104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fabio Capello
    Bordeaux - Le Havre 3-1

gólok: Cavenaghi 2x, Bellion

Nagyon szar első félidő után (0-0) először Cavenaghi talált be, majd rá két percre Bellion, mindkétszer egy kapitális védelmi hiba után született a helyzet, majd a Le Havre szépített szabadrúgásból, végül a hosszabbításban Cavenaghi bombázott egyet távolról.
  • karajjj
    az csak egy random dolog volt, attól hogy egyszer valakinek ez bejött, nemhiszem, hogy neked is be fog :\
  • adeex7
    csá,lenne egy kérdésem azokhoz akik fehérvárral tolják: Már a szezon elején meg lesz a tulajváltás,vagy egy random időpontban?
  • 9csöves9
    jól elbaszták akkor megen ezt a társtulajdonos cuccot
  • Fabio Capello
    Minden kis sneci kurvajól tolja, grat :D
  • gabber_saviola
    Pazzinin nevetek. A játék elején meg akartam venni a felét 2,5m -ért, baszott jönni. Mostmár, hogy a vége felé vezetem a tabellát, a kisgeci már jönne :Ddddd
  • fsgh
    ha úgy alakul a pénzügyed előre mindenképp vedd meg!:) mondjuk a felét. Az még olcsó is:)
  • gabber_saviola
    Jaja Őt is eladtam. Balzaretti, Raggi és Cassani mellett esélytelen volt, hogy megszagolja a kezdőt.
  • 5w0rdf15h
    Capuanot is eladtad? Mintha neki is elég jó értékei lennének.
  • gabber_saviola
    Ja és az Arzenálból elhoztam kölcsönbe, Songot...kurvajó pléja.

Mario Santana: este lököm persze, most munkahelyen vagyok.
  • gabber_saviola
    Guana is távozott, mivel Noce& Migli páros iszonyat keményen tolja ott középen.
  • 5w0rdf15h
    Guana tudja őt pótolni nem? Elég jó értékei vannak most.
  • gabber_saviola
    figyuztam én is, de én inkább a védelembe hoztam Felipét, támadósorba meg Buonanottét.

Felipe fele 1.5m font volt, másik fele 2,7m ,Buona 5 milla volt. Sajnos ennek ára volt, Simpli ment 10m ellenében a Sportinghoz.
  • fsgh
    egy tipp Quagliarella nagyon jó pléja:) és viszonlag olcsó:) Megvettem a felét 2,8 millió fontért. Aztán elég rendesen rugdossa a gólokat:) így aztán a másik felét is elhoztam 5,8millióért puszba...(összesen 8,6 milláért 08ba még 15ért aták és rosszabb is volt..)
  • fsgh
    Na azért:)
  • Mario Santana
    keretről légyszi dobj egy pikcsőrt. átigazolásokról is, ha lehet.
  • zorrobomber
    Kabát lesérült 5 hónapra, Waltner meg öngólt rúgott a ZTE elleni meccsen(elfelejtette hogy melyik csapatban is van akkor most? :D), de azért sikerült 3-2re nyerni, Loki x-elt Vasassal, uhhogy elcsők vunk. Ja, Ebala is lesérült 2 hónapra úgyhogy körülnéztem ki van csapat nélkül -> jön Vincze Gábor(tudom, shame one me)
  • gabber_saviola
    kemény :P

remélem nálam sosem fog Zampapapesz lelépni.
  • fsgh
    megtörtént vezetőség váltás...
    40millió font volt az egyenleg eddig és hozzácsaptak több mint 60milliót:DDd

Bár a helyzetemmel kapcsolatban még nem igazán jók az előjelek.

Azt nyilatkozta az új tulaj hogy szereti a saját embreit maga körül tudni de majd még tájékoztat hogy mi lesz velem...
  • zorrobomber
    jól sikerült a tavaszi rajt
  • karajjj
    nekem Kovács Peti ilyet rúgott tegnap a Barcikában :D
  • karajjj
    ejjjj Gabber, az nemsemmi :DDDDD
  • fsgh
    áhh már megint csíterkedsz?:D

grat:)
  • zorrobomber
    cép :)
  • gabber_saviola
  • fsgh
    Stanko hatalmas gólt lőtt:o
  • Mario Santana
    ja, szóval békéscsabával vagy, dejó, hogy tudok olvasni. akkor polyák ugrott...
  • Mario Santana
    látom megvetted Polyák Balázst ingyé, én mellé vásároltam még Szabó Sándort.
    ő békéscsabán játszott előtte.
    kuksizd meg ha gondolod
  • Mario Santana
    nekem ugyanez volt még 2007-ben a palermoval
    kurvajó csapatom volt, meneteltünk, aztán egyiknapról a másikra csak így simán sutty 'takover talks'.
    nyugodj meg, én anno maradtam a kispadnál.
  • Mor3llo
    áhh, kész ez a játék :D
  • Utley
    De ne a sarkára érkezzen már le,mert akkor borul egy nagyot és a gerince is sérül :D
  • fsgh
    Küldtek egy olyat is ha vezetőség váltás lesz akkor az aszisztensem lesz a manager... vagyis kirugnak.. Hát még csak most kezdtem el nemrég:D:D
  • Mor3llo
    Le is szokás érkezni a földre :P
  • tomzoo
    Ez jó... 2 játékosom egy meccsen saroksérülést szerzett miközben épp a labdát próbálta elfejelni
  • Mor3llo
    bééééééészarok :DDD
  • fsgh
    :o
  • karajjj
    Toleski, Lenicheck, Gosztonyis(kölcsönbe) az igazolások

Kezdő: Botló - Debreczeni, Hanász, Toleski, Kovács R. - Olasz, Kerekes, Lenicheck, Kovács P. - Stevica, Binder
  • zorrobomber

[i]Immár biztos![/b] 11-szeres brazil válogatottal erősít az Újpest. José Elias Moedim Junior, avagy ismertebb nevén Zé Elias január 10-én aláírta szerződét, ami hatályba majd csak nyáron lép, amint lejár a játékos szerződése az osztrák első osztályban vitézkedő Altach-nál. A játékos védekező középpályás poszton játszott legtöbb klubjában. Két szezonon át volt tagja az Internazionale csapatának, de játszott a Bologna-ban, az Olympiakos-ban és több brazil csapatban is.
  • Magic Boy
    Neked mi a kezdőd és kiket igazoltál?
  • Magic Boy
    Ez van a gép már csak ilyen.