104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hehh nálam még csak második szezon és nem ért el olyan fejlettségi szintet :D
Sóbissal ketten elől igen nagy állatok... -
Grat :) Keci jó vagy
-
Ne is mondd, qrvára idegesít az Arsenalban, mindig ver nekem vagy 2őt
-
thx -
Nem is fogom :)
Egyébként kösz :D
Mindjárt irok 1 beszámolót is. -
na lássuk a medvét, meglássuk mi sül ki belőle :D -
nem mondtam h muszáj csinálnod :)
egyébként kurva nagy grat!
-
Juve 3. mez -
karajjj #19270 tessék
-
Sztem ak is csalás......az, h betették a SI-nál ezt, az ő dolguk. Én akkor sem élek ezzel. Sokkal jobban érzem magam, ha én harcoltam ki azt a bajnoki cimet, és nem az assziszt. -
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!! MEGVAAAAAAAAAN! Hiába nyert a Barca 2-0ra az Almeria ellen, mi 2-1re legyűrtük az Osasunat, igy 1 pont előnnyel bajnokok lettünk! -
jah Velával vigyázz, pompeyval nálam volt/van, és kurva nagy állat :D
11meccs/9gól/3assist/3MOM/7.73 -
Juventus 3. mez -
már amikor megnyeri :D
egyébként ha csalás lenne akkor az SI-sek úgy csinálták volna meg h meccs alatt ne lehess szabin.. szvsz... -
Én viszont azt csalásnak tartom.....mivel azt nagy valószinűséggel megnyeri a csapat....de ez nálam nem igy megy. -
karajjj #19263 jó nemkell, rájöttam, hogy csak egyszínű fekete :D -
énis kipróbálom már milyen ez a mezcucc, vmelyest értek photoshophoz [bannert ne nézzétek mer az szar lett] majd meglátjuk mi sül ki -
37. fordulóban vért izzadva győztük le az Espanyol csapatát. A sérült Nihat helyére beálló Stancu lőtte a győztes gólt. Utolsó fordulóban Pamplonaba megyünk, az Osasuna ellen játszunk. -
karajjj #19260 dobj egy képet a csapat infóról -
én ilyenkor leszoktam szimulálni 1 v 2meccset, hatásos szokott lenni -
Hello! valaki nem tudna készíteni egy 3. számú mezt a Juventusnak?? Előre is köszi. -
Vicc.....rossz vicc az ami most a csapattal történik. Valencia ellen hiába szereztük meg a vezetést, Villa mester3asával (2 gól 11esből) és Morientes mester3asával 1-6ra kikaptunk :( A Barca 5-1re nyert, 2 forduló van hátra és már csak 1 pont az előny. Nagy a valószinűsége, h elveszitjük a már félig megnyert bajnoki cimet.
fejben elfáradtak a fiúk...... -
Ésigen....egyre jobb 1-2 a Betis ellen....4 pont előny, 3 forduló hátra, Espanyol, Valencia is az ellenfelek között. Miközben a Barca ilyen Almeria és Racingok ellen játszik. Elúszhat a bajnoki cim.... -
Nincs, csak 1 verzió van. Fmhungary.hu oldalon megtalálod.
Hullámvölgy. Azt hiszem igy nevezik azt, amiben most a csapat van. 3 vereség sorozatban, mind3 az Atletico Madridtól. Ezúttal Uefa kupa vv-n 0-2. Morál a padlón. Védelemben arra megy ki a játék h ki tud több gólpasszt adni az ellenfélnek. Csatársorban Rossi kb labdát is alig kap. Nihat minden labdát kapusba lő.
Motsmár csak azért kell izguljak, h el ne csesszük a bajnokságot 4 fordulóval a vége előtt és 7 pont előnyt elpocsékoljunk. -
igen,de annak is van 2 verziója ha jól emlékszem. a végén van vmi v xy.** -
A 8.0.2-s patchre gondolsz? -
faszomat
feltettem nemrégiben valami MAC OS X templatet, aztán installnál akármit kérdezett,nyomogattam h jóvan,csináld,aztán meghalt xp-m .. újraraktam minden szart,összes cuccomnak kb annyi,ami nem volt kiírva. FMben mi a pontos verziószám most ? :D
(am most felrakta megint mac cuccot és tökéletesen működik) -
Sok mindent elmond az, h meccs végi osztályzatként G. Rodriguez és Javi Venta is 4est kapott, vmin további 6 embernek 5ös osztályzat jutott.... -
Bajnokin belefutottam egy hatalmas zakóba.....1-7re kiszoptam az AtMa ellen....Védelmem áááá....Garay eltiltott volt, és máris összeomlott a hátsó alakzat. -
0-1re kikaptam, egy 35 méteres Forlán szabadrúgásgóllal, ami mellesleg megpattant......majd idegenben elpicsázom őket....
Játék ismét alakitott...meccs végi kommentár: 'Nihat szomorúan ballag le, megnyerhette volna a mérkőzést'.
Nihat a 75. perctől pályán sem volt ^^ -
nem volt sétagalopp..meccs közben tűnt fel viszont hogy a 167 centis khátvéd akár sebezhető is lehet, Elmander fejelt 2 gólpasszt 
-
Hi & grat all!
Töltöm VIllarrealt. 33 forduló után 7 ponttal megyek a Barca előtt.
Jön 3 meccs az Atletico Madrid ellen. -
reggelt & grat all! -
pinnacle #19245 Hypercammel felveszed, átrakod animatorshoppal gifbe és kész^^ -
Nedved #19244 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy látom szoktatok gólokat felvenni és belinkelni ide. Nos, hogy vesztek fel/milyen programmal gólokat, úgyhogy a lejátszásnál ne akadjon???
Pl.: ez
Mert én hiába veszek fel, akad a lejátszásnál! Pls, nézzétek meg és segítsetek! ;) Köszi! :) -
Nincs mit :) -
Kosz ez meg is van nekem ahogy latom. -
Azzal az a baj hogy el van forgatva. -
Templatek -
pinnacle #19239 az én fajta mezeimnek kellenek az alapjai?