104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Remélem így is marad.
  • Darthmushroom
    29 forduló után mind2 fővárosi a klub a megfelelő helyén van :)
  • Darthmushroom
    Angliába se nehéz mivel van sok jó fiatal, tavaly nevetve nyertem az Evertonnal 4 év alatt 2 BL-t úgy h csak britek majd csak angolok játszottak nálam.
  • korbin555
    A görög ifik egész jók,valahol a horvát,ukrán szint körül van náluk a youth rating.De eszembe sem jutna ilyen mission impossible.

Három ország van,ahol ezt minden további nélkül meg lehet csinálni.Németország,Spanyolország,és Franciaország.Orosz,és Olaszországban még reális esély van rá,de ott már nagyon hosszú időbe is telhet.A többi,még szóba jöhető ország(portugál,török,holland,angol)már próbára tenné a kitartást,és tűrőképességet. És bazi nagy szerencse is kellene hozzá,hogy egy generáción belül kitermeljen a játék egy csapatra való világklasszis játékost.
  • Darthmushroom
    irány Görögország :D és nyerj csak hazai játékosokkal BL-t :D
  • korbin555
    Kösz.Most már nekem is unalmas kicsit,pedig nálam nincs állami bajnokság sem.Először bosszantott,de most már kimondottan örülök neki.
  • zaki
    Grat. En 2.5 ev utan feladom a Sao Pauloval. Megnyertem 2. nekifutasra a Libertadores Kupat, + elotte az allami, es orszagos bajnoksagot, brazil kupat, brazilokkal a vb-t. szoval mindent. Egyszeruen tul unalmas az evi 80 meccs.Meg amugy is, asszem pihentetem a jatekot egy idore, kicsit sok volt az utobbi idoben :P
  • korbin555
    SC.Internacional. 2021-félidő.

Meccsek.
    Tabella.
    A Libertadores kupában címet védtünk,ez a 3.győzelmünk.
    Copa Libertadores.
    A Dél-Amerikai Szuper Kupát ismét könnyedén nyertük.
    Recopa Sudamericana.

A karrierben elértem a 400 meccset,a klubnál pedig a 200-at.A 3. Libertadores Kupa győzelem óta klublegenda lettem.Olyan illusztris társaságba kerültem,mint a középpályás zseni Falcao,vagy a két világbajnok,Taffarel és Dunga.A megtiszteltetés ellenére mégis havonta utasítom vissza a szerződéshosszabbítási ajánlatokat.Itt már elértem mindent,ideje továbbállnom.
  • korbin555
    Értem.
  • kosheen
    na jó de én nem tudok játszani, csak szeretek :D
    hát nálam nem adják óccsón, itt még jól nyomja, maradt az Internacionálnál és 10 éve 20-30 gólokat rugdos.
  • geo91
    balaskó idéntől a padra szorul... :(

• Peti2400
    LOL Fél éve vagyok Evertonnal manager és 2015 júniusában járt volna le a szerződésem és kaptam még +2 év szerződést:D El is fogadtam
    Féltávnál 1. helyen állunk.
    Holnapra próbálok összedobni egy kis összefoglalót!
  • korbin555
    500 meccs és 10 év után előre bekalkulálsz egy vereséget?
    Ha pedig Leandro Damiao-ra gondolsz,nálam most 32 éves,és két éve a DC.United-ben játszik.625k az értéke,és 5500 a fizetése.Három csodagyerek kijönne abból a 15M-ból,jövőre pedig már 1M-t sem fog érni.
  • kosheen
    szünetben vezettem 1-0-ra mig kimentem egy cigire, visszajöttem a második félidőre, behozták Ayew-t aki az OM-től ment oda, vágott hármat meg adott egy asszisztot, 5-1 nekik :/
  • zyndar
    Meg is van az új meló

Az ötödik helyen szenved a csapat, az elvárás a 14 pontos hátrány ledolgozása. Átigazolási pénz nincs, fizetési sapka maxon.
  • kosheen
    én meg évek óta nem igazán variálok semmit az edzéseken (meglehet ezért tartok ott 9 szezon után is, hogy remeg a gyomrom ha nemzetközi szintérre lépünk :D)
    szezon előtt egy maxos fizikai edzés, azt hétről hétre csökkentem, utolsó 2 edzőmeccsnél meg egyénileg beállitom az edzést (kh, szh, kp stb). Fejlődgetnek úgy-ahogy.

