104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Marvin Anguloról van szó, akit iszonyat olcsón meg tudsz szerezni -
Figy. 1,7et költöttél. 500k jött be. ez igy elmegy. de azt nemigen tudom elhinni h adtak 2 misi fontot igazolni.
Vmint nem tudom h ugyanarr az Angulora gondolunk-e? Mivel ez az Angulo nekem olcsónak tűnik. -
ahhoz képest h sima...
"Stancut ellehet hozni olcsón az elején. Az belefér a pénzbe. Viszont Angulo is....hmmm....érdekes. Mer sztem a 2 játékost nem lehet elvinni a Lokiba egyszerre. Szal sztem nem adnak annyi pénzt ott."
ez a két játékos nem a leandro eladáson múlt
am fizetés nem értem mér számít ezeknél a játékosoknál, simán megtérítik az árukat
-
Igy, h eladtad leandrot, abszolút sima a dolog. Mert Lokinál 1,2 misi kb alapból megvan igazolásokra. Szal igy semmi gond. Grat :) -
karajjj #19594 énis ezt akartam kérdezni :D -
Martins15 #19593 Mennyi fizetése van ezeknek a pléyáknak? -
nah itt vannak az átigazolások
mondhattok nyugodtan csíternek, nem zavar mer én tudom h mennyit "csaltam"... (semmit)
-
Shelton #19591 Mocskos, csaló gamma
-
-
A Real MAdrid jönne a csapatnak
Mocskos, csaló gamma
:D
-
lol most jól megvok kavarva :D. Elidnítottam öt, hat menedzsert poénból egy géjmben :D. Aztán átigazolási időszak alatt láttam h Silváért érdeklődnek, így Chelseavel és Barcelonával lecsaptam rá és 57M dolcsi ajánlatot tettem mindkét csapattal, de emellett a Liverpool és az Arsenal is pályázik a csávóra.
Ilyenkor nem szívesen lennék Silva helyében ez a sok érdeklődés sztem a való életben jól összekavarná :D.
Amúgy szuper kupa meccsen Debrecennel kiütöttem a Honvédot első meccsen már idegenben 3-1-re :)), de úgy h tíz emberrel jácottam második félidőben és lőttünk is egy gólt még :D, meg is dícsértem a fiúkat rögvest.
Médiának azt nyilatkoztam meccs előtt, h, ha a srácok oda teszik magukat, akkor lesöprik Honvédet és így is lett :D. -
karajjj #19587 photoshoppal... -
lackoka25 #19586 hello hogy lehet mezeket kreálni?
-
Oké... Piereikosz - OM: 1-1. Ott is első félidőben Cissé gól, aztán a Piereikosz támadott és a szakértők egybehangzó véleménye az volt, hogy csakis a szerencsének köszönhettük a döntetlent, mert az ellen többször is átgázolt a védelmünkön. -
töltöm derbyt -
Leedsnél volt olyan h előszezonban HSV-t (is) elvertem 5-0ra, oszt bajnokságban ilyen noname csapatok ellen szoptam ^^ Előszezon nem minden.... -
mámegin levert1kiscsapat. Tétravértes - Debrecen: 2-0.
lol
Szezon előtti előkészítő meccsen. -
Hi & grat all!
sajnos hétvégén nem voltam itt, de nagyábbol elolvastam a lemaradásom
-
Tegnapi napomat az online játéknak szenteltem :D Volt jónéhány lejátszásra váró meccsem. Igy azokat toltam le, majd foci, igy offlinet nem nyomtam sokat. Talán 2-3 meccset játszottam. Ma meg vmiért nincs kedvem betölteni. -
pinnacle #19579 namivaaaaaaaaaaaaaaaa? -
Nem, majd most:)
Egyszinu az csak csak a lathatosagon van buheralva ezert nem tunik egyszinunek. -
pinnacle #19577 Gratula:)
Voltál már bajnok?
A mezek jók, csak a fekete mezen az ujján lévő kék csik nem egyszinu.
Hanem a sárga mezen lévő kéknek a szine.
