104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
a felsoroltakból? álmodjál.... Pandev alsó hangon nyolc millió de inkább 10 ebből... -
a 9.(hó).2(nap) frissitést raktam fel 08 ra az fmhungaryről szedtem.. -
valaki nézze már meg nekem, hogy van-e olyan pléja a gémben, hogy: Stefan KeiBing. köszike -
van 20M átigazolásokra..elég lessz 1 csatárra és 1-2 védőre.. -
köff :) -
Football Manager 2009 Wonderkids:
The obvious (and expensive):
* Anderson (Man Utd)
* Balotelli (Inter)
* Obertan (FC Girondins de Bordeaux)
* Giovinco (Juventus)
* Walcott (Arsenal)
* Bojan (Barcelona)
* Dos Santos (Tottenham)
* Fiorillo (Sampdoria)
* Galvan (Cruz Azul)
* Hamsik (Napoli)
* Kroos (FC Bayern)
* Pato (A.C. Milan)
* Pjanic (Olympique Lyonnais)
* Benzema (Olympique Lyonnais)
* Saivet (FC Girondins de Bordeaux)
* Sakho (Paris Saint-Germain)
* Vela (Arsenal)
Less obvious (not so expensive):
* Bruna (Liverpool)
* Boucher (Havre Athletic Club)
* Alamo (Tapachula)
* David Rochela (Deportivo B)
* Ansaldi (Rubin)
* Wijnaldum (Feyenoord)
* De Gea (Atletico B)
* Diaz (River)
* Villaluz (Cruz Azul)
* Walter (Internacional)
* Wilshere (Arsenal)
* Kolodziecziak (Racing Club de Lens)
* Paulo Henrique (Santos)
* Maidana (Spartak Moscow)
* Davila (Chivas)
* Nemeth (Liverpool)
* Willian (Shakhtar)
* Neymar (Santos)
* Taison (Internacional)
* Welbeck (Man Utd)
* Tales (Internacional)
* Monzon (Boca)
* Hobbit Bermudez (Atlante)
* Esparza (Chivas)
* Fleck (Rangers)
* Dalla Valle (Liverpool)
* Delfouneso (Aston Villa)
* Shea (FC Dallas)
nincs mit :) -
hja, tesztelni az új verziót jó volt, de egy egész karriert nem akarok velük letudni, túl könnyű lenne :) -
és honnét akarod előteremteni rájuk a kasszát? -
Jah atszervezodtem:)
Juve-t letetted? -
DÉL!-t midnekiinek...
felraktam az új frissitést és most már kezdtem egy normálisat Wigan-nal..jó a csapat..nemrossz a keret..védőket kell igazolnom és egy jó csatárt..csatárnak pandevet szemeztem ki magamnak ha jön..védőnek meg heinze,drenthe,zapata,felipe,barzagli közül aki jön.. -
mostmár lassan napocska kéne neked a bagj helyett, mert nappal látlak, éjjel nem :D -
Ha tort es nem eredeti akkor nem is fogsz tortnel nem lehet. -
muTinho #32640 Sziasztok!Nekem olyan problémám lenne az FM 09-ben hogy nem tudok szabadságra menni!Ez mitől lehet?Segítségeteket köszi! -
Csak nalam rengeteg a serult???!
Senna, Gomez, Nihat, Edmilson, Bruno, Rossi magyaran a csapat lelke leserult tel elott. Mar csak M.Fernandez hianyzik es lehuzhatjuk a rolot. -
karajjj #32638 én barcikán most olyan középpályát építettem ki, hogy beszarás :D -
Zsil #32637 kit igazoltál a fradiba? -
:))))
-
már aláirt a fradimba, scoutom egyből szólt, meg a 2006ban is császárrá nőtte ki magát. -
Találkozott már valaki olyan buggal, hogy hiába köt le barátságos meccset, az ellen elfogadja és nem jelenik meg a fixturesban? -
köff, ingyé vót :P
én is gratulálok mindenkinek
-
széééép :)
donovan? O.o -
-
Támadnak a hobbitok gecieeee!!! :D -
hamary #32629 Behúztuk.
Holnap majd jön az Aston elleni League Cup.... Az se lesz lutya füle Amúgy Cissé gólja nem semmi kis szóló volt... -
hamary #32628 Lejátszom még a Newcastle elleni rangadót, aztán húzok :) -
16 bocsánat. -
karajjj #32626 holla mindenki, gratula a sikerekhez
na egyenlőre szeptember végén barcikán nagyon megy a szekér :D kupában is és bajnokságban is jól állunk, ha valakinek szüksége van nb2-ben egy remek középpályásra, akkor Melczer Vilmost az MTK B-ből ajánlom! nálam nagyon jól tolja -
hamary #32625 Nem tudom, hogyan fogok én Intertotos helyen végezni... Szerintem idén sajnos sehogyan -
14 Wonderkidet találtam eddig... -
hamary #32623 Legalább ne az a gyökér Hoyte varrta volna be 30 méterről a maga 8as távoli lövési mutatójával..: Hihetetlen így kikapni, két lövésük volt kapura... Második góljuk Gordon gólpasszából született...
-
jolesz wonderkidnek is:D -
STEVAN JOVETIC (Fiorentina)
Nem tudom mi volt az FM08-ban, de 09-ben WUNDERKID
azaz CSODAGYEREK!
-
Solt #32620 Csak ő magára értette! ;) Legalábbis a szövegkörnyezetből ez következik! :) -
semmi a topik színvonalát csökkentendő szándékom nem volt, elnézést!
csupán egy kis viszonzás a #32604-re:) -
Estét Urak!
-

-
a REAL-ban is csak Saviola szeretné a 7-est mindenki megelégszik a sajátjával. erre Saviola persze nem kapta meg egyből lesérült 1 teljes szezonra :D keresztcsont-törés. -
Na, megvolt az utsó BL meccs is. 0-1es félidő után lecseszés, 4-1 a vége. nemértem. nincs annyi agysejtem, ami feltudná ezt fogni. első félidő 0 játék, 2.ban alázunk :DSA:D:A_S
Lehetséges ellenfelek a nyolcaddöntőben: bordeaux, sporting l., chelsea, lyon, porto, és a legnagyobb meglepi, a panathinaikosz (bayer, pana, pool, szpartak moszkva volt a sorrend xD) -
c'est la vie :D
Frost: elég jól nyomod :)
-
Mario Santana #32613 csakhát nálam senkinek sincs preferált száma. ehhh igazán hasznos fejlesztés kiscsapatnál pfff