104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Igen, de itt meg van emelve a youth rating 95-re, ami cseh szint, azt hiszem. Másképp lehetetlen. -
Öö, és még egy az ellenfél kezdőjében is :) -
FM dokumentum film...
-
Ráadásul 6 magyarral a kezdőben. Gratulálok! A legjobb magyar játékosokról dobsz képet? -
korbin555 #97545 Megvan a hatodik!Tavasszal pedig elértem a bűvös 1000. meccset is a klubnál.Még egy célom van itt,a 20 év,és ezzel együtt a Club Legend achievement.A következő szezonban az is meglesz,és ennyi volt az fm 14. -
karajjj #97544 hogymi? -
korbin555 #97543 Bedöglött a motor? -
a sor...wait, what? -
Peti2400 #97541 Kerdes:meccsmotorokat hol tudok letölteni? -
Tegnap indítottam egy "szokásos" NB1-es mentést, talán rákapok végre a 14-re, eddig nem sikerült... na de majd most :) -
korbin555 #97539 Nem.Az elején eldöntöm,melyik elkészített taktikát használom.Játékosokat is ahhoz igazolok,és az ifik is abba nőnek bele.Így is lesz három begyakorolt felállás,amit tudok variálni,ha szükséges. -
de nem csak azért van annyi afrikai generált mert olyan magas az értékük, alapból pl. egy ország nincs betöltve akkor sokkal jobbakat generál mintha be lenne.legalábbis én huge dbvel ezt vettem észre. ha pl. angliába játszom alig pottyan igazán kiemelkedő angol tehetség, de ha más országba akkor meg anglia fossa a tehetségeket. gondolom ennek az az oka hha nincs egy ország betöltve akkor nincs megfelelő adat mennyiség se róla. -
össze-vissza :D ahol éppen mit ajánlanak vagy mihez van kedvem...4312, 4231, 352, 433, 451, 541 stb :D -
kérdés - ti szoktatok alapfelállást változtatni egy mentésen belül? Én szezonok óta a kis megszokott lassú, labdatartásra épülő 4312-met nyomom de agyalok h váltani kéne gy szélsőkkel operáló gyors taktikára, csak nem akaródzik megválni ettől. Nyilván a keret felét ki kéne cserélni, kéne 4 szélső, 2-3 középpályást meg el kéne passzolni. Szoktatok ennyire belenyúlni a keretbe "brahiból"? -
gondolom kb a genetika :)
hülye kifejezés, mert nyilván nem az határozza meg, nem azért jobb egy brazil gyerek egy magyarnál mert a vérében van, de a társadalmi háttér meg a foci háttere predesztinálhatja hogy a nagy átlagból honnan jönnek a jó játékosok.
gondolom itt is számba vettek vagy 200 faktort ami alapján azt mondták hogy brazilia 100 pontos, Mo. meg 15 pontos mondjuk, és tényleg, ahogy látjuk nagyjából azért stimmelnek az értékek. (bár én azért lehúznám az afrikaiakat kicsit, vagy legalábbis EU-n kivülire tenném, de csak mert telef.sta a játék a magyar bajnokságot afriakaiakkal 2020 utánra :D) -
00mate #97534 Én ezzel a youth rating-gel nem vagyok teljesen tisztában. Ez mit is takar? Hiába csúcsszuper minden facilites, youth coatching is az egekben, stb. akkor is kb 5-10 évente generálna a játék használható magyar embert? -
Pettersson #97533 tudom pl., hogy ez csak egy nagyon sokadllagos dolog, de az "angol típusú stadionok" mellett, helyet kaphatna 1-2 olyan, ahol van mondjuk futópálya... sokat dobna 1-1 olasz, spanyol csapat esetében... :) -
korbin555 #97532 Erre nem tudok konkrétan válaszolni.De az fm készítői szerintem nem lőttek bakot azzal,hogy alig akad "normális" magyar a játékban.A GS szerint összesen 5-6 magyar játékos van,akiknek az értéke elérheti,vagy megközelítheti a 150 PA-t.Talán ez a 150 körüli érték lehet az,amit még kaphat egy magyar játékos.Arról pedig gondoskodik a 68-as youth rating,és a klubjaink kivétel nélkül kritikán aluli háttere,hogy ilyen játékos a jövőben is csak ritkán kerüljön elő.
