104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
zsilike #19678 töröld a régit,helyére az uj(jó helyre tedd)+skin cache kikapcs!üdv mindenkinek egyébként! -
KoniZTE #19677 egy kis segitségre lenne szükségem !
A játékban vannak alapbol mezek ( kicsi sima ) és töltöttem le ujakat de még mindig a régieket tölti be... Mit csináljak ? -
Csesza #19676 nem kicsit jó igazolás 
-
jah és vki 2-3. szezon környékén dobjon egy képet nekem Mikael Lustigról, télen érkezik hozzám lokiba, magyarhonba isten lesz
a svéd GIF Gundsvall-ba (v mibe) játszik -
nem lehet
inter94: semmi baja nem lesz -
Martins15 #19673 Köszi bár nekem Fradi update kéne :D -
Vinsanity36 #19672 egy kerdes:
lehet mar elkezdett jatek kozben adatbazist valtoztatni?
gondolom ugy hogy nekem most small van es large vagy huge-t akarnak
koszi -
érdemes lenne megkockáztatni? -
elméletben igen. -
Féltáv
-
ha felteszem a javitást a játékhoz a régi mentésemet tudom folyatatni? -
Zaragoza elleni első meccsen idegenben hiába lőtt Elano 2 gólt, amelyből a 2. fantasztikusra sikeredett, a Zaranak van egy Militoja, aki ugynacsak 2t vágott, + Sergio Garcia egy védelmi hibát kihasznált, igy 2-3 arányban kikaptam. -
Grat mindenkinek :) -
FMhungaryn van 1 adatbázisfrissités, ami ha jól atom a június 15-18. körüli időszakig végrehajtott igazolásokat frissitette. tehát a Wolfsburg megerősödött :D -
Höh :D A Villarreal átütemezte az adósságait. -37,5 millió euróról -1,2 millió euróra változott az egyenleg :D
És 15 millió a nyereség/veszteség állapot. -
Martins15 #19663 Nem tud valaki valami friss átigazolási cuccost?(igaz még átig. szezon közepe van de akkoris jolenne ) -
Jó ez a meccs önbizalomnövelőnek. Köv. körben zaragoza vár rám.
Mellesleg Nihat most tért vissza sérülésből, ezen a meccsen. -
BL-ben megkaptam a Sporting Lisszabont....idegenbe kezdek majd.
Január 2-dika van. Lehet h eladom G. Rodriguezt a Barcanak, ha jó ajánlatot kapok. És veszek más középsővédőt.
Közben kupa visszavágó: Garay 10es osztályzat :D 14-0s összesitéssel mentem tovább.
-
engem is szopat most :c -
94:04
Najolvan most befejeztem egy idore.... -
Ahogy sejtettem borzatszto rossz kezdet: 2-2-2. Meg kell szokniuk az uj taktikat mert ezzel BL-t fogunk nyerni. -
Utálok pöcs kiscsapatok ellen játszani....ilyen Hérculestől szopok ki 0-3ra, úgy, h Akinfeev 2 szar lövést is bevéd, + 11esből is gólt lőnek. Miközben a kapusuk élete meccsét játsza. Mocskos, csaló gamma
Mocskos, csaló gamma
-
Hi & grat all!
Sajnos ma RIP van...:S -
Elano és Garay is csak 1 hétre esett ki. Hála a jó égnek. -
Grat :)Keci jó vagy
-
3-0 a Steaua elleni utolsó BL csop.meccsen
Fájó pont, h Elano 14. percben megsérült. Majd a 95. percben szögi volt ide, Garay meg megsérült..... -
A 13-14 szezon kerete:
És transfere:
Most nagyobb volt a kiadásom mint bevetelem ,de nekem megérte és még így is jó a költségvetés(tudom nagycsapat) Mire összehoztam ezt az álomkeretet eltelt 6 év a pályafutásom során
További sok sikert minden pléjának
Üdv.: fecoh
-
Bajnokok ligája:
Csoport:
Kieséses szakasz:
Palermo - Liverpool 1-3
Liverpool - Palermo 1-0
Liverpool - FC Barcelona 2-0
FC Barcelona - Liverpool 2-3
Arsenal - Liverpool 2-2
Liverpool - Arsenal 1-1
Final:
-
Kupákban sajnos az F.A. kupa nem jött össze.
F.A. kupa:
Norwich City - Liverpool 0-2
Liverpool - Tottenham Hotspur 1-2
Liga kupa:
Liverpool - Colchester 1-0
Preston - Liverpool 0-3
Liverpool - Reading 2-0
Liverpool - Newcastle UTD 3-1
Newcastle UTD - Liverpool 1-4
Final:
Klub VB:
-
Sziasztok managerek! Hosszú idő után sikerűlt végre lejátszani a 12-12 szezont illetve elkezdeni a 13-14 szezont(erről majd később)
Az év elején a Community Shiled rangadón:
Liverpool - Arsenal 5-2
Európai szuperkupa:
Liverpool - Newcastle UTD 2-0
Ezekről sajnos képet nem tudtam csinálni.
A cél a bajnoki cím illetve a nemzetközi porondon való végső siker volt.
PL végeredmény:
-
2-6 az atletico madrid ellen....kezdenek a mumusaim lenni....grrr.....természetesen 3 góljuk szögiből, egy pedig 40 méterről volt. Nemmellesleg teljesen x-es meccs volt. na mind1. -
Martins15 #19647 Egy kis off:
West Bromwich Albion
Érkezett: Gianni Zuiverloon (Heerenveen) 4 000 000,
Beszarok énis leigazoltam oda 
ON -
nemvolt áramszünet . de az biztos hogy nagyon szájbarúgom az fmet. -
Szezonkezdet, biztato jelek.
-
Javaslom h játsz 2 v 3 mentéssel. Amióta elszállt a WBA-Palermos mentésem, azóta én is igy teszek. És beválik.
4-1 a Sevilla ellen, 2-0 a malaga ellen, Vidal megsérült. -
Kratula mindenkinek! Nekem is most szallt el majdnem a mentesem, de szerencser volt back up-om, meg alt 2mentesem van, felvaltva mentek, tovabba mindig atmasolom oket a d:-re.
Itt az uj sorsolas majdnem nemjutottunk be.Kicsit ideges lettem amior a Nice ellen 1-2t jatszottunk otthon idegenben azonban 4-1 lett. Valtoztattam a taktikan szoval szerintem november kornyekere erik be addig szenvedes.
Ja es az igazolasok: J.Martinez
33.5M, Van D. Borre(ingye), Manuel De La Costa. Saviolat eladtam 26M-ert Barcanak. Tovabba ujra sikkasztason kaptam a vezetoseget, mintegy 15M tunt most el a kasszbol:)))
-
Ak az szopás....:( Annak a mentésnek annyi. Nem volt áramszünet aközben amikor mentetted el a játékot? Olyankor szokott ez megtörténni.... -
backupot se tölti be -
pinnacle #19640 hibás lett a mentésed.
mentés köbe történt valami, ha nincs backup akkor buktad a mentés ezen részét. -
KoniZTE #19639 Elég jol kezdödik a szezonom végre !!! Most jutottam el először ahoz a fázishoz hogy érdemes játszani fm08al...