104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    bilbajóba eriggyé! :D
  • LasDen #97508
    Én se nagyon találkoztam ilyenekkel, de ez van.

Más. Nem csak tőled, mindenkitől kérdem. Bilbao vagy Watford? Horvátok után hívtak oroszok meg törökök, de semmi kedvem még egy válogatotthoz most. Aztán jött ez a két ajánlat. Bilbaonál ugye hagyományosan van raklapra való pénz, csak elkölteni nincs kire, míg a Watford most Championshipes, de ők is a gazdagabbak közé tartoznak. 20 millát ott is elkölthetek. Viszont a hosszú pályafutásom alatt még egyszer nem jártam Spanyolhonban. Csábító mindkettő, de nemtudok dönteni :D
  • korbin555
    Találkoztam,de ritka.Kondásra emlékszem,hogy volt a Vojvodina menedzsere,de egy szezont sem húzott ki ott.Kapusedzőt láttam még,Király volt a Hannovernél.Több nem is ugrik be.
  • LasDen #97506
    Találkozott már valaki olyannal, hogy magyar edző külföldi csapatnál volt? Tegnap nézegettem magyar bajnokságot, mert hogy egész szépen jövöget fel. 2024-re már 3-3 csapat a BL és EL selejtezőkben és 17. hely a bajnokságok között...
  • Solt
    Oké, köszönöm.
  • korbin555
    Pontosan.
  • Solt
    Magyarul tudod hova akarod küldeni, és abból a régióból keresed ki a legjobb JPA értékekkel rendelkezőt?
  • korbin555
    Mindkettőt.Egyszerre szűrök a judging PA értékre,és a célországra.Ha a megfigyelni kívánt ország be van töltve,nagy adatbázissal nem nehéz jókat találni.
  • Solt
    Korbin!

Te mit nézel először egy scoutnál? Az adatai a fontosabbak, vagy, hogy ismerje a helyet ahova küldeni akarod?
  • korbin555
    Újabb szép szezon,grat.Eltart egy ideig,míg felhizlalod a kasszát.Ha bent maradsz,szerintem azért előkerül valami pénz,esetleg jön egy új tulaj.
    Én meg 2028 után újra BL döntőbe jutottam,és elbuktuk ugyan,de összességében nem lehetek elégedetlen.Azért az kicsit bosszantott,hogy a "saját" embereim vertek meg.Korábban Benito és Ba is az én játékosom volt.Benito ráadásul saját nevelésem,és már velem is nyert BL-t.
  • zyndar

Racing Santander, 2. szezon

Sikerült kihúznunk az év végéig, ami persze a korábban linkelt tőkeinjekció nélkül nem jöhetett volna létre. A csapat szinte végig kiegyensúlyozott volt és rendkívül gólveszélyes, bár elég sokat is kaptunk. A vezetőség megemelte a 43 ezres heti fizukeretet 140 ezerre az első osztályra, ami figyelembe véve, hogy 6 játékosom fog maradni az első keretből, édeskevés. Remélem sikerül később még kicsikarni valamennyit.

A legjobbak idén:
    Mihajlovic, Red Star ifjú csatára termelt rendesen.
    Bollino, ezt a csávót jövőre is szívesen látnám, hátha eljön kölcsönbe megint.
    Durán, a tavalyi után kicsit visszafogottabb volt, node a szint is magasabb lett. Talán cserének marad.
    Borja Granero, még egy spanyol, ő pont jobb volt, mint tavaly. Tagja lesz az első csapatnak.
    Jagiello, tőle speciel többet vártam. Talán ennyit számít, hogy IF volt a bal oldalon, ballábasként? Bollino játszott a jobb oldalon ballábasként.

Igyekezni fogok ingyen fiatalokat szerezni, a bentmaradást talán nem vén csatalovakkal kell elérni. A pénzügyek valamennyire rendben vannak, de gondolom messze mi leszünk a legszegényebb csapat jövőre.
  • Gerdzso
    Magyar védelem pls... :/
  • 00mate
    Hát igen, mert más nem tett nekik ajánlatot :DDD
  • Sysfox
    Ezek is eljöttek...
  • 00mate
    Ezt tudom, ezek a játékosok, akik el akarnak menni, szinte egytől egyig generáltak. Hát Nyíregyházával vagyok, és nincs akkora reputációm gondolom, hogy eljöjjenek hozzám a jobbak.
  • Darthmushroom
    mindenkit lehet pótolni. ha valaki nagyon elégedetlen én szó nélkül megválok tőle. 2016-ba meg már megjelenek a generált vadállatok szóval simán lehet pótolni bárkit.
  • Sysfox
    Aki el akar menni, az menjen.

