104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Marvin Anguloról van szó, akit iszonyat olcsón meg tudsz szerezni
  • Huni92
    Figy. 1,7et költöttél. 500k jött be. ez igy elmegy. de azt nemigen tudom elhinni h adtak 2 misi fontot igazolni.
    Vmint nem tudom h ugyanarr az Angulora gondolunk-e? Mivel ez az Angulo nekem olcsónak tűnik.
  • Mike94
    ahhoz képest h sima...
    "Stancut ellehet hozni olcsón az elején. Az belefér a pénzbe. Viszont Angulo is....hmmm....érdekes. Mer sztem a 2 játékost nem lehet elvinni a Lokiba egyszerre. Szal sztem nem adnak annyi pénzt ott."
    ez a két játékos nem a leandro eladáson múlt
    am fizetés nem értem mér számít ezeknél a játékosoknál, simán megtérítik az árukat
  • Huni92
    Igy, h eladtad leandrot, abszolút sima a dolog. Mert Lokinál 1,2 misi kb alapból megvan igazolásokra. Szal igy semmi gond. Grat :)
  • karajjj
    énis ezt akartam kérdezni :D
  • Martins15
    Mennyi fizetése van ezeknek a pléyáknak?
  • Mike94
    nah itt vannak az átigazolások
    mondhattok nyugodtan csíternek, nem zavar mer én tudom h mennyit "csaltam"... (semmit)
  • Shelton
    Mocskos, csaló gamma
  • b4rc4

• b4rc4
    A Real MAdrid jönne a csapatnak

Mocskos, csaló gamma :D
  • Legend Killer
    lol most jól megvok kavarva :D. Elidnítottam öt, hat menedzsert poénból egy géjmben :D. Aztán átigazolási időszak alatt láttam h Silváért érdeklődnek, így Chelseavel és Barcelonával lecsaptam rá és 57M dolcsi ajánlatot tettem mindkét csapattal, de emellett a Liverpool és az Arsenal is pályázik a csávóra.
    Ilyenkor nem szívesen lennék Silva helyében ez a sok érdeklődés sztem a való életben jól összekavarná :D.

Amúgy szuper kupa meccsen Debrecennel kiütöttem a Honvédot első meccsen már idegenben 3-1-re :)), de úgy h tíz emberrel jácottam második félidőben és lőttünk is egy gólt még :D, meg is dícsértem a fiúkat rögvest.
    Médiának azt nyilatkoztam meccs előtt, h, ha a srácok oda teszik magukat, akkor lesöprik Honvédet és így is lett :D.
  • karajjj
    photoshoppal...
  • lackoka25
    hello hogy lehet mezeket kreálni?
  • Legend Killer
    Oké... Piereikosz - OM: 1-1. Ott is első félidőben Cissé gól, aztán a Piereikosz támadott és a szakértők egybehangzó véleménye az volt, hogy csakis a szerencsének köszönhettük a döntetlent, mert az ellen többször is átgázolt a védelmünkön.
  • Darthmushroom
    töltöm derbyt
  • Huni92
    Leedsnél volt olyan h előszezonban HSV-t (is) elvertem 5-0ra, oszt bajnokságban ilyen noname csapatok ellen szoptam ^^ Előszezon nem minden....
  • Legend Killer
    mámegin levert1kiscsapat. Tétravértes - Debrecen: 2-0.

lol

Szezon előtti előkészítő meccsen.
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
    sajnos hétvégén nem voltam itt, de nagyábbol elolvastam a lemaradásom
  • Huni92
    Tegnapi napomat az online játéknak szenteltem :D Volt jónéhány lejátszásra váró meccsem. Igy azokat toltam le, majd foci, igy offlinet nem nyomtam sokat. Talán 2-3 meccset játszottam. Ma meg vmiért nincs kedvem betölteni.
  • pinnacle
    namivaaaaaaaaaaaaaaaa?
  • Darkon
    Nem, majd most:)
    Egyszinu az csak csak a lathatosagon van buheralva ezert nem tunik egyszinunek.
  • pinnacle
    Gratula:)

Voltál már bajnok?

A mezek jók, csak a fekete mezen az ujján lévő kék csik nem egyszinu.
    Hanem a sárga mezen lévő kéknek a szine.

