104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    de akkor azt is be kell állítani h KI legyen a célember
  • realgyula
    kibökte a szemem! :D
  • Huni92
    A csapat instrukciók képernyőn, alul van egy olyan, hogy célember használata, oda tegyél pipát, vmint kicsivel fölötte újból az van irva, h célember használata, itt a legördülő menöben a 'labdához' opciót válaszd.
  • hamary
    célember használata - a labdához
  • realgyula
    köszönöm mindeninek, megpróbálom...! :) Robinhot betettem célembernek, de azt hol kell beállítani h a labdához fusson?
  • Darthmushroom
    dehogynem mindig kell a pénz a klubtól!!:D
  • Huni92
    De ofkorsz elutasitottam. Most minek vegyek le a klub számlájáról újabb 9 millió eurót? Úgysincs értelme. :)
  • Darthmushroom
    szép suma
  • fsgh
    30éves mit akarsz:D Kapusok sokáig bírják. Am nincs pénzem jó kapusra. Nem mintha ő ne lenne jó 170 felett van a PA-ja és sokszor véd nagyokat, szal még marad ott...

Hát VDV szerintem ott is nagyon jó...pl Interben ott játszott nálam több szezonon át. Szezon per 15gól 15 assziszt. azt a mentést a harmadik szezonban hagytam abba még az elején ott 9 meccsen 6gólnál és 5 asszisztnál jár.
  • Darthmushroom
    az is igaz. amugy meg a morált prob uj szerződésekkel is nővelni
  • Huni92
    nem éppen. Robben 1 pozicióval visszább, Sneijder 1 pozicióval jobbra. És máris ok.
    Meg Higanyt jtszad, mer jó játékos.
    Khm.:D
  • hamary
    Nincs jobb széled
  • Fabio Capello
    a jobb oldal egy átjáróház...
  • Darthmushroom
    de te azt értsd meg ez a játék nem a a keretről szol hiába real vagy akármi, itt a taktika az egyik legfontosabb meg a morál. a morált meg probáld beszélgetésekkel nővelni és egy jó taktikával meg már jönnek is a mecsek. amugy meg pár játékosnak szerintem azért szar a morálja mert nem kulcs ember
  • hamary
    Szerintem is :) Nem is hiszem, hogy jobb lesz az FMnél... Csak a kíváncsiság hajt.
  • realgyula
    ilyesmire gondoltál?
    http://kepfeltolto.hu/i/?274626
    mellette tessék megnézni a morálokat...!
  • karajjj
    meg fogod unni :D
  • hamary
    Kipróbálom a Fifa Manager 09et Amíg nem jön az FM...
  • Huni92
    Osztom. TKPK pozicióban brutál az az ember.
  • Fabio Capello
    leófránkó még bírja? nem nézel vmi fiatalt helyette?

amúgy sztem messze nem teljesíti VdV a benne levő potenciált a középpályán, nálam mindig TKPB vagy TKPK :)
  • Huni92
    Igen. Nekem ez bejött a Madridnál is, és az Újkastélynál is. Irtam, h a kp nem vmi stabil, ezér a védők nem kell felszaladgáljanak.
  • fsgh
    Tess egy kép, én velük ezzel a taktikkal ott vagyok az első 3-ban. (3-an vagyunk azonos pontszámmal Real,Barca,AT.Madrid)

• fsgh
    1 szűrővel? Bátor:D átszaladnak a középpályán...
  • fsgh
    Nyerő taktika:

2csatár. 2 szélső támadó középpályás. és 2 középső középpályás:) Nem árt ha a 2középső középpályás kzül az egyik iknkább támadóbb felfogású a másik meg védekezőbb.

Én így nyomom/nyomtam az Interrel és az At.Madriddal is és teljesen jól megy.

Ja és ne válgasd soh a taktikát. Szal tedd be ezt és legalább 5-10meccsig hagyd ezt mert kell idő hogy megszokják.
  • Huni92
    Tudod, h hol a hiba? a végén. Raúl. Akárcsak IRL. Tedd be oda Robinhot vagy Nistyt. Real ne legyen = Raúllal :)

Papiron gyengébb játékosok...hmm....a focit nem papiron játszák :D Amúgy meg jónéhány játékosom veri a te jelenlegi kereted játákosait. Ez nem az 'alapReal' problémája, hanem sokkal inkább azzal magyarázható, hogy én már 2013 nyaránál járok, mig te az elején. Sóbis pl simán veri Európa 3/4ét, Richards detto. VdV 30 évesen meg egy überállat :) Szóval nem a nevek nyernek meg egy-egy meccset. Lásd: IRL a galaktikus-éra :)

