104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #31970 Persze, én is nyertem már hosszabításban... Bár nem sokszor, legtöbbször akkor pontokat vesztettem... -
jaja, nem szaroztam:) -
ez 3 játékos volt...és mondom volt vagy 20-25. meg igazából 100 emberből 99 mondta, h nem a taktikán meg az ilyesmiken múlik az eredmény. Valószínűleg Te vagy a maradék 1 :D -
Sierra bemutatkozott :DDD
Stancu 1 hétre sérült,Alex-et a Vascobol veszem még csatár posztra ha van munkavállalásia...aquino nemjön..
-
bár szerintem is fílingesebb a 09, de azért én is védeném 08at, én nem egyszer nyertem abban is hosszabbításban -
ejha, gratula ! látom most gyorsan belefogtál a Fradiba, még mielőtt mindenkit egyszerre kapna el a Fradi-láz :D egyébként majd Feyenoord után valszeg énis imádott csapatkámmal kezdek! -
nálam boroba csak Aquino volt a felsoroltak közül :)
én nem nagy nevekből építettem csapatot, meg nem a játékosokra gondoltam éppen -
jaj tudom ki ő, Gunners kedvence :D
"faszom, 19es fejelése van ennek a pöcsnek, és egy labdát nem tud eltalálni a fejével" :DDD -
első bajnoki a dvsc 2 ellen. ahhoz képest milyen csapattal jöttek szépen lejáratták magukat. -
hamary #31961 Valenciennes - Lyon 1-2...
Govou és Velosso a mi oldalunkról, illetve Pujol hazai oldalról... Owen csereként állt be, de csak egy fejese volt... -
emléke galériámban örökre megmarad! :D -
akkor itt az ideje érzelmes búcsút vennem a banneremtől
-
mákos, a legkönnyebb csoport :D hajrá :)
Huni, Neked is grat, ránézek énis erre a Cardozo srácra. Bár megvenni úgysem fogom :D
Mike: tudni kell vele játszani...volt kb 20 játékos(gondolok itt Van der Vaart-ra, Sobis, Palacio, Aquino), akit kb mindenki megvett így vagy úgy. Ezek meg csiterjátékosok, nem nehéz velük nyerni! -
pinnacle #31957 Nah Pool elleni idegenbeli rangadó 0-0. Voltak helyzetek de sajnos kimaradtak, aztán meg a meccs pikantériája, hogy az ex Poolos Owen beállt a meccsen, ezzel debütált nálunk. -
még fel köll darabolni és linkelni, kistürelem :D -
Héjj Boss!
nem úgy vót, h 6ig van szavazás bannerre? Nem látom az aktuálisat
-
utolsó bari meccsem Sparta Rotterdam ellen 6-0 cambiasso eszméletlenül lövi a bombagólokat,új fiatal 20éves tehetségem Buonanotte 4meccs 4gól,10sérültem van ebből 5-6alapból sérült volt és 7nap múlva kezdődik a szezon első meccs egy olasz szuper kupa -
Ahhoz hasonlit az enyém is, annyi különbséggel, h AtMa helyett Fenerbáhcse van. Szal nem egyszerű azért. -
egyébként 5 meccs/9 gól a statja Oscarnak. megérte fáradozni érte. ti. 3 nappal az igazolási szezon vége előtt tettem érte ajánlatot. elfogadták, szerződés, nincs elég pénzem.....miatta adtam el m. torres és cannavarot.aztán szept. 1-jén megérkezett, és mostmár formába is lendült. -
b csoport odab@sz -
hamary #31950 Attól függetlenül jobban tetszik, mint a 08, azért az egy kicsit ellett szúrva szerintem..: Ez viszont sok-sok újítás miatt tetszik. -
Cardozo-só
Sevilla ellen is vágott 3 gólt, most 4et, egy istencsászár. Megvan a taktika is immáron, szóval...:D rettegj vilgá, jövüüüüüüüüüüünk! -
nem tom mi a baj, sztem a 08 volt eddig a legjobb fm (09 még nincs meg), pedig az összes meg volt (és most lehet anyázni h h mertem ilyet mondani)
csak tudni kellett vele játszani, ezt kápellónak már kifejtettem -
hamary #31947 Simán tovább kell benned :) -
pinnacle #31946 Srry
-
hamary #31945 Na eljött, ugyan nem bevethető , mert még 3 napig sérült :] De muszáj volt valakit vennem, mert csak 3 csatárom volt. -
pinnacle #31944 BL csoport:
-
OFF Topik
Na, ehhez az FM értékelés témához pár szót. Casillas hibát hibára halmozott, és mégis 7eseket hozott (Juve ellen 7,7), holott nem volt 40 lövés, amit védett volna. Sőt. Tehát ez nem épp tiszta.
Lekúrás lehet h meglesz, bár a Malaga ellen visszaraktam kezdőbe. Amúgy félidőben 4-0. Cardozo tripla :D -
hamary #31942 Én azt hiszem 10et ajánlottam érte -.-' -
pinnacle #31941 Owent most igazoltam le én is:)
8.25 misiért:) -
hamary #31940 ez szerintem a 2008ba nem let volna meg... Valahogy sokkal jobb játszani az egésszel, jobb a fííííííling. -
gratula Huni(sztem is próbáld meg lecseszni Casillast, bár a kapusok soxor a bakik ellenére is oktalannak érzik a letolást), és gratula Pinnacle, majd csoportról képet :P -
Gyáh, abból a sok helyzetből azt hittem már sosem találunk be.De aztán Maki beállt, és be is köszönt :) ezzel benntvagyunk az UEFA csoportkörben!
-
hamary #31937 Na, asszem leigazolom Owent :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
hol az offtopik? -
pinnacle #31935 Grat Huni, Casillast meg baszd le sajtón keresztül.
Közbe tőlem is kicsi:
Arsenal
Bajnokság 2/2 egyik MU elleni hazai rangadó. Igazolás csak 2 komoly volt, egyik Osvaldo a Fioból, másik pedig Zambelli a Brescia-ból.
BL: Selejtező a Rapid Wien ellen volt, 5-0-al hoztuk.
Sérülések: Almunia 3 hónap és kész. Ezen kivül alapból sérültek.: Rosicky,Fabri,Diaby,Eduardo. -
real szint, megnyugtatlak -
Tyűűű....jükérdés. őszintén szólva nem figyeltem erre a SZK meccsek után. -
OFF topikba bemásoltam a megoldást, elég sok embernél használt is.
közben tolom a karriert. Juve ellen 3-4, az eladott Cannavaro vert egy gólt ellenem jó 25ről, majd Legrotagglie csatárt játszva is betalált. Np. Casillas kikerült a kapuból, eszméletlen nagy hibákat vétett.
Barca elleni 0-3ban is benne volt.
Dudeket beraktam, 3-0 a Sevilla ellen (Cardozo tripla) és 3-1 a Mallorca ellen :)
4 forduló után 3. helyen állunk, azonos pontszámmal, mint a Barca és a Getafe (9)
Sérülések elkerülnek, csak néhány van, de azok is rövidek. Kivétel VdV, aki 2 hónapra kidőlt. -
pinnacle #31931 EGy kérdés!:
Tavalyi FM-be az volt, ha oda-visszavágós meccset játszttunk, akkor a második meccs végén az összesített eredményt vette figyelembe a meccsvégi teamtalknál, most ez igy van, vagy változtattak rajta?