104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• tobias88
    Hello, lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:

- Barátságos meccset hogyan tudok lekötni?
    - Én a tcm-el játszottam még régen, és abban az edzést neked kellett összeállítani, itt viszont még azt se tudom beállítani, hogy milyen félét eddzen, mert szürke az a rész!
    - Másik kérdésem pedig még az lenne, hogy a csapathoz új szakembereket hogy tudok felvenni?
  • gabber_saviola
    azért itt is befigyel a 90+ perces gól :Dd

gratulálok
  • zyndar
    Köszönjük Emese....

• fsgh
    Ez megvan!:) Jelzem ezen a meccsen lépett elöszőr pályára Ibra az idényben. szezon elején laza 5hónapos sérülést szedett össze(szerencsére hamarabb visszatérhetett, de a szezon első felét így is nélküle nyomtuk le:S)
  • adeex7
    A Lokival kezdtem,lement az első uefa selejztező meccs,meccs statot nézzétek...végig lefociztuk őket,dehát Rudolf...nem a befejezés az erőssége :DDd
  • karajjj
    a lúzer fc mikor lett gólkirály az nb1-ben? :D
  • zorrobomber
    A Lúzer FC is lőtt gólt a Fradinak :D
  • karajjj
    nálam az előzőben még a Real Madridnak is gólt lőtt...
  • Mario Santana
    nincs igazság a földön
  • fsgh
    áhh 2x megszopat a gép aztán meg kikapok a Juvétól akit már megvertem csak kilépett az fm...:@@@
  • zyndar
    köfi
  • fsgh
    Ilyen nincs... harmadszorra lép ki az efem csak úgy...a Vista feldob egy ablakot amin tt van egy gomb hogy program bezárása, más nincs is és ilyenkor buktam... Juve elleni meccset már harmadszorra nyomom le b@sszameg...(1. meccsnél 0-0-nál az első félidőben dobta be a hibát, aztán másodszorra már nyertem és a következő meccsen... )
  • Magic Boy
    Nálam ilyen, de egy hétig sérült volt.
    Nem az értékei a lényeg, nálam alap játékos.
  • zorrobomber
    nem tudom, én pár éve kibékültem az öreg plejákkal, sokszor tudnak meglepetést okozni, és igen, kerekesben ez a lényeg, jól fejel :)
  • zorrobomber
    lál :D
  • zyndar
    Magic, dobnál egy képet Horváth Tamásról? Kollégám és megmutatom neki, milyen értékei vannak.
  • fsgh
    Vezetőség vltás következtében kaptam egy kis plusz pénzt:) Meg eladtam Rivast és az íy fentmaradt öszegből megvettem VDV-ot és Sóbist:) Így viszont nincs maradása a klubnál Dacourtnak és Cruznak:( ők sajna mennek.
  • Darthmushroom
    tölti aston villa. 1bajnokin 1:0ra nyertünk a hull ellen, most az arsenal köv.
  • Magic Boy
    A Fradit ne hasonlítsd a Békéscsabához olyan tekintetben, hogy ki megy oda.

Akiket ajánlok megnézni mindenkinek aki magyar csapattal van: Terjék Zsolt (szabadon igazolható), Dalos Gábor (Bük, de szabadon igazolható) Herold Szabolcs (Szabadon igazolható), Pozsár Gábor (Békéscsaba), Horváth Tamás (Szabadon igazolható)

Egy jó csatár nekem se ártana, de dolgozom az ügyön.

Közben a Mosonmagyaróvár kivert 11-esekkel (a hosszabításbon lehoztam a legjobb 11-es lövőimet, mert nyerni akartam és ők gyengébb napot fogtak ki) az MK-ból így koncentrálhatok a bajnokságra.

• Mario Santana
    adeex7: 0 az átigazolási keretem. és ő hiperdrága
    zorrobomber: kerekest utálom, meg ránézésre őreg és csak jól fejel. de szilágyi jönne, ráadásul ingyééé. muhaha
    karajjj: kovács peti nem néz ki túl jól

de azért kösszi srácok, píísz
  • adeex7
    gosztonyi?
  • zorrobomber
    Szilágyi - Kerekes Zsombi - dvsc II?
  • karajjj
    Kovács Peti barcikáról
  • Mario Santana
    hozzám rögvest jött mindkettő. érdekes
    amúgy most 18. meccs után elég szorosan áll a tabi
    most jött melczer vili(mtk) és kovács gergő(zte)
    csatárgondjaim vannak. valami tipp?
  • Magic Boy
    Polyák is elküldött a fenébe. :)
  • Mario Santana
    nálam eddig bevált, 12 meccsen játszott, 7-es átlaga megvan.
    aszisztensem azt mondja hogy ő a legjobb középpályásom, mármár lipcseit is kiszorítja
    most ha felépül, akkor szabó sándorral ők alkotják majd a tengelyt középen
  • fsgh
    kérd kölcsön:P
  • hamary
    Grat mindegyőtöknek! Én újrafogom tenni a rendszert, de elkezdtem egyet a Napolival, szerintem az meg is fog maradni,mert kimentettem... :) De majd amit hoz az élet... Kicsit szar, hogy meg van eredetibe, erre pont elszarakszik a gép :@
  • Attiska
    daves88,

Nem dobod a fészpakkokat?
  • gabber_saviola
    most így okés szerintem.
  • karajjj
    nem igazán játszott még nálam :D
  • Magic Boy
    Mi a véleményed Polyák Balázsról? (nagyon rám akarja sózni az aszisztensem)

Mario Santana: Polyák nincs nálam, de most érdeklődöm felőle ahogy látod. Szabó meg kikosarazott, de ez messze nem a végleges keret még.
  • karajjj
    de nem arra értem, hanem, hogy mostmár elméletileg a nagy sztárokért sem kérnek irreális árakat...
  • gabber_saviola
    9m font, szerinted van nekem ennyim? :Ddd
  • fsgh
    és menne?:)
  • fsgh
    ez a 08-ba is pont így volt.
  • gabber_saviola
    nálam is átadón van.
  • karajjj
    át van dolgozva az átigazolási rendszer
  • fsgh
    Nem gondoltam volna hogy a 09-ben is ilyen baromi olcsón és könnyen elhozható lesz Van der vaart... Mind1 üsse kő:D ha 8milláért elengedik hát csak elhozom:P
  • 5w0rdf15h
    Majd nyomjál már egy keretet kíváncsi lennék rá ^^