104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Hmm....1-1 a Pool ellen IDEGENBEN....GRAT! Akármelyik csapattal voltam (Real Madrid, Marseille, Lazio) és kikaptam a Poolt BL-ben, hazai pályán 3-4 góllal vertem, idegenben meg ugyanilyen arányú vereségek voltak
  • swabo
    jahhh és mindkét gólpasszt ő adta frednek <3
  • swabo
    huhh, matías fernandez egy isten király császár:Delső 11 meccse a lyonban és 9gól a bajnokságban egyből tkpb és tkpk poszton! jóh mondjuk abból 4et egy meccsen rúgot:SAD:ASD:

• BBeno2
    nyugi nálam ilyenkor bármit megtesz a gép csakhgy ne te juss tovább... példa erre a sevilla elleni hazai meccsem. szal hiába a jó idegenbeli szereplés. otthon elintéz a gép bárhogyan erőlködsz. legalábbi nálam ezvan. remélem nálad összejön megverni a gépet.
  • Bulykin
    Grat :)Keci jó vagy
  • Ars3nal
    Hi & grat all!

kezdtem egyet Lokival hosszú idő után, legalább így nem kell egy évet várni BL selejtezőre:D

először valami Levadia-t ejtettünk ki, most pedig a Liverpool ellen játszottuk az első meccset, ha sikerül továbbjutni pezsgőt bontok

• Huni92
    Meg azért nem árt, ha az adott emberke fejelés-ugrás értéke 18-20 között van. Ilyen emberek: Arturo Vidal, Ezequiel Garay, Pascal Cygan, Andrea Barzagli, Leandro Rinaudo, Micah Richards, vedran Corluka, meg aztán a nagycsapatokból a védők általában (Ramos, Samuel stb.)
  • karajjj
    szögletek az öt és feles területére, legjobban fejelő a kapust támadja, második legjobban fejelő a röviden fogja a kapufát a harmadik meg a hosszún
  • Huni92
    Nihat csatárként fasza? Vagy tkp-ként? Mert a "benn" szót ebben az esetben nem tudom értelmezni . Llorist akarom megvenni, kértem pénzt, igy van 18 misi euróm igazolni.
    Közben 5-1 egy noname csapat ellen, Cygan mester3as :D
  • KoniZTE
    taktikrol csak holnap tudok , de Vaart-ot 14.75 milla fontért hoztam el. De játék elején 2 honap out ...

Huni92 Nihat nagyon fasza bennnn !!!!
  • Huni92
    Thx. A 9-2 után ilyen noname Csítergeci csapt ellen 3-2re épphogy tudtam nyerni
  • Csesza
    Grat :)Grat :)Csítergeci
  • Huni92
    9-2

Na....itt van :)
  • Huni92

Na.....első meccsem a Villarreallal. :D
  • Huni92
    Elég durva a Villarreal igy elsőre. Felkészülési meccsen félidőben Mati fernández, Cygan és Rossi dupláival 6-2 a Birmingham ellen. Csakhát kapus kell, mert Diego López 2 potyát kapott.
  • Csesza
    nem értem miért volt erről vita, ez egyértelmű, a játék alapján meg aztán főképp
  • BBeno2
    régen volt itt arról vita hogy Hernán Crespo kinek a játékosa. hát most kideült hogy a Chelsea-é és két évig kölcsönben van az Internél.
  • Huni92
    Villarreallal tolod?
    Én is azzal kezdem most a játékot.
  • Csesza
    a játék elején 8-10m font körül el lehet hozni
  • Darkon
    Dobj egy képet a taktikról pls
    Vaart mennyibe fajt?
  • KoniZTE
    Enyeama - Venta,Pasqual,Samba,Corluka - Mavuba,Cani - Cazorla,Fernandez,der Vaart - Nihat
    .
    Igy vágunk neki 08/09-nek !
  • KoniZTE
    mienre vannan beállitva a szögletnél a cuccok ?
  • Csesza
    legalább jobban kiismeritek egymást
  • Huni92
    Ilyen velem is volt. Csak az UTE ellen. 5 meccsünk volt zsinórban. ÉS 1 szezon alatt 12szer találkoztam velük.
  • Mor3llo
    anyám
  • BBeno2
    a lényeg hogy ez a magyarfoci.
    ilyen állatságot is csak az MLSZ tud kitalálni... LigaKupa a legokosabb felvonásban.
  • Gunnersboy
    wazi, atmentem apám fiókjába itt a gépen, ittmeg minden fasza gyors, majdnem üres az egész, sosem használja a laptopot :D

IE-n most itt tudok netezni, szal kiüritem picit a gépet, meg szedek le cuccokat
  • Darkon
    AVG, mentsd le pendrive-ra vagy ird ki a mentest.
  • Csesza
    nod-ot tudom ajánlani én is
  • karajjj
    én NOD32-t + tűzfalat használok már évek óta, és egy vírusom sincs :D
  • Gunnersboy
    jöttem megin, ugynézki meghalt a gépem...egyre kevesebb cuccot nyit meg, ff, opera már el se indul, ie 10mpenként kilépked szval....

kéne valami fasza virusirto

(addig nemakar játszani, hátha tönkremegy azis)
  • karajjj
    jaja, hála a szöglettaktiknak
  • Darkon
    Nagygrat(gondolom szogletbol)

Kezdem az uj szezont, 2 igazolasom volt a nyaron Saivet 13M es 400K-ert a 33eves Ballack.

Milannal mar megint osszesorsoltak.
  • karajjj
    a középhátvédem mesterhármasa :D
  • szabocsaba1983
    Hi & grat all!
  • karajjj
    mégis hosszabbítottak :P
    kaptam egy 2 éves szerződést
  • karajjj
    úgynézki, nem fog hosszabítani velem a bayern...
    pedig nyertem nekik már 2 német kupát meg aránylag rendberaktam őket gazdaságilag...
  • Martins15
    Köszi
  • Csesza
  • pinnacle
    faszom-.-

geci