104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    Grat, meglehet az első hely is ;)

Darkon neked is nagy grat! :o
  • Darthmushroom
    igy állunk most:

változások voltak a télen:

bl ennyi volt:
  • Darkon
    Nagygrat Huni!

A sajtó mindig megvádol hogy sok a saját jatékos a válogatottba. Jelen eseben az összes játékos (még a csere is) Villarreal-os volt
    Az eredmények engem igazolnak a sajtónak meg

• Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • Water
    Sziasztok!Ha vkinek van 1 perce segítsen pls! Elszállt a mentésem 1 fura módon és nemtom mit csináljak... OFF topikban leírtam mindent részletesen! pls segítsetek!
  • fsgh
    ez csak egy fun gém:D nem komoly :P

Amúgy annyit kértek érte. és a legjobb játékos aki el is jön a citybe:)
  • hamary
    Lehet nem várom meg még kirúgnak, hanem felmondok... Ezek bármit mondok nem csinálnak semmit, 6os mindegyiknek az osztályzata... áh...
  • Oziris666
    66 Milla font Owenért?:)
  • inter94
    Keci jó vagy
  • Huni92
    Valencia - Chelsea 4-3
    Szokásosnak mondható Lampard megpattanó szabadrúgásgóllal kezdődött a meccs, majd Villa forditott, Silva 3-1re növelte az előnyt, 2 perc alatt kaptunk 2t, és végül Rafinha egy bődületes szabadrúgásgóllal beállitotta a végeredményt. Nehéz vv lesz.

Mellesleg 12 meccse veretlen a csapat, klubrekord.
  • fsgh
    Nálam eddig nem rossz. Bár Elano-Robinho páros jobb nála eddig. (Mondjuk most Owen sérült...)
  • hamary
    A mocskos k*rva...

• Huni92
    Én mindig a maximumot igérem :) Még sosem basztak ki sehonnan.

Silva - Barcelona 3-1 :D

fsgh: owen nálam kastélyban ratyi volt. remélem nálad jó lesz majd :)
  • fsgh
    Kezdtem egyet a cityvel:D Komoly:P

• hamary
    Uefat. Van esély megszerezni. Azért azt, mert ha nem ígérem, nem kapok elég pénzt igazolni... pedig az nagyon kellett, a vérfrissítés miatt, s a védelem megerősítése miatt... De szerintem meglehet egy UEFA Kupás hely, ha az FA kupát úgy nyeri valaki... Remélem azt majd megvárják :)
  • Darkon

Mit ígértél nekik? Mit várnak el?

(Nem mondok nagy újdonságot azzoal hogy a hosszú élet titka mindig a minimumot ígérd be a vezetőségnek. )
  • hamary
    grat. a vezetőségem pipa rám... 11. vagyok ( 4 pontra a 6. helytől ) de már attól aggódnak, hogy csak biztonságos középmezőnybeli helyezésre van esélyünk :/

Huni, Grat... Engem kifognak rúgni :/
  • Huni92
    KATT!
    Ezen a hp-n nagyon sok kiegészitőt találsz :) Innen szedtem én is.

Szehi: grat!

hamary: thx, és ha már feltámadásról van szó, ak leirom, h a BL negyeddöntőjében a Sevilla ellen 1-1 volt hazai pályán, majd idegenben 4-2re elvertük őket :)
    Elődöntőben a Chelsea jön (4-0, 0-3 vs Porto).
  • Darkon
    Meg csak 59. Csak azért nem szeretem mert folymatosan szítja a feszültséget és ezért pl Real-tól nem is nagyoyn bírok igazolni. De most segítettem remélem a vezetőségüknek

Essomba bemutatkozott első gólja.
  • hamary
    Hány éves? Nagyon jó eredményeket kellett, hogy produkáljon :) Engem meg szerintem kifognak rúgni tél után :/
  • Darkon
    Majd kiderul de a Scout-om nagyon jokat irt rola es nem hagyhattam a Barcanal amugy se:)

(Hiheetlen de Schuster meg mindig a Real edzoje nalam.)
  • hamary
    Nem rossz! Viszont a természetes erőnléte kicsit alacsony :o Vagy az annyira nem számít?
  • Darkon
    Na de!
    Baca-tol lenyultam Cabello-t, ami M.Fernandez veget is jelenti sajnos(RIP:). Mar nem fer be a 25os keretbe 33eves es egy felidot nem bir mar ki 70% ala esik a kondija mindig.
  • hamary
    Grat mindenkinek!

