104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pinnacle #30489 láthatod, mondtak eg lehetséges hibátm, ami több mint valószinű, hogy amiatt szarakodik.
akkor hol a baj? -
na első bajnokim:
Sunderland - Arsenal 1:2
Bendtner 2x -
Mester, nekem ezt írja:
-
nah megvolt első fura gól :D
hosszabbítás 4. percében Murphy eleresztett egy jó 30 méteres lövést, ami felső lécről a kapusra onnan meg a kapuba ment :))) -
hamary #30485 :DDDDDDDDDD -
hamary #30484 GeForce 7300 m van, lehet kevés neki...? Nem hiszem... memoria is van, bár arra azt mondták, lehet túl van tuningolva. ... ja és én megveszem... legálisan. Viszont a sérüls mondhat bármit , el van túlozva... Ha megnézzük az Arsenalt nyáron IRL, nem sérült le a háromnegyed csapat.... -
Téllleg, a tippek rovatba beírhatnák:
Ha gyengébb csapattal játszol, jó ötlet vérengzős taktikát alkalmazni, így könnyen lerúghatod az ellenfél 6-8 játékosát, és 4 ember ellen kiderül, nem is olyan rossz a csatárod -
pinnacle #30482 3d userspecifikus- kell neki egy átlagos VGA (voodoo 2-essel már nem megy...:( )
3d alatt mindenki FIFA-PES szintű grafikát várt 0 gépigénnyel (GRATULA)
átigazolások eddig is igy voltak
magyar piac alatt van kb 1000 ember aki megveszi... (LEGÁLISAN)
sérülések OK (mondjuk ez nálam se egetverdeső - faszparaszt vidéki tahók perze, hogy lerúgják az embereimet)
hibák nálam nincsenek.
-
hamary #30481 nem tudom, de ezen jót röhögtem :D -
hamary #30480 Bálam a 2dét is tölti egy ideig... hihhetetlen -
Szóval az első 18 óra eseményei távirati stílusban:
1. perc->
-nagy várakozás-tőtttés 1000rel
30.perc->
-és elindult (márakinek)
31.perc és 18.óra között->
-sok apró jópofa újítás
-hoppá, a 3D nem megy, nemgáz, végül is csak a
legnagyobb/legjobban várt ujítás idén, pont ez volt
eddig az egyik nagy előny, hogy nemkellett erőgép ehhez
a gammához, ok, ennek vége. vagycsak laptopon nem megy
senkinek, nemgáz, csak felhasználók felének van...
-azért csak megnéztük a 3D-t, másik gépen = 1000%
mosolylefagyás!!! ahogy mások is említették, jégen
lépkednek??? tiszta vicc! olyan commodoros érzésem van,
prince of castle, ilyesmi.
-átigazolások, mindenkinél ugyanazok
-magyar nyelv most sincs, persze ez csak egy 8 milliós
piac, párezer eladással, bár annyi lenne a megoldás,
hogy a fejlesztés alatt fel kéne venni 2 emberrel
többet, akik megcsinálják...
-átigazolási rendszer jobb lett
-meccsnézés alatt jópofa az asszisztens ajánlásai opció
-sérülések, minha egy K1 managerrel játszanék...
-hibák futás közben, akadozások, stb.
18.óra 1.perc->
-hatalmas csalódottság, és pofáraesés!!!
-
Na ja. És a vicc, hogy nem az edzéssel van a gond. Hiszen aki épp nem volt sérült, fejlődött. Vmint túlterhelés sem volt. Közepes erősségű edzést csináltam nekik. Emellett olyan erőnléti edzők, mint Di Salvo, meg Joao Aroso voltak, akik azér a jók közé tartoznak. És 17 edző volt, szóval őket sem terheltem túl. Namind1, megvárom a teljest. Addig meg tolom Újkastélyt a 08-cal :)
[de csak F1 után....gogo MASSAAAAAA!] -
csak nálam kezdődik a meccs folyton a 3. percben? mert hogy addigra sikerül belőnie a 3d-t...nem igaz -
ezt nagyon elkurták. Ennyi sérűlt egy vonatbaleset után van. -
Solt #30475 Urak!
EXE és crash dump hibával az első teendő, hogy, ha tuningolt a gép, akkor mindent vissza alapra. Ha így is csinálja, akkor tessék csinálni egy Orthos 9-s blend stress-t legalább 20 percig... ez még mindig nem garancia, de szűkül a kőr... Akinek különböző ramok vannak a gépben, az próbálja meg 1db modullal is, tehát egy darab ram legyen a gépben.
DLL hiba valószínűleg régi directx miatt van... először tessék telepíteni a legújabbat, illetve nem árthat a legfrissebb VGA driver sem... -
Nos, asszem befejeztem a játékot az Injury Manager 2009 Demojával. Szeptember 14-e van, és eddigi sérültek: Tevez (3x), Senna, Bodmer (2x), M. Rodriguez, Robben, Adriano, Diarra, Gago(2x), Higuain (3x), RvN, VdV (2x), Metzelder, De la Red (2x), Dudek, Salgado + alapból Cannavaro és Sneijder -
az elég soványka én megvárnám a laptopot... -
KoniZTE #30472 fos egy gép ez , 256 mg ram
a laptop szervizben -
konfigurációd? -
memóriahibára tippelnék, de állítólag még a mai nap jön ki egy hivatalos álláspont, meglátjuk ők mit mondanak -
karajjj #30469 tedd fel újra a dx9c-t, mást nem tudok :S -
KoniZTE #30468 -
KoniZTE #30467 Letöltöttem ami hozzá járt de erre ezt irja ki
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081102165705szar.JPG
Beno rolad inkább nem mondok semmit ...
-
ezt írja
-
de okos vagy:) -
klikk -
Emberek!
Akinek fm.exe hibát észlelt hibája adódik, ne csak ezt írja, mert ennek sokféle oka lehet. Ha segítséget kértek, akkor adjátok meg a hibakódot is (részletek...), úgy könnyebben tudunk segíteni :) -
karajjj #30462 \windows\system mappa asszem, de le is van írva az inófjába -
Innen töltsd le a filet és másold be a helyére (amit nemtok h hol van.) Ezután mennie kell. -
KoniZTE #30460 ja köszi fiuk akkor csinálom jobban -
directX probléma -
karajjj #30458 dllfiles.com -
Amúgy nagyon kiváncsi vagyok arra, hogy meddig birja az idegrendszerem ezt. Azaz a rengeteg sérülést. -
KoniZTE #30456 és ezt miérte ?
-
szehi #30455 valaki tudta orvosolni azt a hibát hogy az fm exe hibát észlel? Ha igen hogy? -
Hi emberek!
Leszedtem a 09 demoját de vmi miatt nem indul el és mindig azt írja ki h az fm.exe hibát észlelt ezért leáll....
Valaki tud rá megoldást?
-
hamary #30453 Szerintem is az lehet, amit Billywood írt, rosszul optimalizálták ( de hülye szó... ) -
Nos, kivettem a 256os RAMot, és úgysem ment, szóval felejtős.
Annyira meg nem avgyok infozseni, h biosban kutakodjak. Mind1 is, tolom tovább (amig fel enm basz teljesen) -
hamary #30451 na küldtem, előre is kösz a segítséget. -
Biztos jobban volt optimalizálva. Egyébként passz...