104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nem fűzök hozzá már sok reményt.
az idegesít a legjobban, hogy azóta sem találtam alternatívát az efemre, igy ugymond kényszerből játszogatok vele. -
na majd ha bejön neked a 09, ott villoghatsz :P :) -
tulajdonképpen igazam van:Dcsak jol leplezem:) -
csak szerénykedsz :D -
meghótt a szkript, no meg haszna se nagyon van, de ha hozol valami jó eredményt, csakneked, csakmost visszateszem
ráférne egy jó nagy refresh a topikra, van pár tervem, de idő kell hozzá meg energia -
Bagolyzonarol jut eszembe a bagjom hova lett!?
[szamonker] -
mostanában nem tudok elképzelni olyan versenyt amit megnyerhetnék:D -
tombolni nem tombol, meg alunni is kéne.
hullal nem oly fényesen, de csak ugy elvagyok vele -
hirdessek versenyt, hogy megnyerhesd, és nyerj VIPet? :D -
visszatérés a bagolyzónába, tombol a játék iránti éhség? :D
hogy állsz a Hull-al? :) -
dekurvára idegesít, hogy nem vagyok vip...geci kártyás dolog, faszért váltottak -
jónagyot!:) -
szar az edzős stáb, a gyúrók és az erőnléti edzők -
hejj, üdv errefelé maestro :)
realgyula: nem tudok biztosat mondani, sajnos, itt sokminden lehet a fizikai gyengeségtől kezdve az hogy nem megfelelő posztokon játszhatod őket... -
hmm...:D -
realgyula #29434 akkor nincs senkinek ötlete, hogy miért van ennyi sérültem? :( -
asszem életemben először előb letöltöm, kipróbálom, és ha méltó lesz rá akkor veszem meg -
nyamm, na ez jöhet háromdimenzióban :D főleg a becsúszások :D -
Bannernak is jo:P -
Itt a csapat:)
-
édes fiam te mihez nem vagy hülye? :D
-
nyugi, befog ez indulni, ha kijön az új játék.
magamat nem ajánlom, hogy megcsinálom, mert rohadt jata vagyok ilyenhez
-
:D:D
más:
sajnálatos, de egy darab munka nem futott be a bannerpályázatra... :( -
tudom Capello mester, csak próbára mertem tenni magát :D -
köcce :)
minek menjek kiverni a balhét énvagyok az SI fejese, de addig nem kapjátok meg amíg én úgy nem döntök, és addig is csak a kiválasztottak jogosultak rááá :D:D:D:D -
most sérthetetlen módban vagyok, mert hengerelt a Bayern :D
mondjuk a Juve is...fúúú...izé gratulálok :D grat ám télleg !
Mellesleg nemhogy bemennél az SI-hez, és kivernéd a balhét hogy mi itt az ezsgén már megpusztulunk az új játék várásában...dehát felelőtlen hágé vagy, nem intézkedsz sohasem :DDDDDD
[csakvicceltám] -
vigyázzá mer jön az instant banhammer ha feleselsz a hágével :D:D:D::D:D -
na nézmá, de ha kijön, te hozzánemnyúlhatsz keci :D -
azt a türelmetlen bagázst :D -
Csak jöjjön már
-
Female Manager. For the very first time you can now play as a female manager. All of the text in the game now also has a female gender so the game represents female managers and staff in the game in the correct gender.
Jujj de jo vegre! -
realgyula #29418 értem, akkor mivel lehet probléma? miért van ez a sok sérülés? -
ott van, hogy melyik nap milyen edzés van, viszont ha közepes az edzés, akkor nem azzal van a probléma ott, hanem mással... -
realgyula #29416 mikor vannak az edzések? mert ilyet nem találtam!
és ha visszább veszem az edzést akkor miért nem marad úgy? visszavettem közepesről gyengére, de miután frissítettem megint közepesen volt! le lehet ezt valahogy fixálni vagy mindig be át kell majd állítani? -
kicsit tovább tart mire eléri a max fejlettségi szintet, de mindenképp megéri -
realgyula #29414 és ha lejjebb veszem akkor annak lesz valami negatív hatása? -
nov 14 || 30 fontos előrendelés.. -
túl kemény edzés, valószínűleg... a játékosaid nem bírják a terhelést -
realgyula #29411 üdv mindenkinek! nem rég töltöttem le a Football Manager 2007-et, mert még soha nem játszottam Manager játékkal, és nagyon tetszik, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó! :)
a kedvenc csapatommal kezdtem játszani, viszont van egy olyan gondom, hogy nagyon sok a sérültem, és nem tudom, hogy ez mitől van...már a második csapatból (a castillából) kell felhoznom játékosokat, hogy pályára tudjam küldeni a csapatot, és azért legyen 1-2 csere is...!
szóval aki tudja, hogy hogyan lehet ezen változtatni, az legyen szives és írja meg, nagyon megköszönném...! -
Köszi