ez már úgy mindenkinek... (már akit érdekel :) )
    idén nagyon szépen haladunk, 10 meccs, 10 győzelem, 31-2-es gólarány. A nemzetközi most annyira nem érdekel még, látom, hogy az összeszokottság meghozza az eredményt, jövőre is együtt hagyom a keretet, bár kinéztem 1-2 klasszist dél-amerikából, a 31 éves Damiaoval pettingelgetünk, 15 milla körül talán már mozditani is tudom, ha ő nem, akkor egy fokkal gyengébb, de szintén bika csatár jön. Mondjuk most annyira nem állok hadilábon a góllövéssel. Igazából nem nagyon tudom mi változott, ugyanaz a kezdő nagyjából, mégis tavaly 1-0-ás most 3-0-ás meccseket hozok.
    maradjon is igy :)
  • kosheen
    500.-ik meccsemet a Fradi élén megünneplem azzal, hogy elmegyek a Milanhoz szétrúgatni a seggem. hurrá :D
  • zyndar
    bdsrstnt... Larsson-t nem méreteztem. Bocs.
  • zyndar
    IFK Norrköping, 2. szezon

A tervezett vándortúra első állomása, valójában csak a másfeledik szezon. Igyekeztem az igencsak visszafogott anyagi lehetőségek ellenére erősíteni a csapatot, persze a fiatal tehetségek megszerzése nem volt téma, főleg úgy, hogy 9 Svédországban nevelkedett spíler kell a meccs csapatba. A tavalyi ezüstnek hála indulhattunk a EL-ben, a második selejtezőkörben csatlakoztunk. Itt még túljutottunk az ukrán Tavrián, de a Norwich már túl nagy falat volt. EL meccsek

Így teljes erőbedobással tudtunk a hazai sorozatokra koncentrálni, amit egy gyors kupagyőzelemmel kezdtünk, igazából nem volt nehéz dolgunk. Svéd kupa

A bajnokságban rendkívül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk a 22. fordulóig, addig összesen 1 vereséget számolva. Ezután az arcomat kapartam, zsinórban 3 vereség, az egyik egy 2-5 a 10 helyezett Örebro ellen. Itt egy jól irányzott csapatmegbeszélés helyre rakta a srácokat és behúztuk a bajnoki címet.

A csapat húzóemberei:

Nyman, gól- és asszisztkirály.
    Jovovic, az egyik szerzemény.
    Wilhelmsson, jó a rutin a pályán.
    Rivero, érte 250 ezer eurót fizettem, jó vétel volt.

A tervek szerint Svédország pipa és keresek új melót.
  • Peti2400
    Áhá tehát azért.Everton menedzsere vagyok és 11 forduló után vezetjük a bajnokságot 3 pontal.
  • geo91
  • korbin555
    Nem egyértelmű a kifejezés?Atombiztos az állásod,nem fenyeget a lapátra kerülés veszélye.
    De azért ezek a nagy szavak nem jelentenek sokat.Pár zakó zsinórban,vagy idő előtti búcsú egy fontos kupából,aztán semmi perc alatt már csak secure lesz belőle.Vagy nézd meg a menedzsereket egy VB előtt,és utána,hogy hány very secure,vagy untouchable pasasból lett három hét alatt munkanélküli.
    A lényeg,ha nyertél pár címet a klubnál,már nem fognak kirúgni.Ha meg kimondottan sikeres valaki,akkor előbb lép le az elnök,minthogy egy ikont,vagy legendát kirúgjon.Jóban kell lenni a sajtóval is,és nem átruházni minden interjút.Egy media friendly,popular menedzser sokat megengedhet magának.Fegyverként használhatja a sajtót egy ambíció nélküli,zsugori tulajdonos ellen,és akkor sem lesz bántódása.De addig sokat kell letenni az asztalra,és nem is illik visszaélni vele.
  • Peti2400
    A job statusnál azérinthetetlen az mit jelent?
  • realik
    Sziasztok!

közben nekem is sikerült haladjak a Fradival.

