104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• inter94
    én játszok feljutottam az Empolival a seria A-ba nemsokára hozok képeket:D
  • hamary
    Senki nem játszik?
  • Mor3llo
    The TÉK will be mine biccsiz :D
  • 5w0rdf15h
  • hamary
    meg lesz az :P
  • Fabio Capello
    jaj.
  • 5w0rdf15h
    álmodj királylány
  • Fabio Capello
    álmoggyááá :D
  • hamary
    Én már délután figyeltem a hszek számát, enyém lesz a 30 ezer :cool:
  • Scouser
    Abban biztos lehetsz, hogy a steam nem fog behalni. Van rá egy fogadásom.
  • Fabio Capello
    Gyerekek vérengzést tartok ha nem az enyém a harmincezres ték, szóltam előre :D:D:d
  • Mike94
    mit nyavajogtok, nekem még 1 hetet várnom kell - . -
  • hamary
    Valahogy csak sikerül majd...
  • Fabio Capello
    The Vanilla demo, which is approx 175MB, will be available for PC or Mac, and available exclusively from the News of the Worlds website, with the files hosted by the nice people at Gameshadow.
    It will feature UK English only, language wise, and English and Scottish quickstarts, with little to no "assets" (such as player pictures, stadiums and pitch textures). You can play for half a season, and continue your saved game when the full game is out.

The Strawberry demo, which is approx 1GB, will also be available for PC or Mac, and will be available 3 ways via STEAM (our recommended route - but PC only), a torrent file, and a direct download (hosted by the nice people at Gameshadow).
    To download the STEAM client, for free, go to www.steampowered.com, where you can read all about STEAM.
    Language wise it has - English, Danish, Dutch, French, Italian, Norwegian, Portuguese, Spanish, Swedish.
    Leagues playable (via quickstarts) - England, Scotland, France, Spain, Portugal, Italy, Norway, Denmark, Sweden, Brazil, Argentina & Indonesia. So 12, rather than the previously announced 10.

röviden:

a vanília csak directben tölthető le, az eper meg torrent, direct és steamen keresztül. Az eddigiekkel meghirdetettel szemben 12 ligát kapunk, és végre lehet folytatni a félszezonos játékot a teljes verzióban is.

scouser: a steam ugyanúgy be fog halni, szal, inkább a torrent, mivel ott minél több letöltő van, annál nagyobb a letöltési sebesség...
  • Mor3llo
    Lehet énis azt az opciót választom.
  • hamary
    Hm ja... Csak először nekik is lekell tölteniük :) Viszont ha nem tudom elérni a torrentet, akkor lehet csak holnap kezdem el valamikor tölteni :/
  • Scouser
    Én a STEAM-et javaslom
  • Fabio Capello
    de fennlesz sigamesen is és fmhungaryn is, szóval elérési hely lesz bőven :)
  • Mor3llo
    Igen, az a hivatalos.
  • Mor3llo
    figyeld, és még én vagyok a demo miatt ideges :DDD
  • Zsolti9014
    :D

de ki tudja, lehet előszedem még, ha a 09 nem fog futni.

De most komolyan, azt terveztem, hogy osztrákiában majd Air Sanyi, a levegő ura aláz csatárposzton. És a német kettőből nem jön el kulcsjátékosnak.
  • hamary
    Na a torrent az fasza. a file letöltése viszont tényleg nem lesz egyszerű :/

Szerintem kiadják sima letöltéssel is.

amúgy mi a hivatalos oldal: www.footballmanager.net ?
  • Fabio Capello
    itt nem ez a kérdés :D hanem az, hogy hogy jutsz fel az oldalra

a letöltés sima ügy lesz, mivel torrenten adják ki 99%, de remélem simán is kijön, mer az én netemen tiltott a p2p... :/

szerk: javaslatom, ha valaki lehúzta a torrent fájlt, az azonnyomban dobja fel egy tárra, és ide a linket, így elkerülhetjük a szervertúlterheltség miatti őrületet :D
  • hamary
    De már igen, úgyhogy lehetne már éjfél, akkor kiveszem alóla... :D

( vajon mennyi ideig fogja tölteni? mivel szerintem elég sokan töltik le, ezért elképzelem, hogy több óráig is... )
  • Huni92
    A gond az, hogy igy próbáltam már alapból, és nem ment :) De am thx a segitséget.

AMúgy először leszedem a vaniliát, azzal eljátszok amig le nem jön az eper :D
  • Fabio Capello
    nem szúrják azok a tűk a sheggedet? :D
  • hamary
    Most már én is tűkön ülök... Bár szerintem csak holnap délután fogom tudni kipróbálni :/
  • Csesza
    ha én addig elaludnék akkor nincs az a világvége ami engem felkelt :D
  • Mor3llo
    kitartás, kávézz, energiaitalozz :D
    vagy aludj egyet addig !
  • Csesza
    remélem kint lesz éjfélre mert már alig bírok ébren maradni :S
  • Mor3llo
    Miles Jacobson:
    Oh - and I've just had some good news.

It looks like we'll be going live at 11pm UK time now, not midnight.

Szóval helyi idő szerint éjféltől lehet majd letölteni :)
  • Csesza
    jobbklikk
    tuljadnoságok
    cím másolás
    új lap nyitása
    bemásolás
    frissítés
  • Djemba
    jöhetne már a fm09:)
  • Huni92
    Kár, h a kép nem látszik :D
  • Huni92
    _DSA_D:?SADA:D_
  • Scouser
    Ja ez a kép már egy későbbi verzióból készült és azóta ezt a hibát kijavították szóval nem lehet úgy alkalmazni mint annó. Nyilván itt valaki ezzel próbálkozik...
  • Scouser

Az volt a lényege, hogy a cm aki fel van nyilazva csatárnak gyakorlatilag egy bug miatt begyalogolt a 16-ra és senki sem fogta, mivel a két belső védő a 2 csatárral volt elfoglalva. Minden meccset 7-0- körüli eredménnyel nyertem és olyan szar játékosok mint az Anthony Le Tallec 60-70 gólokat rúgtak miatta egy szezonban. Most képzelj el egy Totti-t abban a pozicioban:) Nem emlékszem már melyik részben volt ez, de asszem az volt az első amelyiknek 2d-s motorja volt.
  • inter94
    lol bocs most olvastam végig hogy nem folytatod
  • Mike94
  • inter94
    sok sikert!