104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
évi 50% fizuemelkedés minden játékosnak, 48 hónapos részletre vásárlás, stabilan kikapni mindig, de csak épp annyira hogy ne rúgjanak ki. Szerintem beválik :) -
Peti2400 #97307 hogy lehet csődbe juttatni egy csapatot?pl. schalke 04,dortmund.. -
őőő izé ez most bug lenne, hogy miután kértem egy feeder klubot még a 2 nb2-es meg 1 nb3-as mellé (gondoltam kapok vmi szerb, román stb csapatot) felajánlott 3 kínait (!) ???
mi a vihart tudnék kezdeni kínai feeder klubbal? meg honnan jött ez az ötlet? -
Fulham 2.szezon
Egy ritka hullámzó szezonon vagyunk túl, mert a szezon ritka jól kezdte a csapat, de november-decemberbe 6 bajnokin de kupákkal együtt egy 8 meccses nyeretlenségi szériába szaladtunk bele. Télen sikerült egy kicsit bővíteni a keretet így tavasszal ismét a jobb formáját mutatta a csapat és jöttünk is fel a tabellán egészen a hajráig ahol ismét hullámvölgybe került a csapat és az utolsó 7 bajnokiból 4en sikerült kikapni (2n a hosszabbításban). Így végül az európai szereplésről simán lemaradtunk. A média a középmezőnybe várt, én is ezt tűztem ki célul szóval az elért 8. hellyel maximálisan elégedett lehetek még akkor is a ha játékunk sokszor hagyott kivetni valót maga után. Igazán kiemelkedő teljesítmény idén nem volt mert mindenkinek voltak homály meccsei, de így is kiemelendő Rhodes aki 26 góljával gólkirály lett. -
Érdekes és egyben kiábrándító is :D Azonban, amikor részletre adtam el játékost, mindig jelezte a gép, hogy jött a számlámra. Bár sosem néztem rá. Lehet itt csak az átutalásról kaptam értesítést... Mindegy is, lényegi változások hiányában a 14-et kénytelen voltam kihagyni (sosem hagytam ki 2005 óta egyet sem), de a 15 remélem megváltást hoz az amúgy pár éve kissé egy helyben toporgó FM-be. -
:D pedig alap taktika volt h mindenkinek maximumot adni és akkor tuti h aláír úgy se von le semmit az átigazolási keretből, vagy hasonló még h részletre vettél semmit nem vont le a régibe, ideibe már azért is von le egy minimális összeget attól függ hány hónapos részlet, a bónuszokkal ugyanez. -
Sosem figyeltem, hogy a keretből nem vonja le az aláírási pénzeket. Ez most meglepett, pedig több ezer órám van az FM-ekben. -
szerintem azért mert azóta valósághűbbé akarták tenni, úgy mint pl. ideibe az ügynök pénzt is levonja az átigazolási keretből. 15be szerintem már az aláírási pénzt is vonni fogja.
Zenszkij: 14be hiába teszed be nem lehet akár mikor visszahívni, csak átigazolási időszakban vagy sérülés esetén. -
Mindig megadom ezt az opciót (automatikusan már berakatom). -
Zenszkij #97299 én mindig vissza tudom hívni, a kölcsönadási opciónál rakd be legközelebb a can be recalled fület -
Az oké, de akkormiért adott a játék erre opciót a 12-ig részig? És jelen esetben mit szolgál az a kitétel, ha szó szerinti értelmezésben nem is élő opció? Nekem csak ez az aggályom az egésszel. Egyre tudok csak gondolni: ha megadjuk ezt az opciót, egy nagyobb sérülés esetén visszatér csapatunkhoz a játékos, hogy a saját csapatunknál minőségi ellátást kapjon a gyógyuláshoz... just an idea.
00mate; jó kérdés. Ez engem is érdekelt mindig.
Utoljára szerkesztette: bexinho, 2014.08.25. 10:51:18 -
00mate #97297 A személyzetnél a reputáció mit változtat? Pl: ha van 2 scout, mindegyiknek hasonló értékei vannak, de az egyik local, a másik meg national reputációval rendelkezik. -
de a valóságba se hívhatod csak úgy vissza mert olyan kedved van. sérüléskor meg átigazolási időszakban lehet. -
Pedig a régebbi részekben (talán még a 12-ben is) nagyon hasznos volt. Most is jól jönne, mivel kölcsönadtam egy nagyon tehetséges francia csatáromat az OM-nek, hogy kezdőjátékosként tapasztalatot gyűjtsön. Erre lement 3 hónap az idényből, 1x játszott bajnokin (2 meccs 3 gól) csereként és 1x kupameccsen. Fura hogy nem játszatják, mert a csapat amúgy felsőház alsó részén tanyázik. Így viszont szívesen visszahívnám, de ugye nincs erre opció. Régebbi részekben lazán visszahívhattam.
Máskülönben továbbra is bugnak tartom, mert akkor miért adhatom meg a kölcsönszerződésben kitételként, hogy visszahívható legyen a játékosom? -
nem bug, szerintem így is van értelme. -
Köszi! :)
Darthmushroom; sajnos ez már a 13-ban is jelen van. Kezdetben azt hittem bug, de ezek szerint nem. Vagy mégis? -
14be már csak átigazolási időszakban vagy komolyabb sérülés esetén lehet visszahívni. -
ha a szerződésben benne van, hogy visszahívható, akkor a transfer alatt kell lennie valahol a recallnak... -
Lancelot1983 #97290 köszi szépen -
korbin555 #97289 Ő a védekező középpályástól abban különbözik,hogy kizárólag védekezik,és nem mászkál el a helyéről.Ott portyázik a védők előtt,és a kreatívabb középpályások mögött.Ütközik,labdát szerez,és rövid,kockázatmentes passzokkal játszik.Csak ritkán lépi át a félpályát.
