104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Csesza #18598 "szerződés státusz--- szabad"
-
pinnacle #18597 játékos keresés és ott szűrőkbe beállítod, hogy "szerződés státusz--- lejáró"
-
Martins15 #18596 1 kérdés: Hol lehet megnézni azoknak a listáját akik szabadon igazolhatóak?
(Ha van ilyen lista) -
KoniZTE #18595 Atlético ellen megsérült 1 honapra de még igy is ennyire tellett tőle -
KoniZTE #18594 majd a végső elszámolás hála isten könnyen ment
-
KoniZTE #18593 Everton 2-0,2-2 . Majd az Atlético Madrid . Otthon egy szegényes 2-2 . De mivel mondtam a fiuknak hogy más már nincs a klubnka ebben az évben spuri !
-
KoniZTE #18592 Bajnokság középen még úgynézett ki hogy meg lesz a BL de a végére elfáradtunk s maradt az UEFA . De az UEFA CUP ! Még a csoportbol ippen hogy továbbjutottam noname csapatok ellen , majd jött az Empoli 3-0,4-4 . Majd még egy olasz a fiorentina . Otthon rengeteg helyzet ellenére 1-0 ide , majd jöhetett a Firenzei felvonás.
[IMG][/IMG]
-
Ez azér odabasz :D Függőőőő.....:D -
Kicsit meguntam a kiscsapatokat és elindultam az Evertonnal. Cahill, Vaughan, Baines sérültek így az elején, de jó kis csapat lesz ez. Persze vannak dolgok, amelyek sehol sem változnak 
-
karajjj #18589 na mostmár 15 nap :D
-
karajjj #18588 általában ha van időm játszani 2-3 nap egy szezon, de most van hogy megyek barátnőmhöz, vagy haverhoz és nem lépek ki... akkor megy egésznap a gém, és csak néha ülök le egy-két meccset lejátszani :D -
14 nap:D
vanegy haverom, őis fmezik (hálaistennek nemforumozik)
Romaval van, 1,5 szezont tolt le miota megvan neki a gamma:D
szoval igy volt mikor egy egész napot játszott -> 3 forduló
énmeg letoltam fél szezon hoffenheimet sazl gyors a gyerek :D -
Függöny.
-
n1.
Grat :)Keci jó vagy
-
karajjj #18584 14 nap 23 óra 43 perc -
jüjü az nekem is megovlt . meg a többi de az amit karajj rakott ki az hánynap??? -
nekem 3napnál ki kelett fordítanom az alsogatyámat hogy ne kelljen kimosni -
ááá ezt hány nap hány óránál mondja?? .D -
karajjj #18580 -
Persze, Buffon 35-ről kap szabadrúgásgólt. Mekkora cigány ez a gém!
Abba is hagyom mára. Jó8! -
mondtam nemhagytad abba végleg :] -
ugysem birod majd abbahagyni:)
viszont ha nem jön be efemlive, átadhatnád picit tesztelgetni:D -
egy driver reinstallt csak bepróbálnék azért -
új mentést már nem kezdek,cityt viszem viszont,amíg a gépem bírja (:D)
-
nem frissitettem, nemszabad a géppel semmit csinálni mer a multkor is megszidtak mikor ujraraktam hogy hát DE MINEK RAKTA UJRA???
mer szarvolt azér. szoval szervizbe hülyébb emberek dolgoznak mint én -
csak azért kérdem, mert ha esetleg frissitetted a winfost, és mondjuk sp3as lett, akkor adodhatnak drivergondok -
nemtudom hogykell, és most kissé agresszív lennék a géppel ha nemsikerülne valami.....
IE most kilépeget de végülis ha gyorsvagyok talán megteszi egy ideig.... -
nálam is ez volt . de csak ilyen hogy én is bayern ellen mondom 2-0 dejó ez is elég erre még 2 igy a vége felé. viszont pozítívum hogy a ROMA Győrben még sosem tudott megverni. mindig Xeltünk és nem egyszer jött el hozzám BLben. -
wifi driver reinstall? -
kicsit idegesít a blben ez a szopatás.
brutális durva keretem van, és csak azért, mert most vagyunk először a blben teljesen lebutitanak.
idegesit a tehetetlenség.
ráadásul amikor "csak" 2-0ra verne meg a nagy bayer münich a saját pályájukon, az sem jo, a 4 perces hosszabbításban még beturnak 2 golt.
erre a média szerint a lélektelen fradit megsemmisítették, holott relative végig méltón helytálltunk -
Neoncsoves #18568 Mocskos, csaló gamma
Keci jó vagy
-
de mostjutott eszembe, az elmult 1 oraban a masik gépen neteztem, akkor ottvolt a router melett közvetlen a laptop, akkor sem volt jó...hát mindegy, akkor várok.... -
hát mivel a router lenn van a nappaliba, énmeg a tetőtérben lakom gyakorlatilag, ez nem annyira megoldható pedig már egy éve igy van és eddig jo volt, mindegy majd megprobálok kitalálni valamit.....
azért köszi -
Nekünk volt már ez a probléma, szomszéd házban volt a router, jel jó, van net, aztán nincs. Aztmondták a szakik, hogy csak pillanatokig jó a jel, könnyen megzavarható (falak vannak a router és a gép között), ezért kidob a net.
Megoldás: közelebb kell vinni a routert :( -
kicsit off lesz amit irok de már olyanszinten van tele a faszom mindennel ma hogy az hihetetlen...azér ide irom mer itt nemküldtök a kérdéssel..
naszoval, routeren keresztül kapom a netet ide fel, és erős a jel, (kiváló) msn fut, és közbe a Mozzilla, meg az Opera is meghal, nemhoz be semmilyen oldalt, az IE (arrol irok most) pedig bizonyos időközönként (pl 2perc, de van amikor 2 kattintás) után kilép aztán szevasz, nemigen tudom mi lehet a baj, eddig nem jelentkezett ilyesfajta probléma, elég nyomaszto hogy msn van de ugy igazábol nemtudok semmit netezni közbe, szoval ha vaakinél felmerült már ez a probléma, vagy esetleg tudna ötletet adni szivesen várom...
....előre is köszi.
és msnbe miafaszomér nincs fürdik opcio.... -
Az igazi csííííít! Az első lövésük gól, persze nincs is több a meccsen, mi jövünk szöglettel, erre kiállítják a csatáromat, egyből piros. Mi van veled?
Hál' istennek megszívták. 0-1-ről 10 emberrel berámoltunk 3-at!
Csítergeci
-
Vieri
Ő aztán igen
-
Csesza #18561 millió játékost fel lehet még sorolni... -
vieri ? :D -
karajjj #18559 akkor csúnyábban kifejezve "k*rva" XD