104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    Azt nem értem, a 08ban ez miért nem jött elő.
  • billywood
    betü duplázódás (triplázódás :)) és az akadás meccs közben: Szvsz maga a játék akad, így hiába nézed 2D-ben, ott is ugyanúgy jelentkezik, mint 3D-ben. Ez magyarázat lehet a beírásnál jelentkező gondra is, ha a lenyomás pillanatában "akad be" a játék, akkor kettő vagy három karaktert ír utána be.

A lent javasolt .NET Framework megoldás sem működik, legalábbis nálam.

Viszont az fura, hogy egyeseknél állítólag semmi gond nincs, míg másoknál viszont van. Ez elvileg azt jelenti, hogy nem a játékkal van a hiba.
  • BBeno2
    na srácok mondom nekem mim van és hogy eddig semmilyen hibával nem találkoztam:

dx10 [nem engedtem neki hogy dx9-et feltegye]

2 giga ram

c2d

.net 3.5

legfrissebb nvidia forceware

vista 64 bit

=

semmi crash dumps, semmi duplaírás, semmi nem indul el a játék. nincs semmi probléma.
  • Solt
    A fejemmel játszol! :)))

Attól lesz gyorsabb, de nem úgy, hogy kevés és lassú modult túlhajtasz! Ha lecserélnéd ezeket például 2x1GB 800mhz-s kitre, akkor látnál változást... persze ez proci függő is...

Szóval ez bonyolult dolog... memória topik, vagy pedig privátban keress meg, ha tudok, akkor szívesen segítek...
  • hamary
    De nem a RAmtól lesz gyorsabb ez gecimááá? Jaj, már teljesen össze vagyok zavarodva
  • Solt
    Érzem a súlyát... lapítok!
  • Fabio Capello
    Damoklész kardja csüng fejed felett ifjú halandó... :D:D:d

Figyelek ám... :P
  • Solt
    Így is kevés... a tuning nem segít annyit, mintha több ramod lenne... nem fogod érezni a különbséget!

Próbáld ki, tedd vissza defaultra, és hidd el, hogy nem lesz crash dump...
  • Solt
    Alap lap biosában beállítod azokat az időzítéseket és feszültség adatokat amiket a gyártó ajánl... ezeket főleg akkor kell fixálni, ha tuningolsz!

Ha össze vissza vannak a ramok a gépünkben, akkor mindig a leggyengébb modul beállításait fixáljuk...

Továbbiakban memória topik... :)

Nem akarom itt szét offolni a topikot, mert kapunk a fejünkre...
  • hamary
    Hmm köszi.... De mondom, ha leveszek a tuningból, nagyon kevés lesz a memo...
  • Forza Italia
    és pontosan mit kell állítani?
  • Solt
    Nálam ugyanazokkal a memória beállításokkal a 07 simán ment, a 08 crash dump hibával megállt. Vissza vettem a tuningból, azóta jó...

Minél nagyobb munkát kell végezni a memóriának, annál nagyobb az esélye, hogy hibázik, ha nincs minden jól beállítva, illetve, ha különböző órajelű, más gyártótól van... stb...

Gondolom a 09 még memória igényesebb mint a 08, és ezért jelentkezik a hiba... figyeld majd meg, hogy aki crash dump hiba miatt ír majd, annak mind a memóriával lesz majd gondja...
  • Taibi
    Üdv!
    Kipróbáltam én is a demót. Játszottam vele kb egy hónapot, amiben volt két felkészülési meccs. Ennyi idő alatt 7 játékosom sérült le 2hét és 3 hónap közötti időre, úgyhogy én a továbbiakban hanyagolom ezt, és inkább megvárom a teljes játékot, hátha addigra javul a dolog.
  • AdaKiller
    nála szerencsére nem szagatott, de már uninstalloztam is a sok sérülés miatt... majd ha kijön a fullhoz az első aptch akkor madj elgondolkodok a 09-en
  • hamary
    Ígérem át fogok menni, ha a teljes is ilyen fosul megy. De eddig miért volt jó?
  • SOCCER
    mármint hogy sima 9.0 vagy konkrétan ez, amit leszedtem ?
  • Solt
    Hivatalos oldalról letöltöd a legfrissebb directx-et, és telepíted... mennie kell....
  • Solt
    Gyere át a ram topikba és segítünk! Azért van ez sokaknál, mert sokan tuningolnak... más játékok simán elmennek órákat, de az FM nagyon érzékeny a memória hibátlan működésére, ergo ami máshol egy pillanatnyi lagban jelentkezik, az itt fagyást okoz...
  • pinnacle
    dx9 kell neki, ha nem tudod felrakni akkor bukta
  • hamary
    meg sok máséban is, ezekszerint :P Most vegyem ki az 1 gigás memoriát és maradjon 700 ?
  • SOCCER
    remek. örömködve, boldogan letöltöttem a demót reggel. el is kezdtem feltelepíteni, amikor nagyhirtelen szüksége lett a directX 9.0c -re. rendben, letöltöttem mellé azt is, elkezdtem telepíteni erre a következő tanulságos üzenetet dobta a képernyőre: a telepítés alatt álló szoftver nem ment át a Windows Logo tesztelésen, amely a Windows XP-vel kompatibilitást vizsgálja.

