104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
fordjee #33212 Mindjárt mutatom. -
Carpet #33211 InfoMester!
Próbáld ki ezt a taktikát:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081121002536taktika.JPG
Eddig ezeket a meccseket játszottam ezzel a taktikával, kivéve az elsőt, ott még 4-4-2:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081121002758meccsek.JPG
-
realgyula #33210 -
realgyula #33209 [IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?293264 [/IMG]
mit csináljak vele? -
Az én játékomban Németh nem igazán lesz nagy ász, csak 3 csillag a PA (18as a megfigyelő) , viszont Kádár 4 csillagos és azt mondja, jobb lesz,mint Lukovic :o -
muti már a taktikát.. -
fordjee #33206 Mint az ellenfeled. 0 kapura lövés. Hiába teszem, Veloso, elano, moutinho be van állítva, de nem lőnek, mivel el sem jutnak a 16-osig. West ham, meg portsmouth, meg mipo krza vagy mi ellen sem. Taktikával lehet a gond, csak nem tudom, mi lenne a jó, lövésem sincs. -
tedd a csarárokra és a szélsőkre a távoli lövéseket gyakranra ha többet akarsz kapura lőni :DDDD -
ilyen jók??:DDD
akkor hoygvan 5 vereséged??nem értettél félre valamit?? -
fordjee #33203 Pont ilyenek vagyunk minden meccsen idegenben. -
szegény lobontnal első meccse rosszul ment..nem volt mit védeni..a pálya mi oldalunkra is alig ment a labda..0 szöglet 2 szabadrugás 0 lövésük volt.. -
fordjee #33201 Sziasztok!
MIért van az, hogy Man Cityvel hazai pályán a szezonban 8 meccs, 6 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, idegenben viszont 8 meccs, 0 győzelem, 3 döntetlen, 5 vereség? És 1 azaz 1 rúgott gól. Ráadásul ezen a 8 meccsen összesen kb. 8-szor találtam el a kaput, bármit csinálok, nem támadunk, játszhatok 5 csatárral, vagy 1-el, teljesen mindegy. Másnak nincs ilyen problémája? A csapat nem gyenge, középpálya Veloso, elano, moutinho, wright philips, petrov, csatár huntelaar. Mi lehet a gond? Szétbasz már az igeg, hogy semmi esélyem senki ellen idegenben. -
átigazolási keretem:0
megvettem Lobontot 2,3M ért és eladtam a mostani kapusom 1,5M ért elfogyott a lóvém..pedig egy csatárt jó lett volna venni.. -
én már töltöm,köszi
a múltkori logókat nem tudod feltolni filefrontra ? :) -
A 94. percben köptem olyan szépet, hogy öröm volt nézni! Hihetetlen, nagy nehezen egyenlítek, hogy talán még legyen esélyesem, erre ez a szenegáli majom olyan 30méterről lő nekem gólt.......köszönet érte!!!!!!
Itt a gól...egyszerűen fantasztikus szögből, pont Timmer szeme közé, aki természetesen be is potyázta, ahogy illik!
-
karajjj #33197 jött a hír egyből a meccs után, hogy fúúú hogy kikelt magából az ellenfél edzője :D -
ez teljesen élethű dolog :DDD -
nekem is egy kapus és egy csatár kellene,de én 08 ban játszom 1M átigazolási keret..eladom az egyik kapusom a bockhumnak ha aláirja a szerződést nekik..megveszem B.Lobontot és sztem Sobist én is..Floro nállam gólvágó..első meccsén 4 gólt lött.. -
Carpet #33194 Első tétmeccsem az FM 2009-ben.
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/UEFA+meccs2.JPG -
Torres kicsit bepixelesedett, de eredetibe nem ilyen..:) -
Angol arccsomag 2008/09 (sajna Wigan, Fulham és a Newcastle csapatainak még nem találtam meg a friss képeti...amint meglesz, pótolom)
Ezenkívül az összes PL csapat játékosainak arca benne van. Van náhány együttes, amelynek ifi, illetve reverse arcai is bentvannak a csomagban (pl. Chelsea)
"telepítés": másold a "players" mappát a Sports Interactiv/fm2009/data/graphic/pictures mappába. (ha már van fent egy facepack a gépedent, akkor csak írd felül a régi mappákat az angol bajnokságnál)
saját up:
LETÖLTÉS
Megköszönni nem szégyen!!!! -
Ja, el ne felejtsem, az se kevésbé szimpatikus, hogy amikor a werder II-vel játszok, lazán lehozzák ellenem egy meccs erejéig Tim Wiese-ét (persze a szememet is kivédi=0-0), a Bayern II-be pedig Podollskit...
