104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kraawz
    egy, de már semmi baja

nikola kalinic
    nézzetek rá, jónak tűnik.
  • hamary
    Köcsög játék... :o Tegnap 2-1-re nyertem Toulouse ellen... Crash dumps... Ma kikaptam 2-1-.re, simán továbbmegy.. köszipuszi.
  • AdaKiller
    fredet nem tudta elvinni a sxhalke mert kevés fizut ajánlott. nem tudom mit csináljak vele:S
  • Water
    Látom Casillas azér belelendült!Nálam év kapusa lett Buffon előtt.
  • Water
    Na így állunk féltávnál:

Most x-eltem le Firenzében, a Bl-ben pedig a Barca mögött jutottunk tovább.(Mekkora szerencse:ők az MU-t én a Bayernt kaptam...)
  • kraawz
    3M euroért leigazoltam Saivetet :P
  • Darkon
    En ugy akarm hogy o lesz a target man. Rossi hatrebb AMC-bol jon fel, Mati sima AMC senna meg DMC-be szervez hatul.

Camacho-t engednek 8M-ert de maxon a fizetesi keret:S At kell szerveznem
  • inter94
    hupsz:S
  • Fabio Capello
    napot mindenkinek

mostmár rendben vannak a bannerben a linkek. Faq még nincs kész, de amint lesz, az is bekerül!
  • rvn
    a fm 2008 magyarítása jó a 2009hez?
  • Huni92
    1-1 a Getafe ellen, Casillas kapuját 640 perc után vette be Mario Cotelo egy 25 méterről leadott bombával. A 4 pontos előny 2re csökkent a Barcaval szemben. 9 fordulón vagyunk túl.
  • zorrobomber
  • Darthmushroom
    elkezdtem Manchester Uniteddel az fm09 pályafutásomat!!:P
  • hamary
    Hát ezt én se udom... :/ Amúgy neked pedig egyfajta RAM van nem...? :/
  • InfoMester
    Reggelt!!
    csak van egy gond ha magyarositás lessz akkor a médiánál amit beirsz szöveget angolul értelmezi..azaz csak angol szöveget irhatsz be..a magyart nem fogja értelmezni és szavanként fogja fel a dolgot..
  • AdaKiller
    nálam is sokszor van 98. min is:(
  • AdaKiller
    köszi:))

freddel kapcsolatban kinek van tapasztalata, nem tudom hogy megtartsam vagy sem. mondjuk opciós joggal elngedtem el kölcsönbe
  • Mor3llo
    Húh faszom...fordítunk, oké. 5perc hosszabítás, oké. nézzétek meg mikor fújta le!!! azért ezen javíthatnának...jah, nem mellesleg 99.(!!!) percben lesérült ugyebár Wijnaldum. Kapott 5 hónap pihenőt. Rohadt boldog vagyok, tényleg...
  • kraawz
    na, most először engem is kibaszott crash dumpsal..

ezzel a lapozófájllal mit kéne csinálni ?
  • kraawz
    nekem a demoban ha rossi mellett,ha llorente mellett játszott,állat volt. Valami 11 meccsen rúgott 9et meg 4 assist :)
  • adeex7
    Matias Lequi,középsővédő,27 éves a játék elején ingyen elhozható,olyan 25k fizetésér bárhova elmegy,és nagyon megbízható,jó pléja!!
  • kraawz
    első tétmeccsem inter ellen lesz, köszi ... :D
  • zorrobomber

• Huni92
    Én sem tudnám élvezni (annyira) azt, ha nem látom a meccset, de ezt ki-ki döntse el magának. Ofkorsz nem itélek el snekit mert igy avagy úgy tolja a meccseket.

Casillas 640 perce nem kapott gólt, Higuain 772 perce nem képes betalálni, szal jóez :D Felépült Sneijder is,jelenleg nincs sérült a csapatban :)
  • Darkon
    Raadasul Camacho-bol nagyobb tehetseg lehet mint Veloso-bol!!!

Most harcolok erte, a Real meg Nihat-ert de megszivattam mert szerzodest hosszabitott igy a 20Mos zaradekat 100M-ra emeletem. Iden nem fogjak fillerekert elvinni.
  • McFrost
    Kétezerkinyalc
  • Taibi
    Hát azért őt a való életben is a legtehetségesebb spanyol fiatalok között tartják számon, úgyhogy nem kellett a "megtalálásához" nagy tudás :)
    (Nem rosszból írom persze :) )
  • inter94
    gratula
    2.lettél Lazioval nagyon szép,látom rendesen bevásároltál jó csapat lesz ez. sok sikert
  • AdaKiller
    ja és hoztam az udinéből alexis sanchezt közös tulajba. hihetetlen hogy mind3 közös tulajba elhozott játékos az árába el tudtam hozni(10m összérték akkor 5be odaadták)
  • AdaKiller
    2. lettem. nyáron jött veloso, rafinha, rosina és quagliarella(mind2 közös tulajdonba). pandevet meghülyítette a real madrid. ajánaltott tett érte; €25m amit megemltem 48ra, és lotito elnök pedig elfogadta. ingyen elhoztam fredet, aztán caraciollot és kerlon pár milláért. ez a triumvirátus gyakorlatilag semmit nem csinált. fredet elengedtem kölcsönbe a schalkéba ott pedig megtáltosodott( 6 meccs 6 gól).
  • inter94
    oké:)hogy állsz Lazioval első szezon hogy sikerült?igazolások?
  • AdaKiller
    hidd el van, lényeges részekkel én is pöcsölök, de ahol lehet gyorsítok
  • AdaKiller
  • hamary
    Hát az elején én is mindent beállítok, taktika, edzés, edzők, tb... Utána igazolásokat nézek. :)
  • hamary
    auuuu ... Amúgy tök fasza, hogy meg van csinálva itt is, hogy a kövektező UEFA - Kupa máshogy van lebonyolítva.
  • Darkon
    Maris talaltam egy durva jatekost. Ignacio Camacho azt mondja a scout jobb lesz mint Senna.
  • inter94
    közben megkaptuk az első kapott gólt a szezonba leccetől 11meccsen egyetlen egyet sem kaptam:D
  • kraawz
    én eddig egy órát játszottam vele és egyszer nyomtam talán continue gombra.
  • inter94
    szvsz nemsok értelme van igy játszani
  • inter94
    amúgy Grat