104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Matthew Prosac
    már ultimátumot adtam a vezetőségnek hogy változtassák meg a klub nevét különben megyek...
    >> Internacionale Fc Leeds United :)
  • zyndar
    Gratula! De hol vannak az angolok? Vagy legalább a britek?
  • Matthew Prosac
    Két év alatt ugrottam két osztályt és feljutottam a PremierTalicskába. Az igen tetszetős keretem:

Az igen meglepő eredményeim:
    (érdekes, a gyengébb csapatok ellen nemigazán ment, most meg egy halálos sorozat közepén olyan meccseket hozok hogy... Pompey ellen 3 kapuralövésem volt, nekik 15, a Chelsea-nek szinte helyzete sem volt, az Arsenal ellen már 3-0ra is vezettem..) Kezdünk összeérni :)
  • Maximus4
    Jó éjt mindenkinek,mára elég volt az izgalmakból
  • Gunnersboy
    Maikel

Korábbi klubjai

Desportivo Aves, Vitória Guimaraes, Marco FC, SL Nelas (mind portugál), Universal FC, Ipanema AC (midkettő brazil), Haladás (2008-)       
  • Gunnersboy
    német másodosztályba 2008-9re frissen feljutott RW Essen az kiscsapatnak számit ugye?
  • Maximus4
    Keci jó vagy
  • Fabio Capello
    mer a vezetőség nem engedi, hogy messzebb menjen, nem látja értelmét
  • Zsil
    igazoltam egy figyelőt brazil"tudással a fradiba,és nem tudom elküldeni d amerikába,csak szemét bajnokságokat hajlandó megfigyelni!
  • zyndar
    Barimeccs
  • Utley
    Nantes az egy remek utánpótlás nevelő csapat.Simán jók azok :)
  • Maximus4
    Ó köszönöm,de láma vagyok észre sem vettem
  • pinnacle

Antishadow mez

Ezt töltsd le, rakd be a graphic mappádba és eltünik az a zavaró háttérmez a mezek mögül:)
  • Maximus4
    A 90. percben kimentem a szobából nem bírtam ülve maradni,szenzációsak voltak a fiúk,végig védekeztük a meccset.
  • pinnacle
    Nem hollandusoknál kezdtem:)

Nantes-al próbálgatok játszani, de még nem találtam meg azt a klubbot amelyikkel szivesen játszanék:) Ez francia 2. osztály:) 06-ba UEFA-BL-Francia bajnok voltam velük:)
  • pinnacle
    nekem bevan töltve az összes pléja:

Hollandia, Szerbia, Belgium, Svéd, Skót, Ukrán, Orosz, Magyar, Portugál, Lengyel, Horvát, Brazuil, Argentin

és emelett a TOP 5 liga:

Anglia (league one-ig), Francia (másodosztály), Olasz (Serie C), Spanyol (2. osztály), Német (Bundesliga 2.)
  • Utley
    Ha a Holland 2-t fogod tolni,akkor érdemes kölcsönbe hozni játékosokat.(Ajax 2,PSV tarcsi) ráadásba fizetni se kell a fizúkat.Mondjuk az ifi csapatból akarsz igazolni,akkor zsebbe kell nyúlni.Én a Szlovén piacot ajánlanám neked,ha nem kölcsönből akarsz építkezni.De én -900.000 euróval kerültem fel az első osztályba úgy,hogy télen már pénzé kellett tennem a fél tarcsimat.
    Amúgy kivel vagy?
  • zyndar
    Estét Urak!
    Kisgrat a nagycsapattal alázóknak, nagygrat a kiscsapattal vitézkedőknek-küzdőknek
  • Zsil
    nálam miért nincs meg ez a tag?nagy adatbázisban?holland liga nincs jelölve,de...?
  • Utley
    Hát sajna meg nem tudom mondani neked bocsi :)
  • pinnacle
    Nah megnéztem van Dijk-et, kellene nagyon :( de drága még igy a játék elején is:S 450k az alapár...

most szemezgetek a csapatba:D
  • Zsil
    tudja e vk h ez a Maikel(sp)-haladás melyik klubbcsapatból lett elhozva?
  • zaki
    Utley mi a skined neve?
  • Utley
    Hát remélem idén megtudom szerezni Makaay-t :)
  • Zsil
    kár h nálam nincs!holland alsó osztály?
  • Utley
    Így van abban profi,ezért kapott 9000-es fizút hetente:) Most meg a legjobb középső védőm Samardzic elégedetlen,mert az AZ érdeklődik iránta és nem akarom eladni.Ára:325.000,de a következő szezon végén lejár a szerződése.Viszont 15%-al bővül csak az átigazolási keret,tehát nem tudok a helyére venni semmi nagyágyút.
  • zaki
    Személy szerint én azért nem gratuláltam, mert néha (na jó soxor :D) nem nézem meg ezeket a lekicsinyített képeket... :o Utólag is grat a feljutásért&bentmaradásért.
  • Mor3llo
    Hát én akár egy nagyobb klubban is el tudnám képzelni.Gratula a bentmaradáshoz, holland liga rohadt jó és izgalmas, anno énis sokat nyomtam a Feyenoorddal, hatalmas rájátszási, meg helyosztó csaták mentek.Az a régi Makaay-Slory-Aaritalo csatárhármas!Akkor még tudtam élvezni a FM2008-at, de mostanra már túlságosan is idegesítő hibái vannak.
    [Alig várja az új efemet]
  • Maximus4
    A Haarlem-es mentésemben játszott nálam pár meccset,nagyon jól tolta.
  • Fabio Capello
    viszont a középpályásként szükséges képességeiben profi, igazi playmaker :)
  • Zsil
    Mert akkor majd elkezdem később ostromolni a jelölteket!
  • Zsil
    köszi!nem ronaldokra gondoltam természetesen!estleg valami tipp pléyákra v klubbokra?(fr,sp)
  • Utley
    Hát ő lenne a menő kis középpályásom.Kevés gólt rúg,de szerintem ő a leghasznosabb emberem.Van egy sor tehetségem,remélem a most következő szezonba már betudom őket építeni,mert igazolni megint nem sok pénzem lesz.Bankban van 300,000euró
  • Fabio Capello
    ha elég nagy a reputációd, akkor igen, majd idővel tudsz fiatalokat igazolni, de pl Cristiano Ronaldora vagy Tevezre ne számíts... :D
  • Utley
    Megkésett gratukat köszönöm,és megkésve grat mindenkinek :)
  • inter94
    Grat :)Utley,Maximus4
  • Zsil
    Sziasztok!engem az érdekelne hogy a Fradiba később tudok e majd igazolni spanyol,francia,portugál játékosokat esetleg(persze alacsonyabb osztályokból?pl-haladás-Maikel,mi erről a véleményetek?esetleg tippek klubbokra?fr,spanyol 3-ad?v alacsonyabb o.köszi
  • pinnacle

Legjobb középső középpályásodról tolsz egy képet?
  • Utley
    Köszönöm kedves vagy Pinnacle :) Nekem is jobban tetszenek azok,amikor valaki valami "homály" csapattal ér el sikereket.
    Szerencsére a Roosendaale-t oda-vissza elseggeltem.A ki-ki meccsen idegenbe a Harlemet elkalapáltam 3-1-re,és otthon már arra figyeltem,hogy az X meglegyen,az meg is lett 0-0.Még 1 év a nagyok közt.
  • Maximus4
    Na,az első meccs megvolt,nem kicsit örülök