A kulcs értékei pedig:
Technikal:Heading,marking,tackling.
Mental:Anticipation,concentration,decisions,determination,positioning,work rate.
Physical:Strenght.
Fontos pozíció az övé,fejben nagyon rendben kell lennie.Harcos mentalitású,megalkuvást nem tűrő ember kell oda,aki nagyon fegyelmezett is. -
Peti2400 #97288 hogy lehet visszahívni a játékost a kölcsönből? -
Lancelot1983 #97287 Srácok, védekező középpályásnál van olyan beállítás, hogy anchor man ez pontosan mi? én eddig ha védekező középpályássla játszottam, akkor védekező középpályás vagy mélységi írányító beállítással. Ez az anchor man ez valami ultra defenszív, amolyan 5. védő elősöprögető lehet, aki nem támad szinte egyáltalán? -
Zenszkij #97286
-
Köszönöm szépen! Rossz érzés lesz abbahagyni majd. De talán decemberig várok az FM15 megvételével, ahol szintén egy hosszú karriert fogok kezdeni. Csak fogalmam sincs kivel kellene. A Manchester United gyerekkorom óta a kedvenc külföldi csapatom, de velük nem lenne kihívás az FM. Hazaiban a Fradi, de velük is futottam egy szép hosszú karriert. Bár mai napig úgy vagyok vele, hogy hamar abbahagytam. Tovább kellett volna vinnem azt a karriert. Ezt a York City-t pedig még az FM 2008 környékén szerettem meg. Akkor amatőrként szerepeltek az ötödosztályban. De szerintem velük sem lenne értelme új karriert futni. Sokkal jobb egyszer, így a nagy játékosaimra évek múlva is emlékezni fogok - mint a Fradis karrieremben :-)
Olasz bajnokság távol áll tőlem, spanyol még inkább, a német alsó osztály pedig nem hoz lázba. De lehet hogy egy nagy múltú, 4-5. osztályban szereplő olasz gárdával fogom az FM15-öt kimaxolni (élményben). -
sorra rúgják le a kulcsjátékosaim, nevetséges :D de még így is talpon vagyunk és harcolunk tovább -
Gratulálok, jó írás, és szép munka ez a blog!
-
azért kell sok BLt nyerni :D
nem tom, eddig valóban én se költöttem, volt 1-2 olyan év mikor vettem valakit 3-5 milláért, de akkor az eladási oldalon 2-3x annyi volt
most a BL győzelem után (vééégre) jött 10-ért egy középhátvéd, igy már 3 piszok jó van (az egyik lassan "kiöregszik" a maga 28 évével), a kis gólgyárosom mellé hoztam még 10 illetve 17 ért 2 csatárt, és 4-3-1-2-ről 4-3-3-ra állok át időnként (nem tudom ez mennyire szerencsé hogy 2 felállást is használok, majd kiderül) -
Köszönöm! :)
zyndar, köszi! Én sem értem, miért vettem annyira szívemre azt a kiesést...
-
miután elmentem, a nyáron a köv edző eladogatta a játékosaimat 5-10 milláért... -
kezdtem egyet a Fiorentinával
annyira nem is vagyok béna, első szezonom a 14es verzióval, a felkészülés és az EL jól ment, az udinese ellen a rossz teamtalk is közrejátszott:( a napoli meg idén a bajnokságért harcol, esélyem sem lesz ellene és a juve ellen
bocsi ha túúl nagy a kép
Utoljára szerkesztette: szabii98, 2014.08.24. 12:53:38 -
Zenszkij #97278 jah de hosszútávon tönkremész mert a magyar liga nem termel semmi pénzt
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.24. 12:52:05 -
mikor vidivel voltam adtak 5 millát, az utolsó centig elköltöttem... -
Zenszkij #97276 Fradival csak akkor költekeztem, ha mondjuk elment két játékos 60 milláért, akkor a helyükre hoztam kettőt 30ért vagy olcsóbban
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.08.24. 12:42:35 -
attól függ milyen a csapatom éppen, de többnyire nagyvásárlásokat tartok. Azért adják, hogy elköltsem, hát elköltöm.... -
el szoktátok költeni a rendelkezésre álló pénzeket átigazolásra? a Fradi padján több mint 10 szezon után jött el nálam az idő arra hogy tényleg költekezzek, korábban csak pár százezres tehetségeket meg 2-3 évente esetleg egy drága játékost hoztam, most meg hirtelen elb.sztam 40 millát 3 játékosra :D
ti mennyit ültök a pénzen? -
Jó kis írás megint! Az FA kupa kieséssel meg nem tudom, mi a gond :D -
KaZsolt #97272 Végigolvastam,grat az eddigi eredményeidhez. -
Fulham 3:1 Hull
Yupiii!! :D 6 bajnoki, de összeségében 8 meccs után sikerült újra győztesen elhagyni a pályát :D -
2023/24 York City - Katt -
Peti2400 #97269 Itt lenne az új Messi?
Csak oroszba.
Utoljára szerkesztette: Peti2400, 2014.08.23. 15:40:13