104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #30449 Azt nem értem, a 08ban ez miért nem jött elő. -
betü duplázódás (triplázódás :)) és az akadás meccs közben: Szvsz maga a játék akad, így hiába nézed 2D-ben, ott is ugyanúgy jelentkezik, mint 3D-ben. Ez magyarázat lehet a beírásnál jelentkező gondra is, ha a lenyomás pillanatában "akad be" a játék, akkor kettő vagy három karaktert ír utána be.
A lent javasolt .NET Framework megoldás sem működik, legalábbis nálam.
Viszont az fura, hogy egyeseknél állítólag semmi gond nincs, míg másoknál viszont van. Ez elvileg azt jelenti, hogy nem a játékkal van a hiba. -
na srácok mondom nekem mim van és hogy eddig semmilyen hibával nem találkoztam:
dx10 [nem engedtem neki hogy dx9-et feltegye]
2 giga ram
c2d
.net 3.5
legfrissebb nvidia forceware
vista 64 bit
=
semmi crash dumps, semmi duplaírás, semmi nem indul el a játék. nincs semmi probléma. -
Solt #30446 A fejemmel játszol! :)))
Attól lesz gyorsabb, de nem úgy, hogy kevés és lassú modult túlhajtasz! Ha lecserélnéd ezeket például 2x1GB 800mhz-s kitre, akkor látnál változást... persze ez proci függő is...
Szóval ez bonyolult dolog... memória topik, vagy pedig privátban keress meg, ha tudok, akkor szívesen segítek... -
hamary #30445 De nem a RAmtól lesz gyorsabb ez gecimááá? Jaj, már teljesen össze vagyok zavarodva
-
Solt #30444 Érzem a súlyát... lapítok! 
-
Damoklész kardja csüng fejed felett ifjú halandó... :D:D:d
Figyelek ám... :P -
Solt #30442 Így is kevés... a tuning nem segít annyit, mintha több ramod lenne... nem fogod érezni a különbséget!
Próbáld ki, tedd vissza defaultra, és hidd el, hogy nem lesz crash dump... -
Solt #30441 Alap lap biosában beállítod azokat az időzítéseket és feszültség adatokat amiket a gyártó ajánl... ezeket főleg akkor kell fixálni, ha tuningolsz!
Ha össze vissza vannak a ramok a gépünkben, akkor mindig a leggyengébb modul beállításait fixáljuk...
Továbbiakban memória topik... :)
Nem akarom itt szét offolni a topikot, mert kapunk a fejünkre...
-
hamary #30440 Hmm köszi.... De mondom, ha leveszek a tuningból, nagyon kevés lesz a memo... -
és pontosan mit kell állítani? -
Solt #30438 Nálam ugyanazokkal a memória beállításokkal a 07 simán ment, a 08 crash dump hibával megállt. Vissza vettem a tuningból, azóta jó...
Minél nagyobb munkát kell végezni a memóriának, annál nagyobb az esélye, hogy hibázik, ha nincs minden jól beállítva, illetve, ha különböző órajelű, más gyártótól van... stb...
Gondolom a 09 még memória igényesebb mint a 08, és ezért jelentkezik a hiba... figyeld majd meg, hogy aki crash dump hiba miatt ír majd, annak mind a memóriával lesz majd gondja... -
Taibi #30437 Üdv!
