104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hogy Anyukám is lássa :)
/ezek tényleg szarok lettek, de már nem tudok javítani/ -
karajjj #18717 miért kell minden képet az arányok megtartása nélkül méretezni? -
Milan nem hazudtolja meg magát, biztos fiatalítanak 

-
Hi & grat all!
Első helyzetjelentés a Juventussal:
Megkezdtem a takarítást, elküldtem 1-2 nyugdíjjast, igazoltam 1-2 reménységet, posztra. Az idei (2007-es) év igazából a megfelelő taktika megtalálására ment el, (de úgy érzem, most megtaláltuk, az utolsó 3 meccsen új taktika) volt az elején pár gyengébb eredmény, de úgy érzem, kezdi megtalálni a csapat az ösvényt.
A Roma 16 meccsen 7 gólt kapott, az Inter 12/12 győzelemmel kezdett, a Lazio rúgta a legtöbb gólt (Pandev Csítergeci
), és még ott a Milan és a Palermo is....szóval elég erős a mezőny. Így állunk karácsony előtt:
-
karajjj #18714 * középmezőnyéhez tartozó -
karajjj #18713 Hi & grat all!
na megvan a szerencsés csapat, aki az írányításom alatt fog szenvedni egy jóideig :P és ez a csapat nem más, mint az anzol Blue Square Northen liga(ez a legutolsó játszható) középmezőnyéhez Blyth Spartans csapata :D
-
A Lyont ne ird le :D nálam eddig minden játékban Csítergeci
csapat volt.
-
pinnacle #18711 Hi & grat all!
Utána se lesz egyszerű a dolgod. Inter,Milan,Barca,Bayern,Fener, TE:), Arsenal, Real:SSSS
Jóerős mezőny -
Én most búcsúztattam az Uefa kupa 1. körében a Metalliszt Harkov csapatát. Hazai pályán 2-0, majd idegenben teljesen tartalékosan egy Lloris bakival 0-1re kikaptam. Legalább 35 méterről lőtt szabadot az ellnfél, Lloris aláfutott, és a labda bement. :ASD -
Megint csoda kell majd.
-
Garay is isten, nalam ugyanigy volt, josemi-capdevila, mostmar utodaik angel-de la bella paros jatszik. Atalltam 4-4-2-re bar nalam M.Fernandez elotte is sima MC volt. -
Keci jó vagy
-
Közben hatalmas meccsen vertem meg a 6. fordulóban a Realt. 2-0ra mentem félidőben, de ahogy azt vártam, ki1enlitetteka 90. percben. 93.ban meg szögi itt, és Cygan befejelte. 3-2re megnyertem a meccset. 6 forduló után 4 win, 1 d, 1 v-gel állok (Bilbao vert meg 0-1re), 13 pont +8as gk, és 1. helyen holtversenyben a Reallal. -
Nálam Cygan-Garay belsővédő páros van, Josemi jobb, Capdevila balszélen. Cazorla tényleg a bal oldaon jó. Arzo meg vkp-t is tud játszani. VDV-Matias üggyel az a gond, h mind2en középső kp-ok. És ha már vkit kikell tenni szélre, az Matias. VDV-ot középről szélre rakni vétek. -
Talan azert mert a komplett hatvedsort kicserelted egy ember se maradt a regiekbol, Arzo nem kozeppalyas hanem vedo max. DMC, van der V. helyere M. Fernandez, Cani jobb Cazorla bal oldalra, kene egy a kozepalyasok kozul aki kicsit DMC is, nyilat ne befele hanem a szelekre. Amugy godin isten arzoval nalam ok vannak ketten belul.
Kapus az nagyon kell! -
KoniZTE #18703 Második évem végéhez érkeztem Villarreal-al.. Nagyon gyatrán indult a szezon igaz 4 győzelem a legelején de november körül a 9. helyen környékén botorkáltunk . Egyszerüen idegenben 10 meccsből 1szer nyertem . Majd kezdtek feljavulni a dolgok Enyeama 7.50es volt majd a kivásárlási árát elfelejtettem feljebb rakni igy a retkes cselzi elvitte szaros másfél milláért . Diego Lopez jol potolja . Közben a vezetőség éppenhogy csak májusban kinált uj szerződést... Anyagi káosz fel kell javitanom . De most végre vhára meglett a BL ( remélem ) . Itt a taktik
-
Barcaval nem olyan nehéz :) gyakorlatilag minden nagyobb csapattal simán lehet nyerni 1. évben mindent. Ettől függetlenül szép eredmény.