Nade, hogy próbáljak segiteni is. Vdv-t és/vagy Sneijdert tedd be irányitónak, és adj neki(k) sok kreativ szabadsgot. Robinhot tedd be célembernek, aki a labdához fut. De ha 2 csatárral akarod, akkor Binho és Ruud, 2ejük közé meg Sneijder/VdV felnyilazva. 4-4-2 Diamond alakzat. VKP-(k)nak abszulút védekező beállitásokat adj, és mivel a 4-4-2 Diaond taktikával a kp nem a legstabilabb, Marcelo és Ramos ne fusson fel mindig.

---------------Casillas--------------
    ---Ramos-----Pepe-----Canna-----Marcelo
    --------------Diarra/gago/Hamsik--------
    ---Sneijder/Guti-----------------Robben---
    ---------------VdV/Sneijder------------
    ------------RvN---------Robinho--------

Nos, erre gondoltam. a védelem ne legyen fletolt, sőt, vmint ebből adódóan fölösleges a lestaktika. Jaés zónavédekezést ajánlom :) Remélem tudtam segiteni.
  • realgyula
    1. rotálok...
    2. mindig azokat küldöm pályára akiknek a legjobb a moráljuk (kár, hogy ilyen alig van)
    3. erről azt olvastam h a meccsek elött általába azt kell tenni, hogy nem szabad lebecsülni az ellenfelet...
    4. én elterveztem ezt az egészet, teljesen tudatos, hogy 3 kb 1 szinten lévő védekező kp-om és irányítóm van, és cserélgetném őket, ha lennének eredmények, meg normális morál...pl. most mind a 3 szűrőmnek "gyenge" a morálja, egyedül Casillasnak "remek", meg még van 2-3 játékos akinek "nagyon jó"...
  • Fabio Capello
    egy pár jótanács, taktikára és morálra:

1. ha sok játékos van a keretben, rotálj, mert elégedetlenkedni fognak
    2. gyenge morál=rossz szereplés, törekedj a legjobb morálú játékosok szerepeltetésére
    3. sajtónyilatkozatok! Nem tűnik fontosnak, de alapvetően befolyásolja a játékosaid hangulatát
    4. túligazolás -> a sokjátékos keretből adódik, egyes játékosok mellőzve fogják érezni magukat, és elégedetlenkedni kezdenek
  • realgyula
    foglalkozok azzal is sokat, próbáltam már több felállást, de hiába...mostanába ezt játszom elörefelé:
    -----------------Gago/Diarra/Hamsik--------------------------
    ---------Sneijder-------------------VDV/Guti------------------
    Robben-------------------------------------------------Robinho
    ------------------------------Raúl----------------------------------

de semmi...próbáltam 2 csatárral is, 2 szűrővel is...stb. de nem megy...
  • karajjj
    hagyd már a francba a morált, foglalkozz inkább a taktikával
  • realgyula
    bocs, hogy megint itt nyávogok nektek, de egyszerűen nem akarom elhinni ami a csapatommal történik, már tiszta ideg vagyok ez miatt...! sorra bukom el a meccseket, a nagyobbaktól kikapok, a "kisebbekkel" meg X-elek, nem tudom mi lehet de már nagyon idegesít! a morálok megint borzalmasak, pedig a szezon eleji "morálhanyatlás" helyreállt és a szezon közepén volt egy 23 meccses veretlenségi sorozatom, de aztán kiestem a BL-ből a Marseilles ellen a nyolcaddöntőben, és onnantól csak elvétve nyertem meccset, a morálok meg pocsékok...! hiába Casillas, Ramos, Pepe, Cannavaro, Sneijder, Van der Vaart és még sok remek játékos, valami nem stimmel, nem hiszem, hogy így kéne szerepelnem ezzel a garnitúrával...!
    talán a következő szezon jobb lesz?! remélem, hogy lesz valami, mert már nagyon elegem van...főleg úgy, hogy itt olvasgatom pl. Huni92 szereplését, aki papíron gyengébb játékosokkal veri végig a mezőnyt...ez alapján viszont bennem lehet a hiba, valamit biztos elrontok...csak tudnám, hogy mi az...?! :(
  • Huni92
    köszi mindnekinek :)

amúgy most jött nekem is egy ilyen üzenet....idén nem lesz stadionfejlesztés :(

Közben európai klubranglistán átvettük a vezetést, laza 25 ponttal megelőzve a 2. Intert.

