104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Drizzthsz #32892 Kösz, kipróbálom. -
hamary #32891 mentést , hogy veszhettem volna a nélkül el, hogy nem mentettem? -
Erre való a mentés gomb:) lol:) -
hamary #32889 nem tudom mit fogok csinálni................... újat kezdeni semmi kezdem, teljes magyaroítást szerintem megvárom........ fú, szétvet az ideg. :(((((( -
ezen a képen alves ugy néz ki mint Mohamedán :DDD
ma jöttem csak rá hogy az Udinese milyen jó csapat is..nemcsodálkozom hogy most a toplistások között van a Seria A-ban..milyen meglepődés lenne ha ő nyerné a bajnokságot..:))) -
hamary #32887 hát egy kicsit ideges vagyok.................. hihetetlen... meg van a mentés, de nem tudja betölteni................fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh -
megjöttem baglyozni..
nanana ne ilyen csúnyán.. -

-
hamary #32884 Abba a jó kurva fasszopó büdös szar életbe. ROhadna széjjel ez a szar sszámítgép...ááááááááááááááááááááááááááááááá.... bazdmeg, lehet le is teszem ezt a játékot....................................... elvesuzett egy féléves mentésem...............áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááar ohadt kkkkkkkkkkkku7 rrrrrrrrrrrrvvvvvvvaa éééélllletbeeeeeeeeee -
tomzoo #32883 http://www.fmhungary.hu/lexikon.php?cikkid=2019 Az indoctrination tactic az. -
BetonK #32882 És merre keressem az fmhungary-n a tacticot? -
Jó kezdés kraawz. Hadrend?
Én is elértem végre az első tétmeccsig, az ősi rivális Bordó elleni hazai 2-2. Kiesés elkerülését várják tőlem, én nemzetközi kupaszereplést ígértem nagyképűen
Igazolások, semmi komoly:
-
Drizzthsz #32880 Milyen kategóriában van? Nem találok taktikot fm2009-hez az fmhungary-n. -
igazolásokról raksz be képet? én is velük tolom -
tomzoo #32878 Nálam is ez a probléma, de most fmhungaryra feltettek egy taktikát, kipróbáltam azzal és most jobbnak tűnik... Zsinórban 5 győzelem :D Szerintem érdeme lenne neked is kipróbálni -
Drizzthsz #32877 Baromi kevés gólt lövök 4-3-3-ban is. Mi lehet a gond? Újpesttel vagyok nb1-ben. Kitaláltam csomó taktikát, de szerintem 3-nál többet egyszer se lőttem. Így aztán elég csehül állok. Kb. középmezőny közepe. -
tomzoo #32876 Most nézem, hogy az én mentésembe is megvette a Fehérvárt egy milliomos :D Úgyhogy lehet csak egy bug. :D -
ezekről a csapatokról lenne szó -
üdv!!! a múltkori logopack után úgy gondoltam, hogy lenne igény esetleg facepack-re is...namármost ehhez kellene egy kis megerősítés. A semmiért nem akarok felrakni 400 mega arcot...:)
szóval ha kell, akkor holnap estére feldobom!!!! (a 2008-as packom, de teljesen megfelel 09-hez is...) -
Juve jön majd meg Milan, és Di Natale és Tissone kidőlt.. -
szép nem vagy hülye ne legyél, nem először kezded ezt, mindig ugyanaz a vége:) -
Látom nem csak én kezdtem a Barcával :)
10 forduló után 24 pontom van, 7 győzelem és 3 döntetlen, 1 gólt kaptam, azt is a Madridtól a Bernabeuban...(1-1 lett)
A csatárjaim elég gyengén szerepelnek, bár most Henry kezd éledezni, Eto'o néha néha betalál, Bojan nagyon gyenge :(((
Messi istencsászár a játékban, mindig a megmentő szerepét játssza :D -
zsili. shaw. 50millió. cselzi. milan. összevásárolva. kurvasokpénz. gyanús. kamionsofőr. tetoválóművész. harcművész.
És akinek baja van az írásommal, azt nagyon sajnálom :( -
pinnacle #32869 De miért bánt téged, ha vki elsőre normálisan megkér, hogy tagold a mondatodat?
Olyan nehéz?:S -
Zsil #32868 légyszives ne csináld már ezt! -
pinnacle #32867 Személyesen?:D:D:D:D:D:D hagyjuk már zsil, tudod jól, hogy az én apukám erősebb.
istenem... attól, hogy még pacsmagolsz az ecsettel, attól még irni tudni kéne, alapvető elvárás egy magát műveltnek tartó embertől.
-
Zsil #32866 ne fárassz le teljesen,ne beszélj ilyen csúnyán velem,mert személyesen nem tudnád megtenni!egyébként mással foglalatoskodom,mint az irás! www.Zsil-works.deviantart.com .Ezzel meg is köszönném a lehetőséget,mert hát ez lehetőség volt.....sajnállak nagyon te lelki szegény! -
pinnacle #32865 nembazdmegebbőplkurvára
nemdeürlkimitakaromondani! mert roadtulolvashatatla! mert nem tagolod!és!rohadtul nemérthető!amit!mondasz -
Zsil #32864 látom megint kész vagy!kérdeztemcsak minise-ből nem derült ki h mit kérdeztem?na mindegy -
karajjj #32863 állj már le, igaza van, én is elgondolkoztam, hogy most mit is akarsz pontosan... -
pinnacle #32862 Igen bazdmeg szépvolt zsiligeci:)
-
Zsil #32861 kussolj már! -
Zsil #32860 mini SE?genie scout.ot kérdeztem -
hamary #32859 küldd el a scoutot országokba... Nekem mutatnak rengeteg tehetséget. -
pinnacle #32858 25-30 között vagy és kajak nem megy a mondatszerkesztés?
Tagold már faszomat... olvashatatlan amit irsz és az emberek 90 % átfutrajta, mert nincsnormális külalakja. -
hamary #32857 neked is grat. -
Zsil #32856 mini se?mikorra várható?amugy jó a game,09 le a kalappal!3d szokni kell-FTC-t viszem -
pinnacle #32855 nincs, inkűább ugrálgatok egy egy gólnál:)
Pl a végén eszméletlen mód örültem, és már készül is a face Glushakovnak:D
-
Neked is gratula...fura mód nincs idegeskedés, ugye ? :D -
Gratula :)