Sok sikert a Wiganhoz!

És grat a feltámadáshoz, Huni ;)
  • BBeno2
    hohohooo vegyél vissza:D jól tette amit tett .
  • Darkon
    Hi & grat all!

Ez a szemét Real!

66milliós a kivásárlási ára....francba!
  • inter94
    Grat :)csak igy tovább
    maximális képméret 750x563
    és ide töltsed fel
  • szehi
    Hi & grat all!
    Kezdtem egyet Angliában méghozzá a Wigen csapatával!
    cél a kiesés elkerülés a vezetőségnél én bevállaltam hogy elcsipem a középmezőnyt!
    Igazolásokra 16M kaptam amit kicsit fölnyomtam pár játékos eladásával!
    Igazolásaim:
    -Guilherme
    -Matias Fernandez
    -Arshavin
    -Vaughan(kölcsön)
    -G. Thil
    -Yepes (ingyen)

A sok eladás miatt igen vékony lett a keret és ehez még azis hozzájárult hogy Matias Fernandez kapot 2 mecsre eltiltást + Thil eltörte a kezét
    Taktika:
    --------Vaughan----Guilherme--------

--Fernandez---Valencia--------Arshavin

-------------Clattermole------------

--Kilbane---Edman----Yepes----Melchiot

A felkészülési meccsek jól sikerültek pl: megvertem a Hearts-ot.

Bajnokság:
    a bajnokság nagyon jól kezdődött:
    Wigan 3 : 2 Sunderland
    Bolton 0 : 3 Wigan
    Wigan 2 : 0 Stoke
    Blackburn 1 : 2 Wigan

Vaughan és Guilherme nagyon állatul nyomja ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta!(bár sztem nincs olyan :D )

Most jön egy Liga Kupa meccs a QPR ellen..

a képfeltöltés.hu nyavajog a kép nagysága miatt ugy mind a többi képfeltöltö.. ezt tudom orvosolni??

további jó fm-et!

• Maximus4
    Hi & grat all!
    Nekem is volt hasonló gondom mint zsoma79-nek.Ha jól emlékszem akkor én szar adatbázis frissítést használtam,visszatértem egy régire és megjavult,más nem tudtam csinálni.Érdemes lenne megkérni valakit aki az újjat használja,hogy nézze meg nála is ilyen-e a Leeds.
  • lippet
    Neked hogy vannak ilyen mezek? Mert ami nekem van az csak a sima gyári:S
  • Huni92
    Felzárkóztunk.
  • Huni92
    Hi & grat all!

Asszem a Leeds-es problémára nincs megoldás :s
  • hamary
    Megkpatuk a negyeddöntőben a Manchester Cityt ( mint tavaly ) Ha továbbmegyek, ismét valami nagy csapatot fogok kapni ... ( mint tavaly :/ )
  • hamary
    tyühühühűű, de leizzadtam

• hamary
    Imádon, amikor lepörgeti helyzet nélkül a második félidőt közben volt vagy 10 helyzetem...
  • Maximus4
    A Juventus-t kaptam az első kiesési körben a BL-ben,most van a téli szünet,pihi van.Jó éjszakát mindenkinek
  • zsoma79
    ez miért van? Amióta fent van a legújabb adatbázis frisstás azóta észleltem h ez lett a Leeds -el...van erre valami megoldás?

• zsoma79
    Dobj egy képet a taktikról pls
  • Maximus4
    2 csatárral játszom csak tele vagyok légióssal és kifejezetten orosz nemzetiségű csatár nem találtam még.Meg azért Pogrebnyak is ott van még.Így szereztem:
  • Magic Boy
    29 éves játékosban még simán van jó 3-4 év.
    A rúgott gólok téged igazolnak, de Andrejev (honnan szerezted és hogy-hogy ingyen?) mellé nem lenne jó egy hasonlóan gólveszélyes csatár? (ha nem 2 csatárral játszol akkor tárgytalan.