104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    egy kicsit gondolkozz már

ha vesszük az összes magyar fórumot, plusz mellé a főbb angol fórumokat, akkor sem jön össze több ezer ember, maximum pár száz...

és mellesleg kiforgatod a szavaimat, én nem azt mondtam hogy minden angol azt mondja hogy a CM az isten, hanem azt, hogy jópáran mondják, hogy jobb.

részemről nincs kedvem tovább foglalkozni a témával.
  • hamary
    miért maradsz ki?
  • kraawz
    akkor még nem játszottál tottenham ellen :)

soma: szerintem ez lesz az fm széria csúcsa majd, de ebből valszeg kimaradok már.
  • Magic Boy
    Akkor én (is) félreértettelek amiért elnézésedet kérem.

Mindenkinek meg van a joga a véleményéhez.
  • pinnacle
    Hmmm. a te szavaiddal élek, ha nem baj:

Fabio Capello - ma 18:24 | privát | galéria | válasz erre | #30801
    juj. azért a sokezer merő túlzás, nemdebár? inkább párszáz.

tehát te egy pár angol forrásra támaszkodsz, miközbe másokat " leugatsz" ha felhoznak egy számot, hogy ennyi ember szerint jó lett.

az a pár angol forrás se lehet több párszáznál, szal túlzásokba ne essünk
  • pinnacle
    Annyira hypoltad a CM-et Te is, gondoltam egész szép időt letoltál ott is.

De sajnos tévedtem, beismerem :(

ui: pontosítsunk kéremszépen:

soma22 - VIP 2004. 11. 22. óta regisztrált VIP fórumozó
    ma 18:38 | privát | galéria | válasz erre | #30811
    a 2008as cm nálam megverte az efemet.
  • 5w0rdf15h
    Adebayor nagyon durván tolja a demoban :) Almunia meg jól véd, bajnokságba még nem kapott gólt 6 forduló alatt....
  • Fabio Capello
    na azért ne szaladjunk már el ennyire... nem mondtam hogy a CM a legjobb, azt mondtam hogy SZERINTEM (és egyes angol források szerint) a 08-as CM jobb lett mint az FM.
  • Magic Boy
    Akkor mihez hasonlítottad?

Amúgy elnézést, hogy rosszul fogalmaztam és félreértettél.
  • soma22
    túlspirázod amit irtam.azért játszom a 07el mert azt és a 06ot tartom a managerjátékok királyának. mint te is észrevetted nem ezekhez hasonlitottam a cm-et.
  • pinnacle
    Én istenitem az FM-et és rohadtul sokat játszok vele.

Te istenited a CM-et és mégiscsak időnként játszol vele?

Hogyisvanez?
  • Fabio Capello
    mert azzal játszom amivel kedvem van.

megjegyezném, látnoki képességeiddel megállapítottad, hogy csak a 06-al tudok játszani? Honnan tudod hogy a CM08-al nem játszom időnként?
  • Magic Boy
    Szépen menetelsz. Grat.
    Ahogy Gunnersboy-nak is grat a szép Bl meccshez.
  • pinnacle
    Nah akkor szép sorba!

Soma:
    Az okés, hogy van a Te verziód, hogy szarfoshugylé lett az FM és a CM sokkal jobb volt a 08-as szériába. Akkor kérdésem azlenne, hogy miért a 07-es FM-el játszol, ha a 08-as CM jobb volt a 08-as FM-nél? Kijavitottak nagyon sok hibát és érdekesebbé tették a játékot, de becsúszott pár új és sajnos pár régi hiba is - köztük a szaggatás sok gépen, a duplairás, a sérülések. - Ezek közül esküszöm csak a sérülés idegesítő és jogos, mert az mindenkinél van, a többi az gép és emberfüggő, ahogy maga az FM is.
    Hibátlan termék nincs és nem is lesz soha, de látom te egy majdhogynem hibátlan játékot vársz.

Capello: szintén a CM-FM kérdés. Miért nem CM-ezel és miért FM06-ozol, ha a CM klasszisokkal jobb volt a 08-nál.

Szabolcs: a sok apró hibát sorold már föl lécci a sérülésen kivül. A duplairás megoldható az ablakos módba való futtatással. a szaggatás téged nem érint, tehát?
    Elmondták a fejlesztők, hogy igen, hibás, mert sietve ki kell adniuk a kiadó miatt, de ez egyeseknek elfogadhatatlan.
    Az okosabb vagyok mint egy 5.-es dologhoz meg annyi, hogy te kezdtél el személyeskedni az FM részvénytulajdonos és egyéb apró kis szúrkálódással, ami után nem vagyok hajlandó normális stilusba beszélgetni.

