104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983
    Hogy Anyukám is lássa :)

/ezek tényleg szarok lettek, de már nem tudok javítani/
  • karajjj
    miért kell minden képet az arányok megtartása nélkül méretezni?
  • szabocsaba1983
    Milan nem hazudtolja meg magát, biztos fiatalítanak

• szabocsaba1983
    Hi & grat all!

Első helyzetjelentés a Juventussal:

Megkezdtem a takarítást, elküldtem 1-2 nyugdíjjast, igazoltam 1-2 reménységet, posztra. Az idei (2007-es) év igazából a megfelelő taktika megtalálására ment el, (de úgy érzem, most megtaláltuk, az utolsó 3 meccsen új taktika) volt az elején pár gyengébb eredmény, de úgy érzem, kezdi megtalálni a csapat az ösvényt.
    A Roma 16 meccsen 7 gólt kapott, az Inter 12/12 győzelemmel kezdett, a Lazio rúgta a legtöbb gólt (Pandev Csítergeci ), és még ott a Milan és a Palermo is....szóval elég erős a mezőny. Így állunk karácsony előtt:

• karajjj
    * középmezőnyéhez tartozó
  • karajjj
    Hi & grat all!

na megvan a szerencsés csapat, aki az írányításom alatt fog szenvedni egy jóideig :P és ez a csapat nem más, mint az anzol Blue Square Northen liga(ez a legutolsó játszható) középmezőnyéhez Blyth Spartans csapata :D
  • Huni92
    A Lyont ne ird le :D nálam eddig minden játékban Csítergeci csapat volt.
  • pinnacle
    Hi & grat all!

Utána se lesz egyszerű a dolgod. Inter,Milan,Barca,Bayern,Fener, TE:), Arsenal, Real:SSSS

Jóerős mezőny
  • Huni92
    Én most búcsúztattam az Uefa kupa 1. körében a Metalliszt Harkov csapatát. Hazai pályán 2-0, majd idegenben teljesen tartalékosan egy Lloris bakival 0-1re kikaptam. Legalább 35 méterről lőtt szabadot az ellnfél, Lloris aláfutott, és a labda bement. :ASD
  • Darkon
    Megint csoda kell majd.

• Darkon
    Garay is isten, nalam ugyanigy volt, josemi-capdevila, mostmar utodaik angel-de la bella paros jatszik. Atalltam 4-4-2-re bar nalam M.Fernandez elotte is sima MC volt.
  • Bulykin
    Keci jó vagy
  • Huni92
    Közben hatalmas meccsen vertem meg a 6. fordulóban a Realt. 2-0ra mentem félidőben, de ahogy azt vártam, ki1enlitetteka 90. percben. 93.ban meg szögi itt, és Cygan befejelte. 3-2re megnyertem a meccset. 6 forduló után 4 win, 1 d, 1 v-gel állok (Bilbao vert meg 0-1re), 13 pont +8as gk, és 1. helyen holtversenyben a Reallal.
  • Huni92
    Nálam Cygan-Garay belsővédő páros van, Josemi jobb, Capdevila balszélen. Cazorla tényleg a bal oldaon jó. Arzo meg vkp-t is tud játszani. VDV-Matias üggyel az a gond, h mind2en középső kp-ok. És ha már vkit kikell tenni szélre, az Matias. VDV-ot középről szélre rakni vétek.
  • Darkon
    Talan azert mert a komplett hatvedsort kicserelted egy ember se maradt a regiekbol, Arzo nem kozeppalyas hanem vedo max. DMC, van der V. helyere M. Fernandez, Cani jobb Cazorla bal oldalra, kene egy a kozepalyasok kozul aki kicsit DMC is, nyilat ne befele hanem a szelekre. Amugy godin isten arzoval nalam ok vannak ketten belul.
    Kapus az nagyon kell!
  • KoniZTE
    Második évem végéhez érkeztem Villarreal-al.. Nagyon gyatrán indult a szezon igaz 4 győzelem a legelején de november körül a 9. helyen környékén botorkáltunk . Egyszerüen idegenben 10 meccsből 1szer nyertem . Majd kezdtek feljavulni a dolgok Enyeama 7.50es volt majd a kivásárlási árát elfelejtettem feljebb rakni igy a retkes cselzi elvitte szaros másfél milláért . Diego Lopez jol potolja . Közben a vezetőség éppenhogy csak májusban kinált uj szerződést... Anyagi káosz fel kell javitanom . De most végre vhára meglett a BL ( remélem ) . Itt a taktik
  • Huni92
    Barcaval nem olyan nehéz :) gyakorlatilag minden nagyobb csapattal simán lehet nyerni 1. évben mindent. Ettől függetlenül szép eredmény.

