104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Scouser
    De én se az 576-on, se a cdgalaxis-on nem találtam a játékot előrendelhetőnek... Valaki tud közelebbit efelől?
  • Taibi
    Köszi srácok a segítséget!
    Akkor jobban járok, ha megveszem a bolti verziót, ha úgy döntenék. :)
  • BBeno2
    fmhungary-n asszem részletesebben kifejtik hogy steam-eseken mik a gátló okok.
  • BBeno2
    ez nem a steam miatt van
    hanem a steames játékok fájlfelépítéséből adódik.
    először is a steam es játéok gcf fájlokből települnek fel és ha fenn vannak a gépen akkor is egy csomó steamnak fontos tömörítést tartalmaz a játék. teljesen más méretűek a feltett játékok mint dvd-n.
  • Mor3llo
    de én azt nem értem, miért nem lehet ? hisz a steamen belül ugyanúgy megvan a játéknak a mappája...
  • hamary
    zorrobommber grat az eredményekért ;)

Nem érdekel, hogy akadozik, kezdek egyet a 09ben, és meg is fogom venni...
  • zorrobomber
    Ez kedves tőlük
  • zorrobomber
  • BBeno2
    nem nem.

A Steam-eset nem tudod majd lemagyarosítani valamint a logokat , kiteket stb sem tudod berakni.
  • zorrobomber
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    Reyes meg Podolski állandóan sír hgy játszani akar, Soldado-nak meg elvileg 3. számú csatárnak kellenie, mert David Villa is csak rúgott vagy 26 gólt tavaly... Nem teszik könnyűvé a dolgomat ezek a fiúk, nem tudom abbahagyni ezt a Leeds-es mentést

• zorrobomber
    Sztem semmi, csak a doboz
  • Taibi
    Üdv!
    Azon gondolkozom, hogy lehet, hogy megtámogatom az FM készítőit idén, és beszerzem eredetiben a játékot. Hosszú évek óta ez az egyetlen játék amivel el tudok lenni órákat, úgy hogy észre se veszem az idő múlását :), és mivel most össze tudnék rakni rá pénzt, lehet rászánom magam első alkalommal erre. :)
    Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség a boltban megvásárolt DVD és a Steamről vásárolt/letöltött verzió között? Valaki aki tudja, az lenne szíves részletezni nekem?
    Előre is köszi!
  • Scouser
    Eddig a CPU csapatok kiválasztottak maguknak egy játékost egy posztra és őt akatrák megvenni. Ha nem sikerült, akkor nem vettek helyette senkit, mert nem volt második kiszemeltjük. Ezért ha nem azt ajánlottad nekik aki kellett nekik akkor nem vették meg. Most az átdolgozott transfer szerint minden csapat egy 4-5 emberes listát állít össze minden posztra, mint ahogy mi tesszük. Ez azt fogja eredményezni, hogy a gép is sokat fog igazolni és nem lesz az, hogy az 5ödik szezon után amikor a te csapatod már fullra kicserélődött, akkor a MU még mindíg Gary Nevillel fog bohóckodni:)
  • Huni92
    Kb egyetértek :) Heinze rendre megmutatja nekünk, hogy nem Real Madrid szint. Ezt a szintet Metzelder is hozná.

On: törődj bele abba, ha játékosokat 99%ban áron alul tudod eladni. Ez a 08 egyik hibája.
  • realgyula
    miért csak áron alul tudom eladni a játékosokat? ha kirakom egy játékost átadóra az értékéért, akkor nem kell senkinek, meg hiába ajánlom a csapatoknak, akkor sem kell senkinek...pedig nem rossz játékosok, a szezon elején eladtam Cannavarot, Saviolát, Baptistát és Soldadot is, és az összeset jócskán áron alul...! ezzel lehet valamit csinálni?
  • Gunnersboy
    Garay jó persze :)
  • realgyula
    "Higuain - Malaga 4-3"
    nagyon gyengék vagyunk, én nem tudom, hogy Heinze mit keres a Real Madridban, újra és újra bizonyítja, hogy egyértelműen meg sem közelíti a Real Madrid szintjét! Cannavaro sem az igazi...hála istennek jövőre összeáll a Ramos, Pape,Garay,Marcelo védősor, ami eléggé jól hangzik...Higuain meg szenzációs, ez egyértelmű! :) bocs az offért, de ez kellett, mert leigazoltam én is Garayt, és azt szeretném kérdezni, hogy ő jó igazolás-e?
    és még azt, hogy most Robinho a célember, a "labdához" utasítással, de majd ha érkezik Agüero akkor ki legyen, ő vagy a brazil? :)
  • Huni92
    Pontosan. De amúgy akkor sem számitja a lövést kapura tartónak a játék, ha megpattan egy védőn, vagy ha öngól történetesen.

