104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
egy, de már semmi baja
nikola kalinic
nézzetek rá, jónak tűnik. -
hamary #32249 Köcsög játék... :o Tegnap 2-1-re nyertem Toulouse ellen... Crash dumps... Ma kikaptam 2-1-.re, simán továbbmegy.. köszipuszi. -
fredet nem tudta elvinni a sxhalke mert kevés fizut ajánlott. nem tudom mit csináljak vele:S -
Látom Casillas azér belelendült!Nálam év kapusa lett Buffon előtt. -
Na így állunk féltávnál:
Most x-eltem le Firenzében, a Bl-ben pedig a Barca mögött jutottunk tovább.(Mekkora szerencse:ők az MU-t én a Bayernt kaptam...) -
3M euroért leigazoltam Saivetet :P -
En ugy akarm hogy o lesz a target man. Rossi hatrebb AMC-bol jon fel, Mati sima AMC senna meg DMC-be szervez hatul.
Camacho-t engednek 8M-ert de maxon a fizetesi keret:S At kell szerveznem -
hupsz:S
-
napot mindenkinek
mostmár rendben vannak a bannerben a linkek. Faq még nincs kész, de amint lesz, az is bekerül! -
a fm 2008 magyarítása jó a 2009hez? -
1-1 a Getafe ellen, Casillas kapuját 640 perc után vette be Mario Cotelo egy 25 méterről leadott bombával. A 4 pontos előny 2re csökkent a Barcaval szemben. 9 fordulón vagyunk túl. -
-
elkezdtem Manchester Uniteddel az fm09 pályafutásomat!!:P -
hamary #32237 Hát ezt én se udom... :/ Amúgy neked pedig egyfajta RAM van nem...? :/ -
Reggelt!!
csak van egy gond ha magyarositás lessz akkor a médiánál amit beirsz szöveget angolul értelmezi..azaz csak angol szöveget irhatsz be..a magyart nem fogja értelmezni és szavanként fogja fel a dolgot.. -
nálam is sokszor van 98. min is:( -
köszi:))
freddel kapcsolatban kinek van tapasztalata, nem tudom hogy megtartsam vagy sem. mondjuk opciós joggal elngedtem el kölcsönbe -
Húh faszom...fordítunk, oké. 5perc hosszabítás, oké. nézzétek meg mikor fújta le!!! azért ezen javíthatnának...jah, nem mellesleg 99.(!!!) percben lesérült ugyebár Wijnaldum. Kapott 5 hónap pihenőt. Rohadt boldog vagyok, tényleg...
-
na, most először engem is kibaszott crash dumpsal..
ezzel a lapozófájllal mit kéne csinálni ? -
nekem a demoban ha rossi mellett,ha llorente mellett játszott,állat volt. Valami 11 meccsen rúgott 9et meg 4 assist :) -
Matias Lequi,középsővédő,27 éves a játék elején ingyen elhozható,olyan 25k fizetésér bárhova elmegy,és nagyon megbízható,jó pléja!! -
első tétmeccsem inter ellen lesz, köszi ... :D -

-
Én sem tudnám élvezni (annyira) azt, ha nem látom a meccset, de ezt ki-ki döntse el magának. Ofkorsz nem itélek el snekit mert igy avagy úgy tolja a meccseket.
Casillas 640 perce nem kapott gólt, Higuain 772 perce nem képes betalálni, szal jóez :D Felépült Sneijder is,jelenleg nincs sérült a csapatban :) -
Raadasul Camacho-bol nagyobb tehetseg lehet mint Veloso-bol!!!
Most harcolok erte, a Real meg Nihat-ert de megszivattam mert szerzodest hosszabitott igy a 20Mos zaradekat 100M-ra emeletem. Iden nem fogjak fillerekert elvinni. -
Kétezerkinyalc
-
Taibi #32224 Hát azért őt a való életben is a legtehetségesebb spanyol fiatalok között tartják számon, úgyhogy nem kellett a "megtalálásához" nagy tudás :)
(Nem rosszból írom persze :) ) -
gratula
2.lettél Lazioval nagyon szép,látom rendesen bevásároltál jó csapat lesz ez. sok sikert -
ja és hoztam az udinéből alexis sanchezt közös tulajba. hihetetlen hogy mind3 közös tulajba elhozott játékos az árába el tudtam hozni(10m összérték akkor 5be odaadták) -
2. lettem. nyáron jött veloso, rafinha, rosina és quagliarella(mind2 közös tulajdonba). pandevet meghülyítette a real madrid. ajánaltott tett érte; €25m amit megemltem 48ra, és lotito elnök pedig elfogadta. ingyen elhoztam fredet, aztán caraciollot és kerlon pár milláért. ez a triumvirátus gyakorlatilag semmit nem csinált. fredet elengedtem kölcsönbe a schalkéba ott pedig megtáltosodott( 6 meccs 6 gól). -
oké:)hogy állsz Lazioval első szezon hogy sikerült?igazolások? -
hidd el van, lényeges részekkel én is pöcsölök, de ahol lehet gyorsítok -
-
hamary #32217 Hát az elején én is mindent beállítok, taktika, edzés, edzők, tb... Utána igazolásokat nézek. :) -
hamary #32216 auuuu ... Amúgy tök fasza, hogy meg van csinálva itt is, hogy a kövektező UEFA - Kupa máshogy van lebonyolítva. -
Maris talaltam egy durva jatekost. Ignacio Camacho azt mondja a scout jobb lesz mint Senna.
-
közben megkaptuk az első kapott gólt a szezonba leccetől 11meccsen egyetlen egyet sem kaptam:D -
én eddig egy órát játszottam vele és egyszer nyomtam talán continue gombra. -
szvsz nemsok értelme van igy játszani -

amúgy Grat