Az a videó meg irtó nagy ^^ -
Neoncsoves #18701 Lol Barca-val elértem a 18meccsig veretlent :)
Azon kivül a szurkolók bekiabálása közül ezen felröhögtem: Te-te-te buzeráns!
Meg amikor az van h a bíró magasra mutatta a sárga lapot, miért eza video jut eszembe?:D -
karajjj #18700 Grat :) Keci jó vagy
-
jah 2011-ben vagyok. első BL továbbjutásom a csoportból. -
végre megvan véééééégre ráadásul teljesen megérdemelten.
-
voltak anno télen itt bükön edzőtáborozni, durván szarok :DDDD félcsapatot átadolistára tettem, kajak mintha a komló keretét látnám értékek alapján :DDD
KAMAZ RULZ :D -

(Ahanyszor veszit a banda annyiszor kell a nevet elmondanod a csapatodnak mindenegyes vesztett meccs utan, termeszetesen kummulalodik::) -
karajjj #18695 looooooooooooooooooooooooool
KAMAZ RULZ :DDDD -
elszívtam egy füves cigit amszetrdamban, és a vasuti felüljáron beleestem egy szénszállító vagonba, oroszországban ébredtem.....röviden ez a története hogylettem az orosz 2.osztályú KamAZ Naberezsnyije Chelnyij menedzsere :DDD -
Ez a Nihat egy igazi Csítergeci
Csítergeci
Csítergeci 
4 meccs/6 gól :) -
Oriasi Valencian rangado gyozelemmel! Megmutattuk a tavaly 150M eurobol osszevasarolt amugy sem gyenge Valencianak.
Kameni, Forster -
osztrák: Sturm Graz, Austria Wien
horvát: Dinamo Zagreb
svéd: Elfsborg, Malmö
francia 2.: Ajaccio, Nantes
svájc: Basel, Young Boys
görög: AEK
belga: Anderlecht
csak pár tipp :)
-
karajjj #18690 jaaaaaaaaaaa tényleg :S
ez most így elég nagy hátráltató ok :S -
engem is érdekelt egyszer az angol sokadosztály de mindig visszatart a munkavállalási. mert én szeretek afrika 16 éveseket szerződtetni ott meg esélyem sincs igy... -
becsülendő!
kameniről és forsterről kérhetnék 1-1 képet?
-
karajjj #18687 angol sokadosztályon gondolkozom
-
attol függ :)
kisebb ország élcsapata :D
én most kajak olyan ligába fogok kezdeni beszartok ::AS_Da.sd -
Villarreal, Atletico Madrid, Lazio, Fiorentina, Manchester City, Tottenham, Leeds, West Bromwich Albion, Hoffenheim, Marseille, Newcastle, Schalke, Stuttgart, Roma. Igy hirtelen.... -
karajjj #18684 Hi & grat all!
reggel amikor kapcsoltam be a gépet egy csodás-mesés kék képernyő fogadott, szóval windóz reinstall volt és oda a sokéves mentésem :S
nemtom kivel kezdjek most újat... -
Én 2 csatárral tolom, Rossi-Nihat kezdővel. Mögöttük Mati Fernández. Depor ellen laza 3-0 idegenben, Nihat 2x, Mati 1x. -
Itt az új "nacionalista" keretem
. Meg lehet Mata jon.
-
Hi & grat all! De hosszu nap voooolt.
Toltottem, atalltam 2csatarosra es fel.. magam.
-
assulinra lecsapnék, nálam az "alacsonyabb" paval is csodagyerek volt, és brutáljol tolta. -
Igazolásaim a Villarrealnál. Garayval megegyeztem, erre jött az üzenet h elfogyott a pénzem. Aug 29-én bepróbálkoztam 2. alkalommal a vezetőségnél, és 2. alkalommal is adtak pénzt :D Igy megvettem Stancut és garayt is. A sors fintora, h Garay 1. bajnokimon még ellenfélként játszott, és gólt is lőtt. Az a meccs 2-2vel végződött a Racing ellen.