104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Heti 150k fontert en is vigyorognek xD -
Zenszkij #96861 igaz, ráadásul 3 éve zsinórban bajnokok, unalmas így :) -
akkor inkább Feyenoord :D akkora tömeg karrier az ajax h hihetetlen... "mert jó az utánpótlás képzés.." -
Zenszkij #96859 Mivel a Fradinál teljesítettem a küldetést és 75 millió euro is van a bankban, ezért kezdek egyet az Ajaxszal. Megsajnáltam őket, mikor a bl-ben oda vissza 0-4, 4-0-al vertem őket :). -
Zenszkij #96858 Én csak egy képet mutatnék. Kriston. A biographyjában ott van minden lényeges :D. -
korbin555 #96857 Szuper a srác.
Korábban csináltam gif-et én is is,akkor vettem észre,hogy változhat a játékosok pofalemeze.Mielőtt leigazoltam komoly volt,azóta meg vigyorog. -
Persze csak 27 eves korara :D -
Fradiba beferne
-
geo91 #96854 -
Nocsak, kivel fut össze az ember Marseille napos városában... -
McEachran3 #96852 Kösz. Megkeresem és kipróbálom. -
akkor szerez jó assistot és bízd rá.
am ha nagyon nem megy próbáld ki a taktikámat, fmkockák csoportban jó páran megköszönték mert nagy meg kisebb osztályú csapattokkal is müködik. -
McEachran3 #96850 Természetesen,bár nem igazán tudom mit mondjak nekik. Nem mindig kapok vissza zöld visszajelzéseket tőlük. -
beszélsz a játékosokkal a meccsek előtt meg közbe meg után? már mint nem az utasítások hanem a motivációs beszédekre gondolok -
McEachran3 #96848 Ezeket már mind megpróbáltam. Szezon elején 3 taktikával kezdek. Amire megkezdődik a szezon már 60-70%-ban ismerik a taktikákat. Az első 3-4 meccsen összejön a 9-12 pont, aztán mintha eltörne valami, csak vereségek, és 0-0-ás döntetlenek legjobb esetben.
A legbiztatóbb taktikákat mindig egy új karrieren próbálom ki. Egy sem működik igazán. Próbáltam már más ligákban, egyszer a Barcával is csak hogy lássam, hogy ott milyen. 3 tiki-taka taktikát próbáltam ki, egy sem működött.
Valamit nagyon elb@szok, csak azt nem tudom mit. -
ha meg nagyon felhúz egy eredmény csináld azt mint én mentesz és kilépsz majd másnak tiszta fejjel folytatod.
meg am is te látod a meccseidet h honnan meg hogyan kapsz gólt, te neked kéne tudni h min csiszolgass. mert letölthetsz akármilyen taktikát az nem a te csapatodra van készítve valamennyit változtatni kell rajta. de nagyon nem megy próbáld ki az én régi taktikám, bár szélső nélküli de asszem a chelseabe még így is jó lehet mert mindenki szinte univerzális játékos. (counter mentalitástól nem kell megijedni a jobb labdabirtoklás miatt van) -
ne váltogass állandóan taktikát, mert nincs idejük megtanulni. hagyd hadd játsszák meg igazolj úgy h akkor a letöltött taktikádnak megfelelő játékosok legyenek. rossz meccse meg mindenkinek van, pl. most 9. szezonba januárig 6 gólt kaptam Lazioval de utána meg 4 meccsen 9t vagy előtte szezonba a szezon végén 4 meccsen 13t.. van ilyen, valóságba is van rossz szériája a csapatoknak. fm 12 meg ne hasonlítsd az ideihez mivel ez már attól összetettebb,kb. a classicnak fel meg az ideibe a 12.
karrier elején rakd be mind3 slotba a taktikát max más mentalitással h szezon elejére betanultabb legyen, úgy hátha jobb lesz, meg egy két rosszabb eredménytől nem kell megriadni. főleg angliában ahol sok jó csapat van, pl. bournemouth mentésembe világverők voltunk de a stoke otthonába csak kikapni jártunk. -
McEachran3 #96845 Valaki pm-ben tudna egy kis segítséget nyújtani?
Egyszerűen nem boldogulok ezzel az FM14-el. Sehogy sem jön össze amit szeretnék.
Itt többeteknél is látom, hogy képesek több éven keresztül is sikeresek lenni egy klubbal( pl.Lazio, Stade Rennes, Fradi, Venezia stb.), és nem is nagy klubokkal BL-t nyerni. Én a kib@szott Chelsea-vel nem tudok elérni semmit. Egy kurv@ taktika sem megy, hiába töltöm le a már 150.000-szer kedvelt FM taktikát, akkor sem akar menni. Ha magam csinálom a taktikát, az kitart néhány meccsig de aztán 3-4 gólt kapok utána sorban. A korábbi FM verziókban simán tudta nyerni bajnokságot 3-4 éven keresztül, ugyanígy BL-t. Ebben a verzióban összesen nincs annyi trófeám mint a tizenkettesben egyetlen karrierben.
