104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• inter94
    Grat :)
    látom pénz hiányod az nincs:)
    jó8
  • hamary
    1 GB?

leszarom, Fifa M megy a kukába ... :D

( de akkor mekkora lesz a teljes :o )
  • inter94
    én is várom már!ti kivel fogtok először kezdeni?én interrel:D
  • Huni92
    Búcsúzásképpen 4 kép:

BéeL
    Bajnoki tabella
    FA Kupa döntő
    Átnézés

talán még annyi update, hogy jelenleg 234 millió euró van a klub kasszájában, és 208at fordithatnék játékosvásárlásra.

Jóéjt mindenkinek!
  • Gunnersboy
    állítom te egy hete nem alszol csak a demot várod:DDD
  • Mor3llo
    Demoméretek:
    Vanilla - 175MB
    Strawberry - 1GB
  • Gunnersboy
    én Atleticos mentésembe Csehországot vettem át :)
    legnagyobb sikerem egy VB 4. hely volt, aztán idén a selejtezők közepén Anglia szerződést ajánlott, elfogadtam, velük jólenne ottlenni az EB-n az első 3ba :)
  • inter94
    második hely meglesz:P:d
  • hamary
    Hát nem a legkönnyebb...
  • inter94
    EB csoport:Svájc,Törökország,Franciaország,és én
  • inter94
    :O jó pléja nálam csak 370ezer euro az ára csak kár hogy még annyim sincs:D
  • hamary
    Ó, amikor anno a Man Ctyvel voltam, 16 évesen megvettem már akkor is mennyi gólt vágott :cool:
  • Huni92
    Newcastle - Chelsea 5-1 :) 33 percnyi játék után 4-1 volt az állás, tehát boritékolható volt a győzelmünk, és ezzel újabb CS-t nyert a csapat.
  • Huni92
    Gratula! Oszt ebét nyerjé :D
    Realgyula: igen, ő az. 2013ban pedig....
  • inter94
    köszi
    még 2meccs és olasz kupa első fordulója következik juve ellen:(
    nagyon nagy csoda kellene hogy továbbjussak ezzel az empolival:S
  • hamary
    Na jól van.... Ez esetben nagy grat, szép eredmény :)
  • inter94
    :Dörültem hogy lehetek mindjárt az fm elején egy országnak szövetségi kapitánya:)empoli mellé jóez:D
    Na és akkor hivatalosan is kvalifikáltam szlovákiát az EB-re
  • hamary
    Azt hiszem törlöm is a kukába..: Sejtettem, hogy nem jó, de ez nagyon ratyi :)
  • hamary
    Szlovákiát kijuttatni EBre? :o :-P
  • karajjj
    én szóltam előre xD
  • inter94
    Hi & grat all!
    nagyon fontos meccset játszottam most a szlovák válogatottal a csehek ellen,tét kijutás az 2008 EB-re.mikor átvettem az irányítást kb 5meccs volt hátra, és negyedik helyen álltam a csoportba előttem iroszág 1-2ponttal 2.csehek 1.németek a 3meccset le is játszottam
    szlovákia 2-0 íroszág
    szlovákia 1-0 wales
    szlovákia 5-2 san marino
    még 2meccs volt hátra csehek és san marino
    na és ilyenkor volt 2 pont különbség a csehek és közöttünk,de a csehek még nem játszottak le egy mérkőzést:D németek ellen játszottak és ahogy reméltem ki is kaptak 2-0ra.legfontosabb meccs szlovákia 2-1 csehország. 1pont előnyom van,1meccs van hátra san marino ellen ha nyerünk kijutunk az eb-re:D remélem nem most fog megszívatni az fm-em
  • realgyula
    ő az?
    http://kepfeltolto.hu/i/?274756
    gondoltam h az egyik legjobb a céé, de nem kell! :D ezt az Aquino kiscsávót megveszem, Robben, Silva és Higuain mellé...szerintem így rendben is lesz a 2 szél...
  • Huni92
    Vegyél Céert :) 1ik legjobb játékos FMben (is).
    Kezdődik a szezon, Chelsea elleni CS.
  • hamary
    ez überszar...
  • realgyula
    Robben tud tkpj is játszani ;) azért kéne még 1, mert akkor Silváé lenne a bal oldal, Robben pedig tud itt is ott is játszani, szóval inkább jobb oldalra kéne valaki...
  • Huni92
    Bal oldalra szvsz Silva és Robben bőven sok. Silva alapkezdő (a gém 1ik legjobb, ha nem a legjobb tkpb illetve tkpk játékosa), mig Robben lehet a cseréje. ha hosszabb távon gondolkodsz, Aquinot vedd meg. Irtó nagy játékos lesz 2012 környékére.
  • Huni92
    Ahogy gondolod :) NEm kötelezlek arra, h azt csináld, amit irtam, sőt :) Amúgy elég ha csak 'Huni'-t irsz.

Amúgy ha már igazolás, akkor elmondom, h nem igazolok snekit, hiszen nem kell. tarcsiból hoztam fel pár embert.
  • realgyula
    nem kiegészítőnek kéne, hanem Robben és Silva(?) mellé, hogy lehessen váltogatni...! akkor ki lenne a megfelelő? aki Real szint? :D
  • fsgh
    mármint nem drága alapból de a Man utd horribilis összegeket kér el érte... ilyen 30milla fontot meg ilyenek...:o
  • fsgh
    Háát Nani nem rossz. Akár kiegészítő embernek tökéletes is lenne, de baromi drága. Szóval ár/érték arányban nem nyerő szerintem.
  • realgyula
    akkor azt hiszem maradok a 4-4-2-nél...bocs Huni92, de azért köszi a segítséget!
    viszont így pár játékos feleslegessé fog válni, illetve szükségem lesz pár igazolásra...
    csatársorba lesz Robinho, Raúl, Agüero és Bueno (ha minden jól alakul és sikerült elhoznom az argentínt akkor Nistelrooy mehet).
    a szélekre-Robinho "kiválásával" kell vennem valakit, Robben adott, és remélem Silvát is sikerült elhoznom, plusz ott van még Higuain, esetleg Nanira gondoltam még, nem tudom őt érdemes lenne-e!
    mivel csak 2 kp. lesz, ezért a Diarra-Gago-Hamsik illetve a VDV-Sneijder-Guti hármasból egyet-egyet el kéne küldeni...szóval nagy átalakítást igényel, de ha ez kell akkor megcsinálom!
    Nanit érdemes lenne?
  • Gunnersboy
    3-5-2 :D
  • fsgh
    Tedd be nyugodtan Van der vaart-ot középső középpályásnak;) Ott is brutális dolgokat csinál:)

Osztja a zsugát a csatároknak és távoli lövésekből életveszélyes:D
  • realgyula
    most nehéz helyzetben vagyok, mert szivem szerint inkább a 4-4-2-t, 2 kp-al, 2 szélsővel és 2 csatárral játszanám, de akkor Van der Vaartot nem tudom támadó kp-nak tenni, pedig annak szeretném, mert írjátok, hogy ott mennyire brutál...!
    szóval nem tudom, 1 csatárral meg nem akarok játszani, mert az úgy tűnik "nem nyerő"...
  • hamary
    Na, nagyon kiváncsi vagyok a Sims Managerre
  • hamary
    Én is.
  • Mike94
    úgy gondoltam h a listába mint a büntetőrúgókat
  • hamary
    Már Robinhot beállította
  • Mike94
    höhö nekem rendbe jött a gomb
    Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma Mocskos, csaló gamma
  • Gunnersboy
    nekem ez is bevált az utobbi időben (meg a 3-4-3 :D)