Az a videó meg irtó nagy ^^
  • Neoncsoves
    Lol Barca-val elértem a 18meccsig veretlent :)
    Azon kivül a szurkolók bekiabálása közül ezen felröhögtem: Te-te-te buzeráns!

Meg amikor az van h a bíró magasra mutatta a sárga lapot, miért eza video jut eszembe?:D
  • karajjj
    Grat :) Keci jó vagy
  • BBeno2
    jah 2011-ben vagyok. első BL továbbjutásom a csoportból.
  • BBeno2
    végre megvan véééééégre ráadásul teljesen megérdemelten.
  • Gunnersboy
    voltak anno télen itt bükön edzőtáborozni, durván szarok :DDDD félcsapatot átadolistára tettem, kajak mintha a komló keretét látnám értékek alapján :DDD

KAMAZ RULZ :D
  • Darkon

(Ahanyszor veszit a banda annyiszor kell a nevet elmondanod a csapatodnak mindenegyes vesztett meccs utan, termeszetesen kummulalodik::)
  • karajjj
    looooooooooooooooooooooooool
    KAMAZ RULZ :DDDD
  • Gunnersboy
    elszívtam egy füves cigit amszetrdamban, és a vasuti felüljáron beleestem egy szénszállító vagonba, oroszországban ébredtem.....röviden ez a története hogylettem az orosz 2.osztályú KamAZ Naberezsnyije Chelnyij menedzsere :DDD
  • Huni92
    Ez a Nihat egy igazi Csítergeci Csítergeci Csítergeci
    4 meccs/6 gól :)
  • Darkon
    Oriasi Valencian rangado gyozelemmel! Megmutattuk a tavaly 150M eurobol osszevasarolt amugy sem gyenge Valencianak.

Kameni, Forster
  • Gunnersboy
    osztrák: Sturm Graz, Austria Wien
    horvát: Dinamo Zagreb
    svéd: Elfsborg, Malmö
    francia 2.: Ajaccio, Nantes
    svájc: Basel, Young Boys
    görög: AEK
    belga: Anderlecht

csak pár tipp :)
  • karajjj
    jaaaaaaaaaaa tényleg :S
    ez most így elég nagy hátráltató ok :S
  • BBeno2
    engem is érdekelt egyszer az angol sokadosztály de mindig visszatart a munkavállalási. mert én szeretek afrika 16 éveseket szerződtetni ott meg esélyem sincs igy...
  • soma22
    becsülendő!

kameniről és forsterről kérhetnék 1-1 képet?
  • karajjj
    angol sokadosztályon gondolkozom
  • Gunnersboy
    attol függ :)

kisebb ország élcsapata :D
    én most kajak olyan ligába fogok kezdeni beszartok ::AS_Da.sd
  • Huni92
    Villarreal, Atletico Madrid, Lazio, Fiorentina, Manchester City, Tottenham, Leeds, West Bromwich Albion, Hoffenheim, Marseille, Newcastle, Schalke, Stuttgart, Roma. Igy hirtelen....
  • karajjj
    Hi & grat all!

reggel amikor kapcsoltam be a gépet egy csodás-mesés kék képernyő fogadott, szóval windóz reinstall volt és oda a sokéves mentésem :S
    nemtom kivel kezdjek most újat...
  • Huni92
    Én 2 csatárral tolom, Rossi-Nihat kezdővel. Mögöttük Mati Fernández. Depor ellen laza 3-0 idegenben, Nihat 2x, Mati 1x.
  • Darkon
    Itt az új "nacionalista" keretem. Meg lehet Mata jon.

• Darkon
    Hi & grat all! De hosszu nap voooolt.
    Toltottem, atalltam 2csatarosra es fel.. magam.

• soma22
    assulinra lecsapnék, nálam az "alacsonyabb" paval is csodagyerek volt, és brutáljol tolta.
  • Huni92

Igazolásaim a Villarrealnál. Garayval megegyeztem, erre jött az üzenet h elfogyott a pénzem. Aug 29-én bepróbálkoztam 2. alkalommal a vezetőségnél, és 2. alkalommal is adtak pénzt :D Igy megvettem Stancut és garayt is. A sors fintora, h Garay 1. bajnokimon még ellenfélként játszott, és gólt is lőtt. Az a meccs 2-2vel végződött a Racing ellen.