Egy kategória vagyunk...Többet keresnek hetente, mint amennyit az egész keretem összesen... -
Utley #33190
Bravúros eredményem.Januárba érkezik Airton a Nova Iguacu-ból brazil U20-as a srác,és Nicolás Mazzola az Independiete-ből ő is U20-as .Ha ők jók lesznek...
És látom már vannak szép eredmények.Grat -
Bicskanyitogato -
Mutinho 26 Millió??? akkor ott szépen rákínáltak...én 14,5-ért vettem, és nem is reklamáltak, hogy kevés -
AMC-nek ott van Van der Vaar, Real-nak megint nem kell. Remelem Saviola-n is tuladnak majd.
Real megvette Mutinho-t 26M-ert -
-
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani szerény Düsseldorfi (Bundesliga III) karrierem egyik fényesen csillogó állomását:
egy kósza érzés kavargott bennem a meccs után: a jó ku.va any.dat!!! -
Floro Florest felkínáltam 1.5M euroért és 62 klub jelentkezett be érte :D -
Hát azért jött:
Yobo
Marcelo
Joao Mutinho
Simao
Vennegoor of Hesselink
és csak Petrov ment el...szóval azért költöttem, de remélem elég lesz BL induláshoz
-
karajjj #33182 ilyen se volt még :D
a 16-oson kívül rúgták fel a csatáromat de a bíró pont a másik oldalán volt a pályának és befújta a 11-est :DDD -
legalább te nem vásároltál be :)
a citys hagyományaimat folytasd
-
Számlán talán várt 6M euro körül , igazolni kaptam 3mat, a fizetési keret meg nagyon kicsi, éppenhogy benne voltam. Most úgy van 9M eurom, egy kapus egy csatár meg egy bal szélső kell sürgősen, de egy AMC és kapus is minél hamarabb elférne.
Kapusnak még nem néztem ki senkit, a legfontosabb poszt most AML és FC, oda szerintem egy Sobisért és Osvaldoért bepróbálkozok. -
Zsil #33179 sérüléseket akkor most hogy veszem észre legkönnyebben 3dmeccs nézet közben?annélkül hogy megszakadna a meccsélményem?segítsetek,nagyon zavar,vagy még nem szoktam meg ezt a remek újítást.?thx -
kijelölést ne nézzétek.. -
Kozbe feltamadt a csapat
-
ezzel a kerettel indulok neki bajnokságnak: 3-4-5 hely a cél
-
Jah azert a ligamasodiknak kijar mar egy kis penz:P 7M-t adnak kezdetbe. Nemtudom At.Madrid v. Sevilla mennyit kap de szerintem sokkal tobbet Real meg Barca az meg mar kicsit mas kategoria. Ugye ezekkel kene versenyeznem.
34M-s a fizetesi keretunk egy evre.
Ott mennyit adtak? -
A patch fentvan? Mert ha nincs, akkor az lehet a gond.
Közben 3 forduló alatt az 5 pont hátrányból 3 pont előnyünk lett a bajnokságban :DD Köszönjük aBarcanak, és az őket elverő, velük x-elő csapatoknak :)
Viszont a középmezőny, illetve a tabella vége igencsak durca. 18 forduló után a legjobb kieső helyen a Racing áll, 19 ponttal, de a 7. sevillanak is csak 24 pontja van xD Mi, a Barca és a Valladolid (!!) kicsit megléptünk a Bilbaotól (!!) :D
Kupában épp most vertük a Valenciat 3-0ra a 0-0s odavágó után.
Saviola 12,5 misiért Sevillaba igazolt. -
ja, meg ideiben ahogy néztem, van már pénze a villarreallnak :)
tissone 2 hónap, legjobbak egyike volt, eddig voltam dobogós sztem.