104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
már ultimátumot adtam a vezetőségnek hogy változtassák meg a klub nevét különben megyek...
>> Internacionale Fc Leeds United :) -
Gratula! De hol vannak az angolok? Vagy legalább a britek?
-
Két év alatt ugrottam két osztályt és feljutottam a PremierTalicskába. Az igen tetszetős keretem:
Az igen meglepő eredményeim:
(érdekes, a gyengébb csapatok ellen nemigazán ment, most meg egy halálos sorozat közepén olyan meccseket hozok hogy... Pompey ellen 3 kapuralövésem volt, nekik 15, a Chelsea-nek szinte helyzete sem volt, az Arsenal ellen már 3-0ra is vezettem..) Kezdünk összeérni :)
-
Jó éjt mindenkinek,mára elég volt az izgalmakból
-
Maikel
Korábbi klubjai
Desportivo Aves, Vitória Guimaraes, Marco FC, SL Nelas (mind portugál), Universal FC, Ipanema AC (midkettő brazil), Haladás (2008-) -
német másodosztályba 2008-9re frissen feljutott RW Essen az kiscsapatnak számit ugye?
-

Keci jó vagy
-
mer a vezetőség nem engedi, hogy messzebb menjen, nem látja értelmét -
Zsil #28001 igazoltam egy figyelőt brazil"tudással a fradiba,és nem tudom elküldeni d amerikába,csak szemét bajnokságokat hajlandó megfigyelni! -
Barimeccs 
-
Utley #27999 Nantes az egy remek utánpótlás nevelő csapat.Simán jók azok :) -
Ó köszönöm,de láma vagyok észre sem vettem
-
pinnacle #27997 

Antishadow mez
Ezt töltsd le, rakd be a graphic mappádba és eltünik az a zavaró háttérmez a mezek mögül:) -
A 90. percben kimentem a szobából nem bírtam ülve maradni,szenzációsak voltak a fiúk,végig védekeztük a meccset.
-
pinnacle #27995 Nem hollandusoknál kezdtem:)
Nantes-al próbálgatok játszani, de még nem találtam meg azt a klubbot amelyikkel szivesen játszanék:) Ez francia 2. osztály:) 06-ba UEFA-BL-Francia bajnok voltam velük:) -
pinnacle #27994 nekem bevan töltve az összes pléja:
Hollandia, Szerbia, Belgium, Svéd, Skót, Ukrán, Orosz, Magyar, Portugál, Lengyel, Horvát, Brazuil, Argentin
és emelett a TOP 5 liga:
Anglia (league one-ig), Francia (másodosztály), Olasz (Serie C), Spanyol (2. osztály), Német (Bundesliga 2.) -
Utley #27993 Ha a Holland 2-t fogod tolni,akkor érdemes kölcsönbe hozni játékosokat.(Ajax 2,PSV tarcsi) ráadásba fizetni se kell a fizúkat.Mondjuk az ifi csapatból akarsz igazolni,akkor zsebbe kell nyúlni.Én a Szlovén piacot ajánlanám neked,ha nem kölcsönből akarsz építkezni.De én -900.000 euróval kerültem fel az első osztályba úgy,hogy télen már pénzé kellett tennem a fél tarcsimat.
Amúgy kivel vagy? -
Estét Urak!
Kisgrat a nagycsapattal alázóknak, nagygrat a kiscsapattal vitézkedőknek-küzdőknek
-
Zsil #27991 nálam miért nincs meg ez a tag?nagy adatbázisban?holland liga nincs jelölve,de...? -
Utley #27990 Hát sajna meg nem tudom mondani neked bocsi :) -
pinnacle #27989 Nah megnéztem van Dijk-et, kellene nagyon :( de drága még igy a játék elején is:S 450k az alapár...
most szemezgetek a csapatba:D -
Zsil #27988 tudja e vk h ez a Maikel(sp)-haladás melyik klubbcsapatból lett elhozva? -
Utley mi a skined neve? -
Utley #27986 Hát remélem idén megtudom szerezni Makaay-t :) -
Zsil #27985 kár h nálam nincs!holland alsó osztály? -
Utley #27984 Így van abban profi,ezért kapott 9000-es fizút hetente:) Most meg a legjobb középső védőm Samardzic elégedetlen,mert az AZ érdeklődik iránta és nem akarom eladni.Ára:325.000,de a következő szezon végén lejár a szerződése.Viszont 15%-al bővül csak az átigazolási keret,tehát nem tudok a helyére venni semmi nagyágyút. -
Személy szerint én azért nem gratuláltam, mert néha (na jó soxor :D) nem nézem meg ezeket a lekicsinyített képeket... :o Utólag is grat a feljutásért&bentmaradásért. -
Hát én akár egy nagyobb klubban is el tudnám képzelni.Gratula a bentmaradáshoz, holland liga rohadt jó és izgalmas, anno énis sokat nyomtam a Feyenoorddal, hatalmas rájátszási, meg helyosztó csaták mentek.Az a régi Makaay-Slory-Aaritalo csatárhármas!Akkor még tudtam élvezni a FM2008-at, de mostanra már túlságosan is idegesítő hibái vannak.
[Alig várja az új efemet] -
A Haarlem-es mentésemben játszott nálam pár meccset,nagyon jól tolta.
-
viszont a középpályásként szükséges képességeiben profi, igazi playmaker :) -
Zsil #27979 Mert akkor majd elkezdem később ostromolni a jelölteket! -
Zsil #27978 köszi!nem ronaldokra gondoltam természetesen!estleg valami tipp pléyákra v klubbokra?(fr,sp) -
Utley #27977 Hát ő lenne a menő kis középpályásom.Kevés gólt rúg,de szerintem ő a leghasznosabb emberem.Van egy sor tehetségem,remélem a most következő szezonba már betudom őket építeni,mert igazolni megint nem sok pénzem lesz.Bankban van 300,000euró
-
ha elég nagy a reputációd, akkor igen, majd idővel tudsz fiatalokat igazolni, de pl Cristiano Ronaldora vagy Tevezre ne számíts... :D -
Utley #27975 Megkésett gratukat köszönöm,és megkésve grat mindenkinek :) -
Grat :)Utley,Maximus4
-
Zsil #27973 Sziasztok!engem az érdekelne hogy a Fradiba később tudok e majd igazolni spanyol,francia,portugál játékosokat esetleg(persze alacsonyabb osztályokból?pl-haladás-Maikel,mi erről a véleményetek?esetleg tippek klubbokra?fr,spanyol 3-ad?v alacsonyabb o.köszi -
pinnacle #27972 

Legjobb középső középpályásodról tolsz egy képet? -
Utley #27971 Köszönöm kedves vagy Pinnacle :) Nekem is jobban tetszenek azok,amikor valaki valami "homály" csapattal ér el sikereket.
Szerencsére a Roosendaale-t oda-vissza elseggeltem.A ki-ki meccsen idegenbe a Harlemet elkalapáltam 3-1-re,és otthon már arra figyeltem,hogy az X meglegyen,az meg is lett 0-0.Még 1 év a nagyok közt. -
Na,az első meccs megvolt,nem kicsit örülök