104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Igy van. Az alapjátékkal már nem foglalkoznak, nem nyúlnak bele.
AMD 2,8+ (1,8on megy), geforce fx5500, xp sp2. és szaggat. bár a gólokat nem irja szarul.
Közben a Valenciaban elszenvedett 0-1es fiaskó után hazai pályán 3-0ra nyertünk, igy megvan a SZK. Bodmer góllal mutatkozott be, Tevez 2. meccsén betalált, majd megsérült. -
hamary #30368 Pedig a Vanillaban tudtommal csak 2D van... Lövésem sincs, hogy mi lehet a gond... -
Vanilla sem indul.
Legalább megmondaná hogy a gépem nem elég-e neki... -
hamary #30366 Nem tudom akkor, mi a fenétől függ.... -
Hali,
Nálam is hiba nélkül elindult és megy.. (igaz eddig csak 2 friendly-t nyomtam.) -
Nekem is műkszik rendesen nem szaggat,de ha már 3d akkor olyan jó lenne lelátó,közönség.Tudom,hogy az még brutálabb gépet követelne de ez az edzőpálya kinézet nagyon snassz. -
hamary #30363 Mondjuk azt hallotam, hogy ők már a pachteket készítik -
ha a kiadás napján már peccs kell, akkor valami nagy baj van.
Soma grat a koronához :) -
Itt sokan írják, hogy remélik a hibák meg a bugok a demo miatt vannak. Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de a demo a játék gold állapotából készül, magyarán ezeket már csak patch formájában tudják javítani, ugyanis a játékot jelenleg már gyártják mint a barom, hogy 2 hét múlva megjelenhessen.
Azonban bízok benne, hogy a megjelenés napján egy patch vár minket ami javítja a gépalési hibát és a sok sérülést legalább. Egyenlőre több hibával nem találkoztam ami nagyon súlyos lenne. -
pinnacle #30361 NAh letöltöttem az Epret és felraktam és megy. Nem szaggat, nem irja ki hamarabb a gólt semmi.
AMD 3.2 512 Ram, 6600GT XP sp2 logitech egér, benq monci, noname klavi, MLi fostalicska hangszóró, noname ház és sok sok por:D -
sorry, nem figyeltem rá :D -
Nekem vista alatt hiba nélkül elindult:)
Hihetetlen mennyi sérült van alapból az Inter keretébe:o -
hamary #30358 Az bizony BL volt :cool: -
a vanillát most húzom le, talán az majd megy. -
karajjj #30356 meg a sok lesgól -
Mert az MTK ellen volt a barátságos meccs :D és hamary az Arsenallal van :D -
hamary #30354 Úgy emlékszem ez a hiba a 08ban is benne volt az elején... -
hamary #30353 :/
Nekem úgy indult csak el, ahelyett tegnap beislinkeltem, hibát jelzett és leállt... Nem tudom mi lehet a gond.... -
hamary #30352 Sajnálom... A teljes remélem menni fog ( mindegyik demot próbáltad? Vanillát is?) -
Meint feltettem, megint nem indul, sejobb sebal kilikkre. -
....de jó sem. Vannak benne újitások, és pozitivumok, de a sérülés dolog önmagában is hatalmas negativum. -
nem, sajnos nem megy úgy sem, de azért köszi :) -
Zsil #30348 Nálam is minden ok!+pacepackok,logóg bemásolhatók!data-graphic...Viszont az rendeben van,hogy inditáskor külön egy ligát lódolhatok?magyar b nincs,de akkor miért látok Mtk-t itt alattam? -
Na kiprobálom aztán jövök szitkozódni én is:D -
kezdődnek a hibák:vista alatt hiányzó dll-re hivatkozva nem indul:)javitás folyamatban -
nekem eddig semmi problámám sincs vele. igaz hogy sérülések vannak de betudom annak hogy erős edzéstervet adtam nekik. -
hamary #30344 Azért nem lett ez rossz.... -
hát, közel sincs az a várakozás, mint a tavalyi megjelenésnél...mindegy, már fennvan, lássuk a medvét -
hamary #30342 Úgy se ahogy én íram...? Akkor nem tudom mi lehet a baj... :(
-
és az is lehet, h jobban is járnál :) -
hamary #30340 Én is erre gondoltam..: De ezt akkor is csinálja, amikor a 3dt teljesen eltüntetem, s nem is lehet választani... kecsegség ... :/
Amúgy szerintem kijavítják ezeket a hibákat... Nem véletlenül adták ki a demot... Meg amikor teljes verziót próbálták, akkor elvileg nem volt gond... -
lehet fel sem kellene tennem ezekután... -
Nem indul el nekem...
Mi a büdös **** *** ****** **** ******* ***** ért nem sikerül soha semmi ebben a mocskos **** **** ***** ********** életben?!? -
Egyetértek az utolsó pár szóval...
leigazoltma maxi rodriguezt.....kinem találnátok, h a 2. napon mi történt vele?! hatalmas meglepetésre megsérült, 3 hét... -
karajjj #30336 szerintem azért akad, mert ugyanúgy kidolgozza a gép a meccset, attól, hogy te más nézetben nézed... vagy csak nincs optimalizálva :S
egyre jobban úgytűnik, hogy ez nem demo, hanem béta :S -
hamary #30335 ja, a sérülés egy külön történet... Most kezdenek felépülnil... Viszont az akadást remélem megoldják a teljes verzióra... Mind a 2dben, s mind a 3dben... -
Nálam is akad......szal sztem demó probléma, mer a gépingényem simán megvan hozzá....
am amit már sokan emlitettetek, h a gólt hamarabb kiirja, mint ahogy a játékos lőne, nálam nincs ilyen hál'Isten'
De a sok sérülés elviselhetetlen....most is VdV 3 hétre kidőlt. -
hamary #30333 Ajjaj, szorri, nem méreteztem át
-
hamary #30332 Itt az én első tétmeccsem is :P
Külön tetszik, hogy kiírja a hosszabbítás hányadik percébe esett a gól. -
hamary #30331 Én csak azt nem értem, hogy A 2D MI A FENÉÉRT AKAD????