104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• tomzoo
    Na sikerült megnyernem a Fradival az NB1-et és a Magyar Kupát, a Ligakupában a DVSC vert meg a döntőben. A 08-hoz képest a gép egész jó magyar játékosokat generál, nálam 3-4 max PA-jú fiatal van Na de itt van pár a kép.

[IMG][/IMG]

• Huni92
    Na, a szövegelés lemaradt vmiért. Szóval, igazából a 0,6os átlag nem is rossz. Nálam a többi csatár még ilyennel sem rendelkezik.

Podolski: 7(16) - 4 gól
    RvN: 8(18) - 11 gól

Raúl kölcsönbe ment a Chelseabe, főleg azért, h az értéke emelkedjen, h nyáron eladhassam majd. Saviola meg ugye aSevillaba. Na, nekik még gynegébbek vtak a statjaik.
    Mellesleg a Sevilla ellen Podolski kezdett (bajnoki, épp most megy), és gólt is lőtt. Majd lerúgták -.-

• Huni92
    Felállás
  • BBeno2
    huni tolsz egy képet a taktikról??

mert én pl nihatot leigazoltam és nem igazán tudom elhelyezni próbáltam hogy egyedüli csatár próbáltam hogy csatárkettősben van de kb 0.6-os a gól/meccs arány ha nem kevesebb pedig gólkirályt akartam belőle csinálni de nem jó valami.
  • DONGUBA
    ha a scoutom megfigyel valakit az a sok feher csillag mit jelent?
  • Huni92
    Toltunk egy durca 6 percet :D

Cardozo 2 hét pihi :s 32 meccsen 34 gólos, és a csapat legjobb góllövője. RvN meg csak csereként képes alkotni :D
  • dartonita
    Magyar csapattal is probalkoztam.Pakson van egy fiatal vedekezo kozeppalyas gyerek,akit olcson meg lehet szerezni.Asszm Heffler.Nagy kiraly volt a kozeppalyan.Ezenkivul valaki mar emlitette Melczert,es az mtk2bol ha epp nem 200m-t kernek erte,akkor erdemes elhozni Gosztonyit.Alapvetoen ha magyar csapathoz akartok igazolni,bongesszetek at az u21 es u19es valogatottak listajat,a tehetseg altalaban azert ott jol lemerheto.
    Balog free transferes,jobbhatvednek tokeletes megoldas.
  • soma22
    egyik sincs benne a játékomban, mind generált.
  • Zsil
    most érkeztek,őket te is leigazolhatod.
  • Huni92
    Valencia elleni SZK egyik meccsén Casillas az alapvonal és a 16os vonalának találkozásánál csinálta ezt. Jött Silva, elvette, betette középre, Villa 15 centiről gól -.-
  • soma22
    grat, nekem sajna közel nem megy ilyen jol a fradival. mondjuk nem is tudtam ilyen játékost szerezni
  • 5w0rdf15h
    jah...ez is egy komoly bug
  • karajjj
    ez miért ilyen krontrasztos? nem tudom kiolvasni...
  • karajjj
    találkozott már vlaki azzal, hogy az ellenfél kapusa vagy a saját kapus kijön a 16-oson kívülre, áll egyhelyben a labdával odasétál a csatár, elveszi tőle és gólt rúg?
  • Zsil
  • Huni92
    Kb :D Valencia elleni bajnokin Albiol a 8as távoli lövés értékével lőtt egyet jó 28ról :D

Btw 1-1 a Barca ellen, 21 forduló után 3 pont előnyünk van velük szemben. Cardozo vezeti a góllövőlistát 21 góllal.
  • giorgio81
    Köszi szépen, ez jól jött
    Ja, most kezdem megint nyomni az FM-et, 2008-al összesen 3 szezon játszottam az ETO-val 1 bajnoki és 2 Magyar Kupa jött össze. Még anno a CM 00/01-el kezdtem és CM4 volt az utolsó, utána elég sokát FIFA Managereztem, de az egyre szarabb