Kipróbáltam én is a demót. Játszottam vele kb egy hónapot, amiben volt két felkészülési meccs. Ennyi idő alatt 7 játékosom sérült le 2hét és 3 hónap közötti időre, úgyhogy én a továbbiakban hanyagolom ezt, és inkább megvárom a teljes játékot, hátha addigra javul a dolog. -
nála szerencsére nem szagatott, de már uninstalloztam is a sok sérülés miatt... majd ha kijön a fullhoz az első aptch akkor madj elgondolkodok a 09-en -
hamary #30435 Ígérem át fogok menni, ha a teljes is ilyen fosul megy. De eddig miért volt jó? -
SOCCER #30434 mármint hogy sima 9.0 vagy konkrétan ez, amit leszedtem ? -
Solt #30433 Hivatalos oldalról letöltöd a legfrissebb directx-et, és telepíted... mennie kell.... -
Solt #30432 Gyere át a ram topikba és segítünk! Azért van ez sokaknál, mert sokan tuningolnak... más játékok simán elmennek órákat, de az FM nagyon érzékeny a memória hibátlan működésére, ergo ami máshol egy pillanatnyi lagban jelentkezik, az itt fagyást okoz... -
pinnacle #30431 dx9 kell neki, ha nem tudod felrakni akkor bukta -
hamary #30430 meg sok máséban is, ezekszerint :P Most vegyem ki az 1 gigás memoriát és maradjon 700 ? -
SOCCER #30429 remek. örömködve, boldogan letöltöttem a demót reggel. el is kezdtem feltelepíteni, amikor nagyhirtelen szüksége lett a directX 9.0c -re. rendben, letöltöttem mellé azt is, elkezdtem telepíteni erre a következő tanulságos üzenetet dobta a képernyőre: a telepítés alatt álló szoftver nem ment át a Windows Logo tesztelésen, amely a Windows XP-vel kompatibilitást vizsgálja.
bemásoltam a hibaüzenetet googlbe, kaptam is egy elemzést és egy megoldókulcsot mely szerint a Windows XP gyorsjavítás - KB823559 elemet távolítsam el első körben. megpróbáltam, nem találtam ilyet.
egyébként ha elindítom a programot azért nem indul, mert nem talál egy bizonyos d3dx9_37.dll fájlt ...
nos, nem tudja esetleg valaki, hogy ilyenkor mit lehet tenni ? -
hamary #30428 A rendszer üresjárati folyamatai 90 % Ezt nem lövöm ki :P -
pinnacle #30427 menejne az fm és menjen a meccs is, nyisd meg a feladatkezelőt és nézd meg melyik alkalmazás zabálja az erőforrásokat, hány %-ot.
Azt kilövöd és talán jó lesz,.
Nálam 08 ba ezvolt. -
Solt #30426 De a hiba az ön készülékében van! :D -
hamary #30425 Ha sok panasz érkezik, remélem tesznek valamit :) -
karajjj #30424 az, hogy hány mhz-es :D -
hamary #30423 Azért remélem azt elhiszed, hogy kissé zavaró, ha a mérkőzést akadások tűzdelik, valamint 15 játékosod sérült... -
Nálam ezek az igazolások nem voltak meg oO Kivéve Modricot persze. -
Solt #30421 Ez nem teljes, vagy demo kérdése! :))
-
pinnacle #30420 Megvan az első hibám!!!!
Kukába vele!!!
A labdaikon maradt a kurzurom... de az első Space-re eltünt:) -
Solt #30419 Ha más az időzítése, akkor persze!
Nekem 1 órát ment az orthos hiba nélkül, de az FM fagyott... ilyenkor a crash dump tipikusan memória "hibára" utal.. -
hamary #30418 nem vagyok én ekkora zseni :DHa kiveszem nem fogom tudni visszarakni xD .... Megvárom a teljest, ha azzl is ez lesz felrobbantom az SI főhadiszállását. -
A micsodája? :DD
Bodmer ismét megsérült.... -
pinnacle #30416 annyi problémát hoztok fel, ami tavaly is bennevolt és úgy kezelitek mintha új volna...
08-ba őpl. Maxi Rodri mindig angliába ment, (west ham), aztán Arango (T'ham), aztán cambiasso (Chelsea) aztán Modric is.
Szal ez eddig is megvolt. Engem nem zavar, mert 2-3 évbe már mindig máshogy néznek ki a csapatok. -
hamary #30415 Jaja... Modric is nálam általában Chelseanél köt ki. -
Solt #30414 Hááát... az FM sorozat nagyon memória érzékeny...
Ugyanazon az időzítésen mennek a modulok?
Ha nem vagy képben, akkor vedd ki az egyik modult, és próbáld ki, hogy akkor is fagy-e... -
karajjj #30413 max ha nem azonos az órejele, akkor -
Ez erőteljesen hajaz a 08ra....Mutu-Arsenal/Pool, Pandev-Chelsea.... -
hamary #30411 Ja, és az előző FM simán ment rajt. -
hamary #30410 Igen, hihetetlen mód ront a játékélményen...