104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Jaaj nem kell a duma, márcsak elfér egy ilyen figyelemfelkeltő a mai meccsre ami biztos vok benne hogy a FM fórumozók 80% át érdekli!
És ha a sok egymás ocsárlása elfér itt akkor EZ is! -
lol, ez nem az a topic! -
Derby d'Italia
INTER - JUVENTUS
Sport2. 20:30.
-
swabo #33492 hali! Rafael Sóbis megér nekem 11,7 millió dollárt??? -
Solt #33491 Vírusfertőzés 8-9 hónap? Mi az HIV?
-
Szegény csóka :( -
am mindenhol esik a hó??? -
Juventus Udinese 2-2 félidő és közben egy áramszünet..most reinstall windows..sérült az egész..ha készlessz jövök..addig is byby FM -
nah otthon fogad minket az újonc juventus :SSS -
Floro jó playa ajánlom midenkinek..
nem tétmeccs:8 meccs 10 gól 2 gólpassz
bajnoki:4 meccs 3 gól 1 gólpassz
kupa:1 meccs 2 gól 1 gólpassz
összesen:6 meccs 5 gól 2 gólpassz
sztem elég jó..csak nem mindig játszatom.. -
düsseldorf?? :DD -
udinese chievo 3-0 -
szehi #33483 Kössz Huni de valaki má megelözött msn-en :)
am abbahagyom a 08-as Middlesbrough-s karrierem és nekivágok valamelyik csapattal az fm 09-nek... -
Hi all! Pihentetem a Juvét! (Csapatot keres...) -
hamary #33481 Grat mindenkinek!
Napolival folytatom a mentést ( kiszedtem egy memoriat... ) , Intertotoba továbbjutottam. -
vortob #33480 Az nem meccs hanem valami jégkorong lehet, kiváncsi vagyok van-e olyan külföldi pálya, ami ilyen posványul néz ki egy kis hó esetén, pff -
szedd le a directx sdk nevű progit és telepitsd. -
reggelt...töltöm udineset... -
bocs az OFF-ért de kapcsolgassatok a sport klub és a sport 1 között :D nem csak a pályaviszonyok de a nézők száma sem semmi. -
-
Köszi kraawz!
Többi pedig
-
Good bye, UEFA Cup :D ennyi volt, legalább lehet koncentrálni a bajnokságra!
-
szehi #33473 Hali!
Tudnátok segiteni?
Felraktam az fm 2009-et de nem indul el és ezt a hibaüzenetet irja ki:
Cannot run game: Failed to set up graphics system.
aki tudja h ilyenkor mit kell csinálni irjon ide v privátot!!
előre is kössz -
Hmm...thx a felvilágositást. Ezt én sem tudtam :) De mostmár ezzel is okosabb vok. -
remélem elfogadják...:S:DD
egyébként eddig jött Azpilicueta,és Balotelli,és ment Salgado ingyen a Le Havre-be xD -
Hi all!
Kiestünk az UEFA kupából:S második kiesési körbe chelseat kaptuk ki mást??2nagy csapat volt persze hogy mi kapjuk a legnehezebbet,itthon nagyon nagy szerencsével tudtunk nyerni 3-2,megjegyzem a 3gól mind tizenegyes volt és mindhármat egy játékos rúgta,idegenbe pedig simán kikaptunk 4-0:) -
szerintetek Azpilicueta(Osasuna) elég jó ahhoz,hogy hosszútávon cseréje legyen Ramosnak? scout szerint nagy tehetség,18 éves -
karajjj #33468 na ezt én sem tudtam :D -
pinnacle #33467 Nah akkor tisztázás végett:
Vannak a fiatalok és vannak a felnöttek.
A fiatalok fehér (ezüst) csillagot kapnak max. 7 db.
A felnöttek sárga (arany) csillagot kapnak max 7db.
A current abilitynél(jelenlegi képzettség) a fiataloknak szürke csillagot mutatt, mert az a kortársaikhoz (ifikhez) méri őket.
A potential abilitynél (elérhető képzettség) a fiataloknak arany csillagot mutatt, mert akkor már felnöttek lesznek és hozzájuk méri őket.
A felnötteknél mind a két helyen arany szinű, mert őket az ifikhez nem mérik.
Rem. érthető volt. -
az akkor most jó, vagy az után jön az 1 csillagos arany? -
Ez igy nem igaz.
"Senior players are given gold stars whilst younger players will get silver stars and are compared to similar players at their own age group".
Vagyis az ezust a fiatalok (a sajat korosztalya) kozotti osszahasonlitast tukrozi. -
talalt egy 5 csillagos fehercsillagos jatekost. -
Akár e jelenlegi, akár a jövőbeli "szintjét" a játékosnak. Amolyan 2. fokozat, az aranyszinű csillagok után. Ergo kevésbé (lesz) jó játékos, mint azok, akiknek sárga csillagjuk van. -
realgyula #33462 hát ez a meccs nagyon durva...!
nagyjából a cserék kezdtek, és a félidőben, 1-3-nál behoztam Agüerot, Van der Vaartot és Sneijdert...meg is lett az eredménye...! :) nagyon kemény volt! -
nincs valamilyen tanács oldal fm-hez? mert nekem elég gyengén muzsikálnak, pedig a Barca nagyon erős benne, de 3 gólnál többet még nem rúgtam
-
karajjj #33460 akkor inkább dagasztjuk a sarat XD -
Hello mar kerdeztem hogy ha scoutom talal valakit akkor mit jelentenek a feher csillagok??? -
Az szép....egy Vucinicért. -
zsák lóvé ám újrafüvesíteni a pályát -
Ehhh!!?