104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
izgalmas derby volt.. :D ezért kár volt visszajutniuk a Seria A-ba :D -
de mi szégyen két ilyen fostól 4-4 gólt kapni :D -
UEFA? Mi ez, FM 2008? :D
Gomba: te meg ne siránkozz, rommá nyerted magad így is már
-
hát ez valami vicc..7 bajnokin 2szer kaptunk gólt. a már linkelt 4:4 percara ellen, meg szintén otthon a catania elleni 2:4s meccsen. ismét csodálatosan vezetésről ahogy kell leadtuk meccset, ráadásul úgy hogy közünk nem volt a vezetés után. -
ilyenkor.. nem tudom mit gondoljak a játékról...a semmiből semmi perc alatt megfordítják a meccset, majd nagy nehezen sikerül nekünk is, erre jön a 90.perc és szögletből megint visszajönnek.. -
jaja :D bár sanszos, hogy akkor az UEFA kupát nem egy 94. percben kapott tizenegyesgóllal veszítettem volna el :D -
karajjj #96775 hogy legyen mit visszatölteni meccs után 
-
én már rég rászoktam, hogy reflexszerűen mentek minden meccs előtt :) -
Ehh, most meg osszeomlott a game a 10. forduloban, tobb ora ment a levesbe, a szezon elejen mentettem, automentest meg persze, hogy kikapcsoltam :D Pedig egesz jol alltunk, 2-3. hely kornyeken alltunk. -
karajjj #96772 írjuk ki a bannerba :D -
korbin555 #96771 Hosszú szezonod lesz,mert minden meccs előtt mentened kell.Öreg,és nagyon sérülékeny(15). -
Kezdtem egy uj jatekot a Fradival uj update-el. Gera az elso meccsen leserult 11 honapra xD. Meg jo, hogy meccs elott mentettem... -
ezt akár aranyba is lehet önteni :D -
a hülyék Fifáznak, az inteligensebbe meg efemezik :D -
*előbbi -
Cabaye. Ő castleval játszott a képen, utóbbi meg Spurssel. -
Griezmann és ki volt a 3.? -
Régi hír, de nemcsak Pogba, hanem még két másik francia játékos is játszott vele utazás közben. :)
-
igen, teljesen egyértelmű, hogy a chelseabe akar igazolni. blikk szintű magasságok... -
Zenszkij #96762 ez jó :D -
Paul Pogba is az FM-et nyúzza. Ráadásul saját magát a Chelseaben képzeli el, vajon ez jelent valamit? :)
Pogba és az FM -
Szóval van az úgy, amikor az ember kurvaanyázik egy nagyot...a kapufánál álló jobbhátvédem szabálytalankodott állítólag, egy szögletnél...:) Zsiru első gólja pedig úgy történt, hogy Höwedes rárúgta Laportéra, és így pont elé pattant...
Szomorú vagyok, de legalább a bajnokság megvan!
-
Végetért az 57 évnyi böjt :)
-
A Ligue 2 szánkóverseny eredménye.A nagyokkal nem tudtunk versenyezni a bennmaradás is óriási fegyvertény. 100k euróval jöttünk fel most 3,3 millióm van talán csurran-cseppen az építkezésre.Ahhoz képest hogy a média a 20. én a 17. helyet tűztem ki célul, nem is olyan rossz bár akkor a fizikai rosszullét kerülgetett mikor a csapat mindenkitől kinyalt és 17 bajnokin 11 pontot szereztünk
. Sosem voltunk favoritok senki ellen sem...Amúgy a tavalyi 3 feljutó közül ketten retúrt váltottak...
-
Schalke, 2. szezon
Talán izgalmas lesz a vége? Ááá, dehogy...
-
Hehe, ez jó :D
sok sikert!! -
Nürnberg - Wolfsburg
na jó, akkor még egyszer. -
lejátszottuk a '99-es BL döntőt. megint a bré rossz oldalán voltunk :/
-
korbin555 #96753 Sok sikert.Azért annyira nem erős a másodosztály,jól is kijöhetsz belőle. -
Próbaképpen, amolyan "just for fun" módra elkezdtem egy játékost a Nantes csapatával az FM2012-ben.
Ebben az évben a Kanárik a francia másodosztályban sínylődnek, ami elég méltatlan egy nyolcszoros bajnoktól. Az évek során olyan játékosokat neveltek ki, mint Marcel Desailly, Didier Deschamps vagy Christian Karembeu. De játszott itt Claude Makelele, Patrice Loko, vagy a csádi Japhet N'Doram, akik szintén remek játékosok voltak.
A média a 3. helyre várja a csapatot, az elnök ennél ambiciózusabb egy kissé, mert elvárása szerint küzdeni kell a feljutásért. Aha. Megnéztem a csapatot, minden játékos amolyan tizenkettő egy tucat, nincs egy kiemelkedő játékos, sztárokról, húzóemberekről nem is beszélve. Szinte mindenki egyforma, de legalább nem lesz gond, hogy kit teszek a csapatba! A legismertebb név az Európa bajnok Sylvain Wiltord, aki már járókerettel érkezik az edzésekre, ugyanis 37 éves. Hú, ezt inkább visszavonom, mert jövőre én is annyi leszek!
