104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    szuperkupa behúzva, félidei lebaszással, első meccs 1-1 lett, Evelio Hernandez lőtte ott a gólt
    most a tizijük előtt a kiharcoló zsolnai még lesen is volt de nem baj
  • Mike94
    nem baj, jó lesz az
    én még csak most fogom betölteni :(
  • Darkon
    Viszont Roma ellen otthon kaptam ki szegyenteljes 0-1re, most el kell mennem uh. jo ejt
  • Mike94
    no már asszittem egyedül vagyok, grat!
  • Darkon
    Bagolyzona:

Erdemes volt betoltenem meg...
    Ugy gondoltak beallunk vedekezni 4-3-3-al bombaztuk VValdes kapujat.
  • pinnacle
    jópap holtig tanul^^
  • Csesza
    csak 1 tipp: ne "tetézd" tovább poént, mert csak elrontod az igazit

ergo

tényleg jó volt de csak lelövöd :D
  • pinnacle
    tehetek arról, hogy kérész életű a humorérzékem?:D

De tudod, minden évbe egyszer megjelenek:)

am. mindig itt leszek, ha a nemlétező képzeletbeli barátaid nem válaszolnak a kérdéseidre^^
  • 5w0rdf15h
    10 percig ezen feküdtem :DDD kurvanagy oltás volt.
  • Fabio Capello
    faxomat hogy nem lehet sms-el vipet hosszabbítani, bár azt se tudom megéri e előfizetni azért hogy négy percig üzenetet szerkeszthessek... [mert ugyebár túl nagy fícsör lenne alapdologgá tenni hogy szerkeszthesd az üzeneted.. namindegy]
  • karajjj
    megy a fájt XD
  • Csesza
    hiába kis gecikémnek egy jó beszólása volt életében és úgy mégtöbbet ér neki mert nekem jött :D
  • soma22
    hogyte milyen:ügyesvaty:D
  • Fabio Capello
    :D:D:A::FAS

oltás in progress... :D
  • 5w0rdf15h
    földig oltottak bammeg :DD
  • Csesza
    derohattgecci :DDDDdddd

köcsögöm székem :)
  • pinnacle
    namivel látom nincsenek barátaid, akik válaszolnának neked, ezért megteszem én:)

a különbség az, hogy a rendelkezésre bocsájtod menü arra szolgál, hogy fennvan a nagycsapatnál, de ha kell a tarcsiknak akkor mehet mecsre.

Lényege az, hogy látod a játékost és nem kell belépned a tartalékok közé hogy megnézd:)
  • Huni92
    Aha. Értem. Na mind1, kösza felvilágositást :p
  • Fabio Capello
    nem áll módomban, hsz szerkesztés ügyben a vip-tagság a megoldás, sajna nekem nincs arra lehetőségem, hogy ezekbe bármilyen módon belepiszkálhassak, házigazdaként én is csak törölhetem.

Lejárt a vipem hogy a geci enné ki a belét :D
  • Huni92
    Üdv!

Megragadva az alkalmat, h újra ittvagy, azt kérdezem, h lehetséges lenne-e az, h egy szerkesztés gombot is betegyél ide a fórumba. ugyanis ha vki elcsesz 1 hsz-t/képet, akkor nem kellene új hozzászólásban javitsa azt.
  • Huni92
    Ezzel nem is lenne gond, viszont ha kisebb csapattal vagy, és nagyobb együttes vinné a játékosodat, akkor nincs sok esély arra h hosszabbitson veled.
  • Fabio Capello
    Hi & grat all!

Nos véget ért a holland kiküldetés, megvolt a terepgyakorlat, mákkal ugyan, de megkaptam az ötöst, most pedig két hónap lazulás na és tömör FM :)
  • Huni92
    1-0 a BL-ben a napoli ellen, igy 4 meccs, 4 win, 12 pont, tuti 1. hely a csoportban.
    Spanyol kupában meg idegenbeli 1. meccsen 4-0ra leléptünk vmi kiscsapatot.
  • 5w0rdf15h
    új szerződés a játékosnak rögtön, aztán ő dönt h melyiket fogadja el...
  • Huni92
    3-0ra nyert a csapat az Almeria ellen. garay 11es majd fejesgólja és Franco találata hozta meg a győzelmet.
  • Huni92
    Fasza....első felindulásomból kritizáltam is a birót.....eltiltás...almeria ellen nem leszek padon...ggrrr
  • Huni92
    Megvan első vereségem a szezonban. Megszakadt a 12 meccses veretlenségi sorozatom. És gecire idegesit ez a meccs. recre ellen. Vezetést szerzek, semmi akció, semmi helyzet. Aztán lerúgják Mottat, mehet tovább, és perszehogy gólt kapok. Csere, Motta le, Cani be. 2. félidő elején Garay meg Akinfeev összehozta a 2. gólt is. Innen full-attack, 3 védő....és mégsem volt 1 darab helyzetem se. Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma
  • Csesza
    - annak
  • Csesza
    mi annak a különbség az között hogy egy játékost leküldesz a tartalékba x napra, akár sérült akár nem ( a jobb klikk - Menjen-->tartalék keret) vagy a között, hogy jobb klikk - menjen - tartalékok rendelkezésére bocsátom?
  • BBeno2
    ha egyszer kiifzeti a kivásárlasi árát akkor nézhecc...
  • Huni92
    Hi & grat all!

Hát eléggé mosott szar lettem, főleg h hajnali 6kor keltem. Ésugye egész nap meló. De most majd játszok :D
  • Csesza
    sajnos a való életben sem az edző/menedzser adja el a játékosokat hanem az elnök

illetve 80-90% -ban nem
  • totti10
    elnököt kirúgom
  • Csesza
    sehogy :S
  • totti10

ezt hogy lehet megakadályozni hogy az én beleszólásom nélkül eladják a játékosomat?? direkt bevan állitva h minden ajánlatot utasitson el..
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    90 percig égés a köbön. persze természetesen kb seggről-hasról bepattanó gólokat kaptunk, nade akkor is
  • Mike94
    LOOL
  • Darkon
    Durva!

Elkuldtem Drenthet 1hetre, ugyis megkapta a bonusz meccs ban-t a hulye nemnormalis:)
  • zorrobomber
    vki kérdezte az új poszt betanítást, Skafte 0ról 3 hónap alatt érte el az awkward szintet. a végén még használható lesz, a nyáron a Real már 20 millát+Bozaglo-t ajánlotta érte.