Ha nincs igazam srry, szar a látásom akko:D -
Szezon vege. Kicsit felidegesitett meg utolso meccsen a Valencia 2-3-re kikaptunk csiterSilva 2golja miatt. Igy nem lettunk dobogosak. Viszont nyaron jon Martinez.
Az uj 2012/2013-as Villarreal-os mezek mar kaphatoak:)
-
Hi & grat all!
Átigazolásokról képet pls! -
Udv a klubban. 
-
Na végülis csak lejátszottam, 0-3 a vége. Ez nem is idegesit. Az viszont sokkal inkább, h 37. perctől emberelőnybe vok, FULL-ATTACK, majd félidőtől 3 védő, és egész 2. félidő lemegy anélkül h 1 helyzet is legyen. Oszt 1 szöglet a bárkának, és természetesen befejelik a 83. percben....... -
Ez majdnem megtörtént az 1. szezonomban. Vezettem 9 ponttal is a bajnokságot, 4 fordulóval a vége előtt 7 pont volt, aztán épphogycsak 1 ponttal tudtam nyerni. Elkaptunk egy gyenge szériát, és rögtön utolért a Bárka. -
ez a játék természetes velejárója, ami neked nem adatik meg, az az AI-nek természetes :P :D szokj hozzá :D
És ez még mind semmi ahhoz képest, amikor nagy fölénnyel vezetsz egy bajnokságot, aztán az utolsó öt fordulóban a csapatodból botláb brigád lesz, és egy ponttal megnyeri végül a bajnokságot előtted a rivális... -
Am nem hullámvölgy....mer eddig a szezonban csak a Recre vert meg 1-2re, minden sorozatot egybevetve. És nem is az a gondom, h kikapok. Nem szoktam újratölteni 1 meccset, mer vereség a vége. csak qrvára felbasz, h ami nekik nem les, az nekem les. És ilyen gólokkal nyerik a meccset. -
tipikus hullámvölgy, nyugi, nemsoká kilábaltok belőle -
Jó.....kiléptem ebből a szarból....2. lesgóljukat lövik. Akinfeev mindenhez csak asszisztál....majd ha lehiggadtam, újratöltöm. Mocskos, csaló gamma
Mocskos, csaló gamma
Mocskos, csaló gamma
-
Legutálatosabb csapat az FM-ben (is): FC Bárka......félidőben 4-0 nekik....mind1 milyen taktikával állok ki. Mind1 h ki játszik. Úgyis megvernek.Mocskos, csaló gamma
-
egy két jó transzferrel simán nyélbe lehet ütni mindkettőt, és mint tudjuk, mike átigazolásokban nagyon jó :) -
Hi & grat all!
Stancut ellehet hozni olcsón az elején. Az belefér a pénzbe. Viszont Angulo is....hmmm....érdekes. Mer sztem a 2 játékost nem lehet elvinni a Lokiba egyszerre. Szal sztem nem adnak annyi pénzt ott.
(Keci válogatott meccsek.....mer nagyon érdekel h mit jtszott Fidzsi-szk U19-es csapata Haiti U19-es csapatával....) -
Martins15 #19564 Debrecennel mennyi átigazolási pénzt kaptál,hogy stancut lebirtad igazolni? -
Mike, Darkon grat :) -
bl selejtező visszavágó:
Derry City 2-4 Debrecen
gólok: Bjarnason, Stancu2, Tisza
ezúttal Stancu-t rúgták le - . - (Angulo 1hónap)
köv ellenfél vszeg Shakhtar Donyeck -
első bajnoki:
Debrecen 3:0 Diósgyőr
gólok: Tisza, Stancu, E.Hernandez
Hernandez lőtt egy 50méteres szabadrúgásgólt, Tisza vert egy kibaszott nagy gólt
Angulo-t már első percbe lerúgták (Y) -
imádom ezt a játékot.. 2meccs, 2kapuralövés, 2pontrúgás, 2gól, a mostani megpattanó szabi volt...
legalább győztünk
bl selejtező:
-
na ilyen se volt még...