Ha nincs igazam srry, szar a látásom akko:D
  • Darkon
    Szezon vege. Kicsit felidegesitett meg utolso meccsen a Valencia 2-3-re kikaptunk csiterSilva 2golja miatt. Igy nem lettunk dobogosak. Viszont nyaron jon Martinez.

Az uj 2012/2013-as Villarreal-os mezek mar kaphatoak:)

• szabocsaba1983
    Hi & grat all!

Átigazolásokról képet pls!
  • Darkon
    Udv a klubban.

• Huni92
    Na végülis csak lejátszottam, 0-3 a vége. Ez nem is idegesit. Az viszont sokkal inkább, h 37. perctől emberelőnybe vok, FULL-ATTACK, majd félidőtől 3 védő, és egész 2. félidő lemegy anélkül h 1 helyzet is legyen. Oszt 1 szöglet a bárkának, és természetesen befejelik a 83. percben.......
  • Huni92
    Ez majdnem megtörtént az 1. szezonomban. Vezettem 9 ponttal is a bajnokságot, 4 fordulóval a vége előtt 7 pont volt, aztán épphogycsak 1 ponttal tudtam nyerni. Elkaptunk egy gyenge szériát, és rögtön utolért a Bárka.
  • Fabio Capello
    ez a játék természetes velejárója, ami neked nem adatik meg, az az AI-nek természetes :P :D szokj hozzá :D

És ez még mind semmi ahhoz képest, amikor nagy fölénnyel vezetsz egy bajnokságot, aztán az utolsó öt fordulóban a csapatodból botláb brigád lesz, és egy ponttal megnyeri végül a bajnokságot előtted a rivális...
  • Huni92
    Am nem hullámvölgy....mer eddig a szezonban csak a Recre vert meg 1-2re, minden sorozatot egybevetve. És nem is az a gondom, h kikapok. Nem szoktam újratölteni 1 meccset, mer vereség a vége. csak qrvára felbasz, h ami nekik nem les, az nekem les. És ilyen gólokkal nyerik a meccset.
  • Fabio Capello
    tipikus hullámvölgy, nyugi, nemsoká kilábaltok belőle
  • Huni92
    Jó.....kiléptem ebből a szarból....2. lesgóljukat lövik. Akinfeev mindenhez csak asszisztál....majd ha lehiggadtam, újratöltöm. Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma
  • Huni92
    Legutálatosabb csapat az FM-ben (is): FC Bárka......félidőben 4-0 nekik....mind1 milyen taktikával állok ki. Mind1 h ki játszik. Úgyis megvernek.Mocskos, csaló gamma
  • Fabio Capello
    egy két jó transzferrel simán nyélbe lehet ütni mindkettőt, és mint tudjuk, mike átigazolásokban nagyon jó :)
  • Huni92
    Hi & grat all!

Stancut ellehet hozni olcsón az elején. Az belefér a pénzbe. Viszont Angulo is....hmmm....érdekes. Mer sztem a 2 játékost nem lehet elvinni a Lokiba egyszerre. Szal sztem nem adnak annyi pénzt ott.

(Keci válogatott meccsek.....mer nagyon érdekel h mit jtszott Fidzsi-szk U19-es csapata Haiti U19-es csapatával....)
  • Martins15
    Debrecennel mennyi átigazolási pénzt kaptál,hogy stancut lebirtad igazolni?
  • Fabio Capello
    Mike, Darkon grat :)
  • Mike94
    bl selejtező visszavágó:
    Derry City 2-4 Debrecen
    gólok: Bjarnason, Stancu2, Tisza
    ezúttal Stancu-t rúgták le - . - (Angulo 1hónap)
    köv ellenfél vszeg Shakhtar Donyeck
  • Mike94
    első bajnoki:
    Debrecen 3:0 Diósgyőr
    gólok: Tisza, Stancu, E.Hernandez
    Hernandez lőtt egy 50méteres szabadrúgásgólt, Tisza vert egy kibaszott nagy gólt
    Angulo-t már első percbe lerúgták (Y)
  • Mike94
    imádom ezt a játékot.. 2meccs, 2kapuralövés, 2pontrúgás, 2gól, a mostani megpattanó szabi volt...
    legalább győztünk
    bl selejtező:
  • totti10
    na ilyen se volt még...