104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pinnacle #28489 venni kell neki, beirod a játékos keresőbe hogy MVE vagy WP és kidobja a boltokat -
hamary #28488 miért nem játszasz?
Tegnap valaki ajánlott egy igen jó védőt... nem kapott munkavállalásit :( Mexikói 39szeres válogatott, de a játékba csak csere, s gondolom így az utübbi nem tudom hány meccsen nem volt meg a 75 % , vagy mennyi játszott meccs... Így nem lesz jó balvédőm.. És idén is miattuk baszhattuk az egész szezont -
hamary #28487 Nem lesz már meg az UEFA... de ezekkel a szemetekkel ne is legyen... Ez a védőkre vonatkozik... -
Pobrenyaknak nincs munkavállalási engedélye! =( Olyat, hogy tudok szerezni neki? -
Már League One... Ez a 2. szezon lesz! am média előrejelzés 15. hely
ezt azér igyekszem túllépni... Ja és a Man City lett az anyacsapatom
-
Grat!
Georginio-ról tudsz dobni egy képet?
Amúgy ritkábban kellene benéznem, mert titeket nézve félő, hogy nem bírom ki FM nélkül. -
Kicsit lassú a gyerek, de a League Two-ba jó lesz. -
Két nagyon fontos győzelem. Valenciásnak jobban örülök (ősi rivális)
-
Nah számomra ez a nap meglepetése! Nem gondoltam vna h ő eljön kölcsönbe...
-
hamary #28480 Hajrá a Bradforddal! :) Remélem meglesz, habár nagyon-nagyon nehéz meccsek vannak még hátra. -
Hi & grat all! Bradford start! Hamary külön grat!! Meglessz az UEFA! -
hamary #28478 Azon kívül nem nagyok az értékei, mégis néha akkora gólokat lő, hogy csak nézek :) Amúgy köszi :) -
Grat :)Keci jó vagy 
mondtam hogy Juve ellen is szép eredmény legyen,és be is vállt:D
Hamary:
Keci jó vagy
-
Hi & grat all!
Agbonlahor, 20/20 powa :D -
hamary #28475 Hihetetlen, csodálatos, fantasztikus! Két csatárral kezdtem. Első félidőbe nem jött be, de maradtam rajta... És a villámléptűm.
-
már leirtam eccer, véleten félrenyomtam :D de nemisbaj, egyijen poén megért 2 heti fizut ha úgyis elissza :D -
de miaz hogy nem érdemel büntetést?2 hét fizu nélkül:) -

Ha a Juve megvolt Betis mar nem jelenthet akadalyt. Egyedul Sobis ha ott van meg. -
Ez kurva nagy!
-
hamary #28470 Grat! Innen már meglesz az UEFA!
Nekem meg elég durva meccsek jönnek :( ( Chelsea, Everton, Manchester U., Arsenal... ) -
UEFA visszavágó
HSV - Juventus 5-0 (össz: 7-2)
gólok: Boulahrouz, Vucinic, Trochowski, Dagoberto 2x
BENNVAGYUNK A DÖNTŐBEN!!!!!!! Az ellenfél pedig a Betis lesz.
Eléggé paráztam a meccstől, de így utólag kár volt, nagyon laza győzelem volt :) -
hamary #28468 Hi & grat all! -
Hi & grat all! -
UEFA-kupa, elődöntő első meccs
Juventus - HSV 2-2
Gólok: VdV 2x
otthon nyerni kell... -
Utley #28465 Csak általában futok az eredmény után mindig,most mondjuk idegenbe bedaráltam a Rodát :D
Igyekszem megfogadni a tanácsokat.Köszi :) -
1.Próbálj berakni a kezdőbe olyan játékosokat akiknek magas a morál(good,very good,superb)
2.Kapust venni kell , nem egy játékot hagytam abba mert 3 lövésből 3-t bekap és kikapok úgy hogy az ellenfél végig gyengébben játszott.
3.Szerintem ha mondjuk vezetsz a 60 percben akkor szépen vissza lehet állni egy kicsit,aztán 75. ben mégjobban majd végül full időhúzás(ez egy remek módszer hogy feljavítsd a morált)igaz sose fognak jól játszani de nyernek(Chelsea :S)
-
Utley #28463 Nem tudom mi a fenét csináljak.A csapatom szerencsétlenül szedi a zakókat.Folyton 1 gólokkal kapok ki,de 2 gólt átlagba termelünk meccsenként.A védelmem egy kalap s..r!A kapus posztom is egy másik kalap s..r!Minőségi ember ide nem akar jönni,akiket meg "kineveltem" már nagyobb klubokba akarnak menni.Tele vagyok lével,de nem tudom mi a fenét tegyek 7.000.000 euró lett már igazolásra,mert a kedvenc elnök bá adogatja el a fejem felett az embereket.Mondjuk nem baj,de kicsit többet kértem volna értük. -
Hi & grat all! -
Hi & grat all!
Na megszereztem Insuat!
Értéke: 2.6m
Átl telj.: 7,81
Megvettem: 26m
Az aszisztens is nagy jövőt jósol a balhátvédnek!
Érdeklődök még értük: Wallcot, Nasri, Agüero.
-
Utley #28460 Ultra nagy grat :))) -
Mit is mondhatnék...Most mentegetőzzek, mert nyertünk? Talán a gép szokott? Most volt a 100-ból 1.
-
hamary #28458 Na jó éjt mindenkinek... Lehet ezt a mentést is hagyom a francba :( De talán holnapra lenyugszom.... Csak ne csalna folyton a játék -
hamary #28457 Wigan ismét nyer 1-0-ra... ezt már nem fogom fel. -
hamary #28456 Félidőbe dühös voltam a játékosaimat nem hatottaa meg... Olyan pocsék a befejezésünk, hogy az hihetetlen... Kezd zavaró lenni :/ -
-
hamary #28454 Köszi. Nem lesz könnyű menet. A Chelsea nyerte a liga Kupát, remélem valaki még előttem nyeri az FA Kupát, s a döntőt, mondjuk a bajnokkal játsza... Akkor több esélyem van :) Amúgy a balhátvéd valószínű jön. -
Kis szerencsével meglehet az az Uefás hely de a Newcastle ellenit hoznod kéne... Hajrá! -
hamary #28452 Jelenleg így állok. Még játszok a Newcasle, és az Everton ellen is. De még a Liverpoolon kívül 3 nagy hátra van... 6. hely jó lenne, ha meglenne.:
-
Keci jó vagy 
zsoma79:Grat :)
-
azér az az egy vereség az elég rendes :D
amúgy grat, jók vagytok :)