104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
magyarítás....magyarosítás az a parasztkolbász :) -
Láttam, de amire én nekikezdek szerintem lesz végleges is.
-
Solt #32490 A demoval 12 meccs után 2. voltam! :) hajrá... -
széééép :) -
juhéééé:D
Következik:Juve,Inter,Brondby második meccs,az első nyertünk 3-1re -
csak zárójelben: van béta magyarosítás :D (FAQ) -
Megfogadva Fabio Capello egy régebbi tanácsát most megpróbálok egy hozzászólásban reagálni a majdnem 400 hozzászólásból ami a szombati írásom óta született azokra amikhez van hozzáfűzni valóm.
Először is sok sikert mindenkinek az első FM 2009-es karrierjéhez.
Másodszor Grat all a szép eredményekhez..
Kraawz és Huni Grat a Hét managere címhez.
Csacsi grat a Hét képéhez.
Csak így tovább.
Ezekre a dolgokra nem fogok külön kitérni csak, ha valami igazán különlegessel találkozom. Remélem ezzel nem bántok meg senkit se.
A magyarítást én is nagyon várom már.
És most a reagálások.
szabocsaba1983: Sok sikert a Düsseldorf-al. Mihelyst elkezdem az első karrieremet a 2009-el (mihelyst lesz időm rá azonnal) próbárateszem őket, hogy ellenem mire mennek.
InfoMester: Bízz az embereidben és hidd el meghálálják. Viszont, ha úgy állsz hozzá, hogy nem fognak teljesíteni akkor úgy is lesz.
Kraawz: a játék elején én is hajlamos vagyok min egy órát eltölteni csak az előkészületekkel (botlábú tinik kirúgása, játékos és edző keresés, taktika és edzés beállítás stb...) -
hamary #32485 Lyon nálam is csak próba volt :) -
én is ezt tettem:D -
hamary #32483 Magyarosítás? Á baszod, kezdem is az új karriert, -
Solt #32482 Teljes mértékben egyetértek! A kezdetektől a Samp az Isten nálam is! :)) -
9,5-ért ??? ez a játék meghülyült :D -
Persze hogy van :) De leginkább csak De Guzman cseréje! egyébként nem rossz spíler, bár nálam vannak gyenge meccsei -
pinnacle #32479 üdv!
Van nálad egy Bruins nevü srác? Mert én msot kölcsönvettem Rennes-be és első meccsén vágott egy gólt:D -
Na vegre inditottam egy ujat
Kivagtam: Ibagaza,Llorente,Franco
Sikerult 9,5-ert elhozni Gomez-t (erdekes hogy a jatek elejen 11M majd 1hetre ra lezuhan az ara 5M-re)
-
Sziasztok!
bazzeg, már van magyarosítás ? beszarok komolyan :DDD
már töltöm is Feyenoordot :) -
karajjj #32476 ámen
köszönöm a nép nevében is :D -
Az új FAQ él. -
oké, várom sokszeretettel, pm-ben, de ha úgy nem megy szólj, és lökök egy emilt privátban -
pinnacle #32473 elméletileg megvan egy technikai faq. a játékosajánlás, taktika, edzés még nincs meg, ha gondolod elküldöm -
a skintől függ hogy színesek e a számok vagy sem -
ofkorsz -
UEFA első fordulójába Brondby csapatát kaptuk -
nekem lassabb :/ -
:Dpénz beszél,a taktikát amit fogunk játszani nem nagyon kellett volna,így meg rendesen bevásároltam felkészülési meccsek jól sikerültek hamarosan belevágunk a bajnokságba első meccs siena ellen lesz -
Köszönöm igyekszem. -
Mario Santana #32466 findig manager targets már 10 perce és a csík nagyon az elején van még, tán ötödénél. ejj, akkor ez most 50 perc lesz?
Bereet: én is gondoltam a DAC-ra, betettem a szlovák ligát :) -
Zsil #32465 játékos statok szinei a fontoktól függnek?vagy valahol állítható?ez az utolsó dolog,a többi megoldva! -
Utley #32464 Nálam a Samp egy olyan csapat ami SZENT:) Palombo-t eladni meg SZENTSÉGTÖRÉS :D -
Bereet #32463 kezdek eggyet a DAC-cal -
Mario Santana #32462 nekem ezenkívül még úgy tűnik, mintha gyorsabb lenne a játék.
most benyomtam 29 ligát...
-
Zsil #32461 skinnen belül hogy nevezik a felső fejléc rész,ahol a csapatom nevét látom?kissé átalakitanám,ha vk skin guru,help.thx -
pinnacle #32460 Nah bejutottunk az UEFA kupába, vagyis a selejtező szakaszra.
Első meccs Djurgarden ellen lesz. -
Na jolvan mostmar felbst! Kezdek egy ujat eladom az osszes csataruknak nevezett benat (llorente, franco) es veszek egy normalis csatart. -
észrevehetően könnyebb eladni a plejákat
-
felvittem 45millióra,megadták az elnök pedig elfogadta -
:oO mindjárt a Man.City ajánlatot tett Palompoért 40millió+következő eladás 15% -
Sampdoriával kezdtem
A média 6. helyre vár -
Kiprobaltam mar vagy 20fele taktikat. Egyebkent ugyanaz volt a taktikank oly-val(2008-ba is ezt hasznaltam) de spanyolba most csodot mondott. -