Leder: PM KÖFIPUFI.
  • Magic Boy
    Egy grat azért jöhet?
  • Magic Boy
    Nem azt mondtam, hogy nem szereted az FM-et csak azt, hogy valamiért ez ellen ellenszenvvel vagy ami nem feltétlenül a hibákon alapul.

Az eredményeidet mindig is elismertem és szívből gratuláltam hozzájuk.

Az valahogy nem jött le, hogy ennyit játszottál vele, de akkor, hogy hogy nem vetted észre a pozitívumokat és miért húzod le ennyire?
  • Gunnersboy
    kicsit játszottam énis

• Scouser
    Egyetértek veled, viszont ha már taktika, akkor hogyan éred el, hogy a szélső behúzódjon középre?
  • kraawz
    nekem eddig háromból három. Végre működik a kontra is. Ha a végén kijön az ellen,nem az van,hogy bármit állítok jönnek,hanem hosszú labdákkal meg tudjuk őket lepni. Vagyis Rossi.
    És végre az én kapusom is foghat ki jó napot. Ochoa 8.9 átlaggal védett.

MAGIC, NEM KELL KOMMENTELNED ;)
  • soma22
    most hirtelen ez akadt a kezembe a régi galériából
  • Mor3llo
    Kellett az a kiállítás a végére, majdnem kaptunk is 1 gólt...
    BL-ben elég jól megy egyelőre!
  • karajjj
    mekkora hülyeséget írtál...
  • hamary
    Továbbra is akadva mennek a meccsek....
  • kraawz
    értél te el szebb sikereket is egy barátságos meccstől :)
  • soma22
    te nagyon buta ember vagy.24. forduloban hagytam abba a hullal, 14-ben a juvéval.nem tetszik.

nem vagyok ellene, csak nem osztom azok véleményét akik szerint übermegabrutál lett.nekem nem hozta meg az áttörő váltást. az pedig külön szomorúsággal tölt el, hogy pont neked kellene bizonygatnom azt hogy mennyire szeretem az efemet.

emlékszel még ezekre?:
  • Magic Boy
    Somát is annak kezeltem azért reagáltam egyáltalán arra amit írt, holott látszott, hogy valamiért nagyon FM ellenes úgy, hogy igazán ki se próbálta.
    Az viszont egyértelmű, hogy végig se olvasta igazán amit írtam.
  • hamary
    Na meg van.
  • Fabio Capello
    "mindenkit egyenlő partnerként kezelek"

látom.
  • hamary
    augusztusit találtam csak, az meg 470 MB
  • 5w0rdf15h
    Direkt visszalassítottam az egyik jelenetet és alig hagyja el a labda az 5-ös vonalát már jön a gólöröm.
  • Magic Boy
    Ezt több helyen jelezték és tudtommal a fejlesztők is tudnak róla úgyhogy remélhetőleg a patch ezt is javítja.
  • hamary
    Megpróbálom... :D
  • 5w0rdf15h
    jah és ami hibát észrevettem, az a korai gólöröm, mind a szurkolóktól, mind a géptől az alsó kommentár sávon
  • Magic Boy
    Köszönöm, hogy megerősítettél.
    Lényegében én is ezeket írtam, de Soma annyira elvakult valamiért, hogy meg se értette szerintem amit írtam, mert nem arra reagált.
    Nade Soma aki 2-3 meccs után letörölte a sérülési hiba miatt erre nem is jöhetett rá, mert ahhoz több idő kellett volna.
    Ez az oka annak is, hogy azt kértem a hibáknál, hogy az írja le aki legalább 5-6 meccset végigjátszott a játékkal.
  • kraawz
    egyetértek

a taktika nagyon jól működik végre. a feedbacket elolvasom, kihasználom az ellen gyenge pontját, az utolsó 20 percet keményen megnyomjuk mindig

az igazolás is végre jó lett,a média külön dícséretet érdemel
    nekem a 3d is bejön

Am Getafet 1:0ra vertem.
  • 5w0rdf15h
    Érdekes a game, eddig pl Veloso nem nagyon játszott jól, de az elmúlt 2 meccsen kezdi megszokni a játékstílust és kezd belejönni a dologba, most például szinte ugyanonnan, ugyanolyan szögből vágott két szabadrúgás de a vicc az hogy variálta és egyik jobb ficak másik bal ficakba repült :)

• Fabio Capello
    de ez már három éve ugyanúgy benne van (állításod szerint)... akkor mér nem lehet erre azonnal gondolni?
  • Magic Boy
    Azért, mert szűk volt a határidő és így nem volt idő rendesen letesztelni mindent.
  • kraawz
    2008*
  • kraawz
    hamary,egy ötlet

tedd fel a 2007 júniusi direct x frissítést.
    microsoft.com-on fent van, 70 mega .