104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #28809 Grat, meglehet az első hely is ;)
Darkon neked is nagy grat! :o -
igy állunk most:
változások voltak a télen:
bl ennyi volt:
-
Nagygrat Huni!
A sajtó mindig megvádol hogy sok a saját jatékos a válogatottba. Jelen eseben az összes játékos (még a csere is) Villarreal-os volt
Az eredmények engem igazolnak a sajtónak meg
-
Hi & grat all! -
Sziasztok!Ha vkinek van 1 perce segítsen pls! Elszállt a mentésem 1 fura módon és nemtom mit csináljak... OFF topikban leírtam mindent részletesen! pls segítsetek! -
ez csak egy fun gém:D nem komoly :P
Amúgy annyit kértek érte. és a legjobb játékos aki el is jön a citybe:) -
hamary #28803 Lehet nem várom meg még kirúgnak, hanem felmondok... Ezek bármit mondok nem csinálnak semmit, 6os mindegyiknek az osztályzata... áh... -
66 Milla font Owenért?:) -
Keci jó vagy
-
Valencia - Chelsea 4-3
Szokásosnak mondható Lampard megpattanó szabadrúgásgóllal kezdődött a meccs, majd Villa forditott, Silva 3-1re növelte az előnyt, 2 perc alatt kaptunk 2t, és végül Rafinha egy bődületes szabadrúgásgóllal beállitotta a végeredményt. Nehéz vv lesz.
Mellesleg 12 meccse veretlen a csapat, klubrekord. -
Nálam eddig nem rossz. Bár Elano-Robinho páros jobb nála eddig. (Mondjuk most Owen sérült...) -
hamary #28798 A mocskos k*rva...
-
Én mindig a maximumot igérem :) Még sosem basztak ki sehonnan.
Silva - Barcelona 3-1 :D
fsgh: owen nálam kastélyban ratyi volt. remélem nálad jó lesz majd :) -
Kezdtem egyet a cityvel:D Komoly:P
-
hamary #28795 Uefat. Van esély megszerezni. Azért azt, mert ha nem ígérem, nem kapok elég pénzt igazolni... pedig az nagyon kellett, a vérfrissítés miatt, s a védelem megerősítése miatt... De szerintem meglehet egy UEFA Kupás hely, ha az FA kupát úgy nyeri valaki... Remélem azt majd megvárják :) -
Mit ígértél nekik? Mit várnak el?
(Nem mondok nagy újdonságot azzoal hogy a hosszú élet titka mindig a minimumot ígérd be a vezetőségnek. )
-
hamary #28793 grat. a vezetőségem pipa rám... 11. vagyok ( 4 pontra a 6. helytől ) de már attól aggódnak, hogy csak biztonságos középmezőnybeli helyezésre van esélyünk :/
Huni, Grat... Engem kifognak rúgni :/ -
KATT!
Ezen a hp-n nagyon sok kiegészitőt találsz :) Innen szedtem én is.
Szehi: grat!
hamary: thx, és ha már feltámadásról van szó, ak leirom, h a BL negyeddöntőjében a Sevilla ellen 1-1 volt hazai pályán, majd idegenben 4-2re elvertük őket :)
Elődöntőben a Chelsea jön (4-0, 0-3 vs Porto). -
Meg csak 59. Csak azért nem szeretem mert folymatosan szítja a feszültséget és ezért pl Real-tól nem is nagyoyn bírok igazolni. De most segítettem remélem a vezetőségüknek 
Essomba bemutatkozott első gólja.
-
hamary #28790 Hány éves? Nagyon jó eredményeket kellett, hogy produkáljon :) Engem meg szerintem kifognak rúgni tél után :/ -
Majd kiderul de a Scout-om nagyon jokat irt rola es nem hagyhattam a Barcanal amugy se:)
(Hiheetlen de Schuster meg mindig a Real edzoje nalam.) -
hamary #28788 Nem rossz! Viszont a természetes erőnléte kicsit alacsony :o Vagy az annyira nem számít? -
Na de!
