104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darkon
    Josemi meg G.Rodrigez nem Villarreal szintu jatekosok.

Megintcsak a bibliat tudom ajanlani
  • zorrobomber
    én most Skafte-t képezem jobbhátvédnek. ott elég lesz a 175centi is
  • webibebi
    ja hát azt tom:D
  • webibebi
    mer én általában az arsenallal vagyok és ott fabregasnak szánom a VKP poszt de ő valójábna KP és átképzem
  • zorrobomber
    ha átképzed. :) az meg nem 2 perc
  • webibebi
    és ha később csinálom akkor nem fog úgy működni vagy mi?
  • 5w0rdf15h
    átképezni rendesen csak 20 éves koráig lehet.
  • Bulykin
    de sztem VDV már nem elég fiatal az átképzéshez, de lehetséges lenne egy fiatalabb játékosnál.
  • Bulykin
    értem én:)
  • webibebi
    de ha mondjuk átképzek 1 játékost akkor ott tud faszát nyújtani nem?
  • Huni92
    VDV tényleg irányitó. És ott a legjobb. Ahogy Matias Fernández sem jobbszélső, úgy ő sem.
    Most mondok egy szélsőséges példát: a világ középpályásai közül neked van 10 kedvenc. Ezt a 10 playat megveszed 1 csaaptodhoz. és mivel kedvencek, játszatod is. Viszont azt nem lehet, h egy poszton 4 ember, ezért védelembe és csatársorba is kp-k kerülnek. Igy nem fog jól játszani a csapat, nem hozzák ki a maximumot magukból. Az a legjobb, ha mindenki a saját posztján játszik, ha ez olykor áldozatokkal is jár, és vkit kikell tegyél a csapatból.
  • Huni92
    2-1 a Zaragoza ellen. Viszont 2 dolgot nem értek.
    1: Ilyen védősor, h Josemi-G. Rodriguez-Garay-Vidal, hátuk mögött Akinfeevvel h kaphat meccsenként 1 gólt átlagban?
    2: Normálon van a szerelés, csatároknak/tkp-knak pedig könnyűn. Viszont igy is a meccsenkénti 4-5-6 sárga mindig megvan. Most pl Garay 2t kapott. Ezt sem értem, h miért?
  • Bulykin
    semmi gond, legalább iagazad volt:)
  • Mike94
    bocs h ilyen hangnembe beszélek, de még reggel van ^^
  • Bulykin
    értem, akkor nem lesz jobb szélső^^
  • Mike94
    hát akkor elég nagy hülyeséget csináltál.. vdv irányító nem szélső, jópáran itt a fórumon (nem Huni, Darkon meg stb.) játszatnak játékosokat olyan poszton amihez közük sincs
    játzsathatod jobb széllsőnek is csak hülyeséget csinálsz
  • Bulykin
    hát csak túl sok a támadóm és vkinek mennie kell:)
    de am VDV-t lehet jobb szélső is nem? én régen ott játszattam...
  • Huni92
    Sztem az, h eddig kb úgy játszott, h: xy középen, SWP jobbszélen. viszont h jött VDV, xy kimegy jobbszélre, VDV meg marad középen.
  • Huni92
    4-2re nyertem az 5. fordulóban a Castellón ellen. Lehmann kezdett a kapuban, és igy 1472 nappal megdöntötte az addigi legidősebb pályára lépő játékos rekordját. Igy a klub történelmének legöregebb pályára lépő játékosa lett. (húdebonyolultvoltez). Klasnic mester3ast jegyzett :) megérte ingyé leigazolni.
    15 pontom van, 5 ponttal vezetem a tabellát.
  • Mike94
    swp-nek miköze van vdv-hez? swp jobb szélső vdv irányító
  • Bulykin
    Deco nem jön, de Ő igen, viszont így SWP-t al fogom adni...
  • Mike94
    mielőtt mondod, hongkongba se meek...
    #19376: téháiksz
  • Huni92
    Liiiiiicccc junájtid...... WBA........Cádiz......Sociedad.......Palermo......CFR Cluj.......Panathinaikosz......Marseille.
  • pinnacle
    degecivagy^^
  • Huni92
    A mai napot rögötn rangadóval kezdtük, Real Madrid ellen. Hazai pályán voltunk, és 'bosszút akartunk állni' a Szuperkupa-beli vereségért. Elano épphogy 86%os állapotban volt, de kezdőbe neveztem, Nihat pedig 75%os kondiban játszott 1 félidőt. Végül Vidal fejes-, és Garay 11esgóljával nyertünk 2-0ra.
  • KoniZTE
  • Mike94
    ha irfanview-be mented a képeket akkor a jpg minőségéet húzd 100ra

közbe továbbra is várom a csapatneveket (és nem indonéz 1. osztály)
  • KoniZTE
    kicsit nálam is de nem tudom miért.
  • KoniZTE
    ugyanugy jártam mint Enyeama-val - patkány Atlético elvitte szaros 4 milláér Ustarit szerencsére ugyanezt visszadtam nekik 2mér elhoztam Álamo-t rem jo lesz . 2010/11 felállás - Álamo - Bosingwa,Swechlen,Corluka,Samba - Mavuba,Cani - Ribery,Cazorla,Matias F. - Kurányi

VDV elment 33 milláér , Ribery jött 14ér,Álamo 2, Kurányi ingyen,Swechlen 8,5
  • Huni92
    Az a Salvador Cabanas állitólag jó csatár a gameben. ha jól tom 20as a befejezése, de még sosem volt nálam.

Miért olyan homályosak a képek? V csak nálam azok?
  • Huni92
    -30? oO Az nem semmi.

Töltöm Villarrealt. Espanyol elleni 4-2s sikerem után 2-0 a Bilbao és 1-0 a Zenit ellen (Malafeev mindent védett. lövések: 25/13 itt és 2/1 ott) Cacia szerzte a gólunkat.
  • Bulykin
    Hi & grat all!
    töltöm a Chelsea-t^^
  • zorrobomber
    jól hangzik
  • Bulykin
    Grat :)
  • Utley
    Szegény Luton Town...A valóságba több mint 2.000.000 font adóssága van,és a 2008-2009-es bajnokságban -30 ponttal kezdi a 4.ligát...Szerencsétlenek .Ha valóságba nem is,ezért Bajnokok Ligája győztes csapatot rakok össze....Editorba beírtam az adóságot,amit a szerencsétlen vezetés hozott össze...Kiváncsi vagyok mire megyek alapba -10pont,de még lesz valszeg -8 is csőd miatt...Sok sikert nekem
  • KoniZTE
    BLben csak ugy repitettünk , utcso forudlo - Hamburgban nem örültem mert nem csoportelső :( . Nyolcaddöntő Lyon otthon jol játszottunk de csak sovány X majd mentünk Lyonba és a 92.percbe egy kontrábol lett 2-2 . Jöhetett a Benfica - első meccsen meglepődtem hogy nincs teltház egy Bl nyegyeddöntőben majd mehettünk portugáliába ahol geci nagy meccsen továbbmentünk
  • Darkon
    Azt hittek 0-2nel feladjuk es megtorhetik a veretlensegi csucsunkat. Behoztam a nehertuzerseget es 4-3-3 ra atalltunk.

Viszik Saviolat 26M-ert a Barcaba (ebbol nagyon jol jottunk ki)
    Jo ejt.
  • Mike94
    nah én elteszem magam, 5kor edzés van, felkészülési időszak, majd re
    jónyóc
  • pinnacle
    ki hol mikor?:o

alreg? holholhol???:o

bantnekije
  • Mike94
    még 1 alreget akarsz? - . - :D