104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #96741 megjöttem, javítom -
újra lett húzva a gém, és a mentett játék betöltésekor a német válogatott megint szürke játékosokkal van tele. ha megint újratelepítem, de még a mentett játék átmásolása előtt törlöm a szükséges fájlt, van arra esély, hogy real játékosok lesznek a németeknél? vagy most már tehetek bármit, felvettem a sz****álarcot? -
Akik nem láthatják. Azoknak egy kis ízelítő. Látható a hiba meg minden :D
-
minden tiszta :D -
Gondolom tudjátok, hogy készül az új fórum. A házigazdák, mint jómagam, kaptak hozzáférést az új fórumhoz. Kicsit más, kicsit jobb, kicsit ez, kicsit az. Karajjj felajánlotta, hogy csinál új designt az új fórum motornak megfelelően. Ezt megcsinálta, de a hozzászólásoknál minden 2. hsz-nek nincs háttere. Jeleztem neki. Én nem értek ehhez, noob vagyok, majd megcsinálja (remélem).
Tehát aki nem házigazda akármelyik topikban, annál még a régi fórum van, ott nincs ilyen probléma, csak a banner tűnt el. Remélem minden érthető :) -
korbin555 #96736 Igaz. -
nálam minden ugyanaz, mint volt, csak a banner hiányzik :O -
McEachran3 #96734 Azért mert eltűnt a háttér, nem? -
korbin555 #96733 Nálam minden jól látszik,valahogy mégis furcsa az egész oldal. -
geo91 #96732 minden második hsz-nek nincs háttere nálam, átlátszó -
Aha... vagyok házigazda valahol.
Elég gáz ez a dizájn, egy katasztrófa. Szögletes, színtelen, mintha visszafelé mentünk volna az időben 10 évet. Csak ennek a beíró szövegdoboznak tetszik a betűtípusa, ez lájk. -
nincs hozzáférése még mindenkinek az új fórumhoz. most csak azok látják még, akik házigazdák...
A régi fórumon teljesen jó minden :D -
-
Az összes hozzászólás? Akkor nekem miért nem? Most például a tiéd nem látszik. Illetve látszik, csak alig. -
tudom. szóltam karajjjnak, remélem gyorsan kitalálja miér szar. remélem nem én szartam el valamit :D -
McEachran3 #96726 Nekem látszik rendesen. -
Minden második hozzászólás alig látszik a szürke háttér miatt. Szürke háttér fekete betűvel...
-
karajjj #96724 helptotyikban megtalálod -
jah. azt megköszönném. :D -
karajjj #96722 főnök, összecsapjak valami új dizájnt? -
McEachran3 #96721 Igen. Próbálgattam, már többféle képpen de csak szenvedek. Ezért kértem a ti segítségeteket, mivel ti azért tapasztaltabbak vagytok nálam.
-
karajjj #96720 szerintem ezt igazából neked kell kitalálni, te tudod, kivel milyen posztot akarsz játszatni a csapatban, ha valami nem működik, alakítsd át és próbáld ki úgy -
G.Freeman #96719 Van vkinek kedve angol vagy német bajnokságban multihoz? -
korbin555 #96718 Szerintem a posztjához tartozó értékek+mentális tulajdonságok.De így is előfordul,hogy mellényúlunk valakivel.Fontosak a rejtett tulajdonságok is.Kiegyensúlyozottság,hogy viseli a nyomást,mennyire szereti a nagy meccseket,ambíció.
Nekem is volt egy Eusepi nevű olasz csatárom(nem generált),19-es befejezéssel,csak éppen gólt nem tudott rúgni az istennek sem.Nem véletlen,hogy a Serie B felett sehol nem játszott. -
ha már választani kell akkor milyen erényeket kell nézni egy játékosnál?
pl. hoztam korábban egy csatárt, akinek néhány csatárerénye kimagasló volt, 19-es befejezés, fejelés, ilyesmi, a többi viszont inkább átlag alatti.
az a jó ha a saját posztjához tartozó érték kiemelkedő, vagy inkább kiegyensúlyozottan legyen mindenben kicsit jó?
csak mert pl ez a srác úgy besült hogy öröm volt nézni, azóta is a nyakamon maradt -
biztos autista és nem tudja hogyan máshogy ünnepelje :D -
És nem mellesleg 33.5 millió font az értéke. 60 millió alatt szóba sem állok senkivel, és egyébként sem eladó. -
Meccs után sajtótájékoztató:
"David Masson megszerezte 175. gólját a klubban. Nagyszerű játékos, nem igaz?"
