104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    Igy van. Az alapjátékkal már nem foglalkoznak, nem nyúlnak bele.

AMD 2,8+ (1,8on megy), geforce fx5500, xp sp2. és szaggat. bár a gólokat nem irja szarul.

Közben a Valenciaban elszenvedett 0-1es fiaskó után hazai pályán 3-0ra nyertünk, igy megvan a SZK. Bodmer góllal mutatkozott be, Tevez 2. meccsén betalált, majd megsérült.
  • hamary
    Pedig a Vanillaban tudtommal csak 2D van... Lövésem sincs, hogy mi lehet a gond...
  • Zsolti9014
    Vanilla sem indul.
    Legalább megmondaná hogy a gépem nem elég-e neki...
  • hamary
    Nem tudom akkor, mi a fenétől függ....
  • Markov
    Hali,

Nálam is hiba nélkül elindult és megy.. (igaz eddig csak 2 friendly-t nyomtam.)
  • Maximus4
    Nekem is műkszik rendesen nem szaggat,de ha már 3d akkor olyan jó lenne lelátó,közönség.Tudom,hogy az még brutálabb gépet követelne de ez az edzőpálya kinézet nagyon snassz.
  • hamary
    Mondjuk azt hallotam, hogy ők már a pachteket készítik
  • Fabio Capello
    ha a kiadás napján már peccs kell, akkor valami nagy baj van.

Soma grat a koronához :)
  • Scouser
    Itt sokan írják, hogy remélik a hibák meg a bugok a demo miatt vannak. Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de a demo a játék gold állapotából készül, magyarán ezeket már csak patch formájában tudják javítani, ugyanis a játékot jelenleg már gyártják mint a barom, hogy 2 hét múlva megjelenhessen.

Azonban bízok benne, hogy a megjelenés napján egy patch vár minket ami javítja a gépalési hibát és a sok sérülést legalább. Egyenlőre több hibával nem találkoztam ami nagyon súlyos lenne.
  • pinnacle
    NAh letöltöttem az Epret és felraktam és megy. Nem szaggat, nem irja ki hamarabb a gólt semmi.

AMD 3.2 512 Ram, 6600GT XP sp2 logitech egér, benq monci, noname klavi, MLi fostalicska hangszóró, noname ház és sok sok por:D
  • Huni92
    sorry, nem figyeltem rá :D
  • fsgh
    Nekem vista alatt hiba nélkül elindult:)

Hihetetlen mennyi sérült van alapból az Inter keretébe:o
  • hamary
    Az bizony BL volt :cool:
  • Zsolti9014
    a vanillát most húzom le, talán az majd megy.
  • karajjj
    meg a sok lesgól
  • Huni92
    Mert az MTK ellen volt a barátságos meccs :D és hamary az Arsenallal van :D
  • hamary
    Úgy emlékszem ez a hiba a 08ban is benne volt az elején...
  • hamary
    :/

Nekem úgy indult csak el, ahelyett tegnap beislinkeltem, hibát jelzett és leállt... Nem tudom mi lehet a gond....
  • hamary
    Sajnálom... A teljes remélem menni fog ( mindegyik demot próbáltad? Vanillát is?)
  • McFrost
    Meint feltettem, megint nem indul, sejobb sebal kilikkre.
  • Huni92
    ....de jó sem. Vannak benne újitások, és pozitivumok, de a sérülés dolog önmagában is hatalmas negativum.
  • Zsolti9014
    nem, sajnos nem megy úgy sem, de azért köszi :)
  • Zsil
    Nálam is minden ok!+pacepackok,logóg bemásolhatók!data-graphic...Viszont az rendeben van,hogy inditáskor külön egy ligát lódolhatok?magyar b nincs,de akkor miért látok Mtk-t itt alattam?
  • fsgh
    Na kiprobálom aztán jövök szitkozódni én is:D
  • soma22
    kezdődnek a hibák:vista alatt hiányzó dll-re hivatkozva nem indul:)javitás folyamatban
  • BBeno2
    nekem eddig semmi problámám sincs vele. igaz hogy sérülések vannak de betudom annak hogy erős edzéstervet adtam nekik.
  • hamary
    Azért nem lett ez rossz....
  • soma22
    hát, közel sincs az a várakozás, mint a tavalyi megjelenésnél...mindegy, már fennvan, lássuk a medvét
  • hamary
    Úgy se ahogy én íram...? Akkor nem tudom mi lehet a baj... :(

• Huni92
    és az is lehet, h jobban is járnál :)
  • hamary
    Én is erre gondoltam..: De ezt akkor is csinálja, amikor a 3dt teljesen eltüntetem, s nem is lehet választani... kecsegség ... :/

Amúgy szerintem kijavítják ezeket a hibákat... Nem véletlenül adták ki a demot... Meg amikor teljes verziót próbálták, akkor elvileg nem volt gond...
  • soma22
    lehet fel sem kellene tennem ezekután...
  • Zsolti9014
    Nem indul el nekem...

Mi a büdös **** *** ****** **** ******* ***** ért nem sikerül soha semmi ebben a mocskos **** **** ***** ********** életben?!?
  • Huni92
    Egyetértek az utolsó pár szóval...

leigazoltma maxi rodriguezt.....kinem találnátok, h a 2. napon mi történt vele?! hatalmas meglepetésre megsérült, 3 hét...
  • karajjj
    szerintem azért akad, mert ugyanúgy kidolgozza a gép a meccset, attól, hogy te más nézetben nézed... vagy csak nincs optimalizálva :S
    egyre jobban úgytűnik, hogy ez nem demo, hanem béta :S
  • hamary
    ja, a sérülés egy külön történet... Most kezdenek felépülnil... Viszont az akadást remélem megoldják a teljes verzióra... Mind a 2dben, s mind a 3dben...
  • Huni92
    Nálam is akad......szal sztem demó probléma, mer a gépingényem simán megvan hozzá....

am amit már sokan emlitettetek, h a gólt hamarabb kiirja, mint ahogy a játékos lőne, nálam nincs ilyen hál'Isten'

De a sok sérülés elviselhetetlen....most is VdV 3 hétre kidőlt.
  • hamary
    Ajjaj, szorri, nem méreteztem át
  • hamary
    Itt az én első tétmeccsem is :P

Külön tetszik, hogy kiírja a hosszabbítás hányadik percébe esett a gól.
  • hamary
    Én csak azt nem értem, hogy A 2D MI A FENÉÉRT AKAD????