Ismert még francia körökben Bruno Cheyrou, aztán kifújt, slussz-passz. Átigazolási keret tart a zéróhoz (egy nagy nulla!), fizetési keret a maximumon, tehát annyi mozgásterem van, mint Frakknak, ha büntetésből Károly bácsi kiköti egy félméteres lánccal. El kellene passzolnom a kutyaütőket (így legalább ide illik a Frakkos hasonlat), de kinek kellenek ezek? Kb. 10 játékost egyből átadóra tettem, és ingyen ajánlgatok más csapatoknak, de a kutyának (!) sem kellenek. Lerágott csont. Így kutya kemény időkre számítok.
Egy játékost azért igazoltam, Eric Addo-t a védelem közepére, amivel szépen mínuszba is ment a fizetési keret... Ezért rákényszerültem, hogy kirúgjak két játékost, amivel csökkentettem a klub vagyonát egyből vagy -200.000 fonttal. Két napja vagyok itt, de már lassan csődbe viszem a klubot, mert az egyenleg kezd tartani a zéróhoz. Elnök úr, nem teszik sugardaddy-nek lenni? Nem...? Köszönöm! (Kár!)
Szóval, innen indulunk, én majdnem kizártnak tartom ezt a harmadik helyet, és tulajdonképpen marhaság is lenne feljutni ezzel a gyenge csapattal.
Mindenesetre a barátságos meccsek jól sikerültek, mindenféle világhírű csapatokat aláztunk meg idegenben, mint az Fc Paris... Kellene lekötnöm magyar csapatok ellen is felkészülési mérkőzést, ott garantált a siker! Aztán az Olympiakos ellen eljött az igazi megmérettetés idegenben! Egyet villantunk az elején, máris vezetünk, 1:0, szuper! Aztán, mint a vakuk a silverstone-i F1-es verseny befutójánál, villantak a görögök is, olyannyira, hogy 3:1-re vezettek a szünetben... A félidőben ordenáré módon leb***tam a csapatot, aminek hatására a második félidőben 5:3-ra fordítottunk, váó! A "járókeretes" Wiltord két csodálatos gólt szerzett! Biztos fél, hogy nem kapja meg a nyugdíját!
A fejemben már kezd összeállni a kezdőcsapat, sajnos focizni tudó nincs közöttük... Az elnök azért megkérdezte, hogy milyen játékosokat kellene igazolni, mire azt válaszoltam, hogy Bruce Willis-t a csatársorba, Chuck Norrist a védelembe (aki, mint tudjuk az Expendables 2 óta, sokat szelídült), és Arnold Schwarzeneggert a középpályára. Eddig még nem szólt vissza, hogy jönnek-e az augusztusi átigazolási szezonban... Pedig várom.
-
korbin555 #96751 Szívesen.A kérdésre pedig nem tudom a választ.Legutóbb a francia ligában több ifijátékosomat én sem tudtam kölcsönadni,mert hiányzott az opció hozzá.Viszont átadólistára minden további nélkül mehettek volna.
-
Ezt jo tudni koszi!
Esetleg arra tudsz valaszolni, hogy miert van az, hogy nem tudok minden jatekos kolcsonadasarol donteni? Responsibilityk mibd ram vannak allitva. -
korbin555 #96749 Azért válaszolok,mert ha Te már tudod is,megtartottad magadnak.
A gép kalkulál majd neki egy random PA-t.Ahányszor elindítasz egy új játékot,mindig más lesz(lehet)a PA-értéke.Rengeteg ilyen ember van a játékban.
A -7 azt jelenti,hogy gyenge játékos lesz belőle.(magyar szinten elfogadható).Ilyen Radó,Szécsi Márk,Holman,Németh Márió,Bobál Gergely,etc.A legjobb ilyen érték a -10,abból elkerülhetetlenül világklasszis lesz.Sok nincs belőle,ilyen pl.Januzaj és Pogba.-9-es elég sok van,pl.Oxlade-Chamberlain,James Wilson,De Sciglio,Verratti,Ongenda,Gabriel Barbosa,meg néhány tucat másik.Akiknél -6,vagy az alatti érték van,azok meg csak tölteléknek vannak a játékban. -
cZBc #96748 Megtaláltam, hagyjátok:DD -
cZBc #96747 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy megnéztem egy játékost editorban(Besic) és a potential ability értéke az -7. Ez mit jelent? -
Hi, Legyszi segitsetek megorulok mar!:D Tudja valaki, hogy kell Mac-en berakni az FMScoutrol letoltott logo packot? -
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel! Muhahaha
Nekem tetszik, igényes, letisztult. -

-
karajjj #96743 ilyen lett egyébként, csak hogy a halandók is lássák:
-
Nah. TÖKKÉLETES!
Köszönöm szépen, mester! :)