Első válasz:
"Örülök, hogy David góllal ünnepelte ezt a különleges alkalmat."
Masson olyan csatár, hogy a gólt is góllal ünnepli... :D :D
Mondjuk az durva, hogy még csak 23 éves... A bajnoki aránya: 175 meccsen 115 gól a Premier Ligában... Nem semmi! A válogatottban 40 meccs 33 gól. -
McEachran3 #96713 Sziasztok egy kis segítséget kérnék tőletek.
A Chelsea-vel kezdtem egy karriertű és a célom hogy utol érjük a Man U-t bajnoki győzelmek terén. Nekik most 20 van, nekünk csak 4, tehát ez egy jó 20-25 éves karrier lehet.
A játékukat az én kedvenc futball stílusom szerint szeretném kialakítani. Ez az úgynevezett ,,high pressure,, féle foci, aminek én rajongója vagyok. Ez azt jelenti, hogy az ellenfelet már a saját térdelén erőteljesen letámadjuk, és így kényszerítjük hibára, az így szerzett labdákból pedig 2-3 passz után a kapu elé kerülünk, ahol azt remélhetőleg gólra váltjuk.
Ehhez a keret szinte tökéletes, azt a néhány változtatást már nagyjából elvégeztem ami kell egy ilyen játékstílushoz.
Azonban amit én kisütöttem, taktikailag, nem működik.
Ezért kell a ti segítségetek.
Ti milyen felállást, csapatutasítást, játékos utasításokat adnátok a csapatnak? Illetve mit edzetnétek velük.
Én egy 4-1-2-2-1 felállásra gondoltam, esetleg egy 4-2-3-1-re.
Előre is köszi a segítséget. -
korbin555 #96712 Felkészülési meccs nem ad reputációt.Kizárólag az anyagi vonzatot érdemes figyelni.A taktika begyakorlása mellett,természetesen. -
Gerdzso #96711 Sajnos nálam is ez történt, olyan játékosokat igazoltak, olyan fizetéssel, hogy csak néztem, a ZTE ki is esett, a VIDI épphogy megúszta, egyedül a Fradi fejlődött valamit, + a Diósgyőr, pedig ők nem is kaptak segítséget :o Többet inkább bele se nyúlok... pedig reménykedtem, hogy az NB1-ben is lesz csapat akit kicsit nehezebb lesz lenyomni, de nem :/ -
00mate #96710 Érdemes külföldi csapatokat elhívni edzőmeccsre, ha nem jön be több pénz a jegyeladásokból? Pl: Union Berlin vagy Kalmar FF eljönne de többet kérnének, mint amennyit szerenék a jegyekből. Növel ez valamit? Reputációt vagy valamit, hogy külföldi csapatokkal játszok? -
korbin555 #96709 Szerintem egyik sem érdemel semmit.A 14-ben egy csapattal is elég rendesen meg lehet emelni a liga reputációját.
Még a 13-ban beállítottam két klubnak 20M-s szponzort 3 évre,de azt szinte azonnal elköltötték játékosra.Aztán meg nem bírták a béreket fizetni,mikor lejárt a szponzori szerződés,mert bevétel nulla.Jött a csődközeli állapot,a bankkölcsön,meg az NB2.Mondjuk én utólag már nem tudtam pumpálni több pénzt.De ha megtehettem volna,akkor sem kaptak volna egy vasat sem.Az MTK 3 év alatt elszórt 60M-t.Mindenféle műbrazilok 100k-t kerestek,még Kanta is 50k-t.Bele is buktak rendesen. -
Peti2400 #96708 Abban nem. -
Solyom2 #96707 Classic játékmódban is lehet játék közben betölteni plusz bajnokságokat, mert nekem nem engedi? -
Gerdzso #96706 Valamiért a logo beszúrása nem sikerült, A Győri ETO-ról van szó. :D -
Gerdzso #96705
8. Szezon
Ismét könnyedén bajnokok lettünk, bár még így is sikerült egyszer kikapnunk a ZTE-től hazai pályán, illetve kellett volna még 1 gól is, sebaj, majd jövőre!
