104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• realgyula
    most változtattam az edésen, és posztonként fogom edzeni a játékosaimat, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem!
    nyilván beállítottam azokat a dolgokat ami kell pl. egy védőnél a védekezés, csatárnál a gólszerzés...stb. és azt szeretném kérdezni, hogy mennyire legyen intenzív az edzés? ami fontos az adott játékosoknak azt erősre tettem, a kérdés, hogy ez nem túl sok-e? vagy akár még mehet feljebb is? azt viszont nem akarom, hogy minden meccsen legyen sérültem...!
  • Maximus4
    Hi & grat all!
  • Huni92
    Roma ellen simán, 8-4gyel mentünk tovább, negyeddöntőben megkaptuk az Atletico Madridot, és 1. meccsen, hazai pályán 3-0ra nyertünk. Ha továbbmegyünk, a Villarreal - Getafe párharc győtesével játszunk. Valszeg a Getafe lesz az. Másik ágon meg majd Bayern - Arsenal meccs lesz :)
  • John Cena
    Liverpool-t 3-1re lazán vertük volna 2 kihagyott büntető..
    READING meg SUNDERLAND elég nehéz volt bár eredméény nem, ezt mutatja ja és READING le igazolta Arshavint:)
  • Huni92
    Vs Juve 3-2, lefociztuk őket :)
    vs Milan 2-0
    vs Inter 1-2, vezettünk, de csitersuazo másképp gondolta
    vs Roma (1. meccs, hazai pályán) 6-2 :]
  • Fabio Capello
    a faq nem elérhető, amióta a cwi lehúzta a rólót, nem hiszem hogy lesz új, max a 09-hez csinálok már sztem...

amúgy mindenkinek nagygrat :)
  • John Cena
    Hi & grat all! Újra elkezdtem MU-val
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • Huni92
    Juve, Milan, Inter (bajnokik) majd Roma (Uefa Kupa), Cagliari (bajnoki) és ismét Roma
  • Huni92
    vv: Palermo - HSV 5-1 :] Miccoli 2x, Riquelme 2x, Bosko 1x volt eredményes :)

Bajnokin a Torino viszont megsz*patott. 4 perc hosszabbitásnál a 96. percben begyötörtek 1 gólt, igy 1-1 lett a meccs. Ettől függetlenül őrizzük a 3. helyünket a tabellán.
  • Huni92
    Hi & grat all!

HSV - Palermo 3-2. Makkoltak egy pöppet, de a vv-t majd behúzom :)
  • fsgh
    Nah befejeztem utolsó szezonom az fm08-al:) Stílusosan egy duplázással:D mostmár várom a 09-et...

Megvédtük a bajnoki címet:

És meglett a BL is!!:)

Csatársorom valami brutális volt idén is:D Robinho,Ibra,Adri,Balotelli laza 90 gólt lőttek:DD
  • Gunnersboy
    azokból lesznek "sztárok" akiket azzá nevelsz (de valószinüleg igen) ....
    emelett nemárt ha rendelkeznek olyan tulajdonságokkal amik ehhez kellenek
  • realgyula
    ez a link csak a 2008-hoz jó? mert én a 2007-el játszok! ott is ezekből a játékosokból lesznek sztárok?
  • Gunnersboy
  • inter94
    link
    link2
  • karajjj
    1-2 hete meghalt a cwi :SSSS
  • inter94
    Hi & grat all!
    Rossi hogy teljesít?
  • realgyula
    nem nyitja meg a lapot! :(
  • McFrost
    ITT
  • realgyula
    hát ez nekem kínaiul van! :D mit jelent az a bannerban található FAQ? vagy hol van ez?
  • Gunnersboy
    pillanatkép a 4. szezonból :)
  • Gunnersboy
    igen az lesz.
    de tudom ajánlani a bannerban található FAQot, ott vannak jó játékosok :)
  • realgyula
    írnátok nekem olyan fiatal játékosokat akikből nagyon jó játékosok vállnak? jöhet minden posztra, hogy tudjak válogatni! :) a 2007-el játszok, gondolom ti a 2008-al...aki tud, legyen szíves írjon nekem fiatalokat...!:)
    Benzemát már megvettem, belőle jó játékos lesz? eddig nem valami fényes...!
  • Gunnersboy
    Tymoschuk 31éves nálam a 4. idényben, sztem neki már túl öreg lenne
  • Csesza
    akkor lehet nem 24év alatt van de Thymoschuk vagy nemtom hogy kell írni

elvileg a Zenitben van
  • maffi
    Obinnan én is gondolkodtam, de most már biztos meg is próbálom megszerezni.

Csesza: Makoun nálam van már. :) Nagyon sokan akarják vinni, ezért elégedetlenkedik. Gondoltam hát, új vkp után kéne nézni. Vass Ádám nálunk van és elég szépen fejlődik, de nem elég izmos az első csapathoz még. :)
  • realgyula
    fontosak az olyan dolgok meccs előtt h minden játékosnál beállítom a mentalitást, meg a többi hasonló funkciót vagy ezeken nem nagyon múlik? ha hagyom alapon a játékosok utasításait az gáz? nem szoktam csak kérdezem!
  • John Cena
    G.Pique
  • Gunnersboy
    csatárnak jo a csítpleja Obinna is :D
  • Csesza
    vkpnak: Makoun?

csatárnak: Ashton, Yakubu, Owen, Anichebe
  • maffi
    Hi & grat all!

Egy kis segítséget szeretnék kérni a fórumlakóktól. Fiatal, magas passz és szerelés értékkel rendelkező vkp-t keresek, aki el is jönne a Man Citybe. 3. év kezdődik lassan és fiatalítani szeretnék. A pénz szinte nem számít, mert 58 millám van átigazolásra még. Hamsikot próbáltam, el is fogadták az ajánlatot, de nem akart hozzám jönni. :S Max 24 éves legyen.

Egy gyors és biztoslábú vagy erős, jól fejelő, jó befejezés értékkel bíró csatár is jól jönne.

A válaszokat előre is köszi.
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • Fabio Capello
    sztem jobb ha hagyod ezt, az idei elég gány lett :D
  • Holdpro

Ez van nekem
  • Holdpro
    valahol találok idei fradi mezeket ? Tavalyit beraktam már
  • Fabio Capello
    1. hol nyersz, hol vesztesz ez alapvetően befolyásolja, ill. ha helyet kap az első csapatban vagy sem

2. az első pontban levők korrigálásával

3. igen

4. az előző meccseken elért teljesítmény+morál+a szezonbéli teljesítmény alapján
  • realgyula
    lenne pár kérdésem az FM 2007-el kapcsolatban!
    - a játékosok morálja miért annyira ingadozó?
    - hogy lehet elérni azt, hogy minél magasabb legyen a moráljuk?
    - ha alacsony a morál akkor gyengébben teljesít a játékos?
    - azt, hogy milyen formában van egy játékos csak az előző meccseinek az osztályzataiból lehet kikövetkeztetni?
  • soma22
    engem a cm sem fogott meg annyira, igaz erősen hátráltatott az angol kezelőfelület
  • Fabio Capello
    nem is fogsz szvsz... a BGS-n kívül más ringbe se mer szállni ellenük... más meg nem nagyon van, sajna, illetve még ott van a FIFA manager dehát az azért mégis csak más...