104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Bordeaux - Le Havre 3-1
gólok: Cavenaghi 2x, Bellion
Nagyon szar első félidő után (0-0) először Cavenaghi talált be, majd rá két percre Bellion, mindkétszer egy kapitális védelmi hiba után született a helyzet, majd a Le Havre szépített szabadrúgásból, végül a hosszabbításban Cavenaghi bombázott egyet távolról. -
karajjj #33051 az csak egy random dolog volt, attól hogy egyszer valakinek ez bejött, nemhiszem, hogy neked is be fog :\ -
csá,lenne egy kérdésem azokhoz akik fehérvárral tolják: Már a szezon elején meg lesz a tulajváltás,vagy egy random időpontban? -
jól elbaszták akkor megen ezt a társtulajdonos cuccot -
Minden kis sneci kurvajól tolja, grat :D -
Pazzinin nevetek. A játék elején meg akartam venni a felét 2,5m -ért, baszott jönni. Mostmár, hogy a vége felé vezetem a tabellát, a kisgeci már jönne :Ddddd -
ha úgy alakul a pénzügyed előre mindenképp vedd meg!:) mondjuk a felét. Az még olcsó is:) -
Jaja Őt is eladtam. Balzaretti, Raggi és Cassani mellett esélytelen volt, hogy megszagolja a kezdőt. -
Capuanot is eladtad? Mintha neki is elég jó értékei lennének. -
Ja és az Arzenálból elhoztam kölcsönbe, Songot...kurvajó pléja.
Mario Santana: este lököm persze, most munkahelyen vagyok. -
Guana is távozott, mivel Noce& Migli páros iszonyat keményen tolja ott középen. -
Guana tudja őt pótolni nem? Elég jó értékei vannak most. -
figyuztam én is, de én inkább a védelembe hoztam Felipét, támadósorba meg Buonanottét.
Felipe fele 1.5m font volt, másik fele 2,7m ,Buona 5 milla volt. Sajnos ennek ára volt, Simpli ment 10m ellenében a Sportinghoz. -
egy tipp Quagliarella nagyon jó pléja:) és viszonlag olcsó:) Megvettem a felét 2,8 millió fontért. Aztán elég rendesen rugdossa a gólokat:) így aztán a másik felét is elhoztam 5,8millióért puszba...(összesen 8,6 milláért 08ba még 15ért aták és rosszabb is volt..) -
Na azért:)
-
Mario Santana #33037 keretről légyszi dobj egy pikcsőrt. átigazolásokról is, ha lehet. -
Kabát lesérült 5 hónapra, Waltner meg öngólt rúgott a ZTE elleni meccsen(elfelejtette hogy melyik csapatban is van akkor most? :D), de azért sikerült 3-2re nyerni, Loki x-elt Vasassal, uhhogy elcsők vunk. Ja, Ebala is lesérült 2 hónapra úgyhogy körülnéztem ki van csapat nélkül -> jön Vincze Gábor(tudom, shame one me) -
kemény :P
remélem nálam sosem fog Zampapapesz lelépni. -
megtörtént vezetőség váltás...
40millió font volt az egyenleg eddig és hozzácsaptak több mint 60milliót:DDd
Bár a helyzetemmel kapcsolatban még nem igazán jók az előjelek.
Azt nyilatkozta az új tulaj hogy szereti a saját embreit maga körül tudni de majd még tájékoztat hogy mi lesz velem...
-
jól sikerült a tavaszi rajt
-
karajjj #33032 nekem Kovács Peti ilyet rúgott tegnap a Barcikában :D -
karajjj #33031 ejjjj Gabber, az nemsemmi :DDDDD -
áhh már megint csíterkedsz?:D
grat:) -
cép :) -
-
Stanko hatalmas gólt lőtt:o
-
Mario Santana #33026 ja, szóval békéscsabával vagy, dejó, hogy tudok olvasni. akkor polyák ugrott... -
Mario Santana #33025 látom megvetted Polyák Balázst ingyé, én mellé vásároltam még Szabó Sándort.
ő békéscsabán játszott előtte.
kuksizd meg ha gondolod -
Mario Santana #33024 nekem ugyanez volt még 2007-ben a palermoval
kurvajó csapatom volt, meneteltünk, aztán egyiknapról a másikra csak így simán sutty 'takover talks'.
nyugodj meg, én anno maradtam a kispadnál. -
áhh, kész ez a játék :D -
Utley #33022 De ne a sarkára érkezzen már le,mert akkor borul egy nagyot és a gerince is sérül :D -
Küldtek egy olyat is ha vezetőség váltás lesz akkor az aszisztensem lesz a manager... vagyis kirugnak.. Hát még csak most kezdtem el nemrég:D:D -
Le is szokás érkezni a földre :P -
tomzoo #33019 Ez jó... 2 játékosom egy meccsen saroksérülést szerzett miközben épp a labdát próbálta elfejelni 
-
bééééééészarok :DDD -
:o
-
karajjj #33016 Toleski, Lenicheck, Gosztonyis(kölcsönbe) az igazolások
Kezdő: Botló - Debreczeni, Hanász, Toleski, Kovács R. - Olasz, Kerekes, Lenicheck, Kovács P. - Stevica, Binder -
[i]Immár biztos![/b] 11-szeres brazil válogatottal erősít az Újpest. José Elias Moedim Junior, avagy ismertebb nevén Zé Elias január 10-én aláírta szerződét, ami hatályba majd csak nyáron lép, amint lejár a játékos szerződése az osztrák első osztályban vitézkedő Altach-nál. A játékos védekező középpályás poszton játszott legtöbb klubjában. Két szezonon át volt tagja az Internazionale csapatának, de játszott a Bologna-ban, az Olympiakos-ban és több brazil csapatban is.
-
Neked mi a kezdőd és kiket igazoltál? -
Ez van a gép már csak ilyen.