Lehet találni nála jobbat szerintem. Add el, ameddig pénzt kapsz érte, és keress a posztjára mást.
  • 00mate
    Nektek hogyan sikerült az, hogy rávegyétek a maradásra azokat a játékosokat, akik el szeretnének menni? Van sok játékosom, akik nagyon jók, viszont nem akarnak hosszabbítani. És helyettük meg nem találnék ugyanolyan, esetleg jobb játékost... Azt még hozzá szeretném tenni, hogy 2016 januárjában járok, voltam bl csoportkörben most, mehetek az europa-ligába februárba, fejlesztem az ifi meg az edzőközpontot is, tehát elvileg nőnie kellene a reputációnak.
  • korbin555
    Mindenki szerint baromság.Ahonnan az egész elindult,ott viszont továbbra is érvényben marad.(Argentína,Chile,Uruguay)
  • Darthmushroom
    24ből 24 hazai nevelés :D Idén is jó nyarat zártunk, sikerült megszerezni az elégedetlen Chabolah+Wilshere duót, és viszonylag jó áron Barkleyt.
  • LasDen #97489
    de az egész rendszer eleve egy baromság volt szerintem. A jó játékosok úgy se kerültek résztulajdonba, csak ilyen szutyok szar selejtek....
  • korbin555
    Még arra leszek kíváncsi,hogy mennyi marad érvényben az utolsó szezonra a kettős szerződésekből.A nyári átigazolási szezon kezdetén 283 játékos volt két olasz klub tulajdonában.Gondolom egy csomót már elrendeztek,de lesz jó pár,akiknél még elhúzzák a határidő végéig.De a játékban úgyis az a lényeg,hogy ilyen hülyeségekkel többé nem zaklatnak bennünket.
  • Darthmushroom
    Köszi MU :D LvG eladta Nekem 10ért két szezonnal később Blanc meg vissza veszi 3szoros áron (még akkor is jól jártam h 4,5m visszakaptak köv. eladás miatt)
    Welbeck
  • korbin555
  • Darthmushroom
    elméletileg minden ilyen ügyet le kellett zárniuk a nyáron. pl. a Torino is úgy tudta Immobelit eladni h előtte megvette a másik felét a Juvetól vagy Candreva így lett teljesen Lazio játékos. mondjuk így meg elszaporodtak ismét a kölcsön+opciós vételek pl. Basta->Lazio vagy Astori->Róma.
  • korbin555
    Én is olvastam róla,csak azt nem tudtam,hogy már idén megszűnik.Ez jó hír szerintem mindenkinek.
  • Darthmushroom
    nyugi 15be már nem lesz mivel idén megszüntetek a kettős játék jogot. :D
  • LasDen #97482
    1 bajom van az olasz bajnoksággal. Ezek a kurva rész tulajdonosi ajánlatok az örületbe kergetnek....
  • korbin555
    Le a kalappal,tudom értékelni a kitartásodat.Én is araszolok előre szép lassan.Most 936 meccsnél tartok a Haladással.(2031 február).
  • Solt
  • LasDen #97479
    felvágsz? :D azt akarod, hogy töröljem? ...
  • geo91
  • LasDen #97477
    400
  • Sysfox
    Íme, az új szélsőm! Nevetséges összegért, 3 millióért vettem.

Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.09.06. 18:53:26
  • kosheen
    fn12-ben mi a különbség tutoringnál hogy "segitsd a játékát" meg hogy off the pitch?
    nagyjából sejtem, de milyen értékei nőhetnek az ifinek ha pályán kivül mentorálják ill. ha a játékában segit neki?
  • Darthmushroom
    megnézve a Marshall updatet, szinte biztos h fm 15be ha kisebb premier ligás angol csapatattal akarok majd kezdeni a Hull City zseniális választás lesz. Az Egyiptomi tulaj idén sem sajnálta a pénzt és ritka szimpatikus keretük lett: Livermore, Huddlestone, Abel Hernandez, Jelavic, Ben Arfa, Gaston Ramirez, Maguire, Ince stb. stb.
  • Sysfox
    2022. november 29.

De megint akkora jobb szélsőt találtam a Crvena Zvezda-ban... Majd teszek be képet.
  • korbin555
    Erről lemaradtam.De az lett volna a második tippem,hogy egy zseni tevékenykedhet ott.Valójában hol tartasz időben?
  • Sysfox
    Úgy, hogy én vagyok a szövetségi kapitány... :D

A garancia a sikerre.
    Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.09.06. 13:05:40
  • korbin555
    Akkor ez is bug.Hogy a bánatba tudott volna másképp Anglia VB-t nyerni?