104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hi es grat all!
Vegre nem nyuljak a kasszat! Sott meg hozza is tettek(azert Nihat-ert kapott 34M sokat lenditett)
Nyari elso igazolas. Gomez+Adriano eleg durva egy csatarsor plusz majd Rossi alkalmankent.
-
Én ezt szoktam nézegetni:
LINK -
Csak ráakadtam,gondoltam belinkelem. Genie megjelenéséig lehet játékoskeresésre használni. Csitelni tényleg szánalmas. -
Drizzthsz #33452 Hol lehet találni valami jó kis taktikokat neten? -
nah ez a LOL. ugyanez a meccs csak az első kép az meccset kvető átnézés ez a mostani meg az átnézés de már a meccs utáni napon... elég vicc hogy így átírja a gép...
-
karajjj #33450 ohhh, köszi
így a tél után eléggé gányul néz ki a fű :S majd meglátjuk még, hogy helyrejön-e -
hamary #33449 Főnöki iroda -> Pálya újrafvesítése... nekem nem nagyon akarták. -
kis meccs volt :D
-
és ezt hova kel másolni? -
karajjj #33446 valaki tudja, hogy a pálya borítását hogy lehet majd cserélni? -
hamary #33445 tegnap tették újra... Szerintem ki fogom venni a 256ost, meg az 512est, s majd veszek 1 Gigásat... -
karajjj #33444 akkor valami nagy gond van a memóriáddal -
pinnacle #33443 Memtest86, aztán ha az ok akkor win reinstall, megnézni megint a memtest-et és akkor talán.
am tényleg a memóval lesz a probléma.
-
én újratetném az xp-t meg az egész rendszeren lefuttatnék egy tune up utilitiest,az rendbe vág mindent. -
hamary #33441 Folyamatosan kilép crash dumps hiábaval... Folyamatosan..... :(
[ azért bántja nagyon, mert fizetett érte... ] -
igen, az. ha ilyen fiatal csákót igazolsz, kell egy bizonyos összegű kárpótlást fizetned. -
nevelési költség vagy hogy hívják. Itt még érvényes a Bosman szabály !
frosztpapának meg
-
Zsil #33438 help topikban kérdés!légyszi,thx -
karajjj #33437 nem olvastad végig, alul oda szokták írni, hogy mennyi kárpótlást kell érte fizetned... -
ez meg mi?
lejárt a szerződése . ott volt a gomb is hogy leigazolni. nem kellett semmit adni érte csak a fizuját megbeszélni. szal milan-nal nemm kellett tárgyalnom erre ez jön hogy 2,2 ért elvittem + 15 % meg még mittomén mi és hogy 6 milla is lehet..??? miért van ez??? -

-
pff lövésem sincs kivel kezdjek...szerintetek? vmi jó erős középcsapat kéne :S -
csít rossz dolog
-
naigen, ez kell mindenkinek......csit....döbeszt. mind1, ki ahogyan érzi. -
Nekem is hasonló volt, még a tegnap este.
Ezzel 1 pont csak az előny a Barcaval szemben -
egy nagyon egyszerű editor a játékhoz:
LINK -
áááh....siena Udinese 2-2..1-0 ra vezettek 2 félidőben megforditottuk az állást floro duplázott és volt 1 pepe gó amit szabálytalanság miatt lefújtak..és mikor azt hittem nyerünk akkor 95 percben egyenlitettek..pedig a biró 3 percet mondott..deháát..
végülis a bajnokságban igyvan 1 gyözelem 1 döntetlen 1 vereségünk... -
Cassano a leggyorsabb gólszerző 22másodperc alatt rúgott egy gólt:) -
Viszont spanyolok most lehangoloan szarok lettek. -
Balotelli, Ekdal és társai.
Franciások durvák.. Gouffran , LeTallec, Obertan , Sakho , Sankharé. -
én cavanit akartam megvenni de nem adták meg sobist de nem volt rá elég lóvém :SS -
lookin #33424 keretem:
[IMG][/IMG]
-
bocsánat elirtam,Hamed Diomandé -
Olasz U21-eseken vegeztem egy szurest, nagyon durvak. -
Durva, hogy ez az amerikai csodagyerek Jozy Altidore eljönne Újpestre Villarrealból a scoutom szerint. Csakhát 6,5M... -
Solt #33420 Papizsanszkij nálam van a Fradiban... nem sűrűn jönnek át rajta a középpályán... (első év) -
Valaki nem tud egy fasza kapust nb1be? Mert amennyi érdeklődő van Balajczáért el fogom adni. -
Kezdtem egyet Újpestel.
Elég sok lóvé van igazolásra.
Következő játékosokat ajánlom akik el is jönnek:
Schultz Levente - TKP - ingyen
Andriy Yarmolenko - TK - nálam 1k
Éver Guzmán - CS - 28k
Papizsanszkij - VK,VKP,KKP - ingyen
Chávez Cristian - TKP JK- 6e
Waltner - ismeri mindenki - 20k
Ransford Osei - CS - ingyen , fiatal jó lesz
Hobbit :) Bermúdez - TKP B CS - lealkudtam 100k -ra (gyors,jól cselez)
Hamed Diamondé - VK - 70k ő nagyon jó
Olexander Chyzhov - VK,VKP,KKP - lealkudtam 500k -ra nagyon jó az nb1be
Marco Antonio Melgar - TKP JBK - 10k
Rafal Boguski - TKP JB - 9k
Remélem segítek. Kinek, hogy válnak be ezek a játékosok?
-
BetonK #33417 Hali!
Osei-ről tolsz egy képet? -
nem, sima AML nyilak nélkül. Kájjerállá a target man , nagyon jól megy neki, valami 13 gólnál jár, Di Natale ezzel 7 gólos. Megszereztem Amelia és Cavani játékjogát (50% és nálam játszanak) és valszeg előre eljön Sóbis is. Camachoért vagy Sivokért nagyot küzdök még :)