104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    én még vagyok
  • InfoMester
    nah én is tiplizek..holnap egésznap FM és egész héten (lábtörés miatt nincs suli)
    de jó nekem :DDD

[örül hogy ti nemfogtok FM ezni a suli miatt még ő otthon ül és egésznap tolja]
  • hamary
    De, lesz... faxom... Akkor lehet nem kezdek velük... :/
  • hamary
    Na szerintem én is húzok... Holnap Vidi meccs, tanulás... Talán egy kicsit fmezek, hogy legyen miért széttörni egy tányért.
  • Markov
    ÉN! hogy elköszönjek
  • InfoMester
    nemhiszem..sztem 09 ben a Leed-sel fogok kezdeni..ott most már tiszta lappal..nincs pontlevonás és a csapat se rossz..
  • pinnacle
    nah van még vki?:D
  • InfoMester
    sikerült a döntetlen kihuzniuk..
  • hamary
    akkor megvárom a meccsedet... Amúgy utána kerestem Brigtonnak... Remélem nem építenek stadiont, mert akkor nem kezdek velük :/
  • InfoMester
    én is..még ezt lejátszom és sztem utána már megyek is...
  • hamary
    Értem. Hát győzzél, én nemsokára már megyek :S
  • InfoMester
    shoutphanton ellen nemtudom milyen kupa meccs..
  • hamary
    Áh nem, most éppen azon gondolkodom, hogy hogyan legyen majd a Brigthonnál :DDD

FM 08ba már nem kötne le :) Te most hol jársz:?
  • InfoMester
    azértpróbáldmegfiacskám :)
  • hamary
    08 is kidobna ezzel a hibával :(((
  • InfoMester
    j8 Huni

csak kiváncsi voltam iylen tályba mivel ütöd az időt ha nem fm 09 ezel mert felidegesit :DD
  • hamary
    Nem, miért kérded ? :)

jó8 Huni.
  • Huni92
    Jogos, bocs. Fáradt vagyok, na.

Info: igen, ő az. Ahhoz képest h scak 16 éves, kiválóak az értékei. Majd kiváncsi leszek, h mennyi a PA-ja. Napá.
  • InfoMester
    most FM 08-azol??
  • Huni92
    A Madrid fele tartó repülőn sajnos elaludtam, igy jelenleg Salt Lake Cityben tartózkodom.....tehát befejeztem az FMet. Délelőttig biztosan.

Na, jó8 mindenkinek!
  • hamary
    hó végét írtam :)
  • InfoMester
    elvileg ő az új csúnya purtugál csaj,csak brazil mezben..mit gondolsz???a 08 ban nem találtam meg..
  • InfoMester
    találtam egy jó játékost neve Viguera 2 meccsen 4 gól..jók a statjai és 9.00 az általános forma..
  • Huni92
    A hétvége azér erős lenne. Ma olvastam Marco helyzetjelentését, miszerint még kb 2 hét minimum.

infomester: nem kell ide binho. jó a keret.
  • Huni92
    Alipio Duarte Brandao
  • hamary
    A magyarosítás egész jól áll, akár hó végén ki is jöhet... ÓRIÁSI RESPEKT INNEN IS A FORDÍTÓKNAK!
  • InfoMester
    és robinhot is viszed magaddal vissza?? :DDD
  • Huni92
    na, letoltam első 2 online meccsem a 09cel, sporting - mencseszter cici 1-1 2-2

Vissza Madridba :D
  • hamary
    Magic Boy... Azt mondtad , hogy a teljes játékban lesznek újságcikkek. Vagy rosszul emlékszem? Mert ha nem, akkor hol vannak? :P
  • InfoMester
    hmm...colchester ellen mentem.. t.Sheringham 3 lött nekünk és 4-2 re nyertek..
    a kapusuknak is most kellett a világklasszis formáját adni..:SS
  • hamary
    sok sikert...Én nem töltöttem vissza a mentést... Hétfőn délután elmegyek a Comp 2000be memoriáért... Aztán várom a magyarosítást, majd... BRIGHTON AND HOVE
  • Mike94
    én is elkezdtem, 09be első csapatom az ami 08ba az utolsó, a middlesbrough
    első igazolásom Ustari 4,8milla fontért
  • InfoMester
    Ligakupában Aston Villát kaptuk..remélem nem vetnek véget a szereplésünknek..
  • InfoMester
    Alipio Duarte Brandaó

mutasson már valaki képet..thx
  • Fabio Capello
    de legalább veretlen vagy :)

jó8
  • hamary
    jó8.
  • soma22
    én pedig ezzel a képpel búcsúzom mára, egyelőre csak a ligakupában kaptunk ki egyedül a honvédtól. a keret nem egy világverő, a csatárok nagyon gólképtelenek, vagy a taktika nem az igazi ki tudja, ezért a sok döntetlen.

jó éjt
  • hamary
    Megint crash dumps.... faszooom, annyira elmegy ilyenkor a kedvem a játéktól :((((((((((((((
  • InfoMester
    hát ezek az elcsépelt s(z)kótok biztos nem találnak senkit...edzéstervek készen állnak márcsak személyzetet kell felvenni és egy jó csatárt találni..
  • Fabio Capello
    küldd ki a szkáutokat