bemásoltam a hibaüzenetet googlbe, kaptam is egy elemzést és egy megoldókulcsot mely szerint a Windows XP gyorsjavítás - KB823559 elemet távolítsam el első körben. megpróbáltam, nem találtam ilyet.

egyébként ha elindítom a programot azért nem indul, mert nem talál egy bizonyos d3dx9_37.dll fájlt ...

nos, nem tudja esetleg valaki, hogy ilyenkor mit lehet tenni ?
  • hamary
    A rendszer üresjárati folyamatai 90 % Ezt nem lövöm ki :P
  • pinnacle
    menejne az fm és menjen a meccs is, nyisd meg a feladatkezelőt és nézd meg melyik alkalmazás zabálja az erőforrásokat, hány %-ot.
    Azt kilövöd és talán jó lesz,.

Nálam 08 ba ezvolt.
  • Solt
    De a hiba az ön készülékében van! :D
  • hamary
    Ha sok panasz érkezik, remélem tesznek valamit :)
  • karajjj
    az, hogy hány mhz-es :D
  • hamary
    Azért remélem azt elhiszed, hogy kissé zavaró, ha a mérkőzést akadások tűzdelik, valamint 15 játékosod sérült...
  • Huni92
    Nálam ezek az igazolások nem voltak meg oO Kivéve Modricot persze.
  • Solt
    Ez nem teljes, vagy demo kérdése! :))

• pinnacle
    Megvan az első hibám!!!!
    Kukába vele!!!

A labdaikon maradt a kurzurom... de az első Space-re eltünt:)
  • Solt
    Ha más az időzítése, akkor persze!

Nekem 1 órát ment az orthos hiba nélkül, de az FM fagyott... ilyenkor a crash dump tipikusan memória "hibára" utal..
  • hamary
    nem vagyok én ekkora zseni :DHa kiveszem nem fogom tudni visszarakni xD .... Megvárom a teljest, ha azzl is ez lesz felrobbantom az SI főhadiszállását.
  • Huni92
    A micsodája? :DD

Bodmer ismét megsérült....
  • pinnacle
    annyi problémát hoztok fel, ami tavaly is bennevolt és úgy kezelitek mintha új volna...

08-ba őpl. Maxi Rodri mindig angliába ment, (west ham), aztán Arango (T'ham), aztán cambiasso (Chelsea) aztán Modric is.

Szal ez eddig is megvolt. Engem nem zavar, mert 2-3 évbe már mindig máshogy néznek ki a csapatok.
  • hamary
    Jaja... Modric is nálam általában Chelseanél köt ki.
  • Solt
    Hááát... az FM sorozat nagyon memória érzékeny...

Ugyanazon az időzítésen mennek a modulok?

Ha nem vagy képben, akkor vedd ki az egyik modult, és próbáld ki, hogy akkor is fagy-e...
  • karajjj
    max ha nem azonos az órejele, akkor
  • Huni92
    Ez erőteljesen hajaz a 08ra....Mutu-Arsenal/Pool, Pandev-Chelsea....
  • hamary
    Ja, és az előző FM simán ment rajt.
  • hamary
    Igen, hihetetlen mód ront a játékélményen...