104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Scouser
    Az indokot pedig elfelejtettem írni: Bele akarok jönni a játékba és tanulószezonoknak jó lesz a Juventus, aztán majd ha meghódítottam velük mindent, akkor kellő taktikai tudással megszerzem a Liverpool 19edik bajnoki címét:)
  • Zsil
    és ha nem pipálom ki az enable player attribute masking-ot akkor nem lesz ez?
  • Fabio Capello
    rejtett tulajdonság, ha megfigyelteted a játékost, meglátod őket
  • Fabio Capello
    :D ez pont jó én most tős juve drukkerként a poolal kezdtem :D:D
  • Zsil
    sziasztok!bizonyos tulajdonságok ki vannak húzva"a játékos profilnál?ez miért van és mit jelent?köszi
  • Scouser
    Megvan már a játék péntek óta, de csak most tudtam vele elkezdeni érdemben játszani. Tudni kell rólam, hogy hatalmas Liverpool szurkoló vagyok, sőt én készítettem a liverpoolfc.hu honlapot is, de most először a játék történetében a Juventussal kezdtem meg az első szezont. Még csak a barátságos meccseknél vagyok és nagyon sokat javult a játék a demó óta, egyszerüen fantasztikus. Nagyon tetszik.
  • InfoMester
    látom néha elbulyik :PP
  • InfoMester
    Ligakupa: 2:1 vertük a Villát..
  • Darkon
    Orzi a rendet a forumon:P
  • InfoMester
    mit pislog az a bagoly a léceden?? :))
  • InfoMester
    milyen demos mod??
  • Itsuki
    akit kidob,gondolom demos modon csinálta meg,nem jó ezért ez a modszer,engem is kivágott,inkább máshogy csináltam meg
  • Darkon

Azt hiszem 2. helyen mehetunk
  • InfoMester
    örüljetek mé ennek..vegyetek egy Ronaldinhót és egy C Ronaldót és ha belőlük 2-2 van a pályán az már jóóó :DDDD
  • hamary
    Engem sokszor meccs közben szokott kidobni.
  • InfoMester
    már rájöttem hogy miért lép ki crash dumpal...
    ha rányomok arra hogy edzői jelentés akkor kidob ha arra hogy példajátékos jelentése akkor kidob..ezt megpróbáltam vagy 5x és mindig kidobott..próbáld ki téged nem-e ezért dob-e ki crash al..
  • hamary
    ez nálam is előjött... De nem jelentett semmit.
  • BBeno2
    ez már nekem is volt. zavaró picit.
  • Darkon
    Ehhh?

• Huni92
    BéeLben durva egy csoportom van.
    Juve ellen kikaptunk, Schalket vertük, Fenert vertük, majd Fener ellen kikaptunk (nem akárhogy. 90. percig 0-2, 91.ben Cardooz gól, 4 perc hossz, 97.ben Raúl 4 méterről tlejesen üresen kapufát lőtt.). Schalke verte Juvet, majd x. Szóval vezetnek a németek, 7 pont, olaszok 2. helyen, 7 pont, és 3. helyen állunk 6 ponttal. Necces lesz, az tuti.
  • InfoMester
    bazz..rossz mentésbe mentem vissza igy a 2 hónap helyett csak 2 hét szált el..
  • InfoMester
    de..csak most beleméjültem a játékba..
  • hamary
    Mondjuk nem tudom miért ne, ment, ha tudja, hog fenn áll a veszélje a hibának... Én hetente vagy kétszer mentek, meccsek után mindig...
  • daver88
    akkor rosszul másoltad be a linket, mert nálam semmi gond nincs vele
  • FZoleee
    mondd, neked nem mondták, hogy néha menteni is szokás?
  • hamary
    "Az adott fájl nem létezik. Valószínűleg a tulajdonosa már törölte rendszerünkből. "
  • daver88
    semmi nincs törölve, csak data.hu van leterhelve, mindenki most tölt... próbálgasd és jó lesz
  • InfoMester
    2 hónap bukta..crash dump miatt :SSS
  • InfoMester
    inzaghit és vierit is eladták nekem de egyik se akar jönni :SS
  • adeex7
    kiváncsi lennék Vass Ádám arcára,amikor tolja az FM-et,és látja hogy leigazolta a Milan :DDd
  • Huni92
    Gratula mindenkinek, Csacsinak pláne! :)

Vass Ádit másnál is leigazolta a Milan. Ez kb olyan, mint a Mencseszter Cici - Hamsik dolog :D Az is mindenkinél megvan.
  • Mor3llo
    nem mellesleg ugyebár miénk a rotterdami rangadó :D
  • Mor3llo
    Hát, ha Milano mindig ilyen teljesítmény nyújt, akkor könnyen a kezdőben ragadhat vmelyik öreg mellé :)
  • AdaKiller
    montollivoval én is próbálkoztam és nálam el is fogadták, pedig év olasz játékosa volt, de nem akart eljönni:((
  • Darkon
    Jol indul a Realnak a felkeszulesi: Casillas, Robben leserult

• kraawz
    1. link nem működik, 2. törölve lett
  • kraawz
    nagyrészben igaz,de mégsem

Balotelli 7M euro , betoltem érte 3.5et 50%ra,nem fogadták el
    Montolivoval ugyanez.
  • Zsolti9014
    Köszönöm Nektek a segítséget, ELINDULT a játék!
  • Mike94
    jó de vhogy bele kellett írni h olcsóbban megszerezhető legyen :) am egy játék sose lesz teljesen reális
  • InfoMester
    találtam egy tehetséges ifit erre nemkap munkavállalásit