Én úgy gondolom,reálisak a magyar értékek.Mindig van/lesz pár játékosunk,akik egy erősebb bajnokságban is jók lehetnek,a többi pedig mind harmatgyenge,ami sajnos szintén megfelel a valóságnak.(Talán a 15-ben majd kap a Felcsút,a Haladás,és az MTK egy 5 csillagos akadémiát,és akkor sokkal több lesz az ilyen 150 PA-s gyerek.)
-
Az érdekelne, hogy milyen elvek mentén kapnak az egyes játékosok tulajdonság-értékeket. Az egy dolog, hogy az elitet többen figyelik, de mondjuk a mennyei ászait gondolom magyarok "osztályozzák". Talán van valami határérték, amit elérhet egy NB1-es játékos. -
Harry Sheldon nevénél széleset mosolyogtam, bár Hari Seldon jobb lett volna. Annak persze, aki olvasott Alapítvány könyvet. -
Zenszkij #97529 jah, megint nem kapunk semmi komolyat -
köszi,akkor még várhatunk egy kicsit a fejleményekre :D idén szivesen látnék azért pár komolyabb újítást,játékosokkal való interakció bővítése,részletesebb átigazolási tárgyalások stb... -
korbin555 #97527 -
Pettersson #97526 az rémlik, hogy csak közvetlenül a megjelenés előtt lesznek infók a játékról... -
valami hír van az idei FM-ről? Szeptemberben azért már szoktak jönni a feature list-ek,hogy milyen újdonságokat kap a játék,de nem találok semmi infót a neten,csak a boritó szivárgott ki eddig,meg hogy novemberben jön -
Pettersson #97524 ahogy látom tegnap ilyen napja volt az FM-nek... lejátszottam a Cityvel a Dortmund elleni BL meccset és nem is rosszul játszva kaptam egy sima ötöst... -
Gratulálok, szép eredmény! -
Uh, azt írtam, hogy Tim "Matav"... Eh, és gondolom akkor telefonon tartottam vele a kapcsolatot...
-
Feltettem a 4. évad összefoglalóját a blogra.
(Már csak 7 év, és utolérem a jelent...
)
Blackburn karrier -
realik #97520 egyszerűen hihetetlen, történelmet írtunk
ráadásul a bajnokságot is rekord pontszámmal nyertük meg! -
korbin555 #97519 Köszönöm szépen.Ezt már békén hagyom,de a 15 új helyre kerül. -
Lancelot1983 #97518 Preferences/Saving itt your games files, itt lett változtatni mappát, létrehozni egyet más meghajtón és pipát tenni a négyzetbe és így nem aaz oprendszer documentsben lesz
Utoljára szerkesztette: Lancelot1983, 2014.09.09. 18:19:31 -
Lehet hiba volt visszaléptem, ekkora verességet nem is tudom mikor szedtem utoljára össze :O -
00mate #97516 Köszöntem szépen! -
szezon végén/szezon elején, mikor jönnek az új szponzoros hírek is meg megkapod h mennyit kapsz igazolásra. a bajnokságos tv jogokat meg szétosztva kapod meccsenként vagy hogy. -
szezon végén -
00mate #97513 A tv-s pénzeket mikor szokták odaadni a Bl és/vagy EL meccsekért? -
végül oda erittem :D nem vészes a csapat. Vannak erősségek, de a védelem rászorul az erősítésre, csak hát alig van olyan játékos, aki erősítést jelentene -
komolyan vannak napok mikor a játéknak rossz kedve van, Fulham játékomba beléptem tegnap jól is játszottunk meg eredményesen is, vezettük a tabellát, ma belépek 5 meccsből 4 veresség meg 1 szerencsés győzelem egy kieső jelölt ellen. -
Ragozhatjuk még, de feleslegesnek tartom.
Akkor tegyél olyanoknak ajánlatot, akikért más nem tesz. Ha a múltban előfordult, akkor van esélye, hogy a jövőben is megtörténik. Fórumozás helyett inkább keresgélj! :D