104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
lookin #33415 üdv!
eddig csak olvastam, most infót kérek. Olaszosítom a juvét, az érdekelne, próbálta e már valaki? első bajnoki:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20081121231300fio.JPG -
Di Natale target man? -
hamary #33413 Végre játszhatok, erre meg megint crash dumps hiba........ Hát nem hiszem el, nem lehet élvezni ezt a tetves játékot emiatt a szar miatt... -
-
karajjj #33411 nemtudja valaki, hogy mini SE hogy keresi ki az éppen a képernyőn lévő játékos PA-ját és CA-ját? mert ha ezt tudnám, akkor írnék rá egy progit és nem kéne várni, hogy mikor készül el :D -
karajjj #33410 nemhiszem el, a kapusom pont a fradi ellen bugzott be :S
2 percre rá, megadott nekik a bíró egy kamu 11-est :S -
Udv.
Eleg szanalmas lett. Nem nem a vedelem hanem az a bena kapus, Viera repul, DLopez tarcsinak marad. Leo Franco jon hamarosan.
-
értem..de sztem ha tevezt meghagyod csatárnak és andersont felhozod és carrick marad az sem lett volna rossz..
tevez ^ rooney
|
anderson
nani carrick c ronaldo
veloso
de nekem mind1..te döntessz..palaciorol képet..nekem egy gyors csatár jut eszembe róla urugvayi vagy argentin nemtom már..enyimbe nincs benne... -
ok..olvastam csak még nem válaszoltam mindjárt megteszem
UEFA Panathiakosz meccs 2:2 lett..minden kapusom és a fél csapat hiányzott válagott miatt igy kapus,balhátvéd,középközép ifi játékosokkal volt..meg a cserék fele...5 kapura lövése volt panathiakosznak 1 kapura lövésük és kaptam egy öngólt az ifi balhátvédem öngolt lött az ifi kapusomnak :DDD floro megint teljesitett 2 is becsürt.. -
nincs semmi, először tőlem is 20m-et kértek, aztán ajánottam 17et+p.Ferreira-t, az volt a jó, h mindig olyan válasz jött h elfogadják az ajánlatot de Ferreira nélkül:D szal addig csökkent az összeg, addig amig mindig rábólintottak, asszem kerek 11m-nél már oylan válasz jött, h 17m-et kének...remélem érthető
-
550 mega,baszod
hova kell tenni ? :)
-
huu balotellit én is megtalálom a nyáron de a scout szerint 22 alatt nem adja az inter de ahogy látom valahogy te is lealkudtad?? mit csináltál?? milyen záradékok vannak? -
irtam neked valaszt leljebb -
yatta^^
-
nemsok kicsit ez a sok vereség?? -
Húúú b+!Más dimenzió... -
egy valamit nem értek...zsinórban 3 olyan meccsem volt, amiben a hosszabítás 7 perc volt...nembeszélve arról, hogy az utolós meccsen a 100. percben lett vége a meccsnek..pedig nem volt sérülés sem...
ez egy kicsit idegesítő -
Grat! -
kapja be a barca. utolsó fordulóig kérdéses volt hogy kié az első hely. egy ponttal volt lemaradva a 37. forduló után. barca 38. fordulóban kapott ki a getafe-től madridban 2-1 re én nyertem a villarreal ellen, nihat és senijder találataival. nem kicsit volt parás az egész év.
-
Udinese Napoli 1-0 lehetett volna több is..12 lövésünkböl 10 kapura ..nekik 14 lövésükböl 8 kapura..védekező taticcsal nyomtuk az egész meccset.. -
huhh, ez igencsak nyögvenyelős döntetlen volt...
-
mission complete. -
mire átig. határidő lement addigra sobis értéke csak 3M
lehet megveszem januárra -
köszönöm, köszönöm 
közben meg tárgyalgatokk az Interrel, már lement 15m-re... -
Hi és grat all!Izzítom...
Nemtom írta-e már vki de mindekinek ajánlom figyelmébe Brian Thompsont! -
tomzoo #33390 Hehe, Torghelle eljött hozzám 200k euroért :D -
Balotelliért az Inter 20m eurót kér...ahhoz képest h én 6-ot ajánlottam érte kezdésnek, egy picit sokallom:D -
Zsil #33388 Csak azért,mert nagynehezen megtaláltam azt a mappát ahol van a labda-megtaláltam azt a layert is ami a labda kinézetét adja-ezek után bedobtam PS-be és átszabtam,felülírtam,de mégis a régi kinézetet adja.Tehát rajta vagyok az ügyön!nem csak kérdezgetek,értssd jól!Gondoltam vk jobban konyít a dologhoz.köszi -
nem...aztán akkor itt lezártuk ... -
Namost egy kérdés. Az elkövetkező 10 hónapban ezt hány milliószor fogod még megkérdezni? Ha vki tudná a módját, meg satöbbi, rég leirta volna. Attól, h kétnaponta benyögöd, nem lesz jobb. -
Zsil #33385 labda kinézhet cserélhető? -
ilyet se nagyon láttam még...3 büntető egy meccsen...:) ám a "cseresor" nem állt a helyzet magaslatán...:) enyhén fogalmazva
-
KÖSSZ.király. -
az fullon van de nem haladunk:s -
Lövés edzés (sztem elég egyértelmű), és magas technikai tudással rendelkező edzők. -
tomzoo #33380 Az első évbe egész jó volt, de a második szezonba már nem nagyon kapott sok lehetőséget. Amúgy Andorkát ajánlom mindenkinek egész jól tolja -
Azt hiszem a Sevilla nemigazán kedvel minket. A bajnokságban az "odavágón" 3-0ra, a Spanyol kupa első meccsén 3-0ra, most meg a bajnokság "visszavágóján" ismét 3-0ra nyertünk :D És még lesz majd a kupa 2. meccse is.
Az már más kérdés, h Podolskit piros, Higut és Vaartot zöld keresztes sérülésre rúgták le, meg Sneijder, Maxi Rodriguez és Nistelrooy 60%os kondival fejezték be a meccset. -
Hello! Mien edzés kell ahhoz hoy a játékosok pontosan lőjenek kapura? Vagy mien beálítás kell hozzá?:S lehet hülye kérdés:D -
Zsivóczky jól játszik? nagy kedvenc nálam(nem az fmbe:D) -
üdv!
töltöm a chelsea-t...