3. szezon:
    bajnokság
    magyar kupa
    bl selejtezők
    bl csoportkör győzni nem sikerült, de az EL-be így is továbbmentünk.
    itt az első körben a BATE ellen játszottunk, majd jött a Valencia először idegenben. meccs. nagyon készültem a visszavágóra, egy csodában reménykedve, ami a 82. percig tartott, de végül nem jött össze, meccs2.

a 4. szezonhoz érve taktikát váltottam, mert már a bl csoportkörből is jól lenne továbbjutni. új taktika
    az új taktikával hoztuk a szokásos csoportkört, kíváncsi vagyok mire jutunk ebben a csoportban. az első meccsen a barcelona jött hozzánk és a kiállításig egész jók voltunk, utána viszont bedaráltak
    egy-két fontosabb játékos:
    cornalo
    koné
    Lizarazo
    Topolski
  • korbin555
    Nálam ők a legjobb magyar játékosok,bár három is balhátvéd.Van még 8-10 hasonló kaliber,aztán a nagy semmi.A csatár sráctól pedig el vagyok ájulva.Sosem gondoltam volna,hogy a 68-as youth rating mellett ilyen is előkerülhet.Még a végén betöltöm Magyarországot is,és hazamegyek.Bár most nem érzek nagy késztetést a szenvedéshez.
    Matetits.
    Polyák.
    Stojkovic
    Szalai.
    Csák.
  • geo91
    nálam messze a legjobb magyar játékos, csak sokkal rosszabbakat generált. felhívnám amúgy a figyelmet a válogatottságai számára, 23 évesen 53 van neki. még 4-5 év és százados lesz.
  • korbin555
    Gratulálok.Ez a Balaskó srác pedig magyar létére egész jó spíler.
    Meg is nézem,nálam hogy néznek ki a legjobb magyarok.
  • geo91
    Unione Venezia - 2021/2022

Sikerült megvédenünk a címünk a bajnokságban. Sajnos a kupában idén hamar kiestünk, nem sikerült sorozatban harmadszorra is elhódítani. A rekordösszegért igazolt Russell óriási szezont futott, gólkirály is lett. BL szereplésünk összességében rendben volt, csoportelsőként jutottunk tovább és a negyeddöntőig jutottunk. Ott az a Chelsea vett rajtunk revansot, akiket amúgy a csoportban itthon és idegenben is vertünk.

egyebek:
    bajnoki meccsek 1
    bajnoki meccsek 2
    igazolások
    a szezon húzóemberei:
    Valentin, Gérson, Feito, Hadzic, Corti, Balaskó

Utóbbi három év summázata amúgy: 2 bajnoki cím, 1 bajnoki bronzérem, 2 kupagyőzelem, 2 európa liga elődöntő, 1 bl negyeddöntő. Kezdünk európai tényezővé válni. :) Az idény nagy részét pedig már az új, 20 ezres stadionban játszottuk, általában teltház előtt. Ez ugyan még mindig nem sok, de remélem hogy idővel bővítve lesz.
  • LasDen #96553
    Lille-lel
  • Szycsu
    Nagyon rég írtam már, meló mellett nem sok időm van játszani, de minden nap olvasom a topicot, grat mindenkinek!
  • Szycsu
    Lille-el csapasd neki :D
  • korbin555
    Időközben betöltöttem 5 európai ligát.Ezekből választhatok majd csapatot januártól,ha itt lejárt a szerződésem.Később újabb 6-8 ligát hozzáadok,hogy még több elérhető ember legyen a játékban.

Most viszont be kell fejeznem egy időre,mert már a 3.áramszünet volt egy órán belül.Reggel óta ömlik az eső,dörög,villámlik.Nem reszkírozok tovább.
  • korbin555
    Az én mentésemben a Flamengo menedzsere.
  • zaki
    LOL, jo kis neve van a chief scoutomnak :D

• Darthmushroom
    akkor itt is :D
    "első évbe feljutottak utána meg kiestek vissza jutottak kiestek visszajutnak most is a B-be vannak de segg utolsók "

am Napoli elleni mérlegem elég durva:
    13meccs 10 győzelem 1 döntetlen 2 veresség (ez a tavalyi), 37 rúgott 8 kapott.
  • Pettersson
    a Vicenza nálad milyen?
  • Darthmushroom
    Na az ilyen szezon kezdést már szerettem. pl. a rivális Napolit is oktattuk a 19.fordulóban.
  • korbin555
    Most már bajnoki meccsen is rúgtunk kilencet.A hab a tortán,hogy az áldozat az ősi ellenség lett a helyi derbin.Ezért kár volt visszajutniuk az első osztályba.

Ő pedig az öt gólig jutó csatárom.
  • zaki
    Nem semmi, grat! De mi az az egy X? Jovore jobbnak kell lenned :P
  • kiki888
    Eddig jól alakul ez a szezon:

Eredmények

Keret

Mint látható, fele keret már nem a régi, kb számomra érthetetlen módon rengeteg elfogadható ajánlatot kaptam a játékosaimra, akiktől persze így nyugodt szívvel megváltam