104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az zavarhatja, ha nemrég vettem 1 giga ramot, és a márkéja különbözik a másiktól, ami benne van? -
hamary #30408 ÖÖö... Hát memoriát vettem bele, kényszerűségből.. Így 1.75 a memoria... Nem is tudom először mennyi memoria volt benne... 256 Azt hiszem... -
karajjj #30407 tuti, hogy bele van írva, hogy melyik csapat ki után érdeklődik aztán gondolom ha pénz is van rá, akkor meg is veszik -
jaja, ő is benne van.
nekem nincs net framework a gépemen, szal nem ez okozza az akadozást....de elképesztő módon idegesit. -
én is ezt fogom csinálni:) -
Solt #30404 Úgy értem tuningolva!!!!??? :D -
hamary #30403 Nálam még Srnat is leigazolta... Meg még valakit... -
van benne vmi, hiszen a Man. City mindig leigazolja Hamsikot és még pár playat ha Angliában kezded a karriered. -
hamary #30401 most húztam újra két hete kb... -
Szaby11 #30400 Megoldottam a problémám a szagatást!! Net framework 3.5 volt a gépemen, leszedtem raktam 2.0-t és zsirul megy nincs akadozás és nincs duplázódás sem. -
Solt #30399 Nincs húzva a géped? -
hamary #30398 Szerintem én megint elkezdek a 08cal játszani :/. És ha kijön a magyarosítás a 2009hez akkor játszok azzal... Sajnos nem mindent értek ami le van írva... Főleg amikor vannak kérdések, fon tos lenne a pontos nyelvtudás. -
hamary #30397 érdeke, mintha a Demoba bele lenne írva, hogy ki hova menjen... -
karajjj #30396 nálam:
Andrey Ashavin 28 millió ojró
Darijo Srna 20 millió ojró
Szaladgáló meg elment kolcsönbe a Murciához -
a tavalyi efem demoja is csont más volt mint a teljes gamma.a demoban a deporral 1. voltam a szezon felénél, a teljesben meg orrba szájba opatott a gép, pedig a demobol vettem ki a taktikát, és az edzésterveket is.én ebből indulok ki.majd meglátjuk, szerintem legyen igazam, mert ez elég karcsu lett kedves SI -
hamary #30394 crash dumps is előjött.... akik nem tudták elindítani nem sokat veszítettek... -
Igazolások:
Carlos Tevez 22+24 millió
Adriano 15 millió
M. Rodriguez 20 millió
Bodmer 10+12 millió
Senna 13+14 millió
Távozó: Heinze 3+8,5 millió ---> AtMa -
pinnacle #30392 a quick game az annyi, hogy csak az adott ország ligái, small db és kész.
az a játékmenetre nem vonatkozik, tehát a program tulajdonságain nem változtat, csak az adatbázis méretét. -
én azért még kiváncsi leszek a teljesre,de ha ugyanúgy akadni fog,meg ez a sérüléses bug benne lesz,akkor másra költöm a "fölösleges" 10k-met...azért ha kiadnak egy játékot,ne arra keljen már várni,hogy egy patch-be kijavítsák ezeket... -
karajjj #30390 De la Red nyomottegy csukafejest... ezt pl eddig nem lehetett volna megtudni, hogy most ez hogy is volt -
karajjj #30389 11-esnél rendesen lehetett látni, ahogy felrúgták Saviolát :D -
lehet, de quick gamezel a demoban, az meg minden eddigi részben más volt. -
karajjj #30387 annyira nem is rossz, meg kell szokni, mert elsőre fura, de az tény, hogy a taktikai dolgok jobban látszódnak rajta mint a gombfocis nézeten -
pinnacle #30386 a többi nem demo, hanem teljes
a demo az az ami kifog keürülni az utcára. szal ez ilyen lesz.
-
szar a 3d, a többit meg egy ilyen demobol nem lehet kikövetkeztetni.
-
hamary #30384 Na, én ezzel a demoval végeztem..: És meggondolom, hogy megrendelem-e a teljest.... Főleg, ha ott is akad... 10 sérültem van, szinte mind kulcsjátékos... -
Vanília sem indul -
hamary #30382 Na ezt csinálja nálam is... 2-3 mpig fut egy helyben... -
karajjj #30381 pont ezt akartam írni :D
meg mikor megáll, áll egyhelyben és nem csinál semmit, aztán passzol egyet kis idő múlva :\ -
Na Marcelot én is kölcsönvettem a Realtol :D -
Solt #30379 Akinek akadás, vagy fagyás jelentkezik, az próbálja meg default alaplapi biossal is... főleg a ram tuningot nem szereti az FM sorozat.... -
Elindítottam de nagyon hamar meguntam... Az a 3D nézet meg vicc... Nagyon gáz szerintem inkább dolgoztak volna rajta még 1 évet... Ahogy futnak a játékosok mintha jégen probálnának futni.:D -
hamary #30377 Nekem nincs másik gépem... :/ :( -
karajjj #30376 na átraktam a másik gépre, ott tökéletesen megy, nem akad és nincsen betűduplázódás sem ha írok -
hamary #30375 Van...? Akkor engem átvertek. -
megvan az oka, hiányzo direct x fileok, amik a 9es dx telepitésével meglesznek. éppen ezt csinálom -
tévezt menyniért igazoltad le?dobnál egy képet az első igazolásaidról?:D -
Van 3D is benne.
Zsolti: sajnos nekem sincs halvány lila gőzöm sem, h mi lehet a probléma nálad :s -
hamary #30371 Ne már, megsérült? Ez több, mint meglepő.... -
Most tőttöm a vaníliát, ha nem megy leszophat a SI