• Martins15
    1 kérdés: Hol lehet megnézni azoknak a listáját akik szabadon igazolhatóak?
    (Ha van ilyen lista)
  • KoniZTE
    Atlético ellen megsérült 1 honapra de még igy is ennyire tellett tőle
  • KoniZTE
    majd a végső elszámolás hála isten könnyen ment
  • KoniZTE
    Everton 2-0,2-2 . Majd az Atlético Madrid . Otthon egy szegényes 2-2 . De mivel mondtam a fiuknak hogy más már nincs a klubnka ebben az évben spuri !

• KoniZTE
    Bajnokság középen még úgynézett ki hogy meg lesz a BL de a végére elfáradtunk s maradt az UEFA . De az UEFA CUP ! Még a csoportbol ippen hogy továbbjutottam noname csapatok ellen , majd jött az Empoli 3-0,4-4 . Majd még egy olasz a fiorentina . Otthon rengeteg helyzet ellenére 1-0 ide , majd jöhetett a Firenzei felvonás.

[IMG][/IMG]
  • Huni92
    Ez azér odabasz :D Függőőőő.....:D
  • zyndar
    Kicsit meguntam a kiscsapatokat és elindultam az Evertonnal. Cahill, Vaughan, Baines sérültek így az elején, de jó kis csapat lesz ez. Persze vannak dolgok, amelyek sehol sem változnak
  • karajjj
    na mostmár 15 nap :D
  • karajjj
    általában ha van időm játszani 2-3 nap egy szezon, de most van hogy megyek barátnőmhöz, vagy haverhoz és nem lépek ki... akkor megy egésznap a gém, és csak néha ülök le egy-két meccset lejátszani :D
  • Gunnersboy
    14 nap:D
    vanegy haverom, őis fmezik (hálaistennek nemforumozik)
    Romaval van, 1,5 szezont tolt le miota megvan neki a gamma:D
    szoval igy volt mikor egy egész napot játszott -> 3 forduló
    énmeg letoltam fél szezon hoffenheimet sazl gyors a gyerek :D
  • zyndar
    Függöny.
  • BBeno2
    n1.

Grat :)Keci jó vagy
  • karajjj
    14 nap 23 óra 43 perc
  • BBeno2
    jüjü az nekem is megovlt . meg a többi de az amit karajj rakott ki az hánynap???
  • Gunnersboy
    nekem 3napnál ki kelett fordítanom az alsogatyámat hogy ne kelljen kimosni
  • BBeno2
    ááá ezt hány nap hány óránál mondja?? .D
  • karajjj
  • szabocsaba1983
    Persze, Buffon 35-ről kap szabadrúgásgólt. Mekkora cigány ez a gém!
    Abba is hagyom mára. Jó8!
  • Gunnersboy
    mondtam nemhagytad abba végleg :]
  • soma22
    ugysem birod majd abbahagyni:)

viszont ha nem jön be efemlive, átadhatnád picit tesztelgetni:D
  • soma22
    egy driver reinstallt csak bepróbálnék azért
  • kraawz
    új mentést már nem kezdek,cityt viszem viszont,amíg a gépem bírja (:D)

• Gunnersboy
    nem frissitettem, nemszabad a géppel semmit csinálni mer a multkor is megszidtak mikor ujraraktam hogy hát DE MINEK RAKTA UJRA???
    mer szarvolt azér. szoval szervizbe hülyébb emberek dolgoznak mint én
  • soma22
    csak azért kérdem, mert ha esetleg frissitetted a winfost, és mondjuk sp3as lett, akkor adodhatnak drivergondok
  • Gunnersboy
    nemtudom hogykell, és most kissé agresszív lennék a géppel ha nemsikerülne valami.....

IE most kilépeget de végülis ha gyorsvagyok talán megteszi egy ideig....
  • BBeno2
    nálam is ez volt . de csak ilyen hogy én is bayern ellen mondom 2-0 dejó ez is elég erre még 2 igy a vége felé. viszont pozítívum hogy a ROMA Győrben még sosem tudott megverni. mindig Xeltünk és nem egyszer jött el hozzám BLben.
  • soma22
    wifi driver reinstall?
  • soma22
    kicsit idegesít a blben ez a szopatás.

brutális durva keretem van, és csak azért, mert most vagyunk először a blben teljesen lebutitanak.
    idegesit a tehetetlenség.

ráadásul amikor "csak" 2-0ra verne meg a nagy bayer münich a saját pályájukon, az sem jo, a 4 perces hosszabbításban még beturnak 2 golt.

erre a média szerint a lélektelen fradit megsemmisítették, holott relative végig méltón helytálltunk
  • Neoncsoves
    Mocskos, csaló gamma Keci jó vagy
  • Gunnersboy
    de mostjutott eszembe, az elmult 1 oraban a masik gépen neteztem, akkor ottvolt a router melett közvetlen a laptop, akkor sem volt jó...hát mindegy, akkor várok....
  • Gunnersboy
    hát mivel a router lenn van a nappaliba, énmeg a tetőtérben lakom gyakorlatilag, ez nem annyira megoldható pedig már egy éve igy van és eddig jo volt, mindegy majd megprobálok kitalálni valamit.....

azért köszi
  • szabocsaba1983
    Nekünk volt már ez a probléma, szomszéd házban volt a router, jel jó, van net, aztán nincs. Aztmondták a szakik, hogy csak pillanatokig jó a jel, könnyen megzavarható (falak vannak a router és a gép között), ezért kidob a net.
    Megoldás: közelebb kell vinni a routert :(
  • Gunnersboy
    kicsit off lesz amit irok de már olyanszinten van tele a faszom mindennel ma hogy az hihetetlen...azér ide irom mer itt nemküldtök a kérdéssel..

naszoval, routeren keresztül kapom a netet ide fel, és erős a jel, (kiváló) msn fut, és közbe a Mozzilla, meg az Opera is meghal, nemhoz be semmilyen oldalt, az IE (arrol irok most) pedig bizonyos időközönként (pl 2perc, de van amikor 2 kattintás) után kilép aztán szevasz, nemigen tudom mi lehet a baj, eddig nem jelentkezett ilyesfajta probléma, elég nyomaszto hogy msn van de ugy igazábol nemtudok semmit netezni közbe, szoval ha vaakinél felmerült már ez a probléma, vagy esetleg tudna ötletet adni szivesen várom...

....előre is köszi.
    és msnbe miafaszomér nincs fürdik opcio....
  • szabocsaba1983
    Az igazi csííííít! Az első lövésük gól, persze nincs is több a meccsen, mi jövünk szöglettel, erre kiállítják a csatáromat, egyből piros. Mi van veled?
    Hál' istennek megszívták. 0-1-ről 10 emberrel berámoltunk 3-at!
    Csítergeci
  • Huni92
    Vieri Ő aztán igen
  • Csesza
    millió játékost fel lehet még sorolni...
  • kraawz
    vieri ? :D
  • karajjj
    akkor csúnyábban kifejezve "k*rva" XD