104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pinnacle

• adeex7
    :O nézd már meg Hajnalt :)
  • 5w0rdf15h
    lol :D:D:D
  • webibebi
    a telepeítésnél amit kért?
  • pinnacle
    Air SANYI !!! MIJÓ:OOO Vesszük is meg:)
  • adeex7
    directX-et felraktad?
  • adeex7
    mér ilyen gyengére csinálták szegényt...Némethel végig alapemberek voltak tavaly a reserve-be :OO
  • webibebi
    nekem miért nem megy a game?:( elindítom és újraindul a gép magától:S ati 9600os kártyám van 128megás 1giga ramom van. lehet h nem jó a vga-m?^o)
  • Fabio Capello
    nekem nincs benne pedig be van töltve minden magyar....
  • zorrobomber
    pölöskei zsolt is ott van poolban, és az mtk is fiókcsapat
  • Taibi
    Ezt már nem hiszem.
    Rászántam magam, hogy végre eredetiben megveszem egyszer a kedvenc játékomat, de egyszerűen nem tudom beszerezni sehonnan. A boltokban már vagy elfogyott vagy még nem árulják, így gondoltam leszedem a steamről, erre ott meg nem enged új regisztrációt csinálni valamiért, azt írja állandóan hogy próbáljam meg később...
    Ezek bele akarnak kényszeríteni a warezbe? :D A tököm kivan már...
  • zorrobomber
    parancsolj:
  • adeex7
    lehet be kell tölteni az összes magyart nem? :S
  • Fabio Capello
    ésmellesleg valaki árulja már el hogy mér nincs benn simon (pool) a játékban
  • 5w0rdf15h
    csinálj egyet vazze :D
  • Fabio Capello
    remélem gyorsan kijön egy logopack :D
  • zorrobomber
  • inter94
    sztem se,remélem nekem nem fog szaggatni
  • Scouser
    A 2d szaggat:)

A 3d tökéletes:)

Szerintem itt nem a gépemben van a hiba:)
  • inter94
    ilyen grafkártyán nem kéne szaggatnia
  • AdaKiller
    remélem csak átmeneti időszak volt nálam :)
  • karajjj
    a zinternetről!!!
  • fordjee
    Eredetim van és notebook-on szeretnék játszani, azon nincs net. De most nagy az öröm, kb. 12 óra telefonálás után tovább ment:) Azért köszi a segítséget. :)
  • adeex7
    offtopik-ba kellett volna írnod,mer ezért sztem bann lesz :S
  • hamary
    hét képe szavazás:

Csacsira tenném a voksomat.... Igaz mindegyik szép eredmény, de szerintem övé az egyik legnagyobb eredmény ( viszon kwaarzé se kutya, meg Sóbis se semmi, viszont úgy érzem, hogy ő tette a legtöbbet azzal a kis csapattal, hogy idáig eljusson.... )
  • Fabio Capello
    lál :D
  • BBeno2
    nah és ezt a game csinálta. félidőben cserélte, erre ezt tolja nekem:D
  • BBeno2
    vigyázat csalok :D

• Itsuki
    na a 3 bari meccsemen elösször(és utoljára) dorogon nyertünk 2-0ra majd jött hozzánk a KTE és 1 bombagollal le is gyözött 1-0ra majd szolnokon 2-0ás eredméynről áltunk fel és hoztuk 2-2re... bizakodó vagyok,és várom a kvölgye elleni meccsemet.
  • pinnacle
    a netes aktiválás miért nem jó neked?
  • karajjj
    miért nem aktiválod neten?
    ha tudsz ide írni, akkor szerintem tudnád azt is aktiválni, vagy tévedek?
  • adeex7
    eredetid van?
  • Huni92
    Nekem még sérülésmentes az egész. Eltelt több mint egy hónap, és 3 barimeccset is letoltam. Senki sem sérült meg.
  • fordjee
    Sziasztok! 2 napja megvan az fm, de egy percet sem tudtam még vele játszani. Telefonon próbálom aktiválni, ma végre sikerült felhívnom. Viszont amikor a 3. kódot kéri és bepötyögöm, azt mondja, hogy szar a kód és vége a hívásnak. Összesen amúgy 8 kód kell. Valakinek valami ötlet, hogy mit lehet csinálni? Lehet-e valakinek szólni, jelezni vagy mit tudom én? Valakinek sikerült telefonon aktiválni? Korán reggel már szétbasz az ideg, hihetetlen.
  • Darthmushroom
    hm remélem este én is eltom kezdeni..
  • adeex7
    mármint a teljesbe? O
  • Attiska
    pinnacle,

Helyes cselekedet. ;)
  • Huni92
    Megkezdtük a szezont...
  • AdaKiller
    nahh kreáltam egy újat a reggeli idegeskedés után, hát mit mondjak... 3 nap alatt 2 sérülés...
  • Scouser
    Nekem a 3d tökéletes, de a 2d szaggat.... 4850HD-m van. Lehet nem elég neki a 512 MB video ram... Bár ha már megcsinálták a 3d-t lehet azzal fogok játszani...

Ja meg még valami ami vicces: automata video beállításom van és a játék úgy érzi, hogy a low a legmegfelelőbb a videokártyámhoz... Mondjuk hozzátartozik, hogy low-on jobban is néz ki, mert magasabbon vannak árnyékok és azok meg olyan recés szélűek, hogy valami borzasztó. Szóval jó is nekem a low:)