104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• hamary
    megszokod, s megint minden megnyersz, csítergeci módjára :P
  • Utley
    Srácok nem lehet a Premieres csapatoknak logót+mezt betenni?Ha igen hogy?Valahogy nem jön össze ahogy a 08-ba
  • rvn
    Üdv! Ez mitől van? Match_Manager::load tactics -could not load tactics. ezzel a hibával dob ki mikor kezdeném a játékot
  • Darkon
    Na 3x futottam neki a kezdomeccsnek 3x kaptam ki ez lesz a felallas. Nem tudom valahogy meg nem fekszik az uj fm

• kraawz
    Amúgy nálam a City nem igazolta le Hamsikot , helyette Kuzmanovicot , Srnat meg Palombot, a hármat vmi 50M euroért..
  • pinnacle
    Értékek alapján még mindig Wiltord a sztár:) Meg nálam is.:P

• Water
    23. forduló, 1 vereség a milan ellen :S De 1. hely azér megvan 1 ponttal fio előtt.
  • sideris
    Thx mindenkinek! Nekem nagyon tetszik, így egy szezon távlatából, apró pici újítások, de jók. Amin nagyon aggódok, hogy a pénzügyeket hogy hozzuk fel pluszba....viszont jó találmány a kölcsön vett játékosok esetében, hogy mintha itt valósághűbb lenne, vagyis mintha egyszerűbb elhozni őket kölcsönbe...bár ez csak jó lehet majd egy Nottinghamnek :)
  • hamary
    istenem...
  • Huni92
    magyarositás nincs. 3 hét múlva lesz.

ez a sérülés meg 08ban is benne volt. de szvsz nem bug. hanem az orvosi kar skilljének tudható be :D

gratula sideris!
  • kraawz
    az teljesítmény :)

sok szerencsét oly, már inkább gyan a sztár meg briand, nem wiltord.

fsgh: mondj egy országot, de akkor én mondom meg a csapatot,kivel játszol és betartod. Jól gondold meg az országot
  • Darthmushroom
    rossz kérdés talán ha visszaolvasnál tudnád
  • Scouser
    Nem tudom, tihogy vagytok vele, de nekem minden meccsen megsérül legalább 2 játékos zöldre, tehát még maradhat a pályán... Nagyon idegesítő... Patch felrakva...
  • attosz1120
    azt szeretném kérdezni,hogy FM09-hez van már magyarosítás?
  • zorrobomber
    szerintem szándékos
  • inter94
    nagygrat a második helyért,a PL-be a bentmaradás szvsz nagy kihívás lesz:)
  • hamary
    Van egy kis bug..: Sokszor írja ki, hogy y hét múlva épülnek fel a játékosok, de általába x héttel előbb felépül ( kicsit zavar engem... például 2 hét helyett 4 nap, 1 hónap helyett 2 hét... )
  • fsgh
    Sóbis vajon itt a 09-ben is egy állat lesz?:D
  • sideris
    Sziasztok! Én is éppen most fejeztem be az első évemet, és Nottingham Forest-tel vagyok, és 17. helyre vártak....mondom lesz ami lesz, és 2. lettem Reading mögött, így irány Premier League :) Pénz nem volt, nem is lesz....nagy kihívás lesz a bentmaradás...de ez a jövő zenéje! Ja, és Carini ( a kapusom) 85 méterről lőtt gólt a Charltonnak, érdekes volt! Röviden ennyi, jó játékot mindenkinek!
  • Water
    Hú b+ ezt nem hiszem el! Lazio ellen 1-1 (1 kapuralövésük volt).93. perc: Lazio kapusa kirúgja a labdát, bele Iaquintába akiről a felsőlécre pattan, onnan vissza a pályára és Iaki 2mről a tök üres kapu mellé fejelte...
  • InfoMester
    akkor nagyon nem halad :PPP
  • hamary
    no komment... :P
  • Huni92
    Tag most mondta, h már 2010 szeptemberében jár.....tegnap kezdte el a játékot -.- []
  • Huni92
    Ahogy olvastam a hsz-ed, már akartam is irni Cardozot :DD Aztán elértem a végéhez, és inkább meggondoltam magam. Majd a magyar viszonyokat, bajnokságot ismerők mondanak :)

7-0ás össz. a kupValenciat kaptuk :c
  • pinnacle
    Nah leraktam a tanulójáték Arsenalt. :)

Elkezdek egyet a franciaországi Bretagne régió egyik városába, Rennes-be. Mindössze 207.000 lakosú város.
    Az Intertotó kupába indulunk, legismertebb sztár Wiltord.

Pénzügyek:
    A kasszába 17 millió font van átszámítva. Átigazolási keret 4,5 misi.
    Fizetési keret: 287 k / 287 k, tehát éppenhogy de alatta vagyunk.

Célok:
    Bejutni UEFA-ba és a bajnokságba pedig ismét elérni a nemzetközi kupaindulást.
  • tomzoo
    egy épkézláb csatárt tudtok ajánlani a Fradiba? :D
  • fsgh
    Velük már annyiszor kezdtem:D nem tudom..
  • Neoncsoves
    Dunaújváros
  • inter94
    inter?:D
  • fsgh
    Nem tudom kivel kezdjek egy komoly játékot...:S
  • InfoMester
    kimarad ma baglyozni??
  • kraawz
    éjféltől csatlakozok a csapathoz szerintem !
  • inter94
    BL-első kiesési körbe Bayern Münchent kaptuk

BL csoport

És egy jó meccs
  • Evil85
    Sorry OS kimaradt :( Vista Ultimate 32bit
  • Evil85
    Hy All!

Ez kicsit erdekes:
    Gepem ASUS F3Ka
    Roviden : Turion X2 TL60,HD2600,2GB+1Gb RAM(ez shared VRAM)
    8 ligaval megy ,tobbel nem nagyon (Access out of Bound-ot dob meg a temporary mappara hibat) Ha valakinek van ra otlete szivesen fogadnam.
    Nehogy mar a 2 GB ram ne legyen neki eleg nyilvan swap is akad boszen.
    Otleteket varom.
  • fordjee
    Szia!

Nekem már hosszú évek óta az első csapatom a Pool:) Mindig velük kezdem, így most is. Szintén kedvenc csapat.
  • Zsil
    köszi a választ
  • Maximus4
    Hi all!Látom tombol 09 láz.Én megvárom a magyarítást mert az angol tudásom sajna elég gyenge.Viszont találtam hozzá logopack-ot.56 ország logoi vannak benne.Ha volt már akkor bocsi.Feltöltöttem ide Pár kép belőle:

Ja és grat a bannerhez nagyon jó lett és persze sok sikert mindenkinek.
  • Huni92
    Na, erre gondoltam. Ne pipáld ki, és menni fog.
  • Huni92
    vagy amikor betöltöd azokat a ligákat, amiket szeretnél, ki lehet kapcsolni ugyanazon a képernyőn.