104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #32010 Már kinéztem magamnak egy csapatot a magyarosítás utáni időszakra :) Anglia déli partján fekvő, Coca - Cola League 1 csapata, Brighton and Hove, melynek hívei csak arra várjanak, hogy feljebb lépjenek, vagy legalábbis előre, a középmezőnyből. -
Solt #32009 Pffff... a boltok azok nem olyanok...
A te dolgod, de én a helyedben átnyálaznám legalább az alap típusának és fajtájának megfelelő topikot! A boltban azt fogod kapni amiből sok van raktáron, vagy amit nagy árréssel tudnak rád sózni.... -
hamary #32008 Hát a boltba csak nem basznak át, miközbe berakják a gépbe
-
Solt #32007 Még mielőtt hibába esel, keresd fel a memória topikot! Írd be, hogy milyen típusú alaplapod van, és majd ott segítenek! Ha pl veszel 2x1GB Geil Ultra 800MHZ-s memóriát, de a lapod nem kezeli, vagy nem támogatja akkor cumi van a köbön! ;) -
hamary #32006 megint előjött... hogy fertőzné szét egy vírus... Lehet már hétfőn megfogom venni, végül is nem olyan vészesen drága... Így meg nem fogom bírni. -
hamary #32005 Kösz mindenki... Akkor veszek 2*1 G ugyanolyan márkájú RAMot... Ha utána is lesz crash dump elfoglalom az SI főhadi szállását, és ott nyomom az ő gépükön az Fmet..... -
hááát még nagyon az elején vagyok olasz szuper kupába kikapott tőlem 3-1re de mondjuk csiterkeci voltam:Dbajnokságba 1meccs 1döntetlen -
Dubi Roma h tolja nálad? Mer nálam naon csíterek... Am nálam is hamarosan Derby d'Italia és jövőhéten élőben is uh jól el vunk látva:p -
nekem is 2 különböző van benne de 1x se volt még crash dumps -
nekem 2x1gigás még soha nem jött elő ez a crash dumps hiba,ramnál sztem az a lényeg hogy azonos márkájú legyen és azonos mhz -
csak ugyanolyan típus legyen -
hamary #31999 akkor majd valószínű veszek... Az is zavaró lesz neki, ho kettő 1 gigás lesz? Mert akkor kivágom az ablakon ^^ -
Ismerős már április elején jár, szal nemsokára kiderül... -
nem 100% de több mint valószínű... -
hamary #31996 :lol:
Addigra már úgyis meglesz az eredeti...
Ja és egy kérdés: ez a crash dumps hiba száz hogy ía memoria miatt van? mert hiába nem nem akarok venni . És van valami infó arról, milyen RAM jó nekije? -
Aki törtezik, annak egy apró figyelmeztetés:
állítólag egy év után mindenképp kibasznak a csapattól -
hamary #31994 Dühönghetek egy kicsit? Ez hihetetlen, legalább akkor lenne valami figyelmeztetés.... Majd kénytelen leszek venni memoriat, rohadna meg...
Hogy rohadna széjjel az a tetves kocsog fos ami a crash dumps hibát okozza... És az is aki kitalálta :@ -
Na juve ellen 0-0 kb azonos meccs volt,védelembe nagyon sok sérültem van sajnos:S
következő 4meccs lazítós meccsek lesznek:D -
Maximus volt -
nem, nem arra értettem, hanem hogy nem gyorstüzelő, hanem "gyÖrstüzelő" -
Juteszembe. a 4es számú banner készitőjének nevét megtudhatjuk?
Cardozo - Schalke 2-0 -
hamary #31989 mindjárt széttöröm a gépet, ha még egyszer kilép ^^ -
fordjee #31988 Jah, Notebook-on, Amd Sempron 3500+ -os proci, 1 giga ram, alaplapi (talán x200-as videókártya) és egész normálisan fut 3d-ben, kicsit talán szaggat, de abszolút nem vészes. -
fordjee #31987 Nálam azért akadnak sérülések, Pool-al vok, és az első tétmeccsemre maradt 5 cserém. Ráadásul a Bl nevezés nem volt egyszerű, Pennant-ot eladtam, és maradt 3 angol a keretben. 8 kellett. :) Azért Pogbrenyakot leigazoltam még:) -
betettem, de valamiért baszakszik a kód, aki megoldja, kap valamit :D -
"A gyorstüzelő Sierra megdöntötte az Egy mérközésen szerzett legtöbb gól:rekordját!"üzenetet kaptam.. és ezért is meg ha megnézed az előző képem a meccsen 23p, 25p és 34p, 37p-kor szerzett gólt egymás után..és emiatt jött az elnevezés.. -
mostmitcsináljak?:Dnagyon nagy mákom volt,következő meccs Juve ellen lesz
Real viszi 27millióért Samuelt 30éves
BL csoportom:Psv,Anderlecht,Bordeaux -
hamary #31983 Bár ahogy így végignézem, egyik sem lett volna könnyű menet. -
:D kellemetlen -
hamary #31981 Tyű bazze, téged sem irigyellek. -
na kit ütöttem ki ? :D -
Ajjaj...velem is kib@szott a gép. Rájöttem, az FM08 a pályán csalt, a FM2009 meg pályán kívül :D az a sorsolás...
-
Grat neked is. És szép eza játékos. Kár h kb el sem tudok igazodni rajta, de np :D -
hamary #31977 Juninho olyan szarul rúgja a szabadokat... Maradhatott volna nyugodtan 20as a free kickje.. *szüp-szüp*
BLben: Bayern, Zenit, Olimpiakosz.... Bazze... :/ -
Györstüzelő? az mit takar ? :D -
pff :D am igen, mindne kétséget kizáróan az Internazionale Milano csapata az AS Roma fülé kerekedett, és egy percig sem forgott veszélyben a győzelmük. Nagyon jó játékot produkáltak, mindnekit lenyűgöztek azzal, ahogy valósággal lefocizták a Farkasokat a pályáról.
Tuttosport.
amúgy meg gratula ofkorsz :) -
Ilyen a kicsi Sierra:
-
hamary #31973 azigen
( inter............................ :P )
-
Jóvanjó....értelekén :D
Ehhez a csitplaya, nemcsitplaya témához részemről annyit, h nem láttam még olyan beszámolót, képet, akármit, amelyen kitűnt volna Sóbis csitplaya mivolta. Mármint amikor leigazoltam, azért tettem, mert ellenem mindig betalált. Akkor tök lutri volt az egész. Bejött. És tényleg csitpléja, de ezt akkor nem tudtam.
mellesleg Aquino amig nem érik be, csak tarcsi szint :)
Viszont a 08 nekem úgy ámblokk bejött, eltekintve a jónéhány meccs utáni idegeskedéstől :D
Cardozo amúgy nálam sem fejjel, sokkalinkább lábbal eredményes. 20as távoli azér be-befigyel ^^
-
simán megérdemelt győzelem:P