Aki bármi segítséget, tanácsot, tippet, vagy akármit tud adni az kérem írja meg.
-
mellékesen 9 góllal VB címhez segítette Angliát (nem az én irányításom alatt) és így természetesen a VB legjobb játékosa lett! -
mellékesen 9 góllal VB címhez segítette Angliát (nem az én irányításom alatt) és így természetesen a VB legjobb játékosa lett! -
holy fuck! ettől se lesz soha jobb HOYD-m az biztos. -
a tavalyi 15. Speziánál tycoon takeover. ideibe pedig elég ritkán látni ilyet. de barátiak:
Spezia -
ahogy mondani szokás: kell egy csatár aki tud gólt lőni (egyetlen kihagyott 11se az inter ellen két pontba került) -
Fradi, 3. szezon, vegeredmeny:
Az EB-n meg jol megsz0pattak a sorsolassal, ki is estunk, ahogyan az varhato volt:
Igaz, hogy leginkabb noname csapatok ellen, de 12 meccset nyertunk zsinorban, magyar rekord :D
Ez meg a legutobbi valogatott meccs:
Utolso 10 percre feltoltam +1 csatart + 1 tamado kozeppalyast tokmindegyma' alapon, egybol kiegyenlitettunk, mar nyultam volna a csapathoz hozzza, hogy visszaalljunk, erre jott meg egy gol, aztan mar hagytam igy a vegere, es berugtuk a negyediket is :D Egyelore vezetjuk 10 ponttal a csoportot a spanyolok elott, de ott ugyis kisz0punk :P
Fradival meg 4. evben eddig 25 meccsbol 23 gyozelem 1 dontetlen, egy vereseg, BL-ben a Marseille, Liverpool, Bayern harmas kaptuk :P -
Kellemes... sérülések, válogatott meccsek, ebből a játékosalapanyagból kellett válogatni a City elleni FA kupa visszavágóra. A kezdővel nem volt akkora baj, de a 4 cseréből kettőt (két nem túl acélos fiatalembert) úgy hoztam fel az u18ból...de azért kaptak egy hármast a szedettvedett csapatomtól
-
karajjj #96837 Barcika
-
Úgy érzem végre elértük a régóta várt szint lépést. Természetesen az egy szem veresség csak a szokásos... 3 kulcs emberem pedig: Brennan, Ferreira és McDermott. -
Jörn Steiner az ellenféltől
Remélem hasonlóan kiemelkedő lesz mint nálad -
Nyilván....Hova máshova mennénk edzőtáborba :D
-
geo91 #96832 igazából csak ránéznék, esetleg lenyomnék néhány meccset, nem hiszem hogy rendes karrier lenne belőle, de ki tudja :D -
nem fogom megérteni minek megye3? használhatatlan szar csapatok tömkelege, és a játék is használhatatlan miatta.... -
geo91 #96830 fm14-hez van teljes magyar bajnokság adatbázis? megye 3-ig :D
kerestem fmhungary-n, footballmanager.hu-n, de semmi, legfeljebb nb3. -
korbin555 #96829 Grat a BL-hez.Az angol meg így is világklasszis játékos. -
geo91 #96828
lábtörés előtt és után, már a következő szezon elején. teljesen biztos nem lesz a régi, de remélem azért "visszafejlődik" valamennyire.
-
azta...végre sikerült idetalálni :D
azt hiszem a művelt francia azt mondaná erre hogy a jó qva anyád :D
előző meccsen x-eltünk az emiratesben, megdicsértem őket, gondolták a srácok most is azt kapnak majd vagy nem tudom. Zsinórban 19 győztes bajnoki után :) annnnyira szép
-
Ezt nem tudtam, koszi :D -
karajjj #96825 -
ha középső gombbal kattintasz rá, akkor új ablakban nyitja meg, de szólok karajjjnak :D -
Edzok 4-4.5 csillagosak, viszont az infrastruktura sz@r, tobb ev kell, mig fullos lesz. Love mar megvan, na meg az uj stadion is, viszont keves az atlagnezoszam (7794). -
Elso ev valogatott meccseit elqrtam, sry. Mondjuk lehet, hogy jobb is, siralmas volt :D De a taktika lassan beerett, bari meccseket inkabb nem jatszok nagycsapatokkal, csak gyenge csapatokkal, kell az eredmeny, meg az onbizalom :P EB-n majd jol leegunk biztos, de hatha nem :D