[húgecc......Higuain - Malaga 4-3 xD]
  • inter94
    az egyik gólt kapufáról szerezte
  • maffi
    Az hogy lehet, hogy 2 lövésed ment kapura és 3 gólt lőttél? :D
  • Huni92
    A Celtic elleni meccs
  • maffi
    Egyet értek! Sokkal könnyebb nyomon követni a taktikai változásokat és a hibákat is.
  • Solt
    Eleinte a 2d-nél ugyanez volt amikor az megjelent! A szöveg után idegen volt, de most már nem tudnám anélkül elképzelni! Ugyanez lesz a 3d-vel is! Ha el tudsz vonatkoztatni a butuska mozgásuktól, akkor nagyon jól lehet követni mind a saját, mind az ellenfél taktikáját rajta... sokkal több információt ad már ránézésre is mint a 2d... szerintem nagyon hasznos... remélem ez idővel egyre jobb lesz...
  • Zsil
    grat!és nekem is szimpatikus a 9,uj 2d-t favorizálom,valahogy 3d-t nem látom át és nem is tetszik a mozgás.De a demoba nem tudom beleélni magam!ugyhogy már nagyom várom!
  • Solt
    Nem hiszem, még korai lenne, bár lényegi különbség nincs az eddigiekhez képest. Egy biztos, sokkal inkább viszontlátom a pályán amit beállítok, mint eddig! Ez nagyon tetszik... én pl legalább 3 taktikát variálok egy meccs alatt... élvezet, hogy látszik is a hatása... remélem ezt nem cseszik el!

8 meccs után 17 ponttal 2. vagyok a Seria A-ban a Sampdoriával! :) 5 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség, 11-2-s gólkülönbség! Imádom! :)
  • Zsil
    köszönöm!nincs valami taktik.biblia"09hez,addig szivesen olvasgatnék valamit!
  • Solt
    Beállítod, hogy mondjuk havonta legyen autó mentés, rolling módban! Ez azt jelenti, hogy három fájlba menti a játékot, és a legfrissebbel mindig a legrégebbit írja felül. Így több helyet foglal, viszont biztonságosabb... tulajdonképpen így az utolsó három hónapod 3 különböző fájlban van meg. Ha a harmadik hét végén fingik ki az kellemetlen, de még mindig jobb 3 hetet újra játszani, mint 5-6 évet! :D
  • Zsil
    kölcsön,ha elfogadja-simán jegeldd egy ideig,de tudod ha menni akar valaki akkor go!!!add el jól!
  • Zsil
    mi a rolling save pontosan?időzített mentés?
  • realgyula
    valaki légy szives válaszoljon arra amit írtam pár hsz-el lejjebb! megköszönném!
  • Solt
    Ezt a programot nem ismerem, de a hiba leírásod alapján bizony a mentés szállt el! Hülyén hangzik, de örülj neki, hogy nem hardver hiba! :)

Bizony kezdheted előröl! :( Tessék a rolling save-t használni... pont emiatt van! ;)
  • Suffering
    mindig ugyanott 2015 január 1 19:00 ennél tovább nem megy a játék amikor ideér egyből kilép őprobáltam már sok féleképenn tul jutni rajta, visszavonmultam, szabadságra mentem már mindenhogy. régebbi fm-ekben használtam egy lyan progit ami kijavitotta a Save game fájlokat. és utána jó lett. fm 2008-hoz van ilyne progi?
  • hamary
    Én is kezdem várni a 09et... :) Bár tisztába vagyok vele., hogy nem fog tökéletesen futni, de mégis :| ( bár kitudja...? :) )
  • Solt
    Őőő... amíg a leírtakat nem zongorázod le, akkor addig nem tudom! Ha mindig ugyanott lép ki, akkor az lehet a mentés hibája! (ezért kell a rolling save) Ha fagy, de nem ugyanott, akkor az hardver hiba!
  • Suffering
    és szerinted ha uninstalálom a játékot majd vissza, és ezt a mentést betöltöm akkor megjavulhat? vagy alapbol a mentésben van a hiba?
  • Huni92
    Közben folytatom a Demoval a Madridos karrierem. Celticet a BL csop.körben 3-2re vertük (52. perctől 10, 67.től 9 emberrel játszottunk, a 2 gólt ezután szerezték), Adriano duplával mutatkozott be. Aztán bajnokságban 0-1 a Betis ellen, megvertünk egy másik csapatot (nemjuteszembeanév) és 1-1 a Malaga ellen (17/7 vs 1/1 ^^). Sérülések szempontjából úgy állunk, h mindig van jópár. Jelenleg VdV, Maxi Rdoriguez 1-1 hónapra, Robben 2re, Bodmer, Adriano 2-2 hétre, Senna ugyancsak 1 hónapra van a felépüléstől.
    Ablakos futtatásból átraktam teljes képernyőre, 1024*768-as felbontásba, és nem szaggat a 2D.
  • realgyula
    Heinzét nem játszattam eddig nagyon, "bevágta a durcát" és most el akarja hagyni a csapatot! a morálja "nagyon gyenge" pedig a legutóbbi 10 meccsen játszott mindig! mit csináljak, hogy "visszaszeressen" a csapatba? mert azért meg szeretném tartani, Marceloval felváltva azért simán meg van oldva a bal bekk poszt...
  • Solt
    Ha menetközben tuningoltál a gépeden, akkor tuti, hogy az a ludas! Próbáld meg visszatölteni, és, ha mindig ugyanott fagy ki, akkor próbálj meg szabadságra menni, hátha úgy tovább megy! Ha visszatöltés után kb azonos időn belül fagy meg, de nem mindig ugyanannál a pontnál, akkor az 90%, hogy memória hiba! Új játék generál, és, ha az is fagy, betöltés, vagy kezdés után bizonyos időn belül, akkor már 100%, hogy memória hiba!

Tuning vissza, vagy egyik memória modul kivesz... orthos futtatás, imádkozás, kellő esetben beruházás, közvetlenül a hatalmas káromkodás után! :D