104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Drizzthsz
    Kösz, kipróbálom.
  • hamary
    mentést , hogy veszhettem volna a nélkül el, hogy nem mentettem?
  • Scouser
    Erre való a mentés gomb:) lol:)
  • hamary
    nem tudom mit fogok csinálni................... újat kezdeni semmi kezdem, teljes magyaroítást szerintem megvárom........ fú, szétvet az ideg. :((((((
  • InfoMester
    ezen a képen alves ugy néz ki mint Mohamedán :DDD
    ma jöttem csak rá hogy az Udinese milyen jó csapat is..nemcsodálkozom hogy most a toplistások között van a Seria A-ban..milyen meglepődés lenne ha ő nyerné a bajnokságot..:)))
  • hamary
    hát egy kicsit ideges vagyok.................. hihetetlen... meg van a mentés, de nem tudja betölteni................fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh
  • InfoMester
    megjöttem baglyozni..
    nanana ne ilyen csúnyán..
  • zyndar

• hamary
    Abba a jó kurva fasszopó büdös szar életbe. ROhadna széjjel ez a szar sszámítgép...ááááááááááááááááááááááááááááááá.... bazdmeg, lehet le is teszem ezt a játékot....................................... elvesuzett egy féléves mentésem...............áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááar ohadt kkkkkkkkkkkku7 rrrrrrrrrrrrvvvvvvvaa éééélllletbeeeeeeeeee
  • tomzoo
    http://www.fmhungary.hu/lexikon.php?cikkid=2019 Az indoctrination tactic az.
  • BetonK
    És merre keressem az fmhungary-n a tacticot?
  • zyndar
    Jó kezdés kraawz. Hadrend?

Én is elértem végre az első tétmeccsig, az ősi rivális Bordó elleni hazai 2-2. Kiesés elkerülését várják tőlem, én nemzetközi kupaszereplést ígértem nagyképűen
    Igazolások, semmi komoly:

• Drizzthsz
    Milyen kategóriában van? Nem találok taktikot fm2009-hez az fmhungary-n.
  • zorrobomber
    igazolásokról raksz be képet? én is velük tolom
  • tomzoo
    Nálam is ez a probléma, de most fmhungaryra feltettek egy taktikát, kipróbáltam azzal és most jobbnak tűnik... Zsinórban 5 győzelem :D Szerintem érdeme lenne neked is kipróbálni
  • Drizzthsz
    Baromi kevés gólt lövök 4-3-3-ban is. Mi lehet a gond? Újpesttel vagyok nb1-ben. Kitaláltam csomó taktikát, de szerintem 3-nál többet egyszer se lőttem. Így aztán elég csehül állok. Kb. középmezőny közepe.
  • tomzoo
    Most nézem, hogy az én mentésembe is megvette a Fehérvárt egy milliomos :D Úgyhogy lehet csak egy bug. :D
  • daver88
    ezekről a csapatokról lenne szó
  • daver88
    üdv!!! a múltkori logopack után úgy gondoltam, hogy lenne igény esetleg facepack-re is...namármost ehhez kellene egy kis megerősítés. A semmiért nem akarok felrakni 400 mega arcot...:)

szóval ha kell, akkor holnap estére feldobom!!!! (a 2008-as packom, de teljesen megfelel 09-hez is...)
  • kraawz

Juve jön majd meg Milan, és Di Natale és Tissone kidőlt..
  • Gunnersboy
    szép nem vagy hülye ne legyél, nem először kezded ezt, mindig ugyanaz a vége:)
  • GTheo
    Látom nem csak én kezdtem a Barcával :)
    10 forduló után 24 pontom van, 7 győzelem és 3 döntetlen, 1 gólt kaptam, azt is a Madridtól a Bernabeuban...(1-1 lett)
    A csatárjaim elég gyengén szerepelnek, bár most Henry kezd éledezni, Eto'o néha néha betalál, Bojan nagyon gyenge :(((
    Messi istencsászár a játékban, mindig a megmentő szerepét játssza :D
  • kraawz
    zsili. shaw. 50millió. cselzi. milan. összevásárolva. kurvasokpénz. gyanús. kamionsofőr. tetoválóművész. harcművész.

És akinek baja van az írásommal, azt nagyon sajnálom :(
  • pinnacle
    De miért bánt téged, ha vki elsőre normálisan megkér, hogy tagold a mondatodat?
    Olyan nehéz?:S
  • Zsil
    légyszives ne csináld már ezt!
  • pinnacle
    Személyesen?:D:D:D:D:D:D hagyjuk már zsil, tudod jól, hogy az én apukám erősebb.

istenem... attól, hogy még pacsmagolsz az ecsettel, attól még irni tudni kéne, alapvető elvárás egy magát műveltnek tartó embertől.
  • Zsil
    ne fárassz le teljesen,ne beszélj ilyen csúnyán velem,mert személyesen nem tudnád megtenni!egyébként mással foglalatoskodom,mint az irás! www.Zsil-works.deviantart.com .Ezzel meg is köszönném a lehetőséget,mert hát ez lehetőség volt.....sajnállak nagyon te lelki szegény!
  • pinnacle
    nembazdmegebbőplkurvára
    nemdeürlkimitakaromondani! mert roadtulolvashatatla! mert nem tagolod!és!rohadtul nemérthető!amit!mondasz
  • Zsil
    látom megint kész vagy!kérdeztemcsak minise-ből nem derült ki h mit kérdeztem?na mindegy
  • karajjj
    állj már le, igaza van, én is elgondolkoztam, hogy most mit is akarsz pontosan...
  • pinnacle
    Igen bazdmeg szépvolt zsiligeci:)
  • Zsil
    kussolj már!
  • Zsil
    mini SE?genie scout.ot kérdeztem
  • hamary
    küldd el a scoutot országokba... Nekem mutatnak rengeteg tehetséget.
  • pinnacle
    25-30 között vagy és kajak nem megy a mondatszerkesztés?
    Tagold már faszomat... olvashatatlan amit irsz és az emberek 90 % átfutrajta, mert nincsnormális külalakja.
  • hamary
    neked is grat.
  • Zsil
    mini se?mikorra várható?amugy jó a game,09 le a kalappal!3d szokni kell-FTC-t viszem
  • pinnacle
    nincs, inkűább ugrálgatok egy egy gólnál:)
    Pl a végén eszméletlen mód örültem, és már készül is a face Glushakovnak:D
  • Mor3llo
    Neked is gratula...fura mód nincs idegeskedés, ugye ? :D
  • Mor3llo
    Gratula :)