104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #32372 megszokod, s megint minden megnyersz, csítergeci módjára :P -
Utley #32371 Srácok nem lehet a Premieres csapatoknak logót+mezt betenni?Ha igen hogy?Valahogy nem jön össze ahogy a 08-ba -
Üdv! Ez mitől van? Match_Manager::load tactics -could not load tactics. ezzel a hibával dob ki mikor kezdeném a játékot -
Na 3x futottam neki a kezdomeccsnek 3x kaptam ki ez lesz a felallas. Nem tudom valahogy meg nem fekszik az uj fm
-
Amúgy nálam a City nem igazolta le Hamsikot , helyette Kuzmanovicot , Srnat meg Palombot, a hármat vmi 50M euroért.. -
pinnacle #32367 Értékek alapján még mindig Wiltord a sztár:) Meg nálam is.:P
-
23. forduló, 1 vereség a milan ellen :S De 1. hely azér megvan 1 ponttal fio előtt. -
Thx mindenkinek! Nekem nagyon tetszik, így egy szezon távlatából, apró pici újítások, de jók. Amin nagyon aggódok, hogy a pénzügyeket hogy hozzuk fel pluszba....viszont jó találmány a kölcsön vett játékosok esetében, hogy mintha itt valósághűbb lenne, vagyis mintha egyszerűbb elhozni őket kölcsönbe...bár ez csak jó lehet majd egy Nottinghamnek :) -
hamary #32364 istenem... -
magyarositás nincs. 3 hét múlva lesz.
ez a sérülés meg 08ban is benne volt. de szvsz nem bug. hanem az orvosi kar skilljének tudható be :D
gratula sideris! -
az teljesítmény :)
sok szerencsét oly, már inkább gyan a sztár meg briand, nem wiltord.
fsgh: mondj egy országot, de akkor én mondom meg a csapatot,kivel játszol és betartod. Jól gondold meg az országot
-
rossz kérdés talán ha visszaolvasnál tudnád -
Nem tudom, tihogy vagytok vele, de nekem minden meccsen megsérül legalább 2 játékos zöldre, tehát még maradhat a pályán... Nagyon idegesítő... Patch felrakva... -
attosz1120 #32358 azt szeretném kérdezni,hogy FM09-hez van már magyarosítás? -
szerintem szándékos -
nagygrat a második helyért,a PL-be a bentmaradás szvsz nagy kihívás lesz:) -
hamary #32354 Van egy kis bug..: Sokszor írja ki, hogy y hét múlva épülnek fel a játékosok, de általába x héttel előbb felépül ( kicsit zavar engem... például 2 hét helyett 4 nap, 1 hónap helyett 2 hét... ) -
Sóbis vajon itt a 09-ben is egy állat lesz?:D -
Sziasztok! Én is éppen most fejeztem be az első évemet, és Nottingham Forest-tel vagyok, és 17. helyre vártak....mondom lesz ami lesz, és 2. lettem Reading mögött, így irány Premier League :) Pénz nem volt, nem is lesz....nagy kihívás lesz a bentmaradás...de ez a jövő zenéje! Ja, és Carini ( a kapusom) 85 méterről lőtt gólt a Charltonnak, érdekes volt! Röviden ennyi, jó játékot mindenkinek! -
Hú b+ ezt nem hiszem el! Lazio ellen 1-1 (1 kapuralövésük volt).93. perc: Lazio kapusa kirúgja a labdát, bele Iaquintába akiről a felsőlécre pattan, onnan vissza a pályára és Iaki 2mről a tök üres kapu mellé fejelte...
-
akkor nagyon nem halad :PPP -
hamary #32349 no komment... :P -
Tag most mondta, h már 2010 szeptemberében jár.....tegnap kezdte el a játékot -.- [] -
Ahogy olvastam a hsz-ed, már akartam is irni Cardozot :DD Aztán elértem a végéhez, és inkább meggondoltam magam. Majd a magyar viszonyokat, bajnokságot ismerők mondanak :)
7-0ás össz. a kupValenciat kaptuk :c -
pinnacle #32346 Nah leraktam a tanulójáték Arsenalt. :)
Elkezdek egyet a franciaországi Bretagne régió egyik városába, Rennes-be. Mindössze 207.000 lakosú város.
Az Intertotó kupába indulunk, legismertebb sztár Wiltord.
Pénzügyek:
A kasszába 17 millió font van átszámítva. Átigazolási keret 4,5 misi.
Fizetési keret: 287 k / 287 k, tehát éppenhogy de alatta vagyunk.
Célok:
Bejutni UEFA-ba és a bajnokságba pedig ismét elérni a nemzetközi kupaindulást. -
tomzoo #32345 egy épkézláb csatárt tudtok ajánlani a Fradiba? :D -
Velük már annyiszor kezdtem:D nem tudom.. -
Neoncsoves #32343 Dunaújváros
-
inter?:D -
Nem tudom kivel kezdjek egy komoly játékot...:S -
kimarad ma baglyozni?? -
éjféltől csatlakozok a csapathoz szerintem ! -
BL-első kiesési körbe Bayern Münchent kaptuk
BL csoport
És egy jó meccs
-
Evil85 #32337 Sorry OS kimaradt :( Vista Ultimate 32bit -
Evil85 #32336 Hy All!
Ez kicsit erdekes:
Gepem ASUS F3Ka
Roviden : Turion X2 TL60,HD2600,2GB+1Gb RAM(ez shared VRAM)
8 ligaval megy ,tobbel nem nagyon (Access out of Bound-ot dob meg a temporary mappara hibat) Ha valakinek van ra otlete szivesen fogadnam.
Nehogy mar a 2 GB ram ne legyen neki eleg nyilvan swap is akad boszen.
Otleteket varom.
-
fordjee #32335 Szia!
Nekem már hosszú évek óta az első csapatom a Pool:) Mindig velük kezdem, így most is. Szintén kedvenc csapat. -
Zsil #32334 köszi a választ -
Hi all!Látom tombol 09 láz.Én megvárom a magyarítást mert az angol tudásom sajna elég gyenge.Viszont találtam hozzá logopack-ot.56 ország logoi vannak benne.Ha volt már akkor bocsi.Feltöltöttem ide Pár kép belőle:
Ja és grat a bannerhez nagyon jó lett
és persze sok sikert mindenkinek.
-
Na, erre gondoltam. Ne pipáld ki, és menni fog. -
vagy amikor betöltöd azokat a ligákat, amiket szeretnél, ki lehet kapcsolni ugyanazon a képernyőn.