De talán kezdünk feltámadni:
    Aston Villa-Tottenham 2-3
    Hull - Tottenham 2-0
    Tottenham- Arsenal 2-1
    A 11. fordulóban vagyunk és feljöttem a 18.-ról a 12-re
  • dartonita
    Ja es elfelejtettem hogy az ellenfelnel altalaban azok lonek 40rol egy kurvanagy pipat akik addig 6.1-es atlagot nyomtak,es 3as a long shots kepesseg :D
  • Itsuki
    miútán befejeztem az Ajkával (lemondtam)16 nap útán az FC Gillinghamnél is megtettem ezt a lépést:)
  • dartonita
    Ez nem az fm2k8.Ez mar joval nehezebb es egyaltalan nem mindegy miket allitasz be jatekosoknak szemelyreszabva.Nem mindegy zonat vedekezel vagy szoros emberfogast.Az sem hogy az egyes csapatreszek mennyire jojjenek ki vedekezesbol,es a tamadok kozul ki zarjon vissza.,Hogy gyors a tempo,milyen a passz...Az sem,hogy megfogd az ellenfel sztarjait,lezarva a teruleteket akar durvasagok aran is.Az sem hogy a vedelem es kozeppalya kozt adott esetben a beallitasok miatt akkora resek vannak amit siman atjatszik az ellenfel ha elveszited a labdat.
    Olvasgasd a forumokat,sokat lehet finomhangolni masok eredmenyeibol.Persze univerzalis taktika nincs(remelem nem is lesz),minden csapatnak es minden meccsre mas kell.SI forum
    Ha beszelsz picit angolul,itt erdemes szemezgetni.
  • DONGUBA
    Amugy meg 2csatarral indultam marmint taktikaban de valahogy csak rooney rugta a golokat manucho egy loszar tevez meg tkp-kent rugott 15 golt kb szal jo az az egy csatar nekem.Palacio meg valahogy szinten nem muszikal
    Az egycsataros taktikat meg ugy kezdtem hogy tevez volt a csatar es rooney a tkp de nem ment utana csereltem oket es elindult a szeker.
  • DONGUBA
    bocs de vasarolni voltam asszonnyal.
    Jott rodrigo palacio csatarnak de amugy egy csatarral jatszom es 3 tamadokozeppalyassal es es egy kozeppalyassal es egy vedekezo kozeppalyassal.
    Rooney
    Nani Tevez Ronaldo
    Anderson
    Veloso
  • giorgio81
    Megoszthatnád akkor a javaslataidat, mit tegyek a csapattal?
  • InfoMester
    Udinese-Torino 3-0 Floro 2 D'Ago 1 gólt csapott oda..
  • InfoMester
    na vagyis a lényeget elirtam :"a végén micolli" 2x is "megsétáltatta a labdát a kapuban"
  • InfoMester
    Palermo Udinese 3-2 a végén micolli megsétáltatta a labtád a kapuban :((
  • InfoMester
    nem mondta senki hogy a játékban :PPP

[ennyi,ma kötekedős hangulata van :DD]
  • giorgio81
    Pedig már azt hittem bennem van a hiba :))
  • szabocsaba1983
    Az jó, mert én semmire :(
  • InfoMester
    :PPP

szabocsaba ha ...valamire gondolok... 09 akkor lehet düsserrel kezdek hogy ,eglásd más is mire megy vele :))
  • Atesz89
    Legalább elmondhatjuk, hogy valósághű a játék :P
    Am grat mindenkinek!
  • giorgio81
    Remélem most már elindulunk fölfelé

• soma22
    de a meccs embere a kapusod lett:)

gratula, sok sikert!
  • giorgio81
    Beszarás! Megvan ez az első győzelem a PL-ben

• daver88
    igaz Nemeth Krisztian nevét kicsit elírta a készítő...:D :D de ez legyen a legkevesebb..
  • daver88
    Meglepetés....:D :D

Több mint 10.000 arcot tartalmazó csomagot hoztam nektek. Az összes kép ebben a stílusban van elkészítve:

Méret: 548 Mb

LETÖLTÉS

Nem saját feltöltés, de teszteltem, tökéletesen működik, és nagyon jól néz ki!!!
    Töltsétek
  • hamary
    Újra Windows :) De egyelőre nem tudom tolni :(
  • szabocsaba1983
    Hello!

Nincs kedve valakinek kezdeni Düsseldorfal? Kiváncsi lennék, Ti mire mentek vele!
  • giorgio81
    Tottenhammel kezdtem, hát valami nagyon szörnyen megy. Edzésben kétfelé osztottam a srácokat( védő-támadó), fejlődnek rendesen. Taktikát már egy csomót kipróbáltam, eddig semmi nem jött be, az a baj keveset támadunk, kapuralövések szarok, csatárokat nem tudjuk megjátszani. Nem értem mi lehet a probléma. Esetleg valami tipp, taktikára vagy másra?

• InfoMester
    azt kérdezem tőle de nem válaszolt még??

[de honnan tudod hogy (Ő) nem indul e neki a szezonnak 2 csatárral ???:DD]