És, hogy keretbe zárjam, újabb rossz hir. Részvényesek elvittek 50 millió eurót....
  • inter94
    Hi & grat all!Keci jó vagy
  • Darthmushroom
    Hi & grat all!
  • Maximus4
    Hi & grat all!
    #29773Keci jó vagy
  • Fabio Capello
    nagygrat :)
  • Huni92
    Mégsem ennyi......természetesen a játékosaim begyűjtöttek egy halom egyéni elismerést. Többek között PL legjobb játékosa 1. 2. 3. hey, újságirók szerinti legjobb playa 1. és 3. hely, BL gólkirálya 1. és 2. hely, BL legjobb játékosa 1. 2. és 3. hely, csakhogy a fontosabbakat emlitsem :)
  • Huni92
    És sztem én is :D
    Közben véget ért a 6. szezonom is a Newcastle kispadján. Szarnet miatt képeket nem tudok mutatni,ezért csak néhány irásbeli adatot közlök :)

Nostehát.
    Premier League: 31 gy, 5 d, 2 v, 105 lőtt vmint 30 kapott gól, 98 pont.
    A 2. helyen a Chelsea végzett, 82 ponttal, 3. az Arsenal lett, 75 ponttal.
    Szezon eleji CS-t behúztuk az Arsenal ellenében, az FA Kupát a Blackburn ellen hóditottuk el, drámai 11espárbaj után (3-3 volt az eredmény 120 perc után), LigaKupát Chelsea ellen, hosszabbitásban 1-2 arányban elbuktuk. Klub VB megvolt, Európai SzuperKupa a Pool ellenében ugyancsak, majd a BL döntőben a Milan ellen hosszabbitás után nyertünk a 'szögletek meccsén'. Simán jobban játszottunk, mint ellenfelünk, az első félidő Richardsról és Pandevről szólt. Előbbi 3, utóbbi 2 szögletgólt szerzett a 45 perc alatt. Ez volt az eredmény a 87. percig, ekkor egy 11esből egyenlitettek a Rossonerik. Hosszabbitás itt is. Az i-re azt a bizonyos pontot ki más tette volna fel, mint Rafael 'GÓLVÁGÓ' Sóbis, a 105. percben, egy szép akció végén történő csodálatos befejezéssel. 4-3, mienk a trófea.

A BL Álomcsapatába Bale, Richards és SÓbis mellett bekerült VdV, Guilherme, Aquino és Céer is. Utóbbi 4 playa alkotja a középpályát.
    A bajnokság Álomcsapatában Lloris, Richards, Vaart és CéRoni a kezdőben, Sóbis és Veloso a kispadon kaptak helyet.

Bajnokságban Sóbis 27, Richards 24 gólig jutott, gólkirály Yakubu lett, 30 találattal. A legtöbb gólpasszt VdV adta (33), a legjobb átlaga Richardsnak volt (7,91), Sóbisnak pedig 7,51.

A szezon során VdV 30 évesen kiosztott 67 gólpasszt, Richards szerzett 58 gólt, Sóbis 52-t. Sorban a többiek: Guilherme(26), VdV (17), CéeR (15), Neves (12). És persze a többiek is szereztek néhányat.Csupán 5 játékos nem volt eredményes.
    Legjobb átlaga Richardsnak lett (8,10).
    67 meccsen 211 gólt szereztünk (3,1/meccs) és 58at kaptunk (0,9). Csupán 1etlen piros szinű kártyát mutattak fel a sporik a játékosoknak, ill. 50 darab sárgát.
    60,987 volt az átlagnézettség.

Anyagilag 'pöppet' jól állunk, hiszen a klub vagyona 220 millió euróra rúg. Volt olyan hónap, amikor 10 millió eurós bevétel volt (kupák, meg miegymás után járó pénz nélkül). Májusban a klub csaknem 79 millió euró bevételt könyvelhetett el, a szezont nézve pedig 392-t (20 misi + a tavalyihoz képest).
    kiadásokat lecsökkentettük 150 millió (!) euróval a tavalyi évhez képest.

Nos, azt hiszem, ennyi xD :) Huh...thx annak, aki elolvassa :)

• Mor3llo
    az sajnos biztos...dehogy vasárnap hajnalban veretem, azis biztos :D
  • Fabio Capello
    :D:D:d
  • realgyula
    a morálok megint a béka segge alatt, sorba jönnek az X-ek és a vereségek, már a 4. helyre lecsúsztam a táblázaton...én nem tudom mi van megint, mit ronthatok el? :(