Tabella
Kupákat nyertük, könnyedén.
Átigazolás nem igazán volt, csak attól a csatáromtól kellett megválnom akit a klub adott el helyettem :/
Átigazolások
BL-ben kimagaslóan jók voltunk, olyan nagy csapatokat vertünk meg, mint a Madrid, Bayern, Juve. Végül a kupa is a miénk lett! :)
BL Fa
BL Döntő
Aminek nagyon örülök, hogy végre beértek a magyar tehetségek, jövőre lesz még 2 védő és 1 kapus, akikből simán BL szintű játékos lehet. De az első csapatban egyenlőre csak ők kaptak kezdő szerepet:
Székely Laki Gábor Balázs
Iványi
Illetve nálam így állnak a fizetések:
Fizetések
Ebből adódóan pénzügyileg nagyon jól állunk, a szponzorok nagyon jól fizetnek, eladásokból és a +40%-okokból rengeteg pénz jött be a 8 év alatt. Már csak egy új stadion kell és itt is hagyom a csapatot, aztán irány Anglia vagy az NB2! :)
Köszönöm! :)
Amit tudni kell, a következőket módosítottam:
Magyar Youth Rating: 98
Lang Ádám PA: 10-el növelve
Kalmár Zsolt PA: 10-el növelve
Muhamed Be¹iæ PA: 15-el növelve
FTC,ZTE, VIDI 2018-ban kapott egy kis pénz, facalities bónuszt, hogy végre valaki más is hozzon eredményeket.
-
00mate #96704 Hali!
Dibuszt el tudnám hozni 2. szezonban, azonban engem aggaszt a statisztikája, illetve a position és eccernity értéke. :/ Vélemény? -
korbin555 #96703 Bedobtam a törülközőt.Az egyik scout ajánlott egy játékost,de amikor megnéztem a karrier statisztikáit,kiderült,hogy az nincs neki.Elég furcsa egy 23 éves játékosnál.Aztán észrevettem,hogy senkinek sincs.Nemcsak a saját játékosaimnak,hanem senkinek a világon.A 2014 utáni adatok mindenkinél eltűntek.Az öregeknek a 2013 előttiek megmaradtak,a generáltaknak meg egyáltalán nincs történetük.
Kicsit utánanéztem,és kiderült,hogy nem egyedi eset.Nem gyakori bug,de előfordul.Pedig eredeti "gyári" adatbázissal játszom,,és 10 szezonon keresztül nem is volt problémám.Tegnap este még jó volt,ma reggel meg elindítom a játékot,és ilyen lett.Nem mellékesen a saját biográfiám,és az eddig nyert címeim is eltűntek.A 11. szezonban tehát befejeztem ezt a mentést.
Kezdek egy újat,csak még fogalmam sincs hol,és kivel.Bejártam már a világot,lehet hogy még egy magyar karrier belefér az idei játékba. -
én is tanácsot kérnék :)
4312 a hadrend, labdatartás, rövid passzok, középen 2 jól passzoló ember, meg egy labdaszerző
mindenki ellen simán hozok egy 60%-os labdabirtoklást, ám most is pl. a legutóbbi meccsen a 40%-ot labdát birtokló cska moszkva 16 kapuralövést csinált, szemben az én 4 lövésemmel, simán nyertek 2-0-ra.
Jó a kapusom, fogja amit tud. A védelem rendben lenne emberanyag tekintetében, van egy brutális afrikai, aki 9 éve nálam van, marha jó értékekkel, mellette brazil ifiválogatott, 2 szélen meg 1-1 ügyes gyerek
a 3 középpályás szintén nagyon jó, van 2 amc, egyik tipikus támadó, bombázza rá ahogy hozzá kerül, a másik 20-as passzolással olyan szervező szerű, mikor melyik játszik. A támadók szintén elég jók...
és mégis
hiába van nálam a labda, erősebb csapatok ellen csak meddő mezőnyfölényt tudok elérni. Kontrázni nem nagyon tudok de nem is akarok, mert nincsenek meg hozzá a gyors embereim, illetve szélső nélkül játszok
vmi ötlet, hogy min kellene javítani első körben?