104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Szabadságra mész. Igy nem kell nyomkodd a Space billentyűt. Ennél gyorsabban nem lehet -
Csesza #18877 Interrel - első szezon
-
van egy kombó
ctrl + q és hirtelen lenyomod az entert. -
SNP #18875 sziasztok.
Nem lehet valahogy meggyorsítani az idő múlását?
Csak nemzetei csapattal vagyok és 125 nap múlva lesz meccsünk. Mire azt végig várom...
Ha valaki tudja mondja el pls -
megcsináltam most, az volt a hiba 
köszi a helpet,Keci jó vagy
-
de amúgy most hogy mondjátok...előfordulhatXD
nah mind1 majd holnap megcsinálom megint, most gamelek^^ -
neem, jó volt, direkt néztem mindent...nemtom mi lehet a baj... -
Valószinűleg ez a gond. A mappa neve nem 'graphicS', hanem 'graphic' kell legyen. -
karajjj #18870 nem lehet, hogy írtál mappa nevének a végére egy s betűt? -
loál
köszi a segítséget pm-ben:) -
ahham értem én, amúgy már megcsináltam a graphic mappát sé odamásolgattam, el is indult a game, de minden tiszta fehér volt, nem láttam a betűket...olyat is olvastam, h ki kell kapcsolni a felület cache-t, de úgy se volt jó...bezzeg ha benyomtam az alt+f4-et akkor láttam h ki akarsz lépni igen-nem:)
-
karajjj #18867 sorry, hogy nemírtam, csak barátnőmmel voltam
szóval: a játék főkönyvtárában van data mappa, abba csinálsz egy graphic mappát és oda másolhatod a cuccokat, de szellemmezesnél meg le van írva, hogy hova kell másolni :D
na töltöm a spártaiakat, délelőtt újrakezdtem, mert túl sok bajnokságot töltöttem be és volt hogy negyedórákat szenvedett a gép 2 meccs között :D
rinyáltam megint anyaegyesületért de most nem akar a tulaj :S
most letoltam a barátságos meccseket és szerintem megugrott a csapat repje mert mostmár sokkal jobb játékosok is hozzám igazolnának, beújítottam vagy 10-12 magyart XD -
Töltöm a Villarrealt, és kezdem a szezon 2. felét :D -
cucma #18865 Húh 77. perce átvette a vezetést, én erre mindent kockára téve feltoltam mindenkit támadni...Bejött!
-
újabb változat^^
amúgy nemtom, passz:) -
cucma #18863 Röviden valaki összefoglalná, hogy a 2008 mivel jobb, mint a 2007? én a 2007-el játszok és nemtudom, hogy érdemes-e "beszerezni a 8-at. -
Hi & grat all! -
pinnacle #18861 Eddig FM-be aki csodagyerek volt az nagyrészt az életbe is az lett:)
Kivétel sztem:
Mokoena, Pereira -
valószínű hogy a SI csak random-ra húzta fel a PA-ját a magyarokhoz képest magasra :D azért emögött komoly emberek statisztákák munkaórák vannak. -
Martins15 #18859 Off: Én nemhittem volna h ennyire jó életbe is Gosztonyi 
Gosztonyi -
poénból leigazoltam ronaldinho-t a REAL-ba 33-évesen csakhogy csicskáztathassam :D gyből leküldöm a Castilla-ba hogy nyomorogjon. -
Keresztcsonttörés gondolom....és igen. előfordul. -
Neoncsoves #18856 Lol b*sztatok ilyet? ROnaldinho lesérült 9 hónapra
-
Miután 1-1 (i) és 1-0 (h)-t játszottam a Celta Vigo csapatával a Király Kupában, továbbjutottam, és a sorsoláson a Sevillat kaptam negyeddöntőbeli ellenfélnek. Majd az elődöntőben a Real Madrid/Valencia páros lesz az ellenfél ha továbbjutok. -
Nos, a bajnokság feléhez érkezvén, igy állok:
-
pinnacle #18853 Galatasaray Sport
2007.Márc. 20.
3. helyen a csapat!!
Az új edzővel a csapat megtáltosodott és jelenleg a 3. helyen áll a bajnokságba, a városi rivális Besiktas 2-1-es legyőzése után. Ezek mellett egy 7 meccse tartó veretlenségi szériát is magának tudhat Klinsmann.
UEFA kupa:
Galatasaray - Palermo párosítás jött létre. A továbbjutó a Sevilla/CSZKA Moszkva párharc győztesével fog játszani.
Török Kupa:
Elődöntőben a Galatasaray - Sakaryaspor első meccs eredménye 1-1. Így a döntő résztvevője a második meccsen fog eldőlni.
Másik ágon a Fenerbahce - Kayserispor mérkőzés eredménye 2-1. Látható itt sincs lefutva a mérkőzés.
-
pinnacle #18852 Galatasaray Sport
2007. Márc. 20.
-
összekapott Pellegrinivel, 2007 januárjában kölcsönbe ment a Bocához, 2007 nyarán pedig végleg odaszerződött -
Nem, vmi zűr volt a vezetőséggel/edzői karral, igy eligazolt a Bocaba a múlt nyáron. Azelőtt kölcsönben is szerepelt az argentin klubnál. -
töltöm a Chelsea-t^^
képek is lesznek:) -
Birmingham City - Middlesbrough döntő lesz a Carling-ban... Mellesleg Boro az egyik fiókcsapatom! XD Championship-ben húzza az igát már vagy 3-4 éve... -
Keci jó vagy
-
pinnacle #18846 Jóigazolás:)
Eredetileg is ott volt nem? -
Ligakupa elődöntő 2018. január... :D
-
Erősíccsed meg a védelmet! -
Elso meccsen termeszetesen golt lott! -
Csítergeci
Barcanak 2vel jobb a gk-e, igy ők vezetnek. 18 forduló után a legtöbb gólt lőttem (44) és 21et kaptam.
-
én az Athletico Madriddal vettel meg őt még 2008ban 5milláért, de azért fogadták el, mert már nagyon el akart jönni onnan, meg balhés is volt:) -
Én is leakartam igazolni. De év elején enm jött. Majd év végén elhozom. Hiába lesz már 30 éves, nagyon nagy playa. Szabadrúgásai, szögletei isteniek. És én is kiperkálom a 9-10 misit érte.
Közben 2-1re vertem az Espanyolt, igy 18 forduló után átvettem a vezetést a bajnokságban. -
A mester visszater 

valoszinuleg nincs itt megegy ilyen hulye aki egy 32eves jatekosert 9M-t fizetne. De ez szivugy volt. Javi Martinez ment 10Mert angliaba