Baca-tol lenyultam Cabello-t, ami M.Fernandez veget is jelenti sajnos(RIP:). Mar nem fer be a 25os keretbe 33eves es egy felidot nem bir mar ki 70% ala esik a kondija mindig.
-
hamary #28786 Grat mindenkinek!
Sok sikert a Wiganhoz!
És grat a feltámadáshoz, Huni ;) -
hohohooo vegyél vissza:D jól tette amit tett . -
Hi & grat all!
Ez a szemét Real!
66milliós a kivásárlási ára....francba! -
Grat :)csak igy tovább
maximális képméret 750x563
és ide töltsed fel -
szehi #28782 Hi & grat all!
Kezdtem egyet Angliában méghozzá a Wigen csapatával!
cél a kiesés elkerülés a vezetőségnél én bevállaltam hogy elcsipem a középmezőnyt!
Igazolásokra 16M kaptam amit kicsit fölnyomtam pár játékos eladásával!
Igazolásaim:
-Guilherme
-Matias Fernandez
-Arshavin
-Vaughan(kölcsön)
-G. Thil
-Yepes (ingyen)
A sok eladás miatt igen vékony lett a keret és ehez még azis hozzájárult hogy Matias Fernandez kapot 2 mecsre eltiltást + Thil eltörte a kezét
Taktika:
--------Vaughan----Guilherme--------
--Fernandez---Valencia--------Arshavin
-------------Clattermole------------
--Kilbane---Edman----Yepes----Melchiot
A felkészülési meccsek jól sikerültek pl: megvertem a Hearts-ot.
Bajnokság:
a bajnokság nagyon jól kezdődött:
Wigan 3 : 2 Sunderland
Bolton 0 : 3 Wigan
Wigan 2 : 0 Stoke
Blackburn 1 : 2 Wigan
Vaughan és Guilherme nagyon állatul nyomja ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta!(bár sztem nincs olyan :D )
Most jön egy Liga Kupa meccs a QPR ellen..
a képfeltöltés.hu nyavajog a kép nagysága miatt ugy mind a többi képfeltöltö.. ezt tudom orvosolni??
további jó fm-et!
-
Hi & grat all!
Nekem is volt hasonló gondom mint zsoma79-nek.Ha jól emlékszem akkor én szar adatbázis frissítést használtam,visszatértem egy régire és megjavult,más nem tudtam csinálni.Érdemes lenne megkérni valakit aki az újjat használja,hogy nézze meg nála is ilyen-e a Leeds. -
Neked hogy vannak ilyen mezek? Mert ami nekem van az csak a sima gyári:S -
Felzárkóztunk. -
Hi & grat all!
Asszem a Leeds-es problémára nincs megoldás :s -
hamary #28777 Megkpatuk a negyeddöntőben a Manchester Cityt ( mint tavaly ) Ha továbbmegyek, ismét valami nagy csapatot fogok kapni ... ( mint tavaly :/ ) -
hamary #28776 tyühühühűű, de leizzadtam
-
hamary #28775 Imádon, amikor lepörgeti helyzet nélkül a második félidőt közben volt vagy 10 helyzetem... -
A Juventus-t kaptam az első kiesési körben a BL-ben
,most van a téli szünet,pihi van.Jó éjszakát mindenkinek
-
zsoma79 #28773 ez miért van? Amióta fent van a legújabb adatbázis frisstás azóta észleltem h ez lett a Leeds -el...van erre valami megoldás?
-
zsoma79 #28772 Dobj egy képet a taktikról pls -
2 csatárral játszom csak tele vagyok légióssal és kifejezetten orosz nemzetiségű csatár nem találtam még.Meg azért Pogrebnyak is ott van még.Így szereztem:
-
29 éves játékosban még simán van jó 3-4 év.
A rúgott gólok téged igazolnak, de Andrejev (honnan szerezted és hogy-hogy ingyen?) mellé nem lenne jó egy hasonlóan gólveszélyes csatár? (ha nem 2 csatárral játszol akkor tárgytalan.