104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
szuperkupa behúzva, félidei lebaszással, első meccs 1-1 lett, Evelio Hernandez lőtte ott a gólt
most a tizijük előtt a kiharcoló zsolnai még lesen is volt de nem baj
-
nem baj, jó lesz az
én még csak most fogom betölteni :( -
Viszont Roma ellen otthon kaptam ki szegyenteljes 0-1re, most el kell mennem uh. jo ejt -
no már asszittem egyedül vagyok, grat! -
Bagolyzona:
Erdemes volt betoltenem meg...
Ugy gondoltak beallunk vedekezni 4-3-3-al bombaztuk VValdes kapujat.
-
pinnacle #19553 jópap holtig tanul^^ -
Csesza #19552 csak 1 tipp: ne "tetézd" tovább poént, mert csak elrontod az igazit
ergo
tényleg jó volt de csak lelövöd :D -
pinnacle #19551 tehetek arról, hogy kérész életű a humorérzékem?:D
De tudod, minden évbe egyszer megjelenek:)
am. mindig itt leszek, ha a nemlétező képzeletbeli barátaid nem válaszolnak a kérdéseidre^^ -
10 percig ezen feküdtem :DDD kurvanagy oltás volt. -
faxomat hogy nem lehet sms-el vipet hosszabbítani, bár azt se tudom megéri e előfizetni azért hogy négy percig üzenetet szerkeszthessek... [mert ugyebár túl nagy fícsör lenne alapdologgá tenni hogy szerkeszthesd az üzeneted.. namindegy] -
karajjj #19548 megy a fájt XD -
Csesza #19547 hiába kis gecikémnek egy jó beszólása volt életében és úgy mégtöbbet ér neki mert nekem jött :D -
hogyte milyen:ügyesvaty:D -
:D:D:A::FAS
oltás in progress... :D -
földig oltottak bammeg :DD -
Csesza #19543 derohattgecci :DDDDdddd
köcsögöm székem :) -
pinnacle #19542 namivel látom nincsenek barátaid, akik válaszolnának neked, ezért megteszem én:)
a különbség az, hogy a rendelkezésre bocsájtod menü arra szolgál, hogy fennvan a nagycsapatnál, de ha kell a tarcsiknak akkor mehet mecsre.
Lényege az, hogy látod a játékost és nem kell belépned a tartalékok közé hogy megnézd:) -
Aha. Értem. Na mind1, kösza felvilágositást :p -
nem áll módomban, hsz szerkesztés ügyben a vip-tagság a megoldás, sajna nekem nincs arra lehetőségem, hogy ezekbe bármilyen módon belepiszkálhassak, házigazdaként én is csak törölhetem.
Lejárt a vipem hogy a geci enné ki a belét :D -
Üdv!
Megragadva az alkalmat, h újra ittvagy, azt kérdezem, h lehetséges lenne-e az, h egy szerkesztés gombot is betegyél ide a fórumba. ugyanis ha vki elcsesz 1 hsz-t/képet, akkor nem kellene új hozzászólásban javitsa azt. -
Ezzel nem is lenne gond, viszont ha kisebb csapattal vagy, és nagyobb együttes vinné a játékosodat, akkor nincs sok esély arra h hosszabbitson veled. -
Hi & grat all!
Nos véget ért a holland kiküldetés, megvolt a terepgyakorlat, mákkal ugyan, de megkaptam az ötöst, most pedig két hónap lazulás na és tömör FM :) -
1-0 a BL-ben a napoli ellen, igy 4 meccs, 4 win, 12 pont, tuti 1. hely a csoportban.
Spanyol kupában meg idegenbeli 1. meccsen 4-0ra leléptünk vmi kiscsapatot. -
új szerződés a játékosnak rögtön, aztán ő dönt h melyiket fogadja el... -
3-0ra nyert a csapat az Almeria ellen. garay 11es majd fejesgólja és Franco találata hozta meg a győzelmet. -
Fasza....első felindulásomból kritizáltam is a birót.....eltiltás...almeria ellen nem leszek padon...ggrrr -
Megvan első vereségem a szezonban. Megszakadt a 12 meccses veretlenségi sorozatom. És gecire idegesit ez a meccs. recre ellen. Vezetést szerzek, semmi akció, semmi helyzet. Aztán lerúgják Mottat, mehet tovább, és perszehogy gólt kapok. Csere, Motta le, Cani be. 2. félidő elején Garay meg Akinfeev összehozta a 2. gólt is. Innen full-attack, 3 védő....és mégsem volt 1 darab helyzetem se. Mocskos, csaló gamma
Mocskos, csaló gamma
-
Csesza #19531 - annak -
Csesza #19530 mi annak a különbség az között hogy egy játékost leküldesz a tartalékba x napra, akár sérült akár nem ( a jobb klikk - Menjen-->tartalék keret) vagy a között, hogy jobb klikk - menjen - tartalékok rendelkezésére bocsátom? -
ha egyszer kiifzeti a kivásárlasi árát akkor nézhecc... -
Hi & grat all!
Hát eléggé mosott szar lettem, főleg h hajnali 6kor keltem. Ésugye egész nap meló. De most majd játszok :D -
Csesza #19527 sajnos a való életben sem az edző/menedzser adja el a játékosokat hanem az elnök
illetve 80-90% -ban nem -
elnököt kirúgom -
Csesza #19525 sehogy :S -
ezt hogy lehet megakadályozni hogy az én beleszólásom nélkül eladják a játékosomat?? direkt bevan állitva h minden ajánlatot utasitson el.. -
-
90 percig égés a köbön. persze természetesen kb seggről-hasról bepattanó gólokat kaptunk, nade akkor is
-
LOOL
-
Durva!
Elkuldtem Drenthet 1hetre, ugyis megkapta a bonusz meccs ban-t a hulye nemnormalis:) -
vki kérdezte az új poszt betanítást, Skafte 0ról 3 hónap alatt érte el az awkward szintet. a végén még használható lesz, a nyáron a Real már 20 millát+Bozaglo-t ajánlotta érte.