104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    Grat :) Mondjuk Lyont nem kellett volna elverni :'( :D
  • Huni92
    Szép, csak igy tovább :)

Kayserispor - Ajax 4-2

Taktikai hibát vétettem, ez a meccs rajtam ment el. És mivel a Bayern x-elt a Sevillaval (akiket előző körben 3-0ra vertünk), eldőlt, hogy csoport 3.-ként az Uefa Kupában folytatjuk a szereplésünket tavasszal....
  • lippet
    Hi & grat all!
    Na egy pár kép!
    Premier Liga:
    [IMG][/IMG]
    BL meccs a Lyon ellen:
    [IMG][/IMG]
    BL csoport:
    [IMG][/IMG]
  • hamary
    Reggelt all (:P ) Meguntam a Sevillaval a szenvedést, spanyol nem nekem való :( ( amikor ott kezdtem, sose tartott sokáig... ) Aston Villaval kezdtem egy újat. Igazolások: VdV, Guilherme, Aquino
  • Huni92
    xD a rettenetes szörnyeteg közeledik :D

Huntelaar felépült
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • Gunnersboy

OMG :O
  • kraawz
    gratula utley :)
  • kraawz
    Mindenki meneküljön a fórumról, már Portugáliában tart !

FT FC Porto [2 - 0] Pacos Ferreira

14' [1 - 0] R. Meireles
    33' T. Valente
    51' R. Meireles
    74' [2 - 0] Hulk !!!!!!!!!!!444
    82' Josa
    86' Ozéia
  • Huni92
    2-3 a Sevilla ellen. Hihetetlenül rossz szériában vagyunk, Stekelenburg egyre másra szedi be a potyákat, Vermaelen meg hatalmasakat hibázik a védelemben :s
  • Huni92
    És ez rá is nyomja a bélyegét a szereplésre. 1-2 a Groningen ellen. PSV átvette a vezetést, 1 pottal mennek a bajnokság harmadánál.
  • inter94
    van sérült bőven
  • Huni92
    Jah...legjobbat elfelejtettem. vertonghen keresztcsont-törés, 8 hónap :)
  • inter94
    Keci jó vagy
  • Huni92
    Grat Lippet, Capello, Utley & Maximus!

A kupabeli zakó után PSV ellen 0-2, 0 játék....örülök h ennyivel megúsztuk.....Bayern elleni BL meccs, 2-2s félidő, 2-5 a vége.
    Aztán Waalvijk ellen 3-1re nyertünk, 2 ponttal megyünk a PSV előtt.

Válogatott meccsek. Jön egy ilyen üzenet: "" men. assziszt jelezte, h Manucharyan nem érezte jól magát az Izland elleni meccs után, és úgy tűnik, a csatár sipcsonttörést szenvedett"
    1 hónap. Ok.

Huntelaar bordatörés. 2 hónap. khm.
    Moutinho lábsérülés. 2 hét. faszommár.....

Jaés: HALA MADRID!

• Maximus4
    Hi & grat all!Nekd külön is Utley
    UEFA negyeddöntőben nem kis meglepetésre tovább jutottunk.Következik az Arsenal
  • inter94
    Hi & grat all!
  • Fabio Capello
    Asszem ezzel el is dőlt a továbbjutás... :D

• Fabio Capello
    mákfaktor befigyel :D gratta
  • Utley
    Hihetetlen,eszméletlen,bravúros nem találom a jelzőket :D
    2.évem az élvonalban,és a PSV-t 2x vertem el idegenbe

• Fabio Capello
    Dortmund - HSV 2-2
    Leverkusen - HSV 3-3

Nem rossz, ahhoz képest hogy sérüléshullám miatt erősen B-kerettel álltunk ki...
  • lippet
    Hi & grat all!

Én is tolom a gamet! Chelseavel megyek (legújabb adatbázissal). Essient Sevilla megvette. Arshavin, Pogrebnyak érkezett. Arshavin és Drogba 5hónapra kidőlt. Pogrebnyaknak nincs még munkavállalási engedély. Szóval marad Kalou, Anelka, Di Santo a csatárposztra. 6 meccs mennt le a Bajnokságból 14 pont, 1 pontal vagyok lemaradva az elsőtöl! Deco jó nyomja! =)
  • Martins15
    Off: LoL a Hull city managerének lekéne ülnie fm-hez lehet király lenne ottis :D
  • Huni92
    Krátóll!

Heerenveen ellen 2-2, 3 kapura tartó lövésük volt :)
    4-1re nyertünk az Excelsior ellen.
    Holland kupában azzal a Den Haaggal játszottunk, akikkel az elmúlt szezonban a döntőben ütköztünk meg. Egy szabadrúgásgóllal (tagnak 4s szabilövő értéke van ^^) kikaptunk, igy már a 2. fordulóban végetért a kupa számunkra.
    BLben legnagyobb meglepetésemre csak 3. kiemeltként kaptunk besorolást a csoportba. Ellenfelek: Bayern Munchen, Sevilla, Kayserispor.
    A törököket 5-0ra el is vertük.
  • inter94
    játék feltelepitve,patch 8.0.2,update bemásolva ide C:\Documents and Settings\All Users\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\db
    Csak én ugy csináltam ezelőtt hogy kicsomagoltam akkor kaptam egy ADDM '09 Data Update mappát na én nem ezt másoltam be hanem ami benne van 13fájl és azért nem ment:D
    És mostmár vár a Benfica:D
  • Magic Boy
    Hogy tudtad megoldani?
  • inter94
    megvan oldva:D
  • pinnacle
    Akkor már fenn lenne első osztályba:D Én meg igy akarok kicsit játszani, másodosztályból feljutni stb.
    Meg régen volt egy jó játékom Nantes-al. UEFA-BL-Francia bajnok voltam. Még 06-ba:(
  • Utley
    Miért nem az új adatbázissal tolod?Amúgy grat,fél lábbal már első osztályban vagy :D
    Marek Heinz-et én is leigazoltam,de Novemberben elzavartam :D
  • Martins15
    Passz:S
  • Csesza
    hm...elmegy...lesz majd jobb is
  • pinnacle
    Nantes-al eddig elég jól megy. Itt épp hengereltünk
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
    képek pompeyrol:

igazolások jan végén:

jelenleg 3.hely a tabellán de egy botlással is naon sokat lehet bukni, naon szoros csak a mu huzzott el az első helyen
  • inter94
    ötlet?újra tettem a játékot de most sem megy
  • dudusrac
    Köszi.
  • Martins15
    Jah amit Huni linkelt abban bennevannak ,csak Ashmore nem túl jó Tóth Bence pl nincs benne,Sheffield sem testvércsapat+nincs anyagi helyzet stabilizálva.
  • inter94
    hát nekem nem megy a Magyar és nemzetközi nyári adatbázis frissítés(2008)
    letöltöm kibontom bemásolom a \My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2008\db mappába és új játék kezdésénél nem jön ki hogy melyik adatbázissal akarok kezdeni:S mit csináltam rosszul? legújabb patch van fennt
  • Utley
    Nagyon kedves vagy :D
  • Huni92
    sztem ebben frissitve van a Fradi is.

Ajax - Sparta Rotterdam 5-2. Huntelaar 4 gólt lőtt még az 1. félidőben :D
    Kissé bosszant, hogy nem tudjuk kivédekezni aszögiket. Mind2 gólt szöglet után kaptuk.
  • pinnacle
    Hi & grat all!

Utleynak külön:d